Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
kapjon házigazdai jogot és törli a flémkeltõ dolgokat
ennyi
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1124708897
Köszi!
köszi!
a Miskolc Topikból eltünt a bannerünk.valami okból kifolyólag.
legyetek szivesek tegyétek be a képet. köszönjük!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
és az már nem a TE topicod lesz, és ha nem tetszik nem kell majd látogatnod.<#nemtudom>#nemtudom>
practitioner of the forbidden arts of death
practitioner of the forbidden arts of death
Tudod, óvodában is sokan meghúzzák a nekik tetszõ kislány haját, meg ilyenek... 😊))
Próbálj olvasni a sorok között! 😊 ...és ne feledd! Ez a fórumrészleg felér egy fél "gumiszobával", szóval halálkomolyságot ne várj itt! 😊
Ha akarod én bezárom neked, de ebben a fórumrészlegben általában majdnem minden topik hasonló sorsra jut - mégsem kerülnek bezárásra - de az "úri közönség" legalább jót mulat. 😊
("én topikom - te topikod" pedig csak a sajátban van...)
szeretném zároltatni ezt a topikot!
az indok az hogy nem arra használják amire nyitottam és így teljesen felesleges.kérem zárjátok be!köszönöm...
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
szeretnék kérni házigazda jogot ebbe topikba,amit nyitottam:Személyes és szerelmi probléma
ha pedig nem itt kell kérelmeznem akkor áruljátok el hogy hol kell akkor,thx!
ez most is megtörténik a képfeltöltés.hu ra, meg néhány oldalra. ideje lenne az ilyen patkányokat végleg kipaterolni innen.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Ha csak bannoljátok a céljukat már elérték, mert csak az a lényeg, hogy a reklám ott legyen és minél többen rákattintsanak.
tag összes hozzászólását töröljétek.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!