Silverfall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
" PS. THIS IS VERY IMPORTANT....if you have NOD32 ANTIVIRUS program...disable AMON in the duration of the installation.
and don't let it delete the file MAP20BIS.
If you don't disable AMON,the game won't work,because NOD32 will prevent the file being copied."
A Vitality-s verzió sok embernek csak ennek (már pár hónapja megjelent) a verziónak a crack-jével megy.
Suzuki Swift GL 1.3
szerintem
Elindítom installt, istenért sem akart 10perc/csíknál gyorsabban menni. 4 csíkig elment, Nodtól kaptam egy jelzést, h az egyik mission.pak vírus. Oké, elmentem felette, erre kb másfél perc alatt végigment az install.....
Szoval akkor mindenkepp magus szeruseggel indit, igy csak az egyik tipus poenjait lovi le a jelek szerint szerencsere.
szerintem
Elindul nezem a karakterem varazslatai ki vannak maxolva, lovok mindent szinte halhatatlan vagyok, pfff, ellovi a jatek a legnagyobb poenjat, vagyis a legelejen megtudod nezni az osszes varazslatodbol a legerosebbet. aztan hirtelen feje tetejere all a vilag es kezdheted a jatekot a 0-rol, de hat mar minek ha mindent lattam az elso 5 percben.. eleg hulye otlet volt toluk. talan ha tutorialt nem valasztod akkor nem tolja a keped ala nem tudom...
a grafika erdekes, eleg egyedi, teljesen le lehet a karakter hata moge zoomolni, es ugy is aka rohangalni, na de kerdem minek, ha mar lattam az osszes full varazslatat 😊
Eloszor azt hittem a vedelem szivat, de tenyleg igy talaltak ki.
A szerencsetlen telepito felpakol egy dirext x installt a jatek melle... na nem mintha a 9,5 giganal az az 50 mega szamitana de akkor is 😊
szerintem
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
a demóban lv15 a max:S
honnan lehet ilyen ninja verziót szerezni?
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
/lefelé van/
(valahogy csak lelehet szedni...😊
Egyébként google-ba, vagy keresõkben így kéne lennie(eredeti torrent/release name: Silverfall Multi 5 - DooM RiP
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
megyek is zúzni a level 8-as trollocskámmal, muhaha!
AMD Ryzen 7 5800 X3D-ARCTIC Freezer 34 eSports DUO black/red, Asus TUF Gaming B550 Plus, Kingston HyperX Fury 2x16GB DDR4 3200Mhz, Gigabyte Geforce 5070 TI OC Aero, 850W Gigabyte GP-AP850GM
Remélem megbocsátotok, de a feltöltõt elvi okok miatt nem kérdezem meg, hogy honnan szerezte be a verziót...😞
http://www.releaseinfo.net/ri/index.php?idnews=2512&jazyk=cz
megtudná vki mondani, hogy hol lehet eladni/vásárolni a game-ban?
Mert én eddig a kezdõ táborban csak egy skill mastert találtam. Lécci help!
UI.: kérdeztétek h honnan lett meg a 2gb-s doom rip. Hát én endless-rõl szedtem, ha van ismerõs kérjétek meg szedje le/küldjön meghívót az oldalra...
Mucsácsó: attól, hogy a gépede lassú és szaggat azért még nem kell fikázni. Nekem E6600-am van, 2GB ram és 512MB 1900XT fullon megy 1280-ban.
mindenesetre kíváncsian várom.
Szal egyszerûen röhej...Francia demó után 2-3 hónappal kijön az US demó, de semmit az égadta földön nem változtattak rajta a nyelven kívül...röhej komolyan mondom, minimumon kb úgy fut mint fullon...
ennyire nem lehet szar gépem, már nem azért...Titan Quest, ami 10x szebb legalább ennél a szutyoknál, vígan elfutogatott High beállítások mellett..NODE EZ??!
sõt ez a szenny még pofátlanul nagynak is mondható demó létére, ugyanis 1,4 GB, és feldob 2,7-et még mellé...és az AGEIA szarját is felteszi..
Azt kell mondjam, hogy ezek a fejlesztõk ne nagyon próbálkozzanak játékok fejlesztésével, mert ez száááánalom...én nem tudom, hogy ezek mit csinálnak, de hogy ezek nem tesztelték semmilyen gépen ezt a rohadt demót, (sõt mitöbb gondolom a teljes játékot sem 😄) az is biztos...
És persze ez még nem minden, mert ezt a gammát birkatürelmû emberek bírnák taláááán elviselni, mondom is miért:
1. eleve, míg feltelepítõdött, az volt fél óra legalább...
2. elindítom, 1-2 percet tölt az asztalon, jó elindul a game...
3. nyamvadt töltõképernyõt bámulom 3-4 percig...
4. jó, megint tölt természetesen...
5. elkészítem a karit, START...
6. ismét egy pár perces töltés, közben csak bámuljam a 20x-ra ismétlõdõ concepteket hú..
Játékot le sem írom, egyszerûen szaggat mint a rohadás, tökéletes az a szó rá, hogy játszhatatlan szar..
Viszont egy dolognak örültem! az uninstall 2 mp alatt megtörtént! 😉
Meg kell még hogy mondjam, én nagyon sokat vártam e játéktól, bíztam a fejlesztõkben, sõt még ezt a 2. demót is leszenvedtem a lassú netemmel, hogy hááátha biza jobb lesz, mint a francia volt...egy lóf*szt...AKI JÓT AKAR, NE SZEDJE LE, KOMOLYAN! NEM ÉRDEMES! Aki egy igazi hack 'n slash RPG-re vágyik, annak ajánlom ugye a jóöreg Diablot, és a Titan Quest-et...
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
A gépigény szörnyen magas.
A képek 1280*1024-ben készültek, minden lehetséges dolgot maxra állítva.
Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s
mellesleg: Silverfall US demo:
http://www.3dgamers.com/dlselect/games/silverfall/silverfall_demo_us.exe.html
majd 1,5 GB...
csak gondoltam szólok ez miatt is... 😊
Nekem a 2gigás Doom rip van meg. (a grafikai dolgokból, magas felbontás, ilyenek) szortíroztak. Akinek ilyen verziója van, írja már le az elejétõl.
hogy índította el. Elõre is kösz
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
MSI Geforce GTX 680 Lightning ; i7 2600k (4.4 GHz); Corsair Vengence 8 Gb Memória