203
-
misran #83 Ja, es meg egy kerdes:
A lenyek hasonloak a szolosgazdahoz?
Ultetni jottek + feregteleniteni?
:) -
misran #82 Szerintem kar belemagyarazni a filmbe tul sokat. A sztori nem olyan komplikalt, a latvany es hang dobbenet jo, az elso 2/3 nagyon izgi, de a vege sem lapul el teljesen. Az nekem kulon tetszik hogy nem egy hos amerikai menti meg egyszal magaban a foldet (sot, a wannabe hos amerikait le kell utni hogy ne ugraljon... :) ) hanem egy nem vart de logikus kovetkezmeny segit be. Nekem inkabb ezek merultek fel, ha mar beleltem magam a sztoriba:
A lenyek, ha tenyleg elore terveztek, miert nem szamoltak a film vegi esemennyel?
Miert kellett elore telepiteni eszkozt, ha hozhattak is prompt?
Amugy franko. A sztori egyszeru, de a latvany jeles. Konnyed esti szorakozas (adrenalin-party).
Üdv! -
#81 Szerintem is hangulatban Spielberg jot alkotott, de nekem valahogy olyan erzesem volt hogy utalgat az amerikai-iraki-terrorista konfliktusra.Pl az elejen a dobozba amibe a sracnak kajat kelett volna rakni, Pennzoil felirat volt. Ha jol todom ez a Bush csalad cege. Hazba bezuhant repulo, harcoljunk ertelmetlenul az "agresszorok" ellen, a katonak jo emberek, es ugyis tulejuk. Lehet h csak paras vagyok.. ? -
Chapell #80 Idézném hozzászólásomat a HardWired fórumából:
Detto most jövök a vetítésről, és nekem nagyon tetszett. Visszaadja teljesen azt a mélységes döbbenetet, pánikot és zűrzavart, ami egy adott esetben elképzelhető.
Nem a szokásos "hollywoody idegenes" filmet kaptuk, hanem van némi mondanivaló is. (példának az ID4-et tudom hozni, ami a "hazafiság"nál többet nem mondott, de az elég is volt) Voltak részek, amiknél egyszerűen ideges lettem, átéltem a szereplők helyzetét, és ez az, ami jóvá tesz egy filmet. A világnak "enyhe" HL2-utánérzése volt, ami király. A nyomasztó várakozásos részek a Signs-t idézik, ami szintén király.
Igaz, hogy a film nem váltja meg a világot, nem filmtörténeti jelentőségű, de mégis ad egy olyan hatalmas pluszt, amiért megéri kipengetni az akár 1000-1500 Ft-os jegyárat.
8/10 -
Picador #79 Egyertek. Egy masodpercre sem neztem ra az oramra (SWIII alatt el is aludtam... )
Film porgos, sotet es sejtelmes. A sztorival vannak bajok, de hat nem a sztroiert vagy mondanivaloert nezunk amerikai tomegfilmet.
Maga az invazios elgondolas akar valos is lehetne... ki tudja?! par tiz, szaz ev es majd meglatjuk... -
#78 húúú vazz...megnéztema videót....ez rohatt jó film!!444 -
#77 ha hiperszuperduper látványos akkor csak jó lehet...engem nem nagyon szokott érdekelni hogy milyen agyoncsavart egy film története, sazl biztos az egyik kedvencem lesz ha megnézem.... -
#76 Ja, a távolkeleti filmekkel vagyok így, hogy sokszor lemaradok és nem értem mi van :)
Hál' Istennek angollal nincs ilyen bajom, mert a feliratot csak jelképesen teszem be (ha egyáltalán van...) -
Zedas #75 Hát, emberek, most néztem meg. Atyaég.
A sztori zéró, de bazz, a hangulatomra nézve zúzósabb mint bármi amit eddig láttam. 2 liter adrenalint termeltem.
Toronymagasan másztszí film!!! -
awender #74 A nagyképű buta pedig azzal dicsekedik, hogy a nem szinkronos filmeket mennyire élvezi.
A szinkron és a feliratok is - bizony a feliratok is - egyfajta szűrőt jelentenek. A magyar feliratok és szinkron magyar szűrőt - hiszen be sem mennénk a moziba, ha minden második szó az lenne, hogy "vazze".
Az angol felirat pedig értelmező szűrőt. Ugyanis ahol túl sok a szöveg, ott egyszerűen összefoglalják a mondanivalót és az jelenik meg.
A kritikáról pedig csak annyit mondanék, hogy számomra a kritika akkor hiteles, ha dícséri is a filmet, nem csak lehordja.
-
#73 Nem hallgatni a kritikára. Mars megnézni-t tudok javasolni mindenkinek.
Nekem nagyon tetszett !
Spielbert olyan mesterien rakta egymás után a jeleneteket, ahogyan azt kell. -
Mihail #72 mutassatok képeket földönkívüliekről!! -
#71 figy, ha 10 éves volt, mikor forgatták -- márpedig tavaly, 2004-ben ugye ennyi lehetett --, akkor 10 évesként sikítozik. ha 2020-ban nézed a filmet, akkor is egy 10 éves kislány sikoltozik.
sőt, játszhatna valami 1000 éves ufót, akkor is csak egy 10 éves kislány sikoltozna a képernyőn...
comprende? -
Lame #70 Ezen en is meglepodtem Vilagpremier a film es szinkronos. Vegulis annyira nem erdekelt.
Viszont 4:3-as keparany??? WTF?
Egyebkent a film nem volt rossz. Par dologra azert jo lett volna magyarazatot kapni ...
-
#69 szvsz felirattal nézni egy filmet magasan a legigénytelenebb dolog
Jaja :D -
#68 Hülyeségeket beszélsz.
Ritka kiváló minőségű a film szinkronja. -
#67 Utálom a szinkronos filmeket...
Ennek nagyon jó a szinkronja, nyugodtan megnézheted így. -
#66 Én most jövök a moziból.
Szerintem valami ISTENI ez a film, nem tudom, mit hurrogják itt le. -
#65 holnap nézem moziban!
eddig látta már vki? -
winnie #64 szerintem az a szégyen, hogy így csuklóból, a film megnézése nélkül leigénytelenezed a szinkront (szerintem korrekt lett, de ez ízlés kérdése), plusz az emberek túlnyomó többségét, akik ugye inkább magyarul néznek filmet (felettük állsz, hogy nem szereted a szinkront? a szüleink buták, mert nem szeretik annyira a feliratos filmeket?:O. (az más kérdés, hogy általában szokott lenni egy feliratos kópia a nagy filmeknél)
szvsz felirattal nézni egy filmet magasan a legigénytelenebb dolog, hiszen így információ-hegyekről marad le az ember, miközben két dologra koncentrál. vagy feirat nélkül vagy szinkronnal. -
#63 Én már belenyugodtam...megnézem moziba, aztán szépen LETÖLTÖM (a hangsúlyozás többek közt a jogvédőknek szól) eredeti hanggal...csóró vidéki lévén mást nem tudok csinálni... -
eke #62 Nana!! -
Cat #61 egyetértek
multkor vettem volna corvin moziban jegyet star wars IIIra, de aztmondták egyáltalán nem vetítik ott felirattal
fordultam is ki a moziból -
vg #60 Szégyen, hogy csak szinkronos verió van mozikban. Igénytelen, buta ember megy szinkronos filmre moziba. -
#59 Lol -
dimenzio harcos #58 Imikének lassan annyi csillagja lesz, hogy nem fér ki semmi más a sorba.
ui. bekapcsolta a bölcsmondás-generátort hehehehe.
on. film kvára nem érdekel. -
#57 Hülye vagy?
1994. február 23-án született, akkor tehát hány éves a kislány?! Számológépet is hazsnálhatsz...
S nekem ne gyere, "amikor a filmet forgatták" dumával..., mert a cikk sem azt az időpontot célozta be, amikor Dakotát 10 évesnek titulálta.
Tehát, inkább te ne szólaltál volna meg... -
#56 Akkor is 10 éves ha 9 évest játszik.
Inkább meg se szólatál volna -
jefferson83 #55 Jó színész 11 és fél évesen is el tud játszani egy kilencévest és akkor mivan? -
#54 na en tegnap (azaz mar ma) ejjel neztem meg es szamomra nagyon nagy csalodas volt. Meghozza pozitiv iranyban. Sem Tom Cruise szineszi munkajat nem tartottam nagyra, de a filmben szerintem kivaloan jatszik, es az ID4 (mely szerintem az egyik legoshotobabb film a vilagon) utan nem vartam sokat ettol a filmtol, megis 2 oran keresztul vegig 200as pulzusom volt ^.^ A cikk szerzojevel abszolut nem ertek egyet, a vege is egyertelmu teljesen es szerintem mindenkepp erdemes moziban megnezni, mert a latvany es hangvilag TVben sosem fog igy lejonni mint a nagy vasznon. En biztos, hogy a 'rajongo' taborba tartozom ^.^
GJ Spielberg! -
#53 A filmben 9 éves-t játszik!
-
winnie #52 sehol. -
vg #51 HOL JÁCCAK EZT A FILMET PESTEN FELIRATOSAN???? NEM TUDJA VALAKI?? Utálom a szinkronos filmeket... -
winnie #50 Fütyi kivan, hogy egy kicsit sem képesek utánanézni a dolgoknak az emberek...
imdb? macaulay culkin meg 25 az imdb szerint mégsem néz ki 10-nél többnek a reszkessetek betörőkben:) a filmet tavaly nyáron forgatták, valamivel több mint 2 hónapig, az még beleeshet a 10-be.
amúgy a tom cruise sem rakodómunkás, hanem színész:) szerintem a filmbéli koráról van szó. vagy nem. -
#49 Tehát nem 10 éves...
-
#48 Hannah Dakota Fenning 11 és fél éves!
Fütyi kivan, hogy egy kicsit sem képesek utánanézni a dolgoknak az emberek...
Született: 1994. február 23.
Klikk...
A kiccsaj 18 nagy filmben, 29 TV-filmben és sorozatban játszott már!!!
-
#47 a "Még tágabbakra a szemeket!"
-
#46 Még azis lehet :) -
#45 Miért ne lehetne? Itt figyel a wincsimen az 1953-as verzió dvd-ripje.
Amúgymeg... -
Inquisitor #44 "lol. még be sem mutatták - természetesen nincs fent"
Lol, mint ha ez eddig akadály lett volna :D