Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
megtorlás
nem esett csorba a lelkemen, de tartsunk rendet, köszönöm elõre is.
u dont have to listen anybody else but me
Az akitol kaptam a buntetopontokat nem tiltott le a chatrol, szal nem értem miért nem mukodik a chatem!!!
Segííííítsééééég <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
itt talalhato
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
vagy ez esetleg sértõ lehet.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
Szeged topik
Bredlee nevû egyed kb. 3-4 hete folyamatosan beleköt mindenkibe és anyáz a topikban ill. privát üzenetekkel zaklatja a topiklakókat.
Hozzászólás száma ebben az esetben lényegtelen mert kb. az utolsó 100 üzenetbõl 70-80 az övé.
Légyszi vki tegyen valamit, mert elég lehangoló így a topikot olvasni.
köszi
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
koszonom
koszi
Légyszi nézzetek rá erre a topikra: Szoknyás lányok szexisek!
Egy igen kedves úriember épp' most b*ssza szét a topic-ot...! :S
A kínai maffia figyel téged! (-_-(-_-(-_-)-_-)-_-)
türelem!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Nyitottam egy topikot Internetes Szerelem néven, és ott valami egészen kulonleges tortént! Valaki volt olyan kegyes és szépen átcsinálta az egészet! Amikor megláttam a meghatotságtol meg sem tudtam szolalni😄
Irtam is oda h nagyon szépen megkoszonném ha az aki csinálta felfedné kilétét, de sajna nem jott válasz!
Valaki beírta h tuti moderátor volt...
Ezért is dontottem ugy h ide írok nektek (vagy neked te csodatévo)és megkoszonom szívbol amit csináltál!!!
Nekem nagyon sokat jelent és koszonom azt is h vannak még ilyen emberek akiknek még valamit jelentenek a szív dolgai!!!
Még 1x koszi, sok puszik
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Légyszives rakjátok be bannernak: Ezt.
Ide már megint 😊
Ui: Remélem a *.gif megengedett.
Köszönöm szépen.