Silverfall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MAD.. ahogy mondod szánalom..

Nincs rossz út, csak választás és nincs rossz választás. Teremtések vannak!!!

hehh.. ez azé nem semmi.. a mai fejlettségi szinvonal mellet, egy ilyen játékot késziteni, hát ehhez kell valami-féle elmebetegség. Nem is tudom mihez hasonlitani.

telepités befejeztével kb 10 perc telt el az uninstallig. 😄😄

sok sikert a köv probálkozoknak.

ps: "NOD32" elég ha az AMON vezérlõpanelon, Beállitások, Kivételek, Hozzáadásnál, telepités elött hozzáadjátok a
...:\Data\Paks\Data\Design\Mission\map20bis.sct és utána persze
...:\Monte Cristo\Silverfall\Data\Design\Mission\map20bis.sct"
file-okat. utána menni fog.

ráadásul silverfall-nál mindig beakadt a kari. ennyit errõl. 😞( pedig ez az eng.v.1.15-ös patch-es verzió! a legújabb. 😞((( ugye, véletlenül ti(k) is ezt nyomjátok? 😞 😊

ez az rpg úgy szar, ahogy van! 😞(((((( pedig vártam. az újragenerált ellenfelek már bukás a progiban. a többi is. 😞(((

azé trökkös ez a Trojaival fertözöttnek nyivámitott map20bis.sct

😄..

Gubberx
És crack is van hozzá vajon?

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

ultraiso val sikerult de naon nehezen

mar a letoltes vegen is aztirja hiba

uristen akkor megvagyok atkozva

Nálad nem jó valami, mert ezt másnak töltöttem fel korábban. Neki jó + én is leszedtem a teszt kedvéért és semmi gond.

rosszulvan feltoltve vagy nemtom e se jon rendesen

valaki tolcse fel valahogy valahova thx

Kijött az 1.16-os patch.

THX de nem megy, aztirja nincs az arhivumnak vege. pls tolcsd mar fel ugy hogy elotte az sct kiterjesztest megvaltoztatod (pl.: sc_) legyszi

cs all! vki pls kuldje el a map20bis.sct file-t [email protected] vagy tolcsetek fel valahova thx!

Devil_Gy
Nah. Konklúzió pár nap után.

Jó, DE!!! A multi rész siralmas:S a serverindító ember csak a sajár serverén tolhatja ha küldi módot indít. Rengeteg multi bug van. Saját server: 512kbit fel 6mbit le és 2 emberrel már fura dolgokat mûvel. Undorítóan idegesítõ a rengeteg lag és bug. Remélem javítják mert nagyon feel a multi. (lenne)

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Moyko
errõl irtam...

There is only one Boss!

agyhalál
Nekem nincs fent NOD, ellenben legújabb ATi driver van, mégis nagyon szaggat.
AMD3200+ (2000@2500MHz), 1 GB 333MHz ram, X1950Pro, Vista hun 32bit

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ez legyen a legnagyobb gondod.....
Moyko

There is only one Boss!

Moyko
két próbát kapott a game.

1024 -ben mediummal szaggatt és dobálodzik... ennyit a programozásról
A grafikusok nem tudták eldönteni hogy celshaded-es legyen vagy ne.. lett ez is az is. (A643200+ 1 GB + GF7900GT)

holvan már a régi diabló 1-es gyönyõrû kézzel rajzolt inventory, és tárgyak, meg kezelõfelület.. mi ez a hányás? (a divene divinity-t nem is említem mert az a mester mû ebben.)

Emberek ezt az otvar kezelõfelûletett kell bámultom játék alatt, a tárgyak megrajzolása milyen már,, nyomtak egy shotot a 3d-s rusnya object-rõl és kész van?
HOgy néznek ki a tárgyak leirásai (infobox). Szörnyû.

There is only one Boss!

Ja sorry, most látom, hogy ez a francia verzióhoz való...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

pl. Innen

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

balee4
Az angol nyelvû teljes verzióhoz, honnan tölhetõk le a patchek?

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Gubberx

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Gubberx
#108 <---erre tud valaki választ?

Mr Bishop
Dobjatok pár képet, kíváncsi lennék rá én is ....

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Nem kell NOD-ot letörölni! Csak az AMON ne fusson a telepítés közben. Ha induláskor mégis az a barna képernyõ fogad, akkor másold fel kézzel a map20bis.sct-t (esetleg a többit is nézd meg, hogy megvan-e). Egyébként érdemes a vírusírtóban letiltani ezen fájl ellenõrzését, mert a késõbbiek során játék közben is lefagy, amikor ezt a térképrészt tölteni be Steelight-ban.
Újabb verzió se lesz jobb, mert nekem is pl. a Sacred-es (december végi francia verzió + angolosítás) van meg. Ott is ugyanez volt a probléma.

hát ennyit nekem nem ér meg. már töröltem mert nem ment nod és antispyware kikapcsolással sem. talán egy újabb verzióját majd letöltöm

Gubberx
Pedig elõször nekem is a barna képernyõ volt mikor rányomtam hogy start akkor meg a kis üzi hogy a silverfall.exe hibát észlel ezért bal bla bla... ,de utána jó volt hogy ezeket megcsináltam.

nem akarom letörölni a nodot. a videokártya drivert megnézem frissítve. a telepítésnél nem volt bekapcsolva a nod direkt, megnézem úgy is hogy a játék indításakor nincs bekapcsolva

Gubberx
Vki rájött hogy a technikalt és a Nature-t hogy lehet növelni?

Gubberx
nekem is ugyanez volt. A következõt tettem:
1.Uninstall silverfall.
2Uninstall NOD32
3Legujabb videókártya driver fel.
4Legujabb Deamon TOOLS fel.
Restart és Silverfall ujratelepítés után tökéletesen megy.

same here

feltelepítettem nod32 nélkül is, el is indul, de már a bejelentkezõ képernyõn látszik hogy nincs vmi rendben, mert barna egyszinû a háttér, csak az opciópanelek látszanak. indítok egy új gémet és memóriacímke hibára panaszkodva kilép. ua volt mikor még víruskeresõvel együtt installáltam is a dolog, pedig most nem akadályozta semmi hogy minden fájlt telepítsen

Arthas
NOD32 uninst és játék reinstal
Most megy szépen. 1280X1024 , 8X -os multisample ,minden ulrahigh..
Megy ez szaggatás nélkül....

Arthas
Nekem el se indul😞

pár screeniet tudnál dobni?

balee4
Mindenesetre akármit írtok én leszedem a gammát, és megnézem, úgyis már egy kicsit unom a Titan Quest: IM-et, a videók, képek, infók alapján jónak tûnt, bár a demót nem próbáltam, a gépemen meg csak elfut vhogy...😉

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Devil_Gy
Izlések és pofonok.

Szerintem teljesen jó. Hanulatos és még poénokkal is füszerezve van. Halhatatlanság? Próbáld meg very difficultba 😉
A Multi ugyan 1 az 1ben diablós de hatalmas feel ha van 1-2 haverod és 1ütt toljátok. Szvsz aki most kezdené kipróbálni áldozza nyugodtan rá azt a kis idõt és ne postok alapján döntsön.
Szerintem jó. Itt ott néha bugzik de nem veszélyes.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Gubberx
Ma próbáltam ki 2 óra játék után nem tudok róla rosszat mondani,hangulatos,szép,jó stb..

majd a Two Worlds szerepjáték....talán
BlackShadow
most kezdtem el letölteni de olvasottak alapján le is állítottam 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

agyhalál
Részemrõl nagy csalódás a játék😞

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Hát már az elsõ mondatomat is elszúrom <#falbav>. Azt akartam mondani, hogy jobban tetszik, mint a TQ.

Nem is 10, csak 8,87<#vigyor>

Pedig nekem jobban tetszik a TQ. Nagyobb szabadság. Habár lehet, hogy az nem is annyira jó, majdnem két hónap játék után sikerült elakadnom benne (tudom hová kell menni, csak az utat nem találom).

thx!
Bár az olvasottak után inkább megyek vissza TQ-zni😄DD

Sephi
Figyuz inkabb Titan Questezzel az 100x jobb mint ez.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Voltan
Brrrrr. Az igen. Letöltési limit eltörlése ide-vagy oda, a semmiért nem szedek le 7 gigát.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"