1995
Google Earth
-
#915 csakhogy ez kanada, újfunland partjainál... ennyi
amúgy így: saint pierre, canada és nem találja.
a spanyolt meg az olaszt megtalálja... -
#914 Csak a Te kedvedért, megnéztem még néhány országot, ami még szóba jöhet:
saint pierre, italy
saint pierre, spain
mindenhol megtalálja... -
#913 saint pierre, france és már ott is vagyok
nem tudom, melyik országgal próbáltad, írd be ide, hogy hogy kerested. -
#912 elindítottam a gugliörtöt és szép nagy betűkkel fel is tűnt egy város megnéztem meg találja-e: saint pierre, országgal sem találta meg. -
#911 mondj egy várost amit nem talál meg -
#910 Talán nézzél utána egy kicsit és akkor legyen nagy az arcod, mert sok hely van amit város és országnévvel se talál meg. -
Kolyesz #909 Köszi a tippet, megtaláltam. -
#908 nem nagyobb a gépigénye,sőt sztem nincs olyan nagy mint a 3.0-nak.meg vannak benne újítások,főként az elrendezésben -
K Ace #907 894-re válaszolna valaki pls. -
#906 tudni kell használni a keresőt. Meg legalább el kell gondolkodni hogy nem lehet hogy veled van valami baj?
Nekem eddig nagyon faszán működött. Fort Wayne-bn élő ismerőseimet is pikk-pakk megtaláltam... -
#905 ezeket a tajakat nem eleht valami repulogep szimulatorba betolteni? :) -
#904 nekem mindentmegtalált amit kerestem eddig -
#903 Tévedés, mert így is nagyon sok dolgot nem talál meg a fos, -
Loco #902 Persze, mert nem ért semmihez az egyszerű agyú, aztán kapásból lefosozza... -
#901 Tévedés... Ismeri az a "fos"
Egész egyszerűen be kell még írni utána az országnevet is...
Pl: "buch, germany"
Hihetetlen, hogy ennyi idő után sem ismerik egyesek a legalapvetőbb parancs használatát. Pedig már itt is le lett írva... -
#900 Sztem nem, az a fos semmit sem talál meg, csak a legnagyobb amcsi városokat... -
Cat 02 #899 Buch a fly to ban nem jó ? -
Kolyesz #898 Sziasztok!
Aki megtalálta Buch nevű falut ( Németország, Nürnbergtől Ny-ra ) az lécci mondja el nekem. Köszi. -
RÓÓÓbi #897 Hát abban biztos lehetsz h nem a közeljövőben fog rákerülni magyarország jó minőségben
Amerikában áááh:D -
#896 fejlesztik ezt a progit és ha igen akkor milyen időkzönként mert pont Vác az a része nincs rajta ahol mi lakunk :) -
#895 Mi az a KZM fájl? Mire jó?? -
K Ace #894 Hi. A béta 4-et érdemes felrakni, vagy elég a 3.0-ás is? A 4.0-nak nagyobb a gépigénye, és vannak benne akkora ujítások, hogy érdemes legyen felrakni a 3.0-a helyett? -
jozsi123456 #893 MÜKSZIK A KZM FÁLJ!!!!!! -
jozsi123456 #892
2006. jún. 14. 23:33 | Privát | Válasz | #867
Dubaiban szarul nyomják. Sok a lé, nem semmi... Godolom láttátok már a hétcsillagos szállodát. Nem olvastam vissza a topicot a végéig, de nem nagyon láttam ezeket a képeket.
Szal így építenek szigetet.
2006. jún. 14. 23:33 | Privát | Válasz | #867
Dubaiban szarul nyomják. Sok a lé, nem semmi... Godolom láttátok már a hétcsillagos szállodát. Nem olvastam vissza a topicot a végéig, de nem nagyon láttam ezeket a képeket.
Szal így építenek szigetet.
-
#891 Koordináták? -
ghostship #890 tudjátok mit találtam meg?Nem tudom hogy titeket mennyire érdekel de nekem tetszik a West Coast Custom-ot -
#889 De sajnos játékoknál is előfordul. De akkor is , néha, hogy ha a tálcán jobb gombot nyomok. Szoval teljesen érthetetlen számomra a jelenség. -
Cat 02 #888 faszé kell mindenkinek a PRO ne legyetek csorok vazze !!! -
#887 "Kérdés: a pro verziónak jobb a grafikája, mint a simának?"
Nem. A #756-os hozzászólásomban le van írva miben jobb a Pro változat.
Szvsz. a normál változat teljesen elegendő.
- a változatok összehasonlítása -
#886 A Google Earth grafikája, hahaha, ez jó, most gondolok bele. A Google Earth grafikája maga a Föld, vagyis elég élethű :D
(Ok, tudom mire gondoltál, de ez azért jópofa dolog :) -
#885 Nem "jobb a grafikája", csak több funkciót ismer. -
izb #884 játékoknál nincs ilyen gond? -
asam9 #883 Sziasztok!
Segítene vki, hogy hol tudnám letölteni a pro verziót? És ha van kód hozzá, akkor az mi? :P
Kérdés: a pro verziónak jobb a grafikája, mint a simának? (Végülis eztért kéne). Ha nem jobb, hanem csak ki van bővítve "egyéb" funkciókkal, azt írjátok meg lécci.
Előre is köszi! -
#882 A rendszerujrainditás pipakivétel jó ötletnek hangzott,de megnéztem és nincs elötte a pipa, ugyhogy máshol lehet a gond :( -
#881 Az. Semmi különös nincs abban. -
Dodo55 #880 Az a fényes izé? Mert olyannal tele van az egész föld. Elég fura... -
#879 Tükröződő felület... -
bront #878 Hali! Szerintetek ez mi lehet? képet sajnos nem tudok berakni,mert bőven több,mint 20kb. -
#877 Vezérlőpult/rendszer/speciális/indítás és helyreállítás beállítás és az automatikus újraindítás elől vedd ki a pipát, így láthatod is a kékhalált miko gond van, ahol írja mi a gond, és nem indítja egyből újra a gépet (ugyanis ms-ék így oldották meg, hogy az xp-ben ne lássunk kékhalált...). -
#876 Barátdtól vagy vlakitől kérj egy tápot,próbáld meg azzal.Ha nem indul újra akkor vehetsz másikat:)