Világok harca - Kipukkadt a Spielberg-lufi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
A filmben 9 éves-t játszik!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

sehol.
HOL JÁCCAK EZT A FILMET PESTEN FELIRATOSAN???? NEM TUDJA VALAKI?? Utálom a szinkronos filmeket... <#wilting>
Fütyi kivan, hogy egy kicsit sem képesek utánanézni a dolgoknak az emberek...

imdb? macaulay culkin meg 25 az imdb szerint mégsem néz ki 10-nél többnek a reszkessetek betörõkben:) a filmet tavaly nyáron forgatták, valamivel több mint 2 hónapig, az még beleeshet a 10-be.

amúgy a tom cruise sem rakodómunkás, hanem színész:) szerintem a filmbéli koráról van szó. vagy nem.
IMYke2.0.0.0
Tehát nem 10 éves...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Hannah Dakota Fenning 11 és fél éves!
Fütyi kivan, hogy egy kicsit sem képesek utánanézni a dolgoknak az emberek...
Született: 1994. február 23.
Klikk...
A kiccsaj 18 nagy filmben, 29 TV-filmben és sorozatban játszott már!!!

CSOCSO
a "Még tágabbakra a szemeket!"

<#eplus2>
Aramir
Még azis lehet :)

Aramir
Miért ne lehetne? Itt figyel a wincsimen az 1953-as verzió dvd-ripje.
Amúgymeg...

"lol. még be sem mutatták - természetesen nincs fent"
Lol, mint ha ez eddig akadály lett volna :D

Iori
idén csináltak összesen 3 Világok Harca filmet, lehet hogy a másik kettõ közül vmelyik :)

I love this game!

Esrohnoil
1953-asból DVDrip? :D

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Pharaoh
Ez nagyon lol vég. SPOILER: Ilyen felkészületlenûl senki nem megy sehova. Skafandert nem ismerik?

[HUN]PAStheLoD
Hmm , akár mit is mondtak róla megnézem, mert. De nem sokat várok tõle..

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Aramir
De az, csak gondolom az 1953-as változat :D
Amúgymeg odavan írva: Added 08/06/2005 09:40:00
Ha az új lenne, már rég elterjedt volna a híre.

hát nagyon vicces lenne, ha az lenne. (de azért jó sokan megszívták: Finished
38872)
lol. még be sem mutatták - természetesen nincs fent
bittorrenten már fennvan ...<#vigyor0>

és miért nem szerda délutánra?:O
Atkamon
Szerintem õ igen is jó, úgyhogy ha nem teccik akkor ne nézd meg a filmet!<#action>

Nekem már megvan a jegyem csütörtök délutánra, én megnézem mondhat bárki bármit:))

Frank99
ebben is nyálgép impotens Cruise jáccik?

megette a fene akkor az egészet...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Iori
elsõ kép spoilerszagú<#wow3>

I love this game!

A musical-t hallotta már valaki? (Jeff Wayne)

Nekem megvan 2CD és szerintem atomkirály. Bár mondjuk nem teljesen fedi a mai generáció zenei ízlését.

arty
nemértem a cikk szerzõjét ... mégis mit várt? sem a könyv, sem az eredeti film nem egy emelkedett szinielõadás ... :) gyanitom, hogy tetszeni fog, bár nekem az etalon eddig a Jelek :)

Forza.

arty
ha nem virussal intézik el a gonosz idegenek windozát, akkor ez jo film lesz ;))

a könyv isten, a régi filmverzio szintén etalon (azt hamarabb láttam, utána jött akönyv) ... ha TÉNYLEG tartotta a szavát szpilberg, akkor megbocsájtok neki :D

Forza.

Timber
de hat ez igy volt itt is ott is meg amott is (nekem a 'musical' az egyik kedvencem ... mindjart hallgatom is jol)

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

asysoft
Sztem a Jelek jó volt. De erre mondják: ízlések és pofonok...

/*WTF?!*/

1... jelek szerintem jovolt... ottis viz+idegen nemjo
2... az annyat... azert evi 20k ert enis elemelgetnem a hordokat vagy miket
3... alig varom mar :) nekem teccik ... remelem...barmit mondanak rola...

Igen, igazából a jelek sem szólt semmirõl a suhintós-jóslós résztõl eltekintve, és ennek ellenére az egyik kedvenc filmem.

Nekem egyébként a VH a leírtak alapján kimondottan szimpinek tûnik: ha tényleg bekövetkezne, mi sem a háborút látnánk, csak sodródnánk az eseményekkel. Szerintem pont ezt próbálja visszaadni. Mind1, másfél óra múlva megnézem, majd beszámolok milyen volt.

ha csak annyira jó mint a Jelek, akkor is megnézem

"a bolygó több, mint 2/3-át kitevõ anyagtól (gyengébbek kedvéért: víz)"

Inkább csak a felszínét...

az elsõ kép tetején mintha lenne egy idegen urhajó vagy mi

lesznek.
Na lesznek abben alienek vagy sem, mert a képeken egyet sem látni...nekem bejött a függetlenség napja, bár a story nem nagy szám, de volt benne vadászrepülQs, meg qrhajós bohóckodás, szal nem volt rossz. Ha ez megint vmi signs-hoz hasonló nem látom, de félek tQle Qrültség akkor kár a gQzért.
Szóval a kérdés, hogy lesz e benne valami látható alien is? Köcce
Hmuda
Meglepõ... <#idiota>

De csakazértis megnézem mert a könyv egy all-time favoritom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Mi a vége?

SPOILER: már éppen igázzák le teljesen az alienek a bolygót, amikor hirtelen mindegyik elpusztul, mert az emberekkel ellentétben õk nem soktak hozzá a földi baktériumokhoz, amik jól kicsinálták õket
"Spielberg csak egy dolgot határozott el elõre: tartani fogja magát az eredeti Wells-könyvhöz."
ki hallott már ilyet.
modellmaker
Mi a vége? <#vigyor5>

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

na mostmá komolyan gondolkozom arról h megnézzem e(eddig meg akartam)
És akkor a végén megint az amerikaiak nyernek?
NeoMaN
láttadmár?

a filmben valóban jól fel van építve cruise karaketere (talán túlságosan is), de a közönség nem biztos, hogy erre lesz vevõ. a vége pedig aranyos, de a film.. nem tudom. a közepesnél jobb.
ehh... pedig de vártam
na mindegy, a sg megint megspórolt nekem egy kis pénzt :)