Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szóval légyszives a #233-at töröljétek, köszi
szánombánom
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
csak úgy szolók,nekem sem tetszene 😉
Reménykedem,hogy tanul belõle azért nem pontoztam egybõl😊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem tudom ki ütyködött itt,de jóféle lett 😊😊
(#177)
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Köszöntem 😊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
anno 1987
Kérhetném,hogy rászoljatok a #177-es hsz tulajdonosára az albertirsai topicban?
de csak lazán<#violent>#violent><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
Köszi
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1203356851
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1188370084
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1017837197
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
ká andrás ismét próbálja a nyugalmat megzavarni a jelenlétével
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
VIP-ként tudomásom szerint még van 5 perced, hogy módosítsd.
Barterezzünk: minden egyes törölt hozzászólásért elakadásjelzõ jár...
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Legközelebb már sör lesz.
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Innen kérném törölni a #7005! Köszönöm!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Köszönöm.
...vágod?
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
u dont have to listen anybody else but me
úgyérzem megy a fajtalankodás... csak jeleztem. 2092-és környéke
Köszi. 😊
Mérnem mész a kurva anyádba te szaros senkiházi geci? Majd tudom mit miért csinálok, és a kutyát nem érdekli téged érdekel e!
Te egy kis faszópo geci vagy aki még saját magát sem meri felvállalni, nekem az ilyen gci kis féreg ne ugasson! Birom az ilyen, álneves regeket, akik beleugatnak mindenbe, azt hiszi mekkora ász, közben szart sem tud az életrõl. Meg arról mi folyik. Nem tetszik az irásom akkor nem válaszolsz rá faszkalap. Ennyi. Sõt mostantól ne is ugassál bele, ha nem tetszik elmész a kurva anyádba aki a világra szart, és jól megbaszhatod!
Majd én tudom kivel és hol beszélgetek, akár virágnyelven. Majd én eldöntöm, hogy hol és kivel alkudozom és mirõl. Majd jól megbaszlak anyád hátán ha nem tetszik!
partyképek topik