460
Csajozás és Pasizás
  • accorder32
    Az okosak befejezik a sulit, lesz munkájuk, családjuk stb.
    A butácskák meg beülnek egy Mercibe valami nagydarab kopasz mellé, és élvezik az eltartást a megfelelő ellenszolgáltatásért cserébe
  • röfinaator
    És mit fognak csinálni ezek a csajszikák? :P
  • accorder32
    videó?? O.o
    milyen vidi és hol találtad? :P
  • Megtörhetetlen
    hamár munkát vállal nem lehet vele olyan nagy gond, bár itt is vannak azért kivételek, lsd. az egyik népszerű férfi kozmetikummal foglalkozó cég keres hosstesseket nyilvánosan és egy videót is feltettek róluk nah azok... :D ROFL
  • accorder32
    Pedig vannak olyanok is köztük, akik nyitottak, és lehet beszélgetni velük
  • zesst
    Hostesslányokkal összeszoktam futni bulikba :) aranyosak :) De hiába bókolgatok, nem igazán reagálnak ... vagy csak nekem sikerült kifogni pont olyan csajokat.
  • accorder32
    Hát igen a legtöbbjüket nem az eszéért szeretik, tisztelet egy-két kivételnek (elég ritka :D )
  • röfinaator
    Én igen!:D És kész vicc, mennyire sötét egy kettő. Viszont vannak a hostesslányok akik aranyosak, okosak és DOLGOZNAK:D ott a pont!
  • Megtörhetetlen
    Hát nem tudom, szerintem ilyen csajokkal semmiről sem lehet beszélgetni, csak figyelni rá, vagy nevettetni, ha kedvel akkor mindenen fog nevetni mindegy h van-e értelme ami gond h általában nem az illető hanem a pénze vonnza az ilyet, h legyen pénz nagyobb cickóra és ne h letörjön a körme a munkával....:S
    pl próbált már valaki hasonló kaliberű csajjal ismerkedni?
  • Tomika24
    nem baj, jó kis csajok, küldjetek még. Mellette lehet dumálni az eredeti témáról is, nem zavar senkit :DD
    Ecocska, nem kell ennyire pesszimistának lenni.
  • Ecocska
    Egyet értek azzal hogy másképp kell gondolkodni. Viszont azzal nem hogy idézem "És meg kell érteni, hogy a világban a 1000 ember, és a feleséged gyerkeid mellett is együl vagy. Nincs társ, nincs segítő. És erre kell építeni. Ez tanítja ez a szitu is." jó persze tovább kell lépni de gondoljatok bele mit tennétek tik ebbena helyzetben ami vele történ? Ja hogy nem tudjátok elképzelni..én sem szal ezé nem kéne olyan tanácsokat osztogatni amiket nem képes az ember megtenni mint pl. hogy felejtse el...nemfogja sose sőt az egész további életére kifog hatni...
  • Lilu11
    egyetértek.. ne meg ez hogy jön a csajozós topicba? ezt inkább a hú de jó nők közé kellene rakni, nem? :)
  • Lirion
    És ebben mi az extra? Egy kikent-kifent műcsaj, aki fotóshopolt képeken jól néz ki.. Így akár belőlem is lehetne topmodell.
  • vadlea

:D:D:D

:)):))))
  • Anaid
    Hogy lehetsz ilyen? Felháborító!
  • salsoul
    Mit kell tenni?
    Másképp gondolkodni - ami nem fog menni ha ragaszkodsz a mostani gondolkodásodhoz.

Ő meghalt, nincs tovább, a jelenből kell kiindulni.
    El kell engedni. Nem csak a motyóit, hanem a benned lévő dolgait is.
    Le kell zárni életed ezen fejezetét.

És meg kell érteni, hogy a világban a 1000 ember, és a feleséged gyerkeid mellett is együl vagy. Nincs társ, nincs segítő. És erre kell építeni. Ez tanítja ez a szitu is.
  • salsoul
    Oké a #400 fényében tárgytalan.
  • salsoul
    ööö...

"Sziasztok nem tudom mennyire illik ez ide a menyasszonyom meghalt . Pár napja ." ... "De mit tegyek szerintetek mindennek már fél éve mi ilyenkor a teendő."

Már a menyasszonyod halála előtt fél évvel meghalt a menyasszonyod? Vagy mivan'?

• Lirion
    Erre a problémára igazábol csak az tud segítséget nyújtani, aki ezt már átélte.
    Ami viszont biztos, hogy amig úgy gondolkodsz és viselkedsz, hogy SZUKSÉGED van egy társra, addig nem fogsz találni. csak ha nagyon mázlista vagy. Tanuld meg élvezni az életet egyedul is és akkor konnyebben talalhatsz tásrsat.
  • Stupid Peach
    :(
  • veterán
    Régóta próbáltam megfogalmazni nem tudom ja a párnapja egyébként október 20. án volt . segítsetek
  • veterán
    Sziasztok nem tudom mennyire illik ez ide a menyasszonyom meghalt . Pár napja . Nagyon konzervatív vagyok nem szeretem a bulikat nem szeretem az ilyen dolgokat és a menyasszonyom Ritának hívták nem szeretett ő se de az utóbbi időben el akart menni én meg feltartottam hogy ne mert rossz dolgok folynak a bulikban ui. mint említettem nem tudom csak féltettem. nagyon sokat vitatkoztunk pár napja elment a kishugával egy cirkuszba és ott 3 cirkuszban dolgozó ember meggyalázta és ő nem bírta ki ezt a tudatot és felvágta az ereit . Imádtam 3 éve eggyütt voltunk vele képzeltem el mindent és a temetésén olyan fájdalmat és ürességet éreztem mint még soha most is miközben ezeket a mondatokat írom elkap a sírógörcs sose csaltuk meg egymást még egy csók se volt mással. Megakartam szabadulni az emlékektől a fényképeket az esküvői ruháját az ajándékokat mindent kidobtam hogy ne fájjon az emlék de mégis belepusztolok. Hiányzik hogy hazajöjjön és megcsókoljon hiányzik hogy cicának szólítson hiányzik minden kérlek segítsetek hogyan lépjek az útra mert tudom hogy 20 évesen nem lehet befásulni de mégis ha keresnék magamnak mást úgy érezném megcsalom hogyan tovább mi a teendő . hogyan éljek mit tegyek kélek segítsetek. Társra van szükségem mert magányba és az emlékekbe halok bele . De mit tegyek szerintetek mindennek már fél éve mi ilyenkor a teendő.
  • rooney8
    Hát igen, jó barátom. De még tavaly nyáron kavart egy másik haverom a húgával és hát nem nagyon segítette őt... sőt. Ezért nem is akarok beszélne vele :)
    Én 15 vagyok, a húga meg 14...
  • Lirion
    Ha csak egy szimpla haver a srác, akkor abszolut nem kéne, hogy érdekeljen a véleménye, ha meg jó barátod, akkor nem igen lenne ellenvetése és sokat tudna segíteni azon, hogy a huga megkedveljen. Mindenképpen beszélj a sráccal erről.
    Egyébként hány évesek vagytok? Mert a nagy korkülönbség ilyen esetekben eléggé ronthatja az esélyeidet.
  • rooney8
    Hát... Nem tudom :D Esetleg másnak mi a véleménye? :)
    Hogy teccek-e neki? Nem tudom :) De ha nem, akkor majd megteccek
  • Stupid Peach
    Sztem próbáld..Az én öcsém is a legjobb barátja húgával jár immáron három éve és minden ok..Beszéld meg a sráccal, hogy ne zaklasson:DD
    a többiek meg majd megkedvelik a csajt..és te tetszel egyáltalán a lánynak?:D
  • rooney8
    Üdv!

Ne vitázzatok, inkább adjatok tanácsot :)
    Van egy lány, aki teccik nekem. Csak az a lány az egyik haverom húga + még akikkel lógni szoktam ők nem nagyon bírják a lányt :/ :) Aztán ha öszejönnénk, akkor a lány bátyja egész életembe "zaklatna"... :D És hát nem tudom, hogy így megpróbáljam vagy ne...
  • Lirion
    Nem vitázom veled, mert akkor le kéne sülyednem a te szintedre, ahol elvernél a rutinoddal. Meg úgysincsenek tapasztalataid, veled nem lehet értelmes vitát folytatni. :)
  • salsoul

Igen, szerinted ezt én így gondolom. Szerintem meg nem.

Nézd meg azt, hogy ebből az egészből - amit hirdetsz - mennyi tartós Igazi jó és öröm származik. Készíts mérleget.

(Arról pedig, hogy kinek mennyi tapasztalata van most megint idézzem azokat a postokat amikből egyértelműen kiderül, hogy a csacsogás eddigi legközelebbi, legszorosabb kapcsolatod a nőkkel, s azt is egy könyvből merítetted? Hm?)
  • salsoul
    Én csak azt tapasztalom, hogy abból az eljárásból amiről te írsz semmi tartós jó nem származik. Szórakozgatni jó, de ennyi - ezen szinten meg is állt az egész.
  • Lirion
    E szerint a degenerált idióta szerint mindenki egy kurva/lotyó, aki életében egynél több partnerrel fekszik le vagy létesít bármilyen más intim/szexuális kapcsolatot. Mellesleg még soha életében nem volt szerelmes, nem volt bnője, még csak ki sem verte, mert az már szentségtörés lenne és vár a tökéletesre/igazira úgy, hogy nem tesz érte semmit, csak olvassa a hülye könyveit. Szóval nem érdemes adni a véleményére, mert nélkülöz mindennemű tapasztalatot.. :)
  • Lirion
    Látom még mindig megy az ész osztás zéró tapasztalattal, inkább számolgasd a szőrt a puncidon..
  • salsoul
    hopsz: gerencies > gerinces
  • salsoul
    igen, szerintem olyasmi

ha nem jó neki azzal akivel van akkor legyen gerencies, következetes és szakítson, és ne a ló nincs jó a szamár elv, meg megalkuvás szerint járjon el
  • at16
    " azért, mert ismerkedik, még nem lesz egy léha csaj és az sem igaz, hogy aki egy barátja mellett ezt csinálja, az más mellett is ezt fogja. "

ez pontosan igy van...

salsoul szerinted akkor ha egy lánynak van barátja és ugy ismerkedik az egy kurva/lotyó?

:D:D
    2 féle dolgot akarhat egy lány ha van szerelme:

1: új barátokat,ismerősöket, ismerkedni akar
    2: új szerelmet akar, mert amiben van vagy már nem az igazi/ vagy megunta

szerintem
  • salsoul
    Jo nagy balfasz vagy ;)

Aki a barátja mellet azt csinálja az gerinctelen, beszari.
    És egy másik kapcsolatban sem lesz ő egy másik ember.
    A tapasztalás és az megfigyelés Stupid Peach-nek ad igazat.
  • Lirion
    Jo nagy balfasz vagy, hogy nem vetted észre, hogy csak barátnak tekint... Ha ezt meg szeretnéd változtatni, akkor min 1 évig teljesen hanyagolni kell a lányt, de lehet, ezt már az se változtatná meg.
    Melesleg a többség is normális lány, csak te nem tudod, hogy viselkj veluk.

Stupid peach: azért, mert ismerkedik, még nem lesz egy léha csaj és az sem igaz, hogy aki egy barátja mellett ezt csinálja, az más mellett is ezt fogja. A legtöbb jo csaj a te logikád szerint ilyen könnyű vérű, mivel általában van barátjuk és csak akkor szakítanak vele, ha az új kapcsolat biztos.
  • Stupid Peach
    hallgass a szívedre:)
  • SzocsA
    érdekes hogy kb 60% ban olyan lányok vannak fent a társkereső oldalon akik csak ismerkedni akarnak, és a fele párkapcsolatban él!

hogy tudtam hogy ezt fogják mondani!
    ha nem adok rá okot hogy elhagyjon akkor nem fog!

mintha oly egyszerű lenne, lehet neked könnyű
    mellesleg normális lány nem olyan mint a többség
  • Stupid Peach
    gáz gáz gáz..
    először is ne kezdj olyan lánnyal, aki ismerkedik a barátja mellett..
    ha van barátja és miattad elhagyja, nem gondolod, hogy veled is megteszi majd?
    másodszor..mi az hogy lekéstél???szintén ha akart volna valamit..mi az hogy először jó egy kis szabadság, aztán meg közli hogy lekéstél???
    nem gondolta komolyan..felejtsd el, lépj tovább..vannak normális nők is a világon!!talán jobban is jártál így..és ne sajnáltasd magad..az valóban nem vezet sehova.