Silverfall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerisone
engem is kidob a start game után! itt csak reinstall segít vagy meg lehet oldani másképp is?

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Sephi
Ne is! 10 gigat telepit es masfel oras jatek utan turultem , pedig biztam benne hogy jo jatek lesz.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Voltan
Na, láttam, hogy kijött, gondoltam benézek ide, hogy tájékozódjak, de az olvasottak alapján nem fogok szenvedni ezzel 😞

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Az a NOD miatt van, mert nem engedte telepíteni azt a file-t(map20bis.sct), amire jelzett a telepítés közben. A francia verzóban is így volt. Idézet a Sacred-es infóból:
" PS. THIS IS VERY IMPORTANT....if you have NOD32 ANTIVIRUS program...disable AMON in the duration of the installation.
and don't let it delete the file MAP20BIS.
If you don't disable AMON,the game won't work,because NOD32 will prevent the file being copied."
A Vitality-s verzió sok embernek csak ennek (már pár hónapja megjelent) a verziónak a crack-jével megy.

Mr_no_NaMe
Hát rosszabra számítottam. Szinte soha nem szoktam ugatni a grafika miatt de azért az már pofátlanság, hogy kegyetlen ronda full highon és még úgy is akad. Vagy legyen neki Diablo grafikája vagy legyen igényes és nem elkapkodott. Ha az utóbbit nem tudják kivitelezni, akkor keresztet is vethetnek reája. Amúgy kifejezetten tetszettek a varázslatok stb. Ezt a rajzos, kontúros grafikát valahogy nem lehet normálisba átváltani?
bepe79
SHIFT+DEL-el szoktad uninstallalni a programokat? Mert akkor szep lehet a win-ed registry-je...

Suzuki Swift GL 1.3

alma2
szerintem valami mas baj lesz ott, na jatszottam vele vagy 3 orat, de barcsak ne tettem volna.. iszonyat gagyesz idaid, shift-del.

szerintem

miután elindítottam, és egy nagy barna képernyõ fogadott, majd miután a start game-re kattolva kidobott, töröltem a francba..inkább megvárok egy másik törtést, vagy vmi..

Hmm...csalódni fogtok. De kurvára.

LOOOOL!

Elindítom installt, istenért sem akart 10perc/csíknál gyorsabban menni. 4 csíkig elment, Nodtól kaptam egy jelzést, h az egyik mission.pak vírus. Oké, elmentem felette, erre kb másfél perc alatt végigment az install.....

akkor nem mágus leszek😄DDD

alma2
Hmm, masik karakterrel elinditva is ugyanazt a kimaxolt emberket adta amivel vegig kell neznem/csinalnom silverfall eleseset.
Szoval akkor mindenkepp magus szeruseggel indit, igy csak az egyik tipus poenjait lovi le a jelek szerint szerencsere.

szerintem

alma2
Hat... elinditom a karakterem korul egy fekete keret, ohhh de ocsmany, szerencsere ki lehet kapcsolni, nezzuk a grafikai bellitasokat. Ki kell lepni a jatekbol es egy kulon utilty huh 2007-ben nem semmi. controls mint olyan nem letezik...
Elindul nezem a karakterem varazslatai ki vannak maxolva, lovok mindent szinte halhatatlan vagyok, pfff, ellovi a jatek a legnagyobb poenjat, vagyis a legelejen megtudod nezni az osszes varazslatodbol a legerosebbet. aztan hirtelen feje tetejere all a vilag es kezdheted a jatekot a 0-rol, de hat mar minek ha mindent lattam az elso 5 percben.. eleg hulye otlet volt toluk. talan ha tutorialt nem valasztod akkor nem tolja a keped ala nem tudom...
a grafika erdekes, eleg egyedi, teljesen le lehet a karakter hata moge zoomolni, es ugy is aka rohangalni, na de kerdem minek, ha mar lattam az osszes full varazslatat 😊
Eloszor azt hittem a vedelem szivat, de tenyleg igy talaltak ki.
A szerencsetlen telepito felpakol egy dirext x installt a jatek melle... na nem mintha a 9,5 giganal az az 50 mega szamitana de akkor is 😊

szerintem

Sephi
Na most telepitem! De mi lesz 10 giga??

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Mostanában mindenrõl elfeledkeztem, amit várok😛 Kiv vok erre is, szedem le!

Tatyla
Silverfall (c) Monte Cristo *DVD* VITALITY 74x100 MB

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Devil_Gy
jaja már megleltem én is de csak a dvd9 es verziót. mind1 már leszippantottam este teszt.dobok fel majd pár képet ha érdekel valakit. meg némi infót.

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

Én eddig csak torrent-en találtam meg.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

musha
ez valószínûleg nem a demóból van ^^

Devil_Gy
Ezt itten hogy? :S
a demóban lv15 a max:S

honnan lehet ilyen ninja verziót szerezni?

Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim

😊))
rapidshare-n nyit meg 100mb-os rar-okat, amiket külön-külön lehet csak leszedni. Meg aztán vmi érdekes módon ilyen nevet kaptak: john_wayne_dacing_techno. Szóval nem is naon hiszem, hogy ez a Silverfall 😄
Az nfo szerint innen szármázik a doom rip: http://www.opgamez.net/

/lefelé van/
(valahogy csak lelehet szedni...😊
Egyébként google-ba, vagy keresõkben így kéne lennie(eredeti torrent/release name: Silverfall Multi 5 - DooM RiP

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Egyébként sztem a game nagyon jó(most hoy sikerült shoppingolni, fõleg)
megyek is zúzni a level 8-as trollocskámmal, muhaha!

AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM

Bár cseh nyelvû site, azért hátha ki tudtok silavizálni vmit a 2gb-os doom ripbõl.
Remélem megbocsátotok, de a feltöltõt elvi okok miatt nem kérdezem meg, hogy honnan szerezte be a verziót...😞

http://www.releaseinfo.net/ri/index.php?idnews=2512&jazyk=cz

figyelj, azért a játék maga jó lenne, csak elszúrják a külsõ dolgokat... De hát gondoljunk bele, milyen nagyon nagy játékai voltak a Monte Christo-nak... heehh
mucsácsó
mondom, hogy egy optimalizálatlan, rakat helyet elfoglaló szarság, felpakolni sem érdemes semmiképpen...egy-két gépen jól megy, de az aztán abszolúte de semmit nem jelent...többségnek meg ugye k*rva szarul fut...
haverom valszeg hazudott 😄 nekem jobb gépem van az övénél, és full lowban is akadt egy kicsit... De nem rossz játék, csak jobb gép kéne hozzá. Ja, amúgy meg 28 giga szabad helyem volt a c-n, amikor feltettem (telepítõ is fent volt), lett 23 giga...aztán amikor mindent letöröltem, csak 26,9 gigám maradt 😮 Hova lett a többi???
ez kinek szólt? xD
Oda kell menni a kovácshoz, illetve van egy csajszi is a vározsban aki vesz cuccokat.

nincs semmi olyan oldalon, ami nem meghívós?
Üdv! Naon jó a game(már sikerült elindítanom) level 5-ös Troll vok. De
megtudná vki mondani, hogy hol lehet eladni/vásárolni a game-ban?
Mert én eddig a kezdõ táborban csak egy skill mastert találtam. Lécci help!

UI.: kérdeztétek h honnan lett meg a 2gb-s doom rip. Hát én endless-rõl szedtem, ha van ismerõs kérjétek meg szedje le/küldjön meghívót az oldalra...

2007-ben aki fullon akar játszani annak igenis be kell hasonló hardwarebe fektetni, ha tatszik ha nem.

Sziasztok! Én most nyomom a demót és nekem nagyon bejövös. Mondjuk a zeppelines küldetést nemtom hogy kell megcsinálni, mert nem lehet eljutni oda.
Mucsácsó: attól, hogy a gépede lassú és szaggat azért még nem kell fikázni. Nekem E6600-am van, 2GB ram és 512MB 1900XT fullon megy 1280-ban.

mucsácsó
hm... azt vettem észre, hogy ATi-kon vígan elfut a game, de egyetlen nvidián nem akar normálisan menni...parasztok 😄
musha
hát akkor igen sokat gyúrhattak a francia verzióhoz képest, mert nálam másfél gigával, 3 GHz-es p4-gyel és 6600gt-vel közepes beállításon is szaggatott - persze csak ha haladtam, mert amit már betöltött a memóriába az ment szépen.

mindenesetre kíváncsian várom.

haverom játszott a demóval (én is lehet, hogy leszedem), és a 2,4 ghz-es procijával, 512 mb RAMjával, és a 256 mb-os Ati 9600-as kártyájával akadás nélkül futott a game...
mucsácsó
Hát én nem is tudom...ez a "játék" annyit se érdemel meg, hogy én véleményezzem kb...de viszont leírok egy-két gondolatot, amit a többiek figyelmébe ajánlok, legalább õk ne járjanak úgy, mint én hülye 😄

Szal egyszerûen röhej...Francia demó után 2-3 hónappal kijön az US demó, de semmit az égadta földön nem változtattak rajta a nyelven kívül...röhej komolyan mondom, minimumon kb úgy fut mint fullon...
ennyire nem lehet szar gépem, már nem azért...Titan Quest, ami 10x szebb legalább ennél a szutyoknál, vígan elfutogatott High beállítások mellett..NODE EZ??!
sõt ez a szenny még pofátlanul nagynak is mondható demó létére, ugyanis 1,4 GB, és feldob 2,7-et még mellé...és az AGEIA szarját is felteszi..

Azt kell mondjam, hogy ezek a fejlesztõk ne nagyon próbálkozzanak játékok fejlesztésével, mert ez száááánalom...én nem tudom, hogy ezek mit csinálnak, de hogy ezek nem tesztelték semmilyen gépen ezt a rohadt demót, (sõt mitöbb gondolom a teljes játékot sem 😄) az is biztos...
És persze ez még nem minden, mert ezt a gammát birkatürelmû emberek bírnák taláááán elviselni, mondom is miért:

1. eleve, míg feltelepítõdött, az volt fél óra legalább...
2. elindítom, 1-2 percet tölt az asztalon, jó elindul a game...
3. nyamvadt töltõképernyõt bámulom 3-4 percig...
4. jó, megint tölt természetesen...
5. elkészítem a karit, START...
6. ismét egy pár perces töltés, közben csak bámuljam a 20x-ra ismétlõdõ concepteket hú..

Játékot le sem írom, egyszerûen szaggat mint a rohadás, tökéletes az a szó rá, hogy játszhatatlan szar..

Viszont egy dolognak örültem! az uninstall 2 mp alatt megtörtént! 😉

Meg kell még hogy mondjam, én nagyon sokat vártam e játéktól, bíztam a fejlesztõkben, sõt még ezt a 2. demót is leszenvedtem a lassú netemmel, hogy hááátha biza jobb lesz, mint a francia volt...egy lóf*szt...AKI JÓT AKAR, NE SZEDJE LE, KOMOLYAN! NEM ÉRDEMES! Aki egy igazi hack 'n slash RPG-re vágyik, annak ajánlom ugye a jóöreg Diablot, és a Titan Quest-et...
de ez 6,8 gigás haver 😄 Mi a 2 gigásra gondoltunk
lehet 😊
sb1
Mivel tudnám csökkenteni a képek méretét, hogy fel tudjam tõlteni??

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

sb1
Cssináltam pár képet a játékból.
A gépigény szörnyen magas.
A képek 1280*1024-ben készültek, minden lehetséges dolgot maxra állítva.

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

musha
én innen, de nemtom, hogy lehet-e még regisztrálni.

mucsácsó
tyûûû, az nekem is igencsak jól jönne! legyetek szívesek megmondani, hogy honnan, mert most keresgéltem torrent site-okon, no dehát eredménytelenül...

mellesleg: Silverfall US demo:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/silverfall/silverfall_demo_us.exe.html
majd 1,5 GB...
csak gondoltam szólok ez miatt is... 😊
miért, van ilyen is? 😄 Mert ha van, és mûkszik, akkor nekem is kell 😊 A 7 giga egyelõre 512-es nettel sok lenne....
Üdv, segítene vki?
Nekem a 2gigás Doom rip van meg. (a grafikai dolgokból, magas felbontás, ilyenek) szortíroztak. Akinek ilyen verziója van, írja már le az elejétõl.
hogy índította el. Elõre is kösz

j0nNyKa
Indulasnal a havas kepernyonel nagyonnagyon sokat kell tolteni? Vartam vagy 5 percet, aztan meguntam.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Starfighter
Hát a szaggatás a memória miatt van, sajna nem elég neki az 1 Giga <#szomoru1>! 2 Gigával már biztos jól érezné magát. Amúgy észrevettem, hogy a nagy swappolásokat inkább csak a pálya elején csinálja, amikor már betölti a térképet, akkor egész elviselhetõ. Nekem most a 1.2 patch van fent, sokmindent javít, de a swappolást nem, de már van 1.3 Patch, annál azt olvastam külföldi fórumokon, hogy javít a teljesítményen, csak ahhoz még nem láttam crack-et.

MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória

musha
szerintetek esélyes, hogy valamikor peccselik ezt a kesselési/szvappolási problémát? (Kazinczy most büszke lenne rám)

mucsácsó
hmm..pont a minap gondoltam a játékra, szép 😊
neked is úgy "szaggatott" egyébként? nálam eléggé swappolt a vinyó, és az miatt szaggatott is, bármilyen grafon is toltam... mondjuk az lehet akkor más miatt volt, még a francia demóval toltam..