189
Action RPG a Monte Christo -tól... egy jópofának ígérkező RPG!
-
steweee #109 nem akarom letörölni a nodot. a videokártya drivert megnézem frissítve. a telepítésnél nem volt bekapcsolva a nod direkt, megnézem úgy is hogy a játék indításakor nincs bekapcsolva -
#108 Vki rájött hogy a technikalt és a Nature-t hogy lehet növelni? -
#107 nekem is ugyanez volt. A következőt tettem:
1.Uninstall silverfall.
2Uninstall NOD32
3Legujabb videókártya driver fel.
4Legujabb Deamon TOOLS fel.
Restart és Silverfall ujratelepítés után tökéletesen megy. -
Lyan Kyj #106 same here -
steweee #105 feltelepítettem nod32 nélkül is, el is indul, de már a bejelentkező képernyőn látszik hogy nincs vmi rendben, mert barna egyszinű a háttér, csak az opciópanelek látszanak. indítok egy új gémet és memóriacímke hibára panaszkodva kilép. ua volt mikor még víruskeresővel együtt installáltam is a dolog, pedig most nem akadályozta semmi hogy minden fájlt telepítsen -
#104 NOD32 uninst és játék reinstal
Most megy szépen. 1280X1024 , 8X -os multisample ,minden ulrahigh..
Megy ez szaggatás nélkül.... -
#103 Nekem el se indul:( -
Lyan Kyj #102 pár screeniet tudnál dobni? -
#101 Mindenesetre akármit írtok én leszedem a gammát, és megnézem, úgyis már egy kicsit unom a Titan Quest: IM-et, a videók, képek, infók alapján jónak tűnt, bár a demót nem próbáltam, a gépemen meg csak elfut vhogy...;) -
#100 Izlések és pofonok.
Szerintem teljesen jó. Hanulatos és még poénokkal is füszerezve van. Halhatatlanság? Próbáld meg very difficultba ;)
A Multi ugyan 1 az 1ben diablós de hatalmas feel ha van 1-2 haverod és 1ütt toljátok. Szvsz aki most kezdené kipróbálni áldozza nyugodtan rá azt a kis időt és ne postok alapján döntsön.
Szerintem jó. Itt ott néha bugzik de nem veszélyes. -
#99 Ma próbáltam ki 2 óra játék után nem tudok róla rosszat mondani,hangulatos,szép,jó stb.. -
csgj #98 majd a Two Worlds szerepjáték....talán -
#97 most kezdtem el letölteni de olvasottak alapján le is állítottam :) -
#96 Részemről nagy csalódás a játék:( -
j6 #95 Hát már az első mondatomat is elszúrom . Azt akartam mondani, hogy jobban tetszik, mint a TQ. -
j6 #94 Nem is 10, csak 8,87 -
j6 #93 Pedig nekem jobban tetszik a TQ. Nagyobb szabadság. Habár lehet, hogy az nem is annyira jó, majdnem két hónap játék után sikerült elakadnom benne (tudom hová kell menni, csak az utat nem találom). -
Lyan Kyj #92 thx!
Bár az olvasottak után inkább megyek vissza TQ-zni:DDD -
#91 Figyuz inkabb Titan Questezzel az 100x jobb mint ez. -
#90 Brrrrr. Az igen. Letöltési limit eltörlése ide-vagy oda, a semmiért nem szedek le 7 gigát. -
#89 engem is kidob a start game után! itt csak reinstall segít vagy meg lehet oldani másképp is? -
#88 Ne is! 10 gigat telepit es masfel oras jatek utan turultem , pedig biztam benne hogy jo jatek lesz. -
#87 Na, láttam, hogy kijött, gondoltam benézek ide, hogy tájékozódjak, de az olvasottak alapján nem fogok szenvedni ezzel :( -
j6 #86 Az a NOD miatt van, mert nem engedte telepíteni azt a file-t(map20bis.sct), amire jelzett a telepítés közben. A francia verzóban is így volt. Idézet a Sacred-es infóból:
" PS. THIS IS VERY IMPORTANT....if you have NOD32 ANTIVIRUS program...disable AMON in the duration of the installation.
and don't let it delete the file MAP20BIS.
If you don't disable AMON,the game won't work,because NOD32 will prevent the file being copied."
A Vitality-s verzió sok embernek csak ennek (már pár hónapja megjelent) a verziónak a crack-jével megy. -
#85 Hát rosszabra számítottam. Szinte soha nem szoktam ugatni a grafika miatt de azért az már pofátlanság, hogy kegyetlen ronda full highon és még úgy is akad. Vagy legyen neki Diablo grafikája vagy legyen igényes és nem elkapkodott. Ha az utóbbit nem tudják kivitelezni, akkor keresztet is vethetnek reája. Amúgy kifejezetten tetszettek a varázslatok stb. Ezt a rajzos, kontúros grafikát valahogy nem lehet normálisba átváltani? -
#84 SHIFT+DEL-el szoktad uninstallalni a programokat? Mert akkor szep lehet a win-ed registry-je... -
#83 szerintem valami mas baj lesz ott, na jatszottam vele vagy 3 orat, de barcsak ne tettem volna.. iszonyat gagyesz idaid, shift-del.
-
Lyan Kyj #82 miután elindítottam, és egy nagy barna képernyő fogadott, majd miután a start game-re kattolva kidobott, töröltem a francba..inkább megvárok egy másik törtést, vagy vmi.. -
M.A.D. #81 Hmm...csalódni fogtok. De kurvára. -
Lyan Kyj #80 LOOOOL!
Elindítom installt, istenért sem akart 10perc/csíknál gyorsabban menni. 4 csíkig elment, Nodtól kaptam egy jelzést, h az egyik mission.pak vírus. Oké, elmentem felette, erre kb másfél perc alatt végigment az install..... -
Lyan Kyj #79 akkor nem mágus leszek:DDDD -
#78 Hmm, masik karakterrel elinditva is ugyanazt a kimaxolt emberket adta amivel vegig kell neznem/csinalnom silverfall eleseset.
Szoval akkor mindenkepp magus szeruseggel indit, igy csak az egyik tipus poenjait lovi le a jelek szerint szerencsere.
-
#77 Hat... elinditom a karakterem korul egy fekete keret, ohhh de ocsmany, szerencsere ki lehet kapcsolni, nezzuk a grafikai bellitasokat. Ki kell lepni a jatekbol es egy kulon utilty huh 2007-ben nem semmi. controls mint olyan nem letezik...
Elindul nezem a karakterem varazslatai ki vannak maxolva, lovok mindent szinte halhatatlan vagyok, pfff, ellovi a jatek a legnagyobb poenjat, vagyis a legelejen megtudod nezni az osszes varazslatodbol a legerosebbet. aztan hirtelen feje tetejere all a vilag es kezdheted a jatekot a 0-rol, de hat mar minek ha mindent lattam az elso 5 percben.. eleg hulye otlet volt toluk. talan ha tutorialt nem valasztod akkor nem tolja a keped ala nem tudom...
a grafika erdekes, eleg egyedi, teljesen le lehet a karakter hata moge zoomolni, es ugy is aka rohangalni, na de kerdem minek, ha mar lattam az osszes full varazslatat :)
Eloszor azt hittem a vedelem szivat, de tenyleg igy talaltak ki.
A szerencsetlen telepito felpakol egy dirext x installt a jatek melle... na nem mintha a 9,5 giganal az az 50 mega szamitana de akkor is :) -
#76 Na most telepitem! De mi lesz 10 giga?? -
Lyan Kyj #75 Mostanában mindenről elfeledkeztem, amit várok:P Kiv vok erre is, szedem le! -
#74 Silverfall (c) Monte Cristo *DVD* VITALITY 74x100 MB -
#73 jaja már megleltem én is de csak a dvd9 es verziót. mind1 már leszippantottam este teszt.dobok fel majd pár képet ha érdekel valakit. meg némi infót.
-
zsotesz #72 Én eddig csak torrent-en találtam meg. -
#71 ez valószínűleg nem a demóból van ^^ -
#70 Ezt itten hogy? :S
a demóban lv15 a max:S
honnan lehet ilyen ninja verziót szerezni?