Google Earth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még az lenne a kérdésem hogy azok a mount everest képek mega világfalu azok hogy lettek ilyen szépek úgy értem naon szép grafikájú mert ami nekem van az alap(ingyenes)azon is flvan telepítve hogy lássam a hegyeket de azon olyan rossz a minõség,más verzióval lettek azok csinálva másikkkal?
az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet látni pécset vagy a többi települést tisztán mint pl:new york
mit kell csinálnom vagy letölteni?
nesto
nemtudom észrevettétek-e már, ez Magyarország északi részén van kiirva

no, senki sem tudja?

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Úgy tûnik igen, mert elég nagy a mérete.
van valami ertelme pro verzioval fogalalkozni?
pl nagyobb felbontas vagy ilyesmi?
az oldalukon nagyobb print felbontasrol beszeltek, most nemtom pontosan ez mit is takar..

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Sziasztok!

C:\Documents and Settings\felhasználónevem\Local Settings\Application Data\Google\GoogleEarth\dbCache.dat

Szerintem ez a fájl tárolja a lementett mûholdfelvételeket, amit a Google Earth a nézelõdéseink során megõriz.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne kiszedni belõle a képeket?

nézd meg vazze 😄 én megtalátlam egy nagy "folt" New York közepén

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Az!!!!

Mi???

hykao
A "két torony" nem a WTC volt véletlenül?
KM
<#wilting>

Ki tudja hogy hol van a 2 torony new-york-ba a térképen az empaior state building????

34 38' 14.54"N, 118 04' 55.22"W talán ez

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Sziasztok nem tudtok segiteni hogy legalább egy repülõt látni szeretnék és kordináta kéne!!!

Sziasztok!

Tudnátok adni egy cracket a Google Earth Pro v3.0.07-hez?

Üdv:
DJviolin

Magnum PI
nekem az a szines köd fúrcsa

Sanyix
Nem arról van szó, hogy érted e, hanem arról, hogy a másik módban jobb sztem 😊
Amúgy ott valami fekete négyzet van, vagy valami mittudomain.

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Magnum PI
Nem a számokat nem értem, hanem nézd meg mi van ott. Vágom hogy ezeket a számokat hogy kell értelmezni.

Sanyix
tools/options/view/ lat/lon átállít degrees 😊 így szebbek lesznek a koordináták 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Magnum PI
Na ez mi a picsa???

46°33'41.51"N
20° 5'38.44"E

A világfalus kép hol található?

igazán jók, asszem újra felrakom h nézelõdjek egy kicsit 😊
ja, egy adott helyszín koordinátáit hol lehet megnézni?

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Serpa
jók

hykao
Szépek, de legközelebb szélesség és hosszúság adatokat is kérünk hozzájuk! 😊
na, pörgessük már fel a topicot!
íme néhány kép amit én készítettem az Earth-ben:

Mexicocity

Mount Everest

Chile

Világfalu😊

Nepál (asszem)

Jon: Itt azt írják, a világegyetem folyamatosan tágul. Garfield: Remek. Akkor van hely még egy fánknak.

Sanyix
Hi! nem tudja valaki hogy miért írja állandóan ezt "hogy most nemlehet csatlakozni kh.google.com-ra próbálkozzam 15 perc múlva" a gugliört? kh.google.com pingelésre válaszol, szóval elérhetõ, a gugliearth ki van engedve a tûzfalon is. Most pro verzióval próbálkozom crackelve, de 2 hónapja mikor utoljára próbáltam a tört plus se ment, pedig elõzõ win installkor ment a plus is...

el akarom indítan: erre kiírja hogy kéne frissíteni 😄 jó rég használtam

littleNorbi
thx

hykao
Alul bepipálod a "Borders"-t.
fifi
610-re valaki?
már több verziót is kipróbáltam, és mind ezt játssza...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

littleNorbi
De hogy?

KM
Igen.

littleNorbi
Be lehet valahogy állítani ebben a progban, h láthatók legyenek a országhatárok?

fifi
a 605-ben linkelt program nekem miért csinálja azt, hogy rengeteg képet/?/ nem tölt be az elején... pl a kompasszt sem. mi ennek az oka?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

EOX

Retteketet

Palinko
hallottam,hogy van valami Google Rival,vagy mi a frász... az a lényeg,hogy beírsz 2 nevet és a google kiírja,hogy melyikbõl szerepel több a neten... Ennek kéne a címe

tom,hogy ez most nem ide tartozik,de itt van élet 😄
kössz

Dj Faustus
A Google elsõ találata alapján innen letölthetõ.

BártfaiB

www.bbs.hu

Stiasztok honnan lehet letölteni ezt a progit???

KM
Sajnos cudarul bánnak velünk.
Itt adnak hírt a frissítésekrõl.

atlagember
És Budapestet?

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

KM
Szokták. USA-t rendszeresen.<#hehe>

atlagember
Nem tudjátok, szokták frissíteni a képeket?
(Mi több mint két éve éptkeztünk, de még mindíg a rági ház van fenn, holott a rendszer szerint 2005-ös a mûholdkép, pedig akkor már állt a házunk.)

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

B0B0
Az a baj, hogy nekem most nincs fent a program ezért nem tudok koordinátákat mondani, de Londonban a Hammersmith negyedben lehet látni egy Boeing 767-et amint repül a város felett és a napfény megcsillan rajta. Érdemes megkeresni!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Sajna nem volt az erõs. Az amerikai képek felbontása 15 cm, az magyarországiaké meg 1 méter!

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

fifi
korábban használtam a progit, nemtom melyik verziót, de ez régen volt.
most melyiket ajánlanátok, és honnan szedjem le?
nem akarok serialokkal b@szogni, ha nem muszály...

Pl: Innen

\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"