Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Társa #2881; Közéje egy "kép", tökéletes összkép, mint a banknál volt, hogy jöttek "dumálni", hogy milyen jó ajánlat, csak az nem tûnt fel, hogy mindketten mellette voltak, de mégis überelték egymást.
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Undorító!!!!!!
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Barátnõ topikban 305-ös hsz.
Ramadamammy rapidrandi
topikban a 2760-as üzimet. Köszi
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
annyira azért nem szmogos Budapest hogy mindig ott ízetlenkedjen
az új banner amúgy jó <#eljen>#eljen>
thx
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Szeretném, ha törölnétek egy postot. Az indok, hogy a képen szereplõ hölgy kifejezetten kérte, hogy töröljék a képet.
Az üzenet:
#16981 @ http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1175708479
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
.: mobilize.hu :.
.: mobilize.hu :.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
köszi 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
És nem csak ebben a topikban.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Pontosan #14927
Miért nem lehet direklinkelni?
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
...vágod?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
...vágod?
vagy akár az egész fórumról.
többen is díjaznánk.
télleg.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
megint nem bír magával jeferson😞
Hivatás az Életért!
+
Kandurex és Pyx is csak pislogtak mikor megkértem õket, hogy deltopic.
Sztem az ilyen esetek miatt kaphatna minden moderátor mindenhová jogot deltopicnak. Ez csak egy ötlet.
+ Szerintem ilyen téma gumiba SE
Véleményem szerint nem épp a konstruktív viselkedés és normális forumozás mintapéldája... Szerintem nem kéne ezt a stílust a gumin kívül meghonosítani.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A közösségi oldalak legmagabiztosabb hölgyeibe értelemszerûen csak lányok kerülnek, ráadásul mostanában már csak jó csajok, semmi gáz.
A címet meg akkor írjátok át közösségi oldalak érdekes embereire, ha ez így nem bántó.
Köszi
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
de a fejléc szövegét hagyjátok a kép alatt, köszönöm!
a sima Veszett jó csaj topik átfordult szextopikba, a két funkciója teljesen más