Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem nem igazán akar müködni 😞
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
714 ...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
For sale: thedronewebshop.com
Talán túl jó a progi védelme??
Egyébként telepítettem az alább belinkelt linkrõl a pro-t, mindent úgy csináltam ahogy le volt írva az útmutatóban.Végül elindult, de azt írta ki hogy ez csak a sima béta verzió.Pedig azt már letöröltem a géprõl.
az tudom, hogy be lehet írni a koordinátát, de mi van, ha nem nem ismerem azt a bizonyos koordinátát? <#banplz>#banplz>
valaki segítsen már 😊 Brazíliában keresem a Governador Valadares nevû várost.. thx
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
google be XY kordináta
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
De tényleg koordináták, mer akkor izzítom és nézem<#ravasz1>#ravasz1>
Most azt írja, hgy nem lehet csatlakozni a google earth szerverhez...
Valami akadály mindig van<#confused>#confused><#szomoru1>#szomoru1>
A stadion x]
György
Régebben felraktam a Pro verziót, kipróbálásra. Regisztráltattam magam és mûködött is egy darabig. Aztán kiírta, hogy lejárt az idõm. Na gondoltam leszedem és felteszek egy megfelelõ verziót, aminél nem lesz ilyen gondom. Sikerült is feltennem, csakhogy továbbra is a régi regisztrációs adataimat használja, azaz továbbra sem tudom használni a programot. Pedig tisztességesen uninstalláltam, de mégsem. Mit csináljak? Vagy mit csináltam rosszul?
Az öregséget onnantól kell számolni, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
"Szegénynegyed" Miamiban 😊
ez is egy érdekes hely:
21.146090° -11.386640°
ja, amúgy vannak iszonyú jó felbontású területek Afrikában: ki kell pipálni a National Geographic Magazint, és akkor ilyen kis repülõgép ikonok fogják jelölni ezeket a területeket..
* Gyorsabb mûködés
* Nagyobb nyomtatási felbontás
* Nagyobb felbontás mentéskor
* Kifinomultabb "rajzoló" eszközök
* GPS eszközrõl, táblázatkezelõbõl adatbevitel
* Többféle támogatási lehetõség (telefonon és e-mailben is)
* Mozikészítõ, területmérés, GIS, GDT prémium nyomtatás a Pro változatban
valaki azt mondta, hogy a Pro változat csak a térképészeknek lehet érdekes, a felbontás ugyanolyan mint az ingyenes változatban.
szóval akkor hogy van ez? <#vigyor2>#vigyor2>
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
Innen szedheted egy 15 perc múlva:www.ingyencuccok.info/GoogleEarthPRO.rar
Mielõtt felrakod szedj le minden google earthet,az ingyenes is
www.moonbirdshirts.com - Limitált kiadású designpólók, a világ legjobb designereitől! 100-,250-,500 db-os kiadás, sorszámozva, a neveddel ellátva!
Koordinátát, plíz...

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
de ez tényleg az 😄 ien van a GTA SA ban is xD