Világok harca - Kipukkadt a Spielberg-lufi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
imdb? macaulay culkin meg 25 az imdb szerint mégsem néz ki 10-nél többnek a reszkessetek betörõkben:) a filmet tavaly nyáron forgatták, valamivel több mint 2 hónapig, az még beleeshet a 10-be.
amúgy a tom cruise sem rakodómunkás, hanem színész:) szerintem a filmbéli koráról van szó. vagy nem.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fütyi kivan, hogy egy kicsit sem képesek utánanézni a dolgoknak az emberek...
Született: 1994. február 23.
Klikk...
A kiccsaj 18 nagy filmben, 29 TV-filmben és sorozatban játszott már!!!
Lol, mint ha ez eddig akadály lett volna :D
I love this game!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Amúgymeg odavan írva: Added 08/06/2005 09:40:00
Ha az új lenne, már rég elterjedt volna a híre.
38872)
megette a fene akkor az egészet...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nekem megvan 2CD és szerintem atomkirály. Bár mondjuk nem teljesen fedi a mai generáció zenei ízlését.
Forza.
a könyv isten, a régi filmverzio szintén etalon (azt hamarabb láttam, utána jött akönyv) ... ha TÉNYLEG tartotta a szavát szpilberg, akkor megbocsájtok neki :D
Forza.
~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~
2... az annyat... azert evi 20k ert enis elemelgetnem a hordokat vagy miket
3... alig varom mar :) nekem teccik ... remelem...barmit mondanak rola...
Nekem egyébként a VH a leírtak alapján kimondottan szimpinek tûnik: ha tényleg bekövetkezne, mi sem a háborút látnánk, csak sodródnánk az eseményekkel. Szerintem pont ezt próbálja visszaadni. Mind1, másfél óra múlva megnézem, majd beszámolok milyen volt.
Inkább csak a felszínét...
Szóval a kérdés, hogy lesz e benne valami látható alien is? Köcce
De csakazértis megnézem mert a könyv egy all-time favoritom.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
SPOILER: már éppen igázzák le teljesen az alienek a bolygót, amikor hirtelen mindegyik elpusztul, mert az emberekkel ellentétben õk nem soktak hozzá a földi baktériumokhoz, amik jól kicsinálták õket
ki hallott már ilyet.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
na mindegy, a sg megint megspórolt nekem egy kis pénzt :)