1995
Google Earth
-
#995 jajajaja -
#994 A file-ok egyszerűbbek, egyből odavisznek.
-
#993 mármint melyik az egyszerűbb? és kinek nem egyszerűbb a klm fájl? -
#992 Szerintem is egyszerűbb (nekünk) :) -
#991 Kiegészíteném az előttem írtakat:
ezek egészen pontosan gyanús ojjektumok -
#990 már miért lenne 1szerűbb??? ráklikkelsz és már meg is nyitja a GE-ben.. -
#989 szvsz sokkal egyszerszerűbb koordinátákkal, mint ezekkel a fájlokkal. -
#988 érdekes objektum a tengeren..
és mégegy... -
#987 közben megoldottam... reinstall windows
viszont egy másik kérdés.. ismeri valaki a GEPath nevű progit?
a free verzióban is lehet vele Placemarkok alapján útvonalat gyártani.. és nem mellékes hogy az elkészült útvonalnak kül. beállítások szerint hosszakat is számol
tök jó de van egy gondom, nem tom másnál is jelentkezik-e.. bent van az ezzel legyártott útvonal a places-ben, és ha rá zoomolok akkor látszik szépen, viszont ha a places-ben duplán ráklikkelek hogy menjen oda, akkor hirtelen eltűnik a globe.. és nem is jön vissza bármit csinálok, csak ha újraindítom a GE-t..
van valakinek tippje??? -
Arsenalfun #986 Jaja folyamatosan megy a modem!
Meglehet oldani a problemet? -
#985 Internetre csatlakozol -
Arsenalfun #984 Van egy kis problémám a Google Earth-tel. Amikor elindítom a programot sok képet nem tölt be és kiírja hogy nem tud megnyitni sok .png kiterjesztésű képet. Az iránytű helyén egy image not found felírat látszik. Ha rákattintok egy városra akkor is kiírja hogy nem található a fájl. Miért van ez? A legújabb verzió van felrakva. A régebbi verziók is ezt csinálták. Már sokszor újratelepítettem a programot de hiába. Mit csináljak hogy működjön?A Segítséget előre is köszy!!
-
Cat 02 #983 prot is leszedted ? -
#982 A [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1120048253#955]#955[/URL]-re valaki esetleg tud más megoldást az eddigieken kívül.. az eddig felsoroltak sajnos nem segítenek.. pls help -
#981 www.rapidshare.de -
#980 Hát ez nem jött be... -
#979 Nos,azon,gondolkodtam,hogyan tudnám veletek megosztani Kisigmánd és Komárom kmz fájlát.Megpróbálom .jpg fájlként feltölteni,ti jobbklikk,cél mentése másnéven,majd átnevez .kmz-re.Hátha... -
#978 Ujra én...beillesztettem Komárom belvárosának térképét.Na,ez már pontosabbra sikerült.Íme: -
#977 Upsz...kicsit nagyra sikerűlt,ezer bocsika! :oS -
#976 Nos,ha minden igaz a képet sikerűl itt is megjelenítenem...ha mégsem akkor bocsi...
-
#975 Várj...köszi a gyors reakciót...de hogysmint működik ez a feltöltés és hova? -
#974 bannerban lévő linkekre elküldöd,vagy feltöltöd valahova a kmz fájlt,azt mi itt megtudjuk nézni ugyan úgy mint te:) -
#973 Sziasztok!
Volna egy kérdésem.Nagynehezen megcsináltam Kisigmánd térképét a GoogleEarth-ben.Nem állítom hogy pontos,de amennyire tudtam,optimalizáltam a nehezen kivehető kis foltocskákra egy térképet.Elmentettem .kmz fájlba.A kérdésem az lenne,hogyan tudnám ezt a fájlt megosztani a többi GoogleEarth-ös emberkékkel?Többekközt veletek is.Csak azért lenne fontos,mert hátha megtudnám vmilyen légi felvétel alapján csinálni a falucska 3D-s,nem túl részletes,de kivehető térképét is a GoogleSketchup programmal.Előre is köszönöm a segítséget. -
#972 -
#971 Persze-persze... -
#970 A progi élőképet mutatja? -
#969 Te is többet írsz, mint olvasol... -
#968 Már +van az is... -
#967 +oldódott.
De mi ez a progi? Csak Budapestet mutatja? Kisebb városokat mint pl Pécset vagy Mohácsot már nem is? -
#966 HELP!!!
-
#965 Ha jól elékszem, menüből állítható a mérete. -
DJviolin #964 Ameddig ki nem üríted, addig növekszik. Ez tárolja a nézelődéseid során összegyült sattelite képeket. Opciókban lehet üríteni. -
K Ace #963 Hi. Ennek a dbcache fájl-nak a mérete meddig növekszik? Van vmi határ? Nekem most tart 450 mb-nál. -
#962 akkor biztos win könyvtárban elrejtett vmit -
#961 pontosabban megtaláltam a dbcache.dat-ot, de ettől eltekintve nem sikerül a dolog
minden indításkor kér egy emailcímet a szerverhez való csatlakozáshoz
ha nem írok be semmit, akkor nem tölti be a glóbot :(:( -
#960 hát uninstall, regeditből minden google val kapcsolatos bejegyzést eltávolítottam érdekes módon dbcache.dat fájlt nem találtam sehol
aztán visszaraktam a progit és semmi változás :(:( -
DJviolin #959 Sziasztok!
C:\Documents and Settings\felhasználónevem\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth\dbCache.dat
Nem tudjátok véletlenül, hogy a fenti cache fájlból hogyan lehet kiszedni a Google Earth műholdfotóit? Milyen progi kellene hozzá? -
DJviolin #958 Bocs. Keresésbe akartam. -
DJviolin #957 dbcache.dat -
#956 regisztrációs adatbázisban megkéne kereseni a pro kulcsait,kitörölni és utána megy elvileg:)