Google Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit kell csinálnom vagy letölteni?
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
pl nagyobb felbontas vagy ilyesmi?
az oldalukon nagyobb print felbontasrol beszeltek, most nemtom pontosan ez mit is takar..
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
C:\Documents and Settings\felhasználónevem\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth\dbCache.dat
Szerintem ez a fájl tárolja a lementett mûholdfelvételeket, amit a Google Earth a nézelõdéseink során megõriz.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne kiszedni belõle a képeket?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Tudnátok adni egy cracket a Google Earth Pro v3.0.07-hez?
Üdv:
DJviolin
Amúgy ott valami fekete négyzet van, vagy valami mittudomain.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
íme néhány kép amit én készítettem az Earth-ben:
Mexicocity
Mount Everest
Chile
Világfalu😊
Nepál (asszem)

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.
már több verziót is kipróbáltam, és mind ezt játssza...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Retteketet
tom,hogy ez most nem ide tartozik,de itt van élet 😄
www.bbs.hu
Itt adnak hírt a frissítésekrõl.
(Mi több mint két éve éptkeztünk, de még mindíg a rági ház van fenn, holott a rendszer szerint 2005-ös a mûholdkép, pedig akkor már állt a házunk.)
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
most melyiket ajánlanátok, és honnan szedjem le?
nem akarok serialokkal b@szogni, ha nem muszály...