Silverfall

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

XuChi
Én leszek a második 😄. Nekem bejön. Én amerikából megrendeltem az eredetit. Nincs vele semmi bajom. Jó jó 2 óránként restart gép mert sajna valami miatt 2 óra után elkezd szaggatni mint atom. Pedig a gépem nem rossz. 2gb ram, 2.4ghz c2d stb stb. Na mind1.

Én próbáltam, 10 percig bírtam... ugyanolyan unalmas mint az original. nagyon nem jött be, pedig a lehetõség benne volt.

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Az Earth Awakening kiegészítõben kijavították a hibákat, vagy már senki ki se próbálta?

Ez a topik kihalt 186 hozzzászólásnál.. nem véletlenül. Hagyd a fenébe ezt a játékot, szar az egész. Ne fáraszd magad, játssz mással. <#falbav> Csak jó szándék vezérelt, mikor ezt írtam...

szasztok
mi lehet a gond akkor ha valami Shader mappát keres
már a menü se jön be csak kidob
nos végigjátszottam....de látom lehet Én vagyok az egyetelen 😊
Nekem viszont ez volt az elsõ RPG-m amivel játszottam. 1* el lehet vele lenni.

hali!
Megvan a játék...nehzen tölt be, de megy. EZ az elsõ ilyen játékom RPG (?) még soha nem játaszottam hasonlóval sem. (na jó élõben mesélõvel)
Kissé nehézkes a dolog...zavar, hogy az íj csak közelrõl lõ...akkor meg már minek? Tele van minden szörnyekkel, egyszerûen nem lehet haladni...folyton megölnek pedig az 5. szinten vok... 😞
Ez valami vicc ez a játék.. <#wow1> Negyedórát kapott tõlem, de hát ez valami rettenet. Peccselek, elindítok, meglepõdök a gyermeteg grafikán (minden fullon), tanuljunk be. kicsit fura az irányítás, de ez nem gond, hanem amikor megpillantom az elsõ három ellenfelemet aegy kisebb híd túloldalán, rájukeresztek eg tûzlabdát. A lövedék megakad a híd ívében egy ponton, valami láthatalan akadályban, lol. közelebb megyek, semmi, persze az ellen észre sem veszi, hogy egy centire sütögetem a talajt a lába mellett. Még közelebb, mert a tûzlabda egyszerûen nem hajlandó átmenni a híd egyik oldaláról a másikra (ennyit a távolsági mágiáról). közelrõl persze már megy, de ennek így nem sok értelme. Jó, menjünk tovább. Balra még három, elsütöm a tûzgömböt megint, nyílegyenesen, és röhej, megakad egy az ellen elõtt a földön fekvõ!!! kidõlt lámpaoszlopban vagy miben,mintha egy fal lenne.. robban, ellen nem sebzõsik, bambán álldogál. Na itt borult el az agyam, kilép, uninstallál, és nem tudja, sírjon vagy nevessen.
Aha, ageia physics meg minden, hát ennél a gémnél gagyibb dolgot életemben nem láttam még. Kár volt, mindez vagy hét gigában.. pff.
A véleményem szubjektív, a mai mezõnyben ezt kár volt kiadni, nemhogy pénzt kérni érte.

Hy all!!

Valaki leírna (eészletesen)milyen sorendbe kell fel patcholni 😄
meg hogy honnan lehet letölteni😄
meg amit kel...😄Elõre is köszi.: )
Prince23
Én már végleg töröltem....

wantonly
Úgy látom kap hideget-meleget a játék. Azét leszedem, má van hozza magyarítás is.
Gubberx
hát ilyet sajnos még sosem írtam, csak sima 4.7 GB-s normál dvd-et, de ha rájössz mi a hiba emgem is érdekelne

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Prince23
Azt hittem az írással... nekem nem akarja az íróm kiírni a kétrétegûeket, mindig megááll 60-70%-nál.Te esetleg tudnál segíteni ebben?

Gubberx
az egész játékkal, szerintem teljesen korrekt game

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Prince23
Mivel nem volt bajod?

nakem is bejön a játék elõbb most végignyomom a TQ aztán jöhet a Silverfall
Gubberx
nekem semmi bajom nem volt vele...

Prince23
Na hi!
Sikerült megszerezni a gammát.
Háááááááát mit is írjak róla... sztem a MC ne csináljon már kaland rpg-t, bakker. Rögtön bele csapnak a nagy lecsóba, minthogy kezdték volna egy átlagos fps-sel vagy tps-sel a fejlesztéseket, erre mi van?!... bele vágnak egy oly' projektbe, amiben a játékos társadalom kaland rpg rajongói sokkal, de sokkal többet várnak, szal a kaland játékbõl.
Nekem az eslõ benyomásaim a Silverfall iránt:
1. Qrva sokat kellett várnom míg felteszi a a több mint 7 gigás adatállományát
2. Mire feltette 10 giga lett belõle + a C:\-n eltünt több mint fél giga
3. A több mint 30 perces várakozás ellenére végre elindítottam, és erre mi van?! legalább 2 percet kellett várjak míg bejön a játék menüje.
4. A menüje ritka szar, bár közbe lehet avatkozni, ergó lehet forgatni a kamerát a menüben, de ez baromság részükrõl.
5. Olvastam, h nagy nehezen indult el a gém Kezdés, de nekem ez is kb. 1-2 percig tartott, szal ezzel elégedett vaok. Csak hát a játékmenet😛P
6. A játékmenet, elsõ pálya: ekkora gyökér "oktató" pályát életbe nem láttam. Kiválasztottam karakteremet, és erre mi van?!... teljesen megváltozva került a képbe, mindent tudott amit lehetet, de hõtgagyin.
7. Én elsõsorban egy tps-t vártam a MC-tól, nem pedigg egy TQ koppintást. Szégyeljék magukat.
8. ezzel a játékkal végérvényesen bebizonyosodott, h a magyarok már 2 éve gyökerek a játékfejlesztésekhez. Menjenek újra levizsgázni a Ubisoft ill EA gárdához, mert ilyen tudással nem lesz jövõjük.
9. Egy esélyt adok a War frontnak még😄DDDD
10. összegezve: már azóta rég levettem a gammát, (több mint 9 giga bakker), és ezek után gõzöm sincs, h hagyjam a gépemen vagy töröljem le a gépemrõl véglegesen az install-ját. Mert bizony megszenvedtem vele, míg lejött a gamma, és sajnálnm véglegesen letörölni... csak az a hézag, h 7 gigát foglal, és már alig van helyem a D-n. Kiírni meg nem akarja a Nérom, mert általában 70%-nál bedobja a törölközõt. Amit nem értek.
11. Hogy mondjak jót is: aki az életben nem játszott rpgékkel, annak tudom csak ajánlani ezt a szutykot.

Garfika: 8
Hangulat: 5
Irányíthatóság: 8
Hangok: 8
Küldetés felépítése: 6 (bár ezt megkérdõjelezve, mert csak egy órát játszottam összesen vele a töltésekkel, meg a kinti beállításokkal együttvéve)

Keresem a játék bolti változatát megvé[email protected]
Prince23
Köszi.

Gubberx
nem ez single

Prince23
hi!
nagyon kevés a hsz, de ennek ellenére engemet kissé érdekel. Az érdekelne, h ez ugy nem MMORPG??
elõre thx

Valamiért nem fut a game! Fel installáltam el indult és csak fekete háttér! A konfigom AMD Semporon 3200mhz CPU, 1024mb memória, Nvidia 6600gt VGA meg WIN xp nod 32-vel! Valaki segíthetne! Elõre is köszönöm!

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

Gubberx
a questeknél adott válaszokon mulik, és nem egyik pillanatról a másika😊

xt198
na de hiába beszélgetek semmi nem nõ :S

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

Gubberx
Ez a párbeszédekre adott válaszaidon mulik, hogy melyik oldalt preferálod inkább, ez alapján nõ vagy csökken a 2 oldal.

xt198
sziasztok egy kis segítség kéne
hogyan tudok választnai hogy "nature" vagy "Mechanic" legyek?

Tituska - lvl62 BladeDancer (sh) (banned... wtf) xt198 - lvl8 Kamael Soldier (franz) C2D E6750 @ 3500, 4GB Kingmax @ 878,GeForce 8800GT 512

na, kipróbálnám én, ha menne. pedig direkt vártam peccsre. 1.03 asszem a legújabb. de ua videoprobléma mint volt korábban. 7600 gs, vagyis az nvidiával nem lehet gond

Végigtoltam a játékot, szerintem egyszer mindenképpen megéri...

Gubberx
😉

Nagyon cooool gameeeee!!!!!
Hy !😄

Megy a játék!!<#taps><#vigyor3>1024-en és szinte minden fel van állítva maximumra és csak 1-2 szagat be!!!!<#taps><#awink>
Hellosztok!!

Szerintetek szépen fog menni a gépemen???

gépem:
AMD Sempron 5000
Geforce 7300GT 128 MB 3.0 Shader vagy mi
512 Mb RAM
ugye nem fog menni 😞?
Elõre is köszönök mindent!!!
Auuu ... akkor én már átálltam a sötét oldalra 😄

Gubberx
ez a questeknél dõl el hogy milyen választ adsz és melyik oldalt támogatod.

Azon a ponton ahol meghaltál keletkezik egy sírkõ, vissza kell menned érte a térkép is jelzi hol van, ott lesznek a cuccaid.

Tatyla
még jó hogy valaki nézi ezt a topikot is 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
ha megdöglök eltünnek a cuccok rólam azok hova vesznek?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Nos nállam fut a játék, néha szaggat csak be, de elhanyagolható.
38-as szinten vagyok jelenleg elemental magussal, ami viszont engem is zavar, hogy nem tudom, mivel lehetnék befolyással a technologi-naturals százalékok változtatásában, szívesen kipróbálnám a druidát, de erre jelenleg esélyem sincs. Ha tudja valaki, ezt hogy lehet állítani azt megköszönném!

az én gépemen: P4 3,2 GHz , 2 GB DDR2 , x1950pro 512 DDR3ason semmi baja nincs , és nagyon király játék sõt , utobbi idõk egyik legjobbja , ez a véleményem , akinek szagagt az újítson gépet

milyen realitást vársz egy olyan játékban ahol orkokat gyilkolsz ?? az ilyen hozzászólásokat sose értem....

teddymac
Megszerzet tárgyakat kinél lehet eladni az elején?

Xbox 360 Gamertag: Rob3rt75

Devil_Gy
Jah a szinthez igazítást én sem értem igazán mert ugye elég nagy a térkép ahhoz hogy legyenek kül szintû mobszik.
Harcossal a legnehezebb very diff ben és diff ben. De van 1 jó strat. Kicsit tápold a shadow cuccokat az elején aztán ha elég jó vagy akkor skill renew és harcos powaa. vagy farmold a kicsiket 1 darabig és healre toljál meg a regenre. Elég jókat lehet püffögni 😄
Ha a multi részét rendbe raknák akkor lehet még jövõje. Mondjuk nekem a solo is bejön.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Nem termelõdnek újra, közepes szinten sem csak újraindításnál. Pont olyan mint bármely diablo clone, nem értem mit kell csodálkozni, ez NEM egy rpg. Amúgy meglepõen nehéz közepes fokozaton, közelharcosomot gyorsan kiherélik.
Ez a szinthez igazítás viszont megöli számomra a játékot, már az Oblivionban is a gagyi teteje volt.

...ez a diff. a játék közepes szintje.

Mármint "difficult", tehát közepes szinten sem? Mert én ezzel nyomtam vagy 8 órát, és érdekes, hogy mindig visszajöttek már rögtön az ellenek. Azon a szinten pl. lvl7 amin vagyok.

még fanatikus fantasy rajongóknak sem érdemes leszedni?
Nincsenek újragenerált ellenfelek játék közben. Csak az újraindítása után lesznek ismét, mint a többi hasonló játékban is (pl.: Dio 1-2, TQ).

Ettõl még úgy szar, ahogy van. Semmi realitása nincs. 😞((

nod32vel én is szívtam, dög lassú volt, de hamar leesett hogy az .sct fileokat túrja állandóan (lehetett volna annyi eszük hogy nem a "Windows Script Component" kiterjesztését használják a file-aiknak)

http://emulehelp.uw.hu

Oldal 1 / 4Következő →