Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...
Fõleg Angliában a szántó közepén a Fuck Billy felirat lekaszálva a búzában (Most sajna a koordinátákat nemtom), vagy az 51-es körzet. 😊
A kardhal megy először, a reményhal meg utoljára...
hogy is kell ezt hasnzálni? ha pl megakarok nézni LA-ben egy épületet,akkor mit csinálok? vagy nem értem én ezt a progit...
Remélem, hogy hamarosan az úthálózat is bekerül az Earth-be!
Jok az uj kepek, latom a hazacskankat! 😄
Javaslatom:
Költözz ki a térre.<#ravasz1>#ravasz1>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Csak még Jakabszállás nincs lefedve. 😞 De ami késik, az nem múlik.
Bombázzuk a google-t "please bõvíteni Hungary-t" típusú e-mail-ekkel. <#idiota>#idiota>
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
Letöltttem a Nasa world wind nevü progit,de nem indul el ezt az üzit irja ki:
Tudna valai mondani hogy mit kell csinálni, hogy müködjön vagy olyan helyet ahonnan müködö változatot lehet leszedni?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Nem arra gondolok hogy kimentem kmz fájlba és elküldhetem akárkinek, hanem hogy ha valaki forgatja a guglit és pont szeged fölött áll, és pont be van kapcsolva a kávézók réteg, akkor látja a szegedi kávézókat.
szal hogy tudja-e valaki hogy lehet oda bekerülni?
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
El kell hogy szomorítsalak: Pécsrõl nincsenek olyan jó nagyfelbontású mûhöldképek a Google Earth rendszerén belûl, mint New York-ról (a legjobb Budapestrõl van).