203
-
#43 idén csináltak összesen 3 Világok Harca filmet, lehet hogy a másik kettő közül vmelyik :) -
#42 1953-asból DVDrip? :D -
#41 Ez nagyon lol vég. SPOILER: Ilyen felkészületlenűl senki nem megy sehova. Skafandert nem ismerik? -
#40 Hmm , akár mit is mondtak róla megnézem, mert. De nem sokat várok tőle.. -
#39 De az, csak gondolom az 1953-as változat :D
Amúgymeg odavan írva: Added 08/06/2005 09:40:00
Ha az új lenne, már rég elterjedt volna a híre. -
winnie #38 hát nagyon vicces lenne, ha az lenne. (de azért jó sokan megszívták: Finished
38872) -
plamex #37 Akkor ez nemaz :) -
winnie #36 lol. még be sem mutatták - természetesen nincs fent -
plamex #35 bittorrenten már fennvan ... -
winnie #34 és miért nem szerda délutánra?:O -
#33 Szerintem ő igen is jó, úgyhogy ha nem teccik akkor ne nézd meg a filmet! -
Gipsz75 #32 Nekem már megvan a jegyem csütörtök délutánra, én megnézem mondhat bárki bármit:)) -
#31 ebben is nyálgép impotens Cruise jáccik?
megette a fene akkor az egészet... -
#30 első kép spoilerszagú -
Zedas #29 A musical-t hallotta már valaki? (Jeff Wayne)
Nekem megvan 2CD és szerintem atomkirály. Bár mondjuk nem teljesen fedi a mai generáció zenei ízlését. -
#28 nemértem a cikk szerzőjét ... mégis mit várt? sem a könyv, sem az eredeti film nem egy emelkedett szinielőadás ... :) gyanitom, hogy tetszeni fog, bár nekem az etalon eddig a Jelek :) -
#27 ha nem virussal intézik el a gonosz idegenek windozát, akkor ez jo film lesz ;))
a könyv isten, a régi filmverzio szintén etalon (azt hamarabb láttam, utána jött akönyv) ... ha TÉNYLEG tartotta a szavát szpilberg, akkor megbocsájtok neki :D -
#26 de hat ez igy volt itt is ott is meg amott is (nekem a 'musical' az egyik kedvencem ... mindjart hallgatom is jol) -
#24 Sztem a Jelek jó volt. De erre mondják: ízlések és pofonok... -
OMax #23 1... jelek szerintem jovolt... ottis viz+idegen nemjo
2... az annyat... azert evi 20k ert enis elemelgetnem a hordokat vagy miket
3... alig varom mar :) nekem teccik ... remelem...barmit mondanak rola... -
Zedas #22 Igen, igazából a jelek sem szólt semmiről a suhintós-jóslós résztől eltekintve, és ennek ellenére az egyik kedvenc filmem.
Nekem egyébként a VH a leírtak alapján kimondottan szimpinek tűnik: ha tényleg bekövetkezne, mi sem a háborút látnánk, csak sodródnánk az eseményekkel. Szerintem pont ezt próbálja visszaadni. Mind1, másfél óra múlva megnézem, majd beszámolok milyen volt.
-
blackgamer #21 ha csak annyira jó mint a Jelek, akkor is megnézem -
dez #20 "a bolygó több, mint 2/3-át kitevő anyagtól (gyengébbek kedvéért: víz)"
Inkább csak a felszínét... -
Cat #17 az első kép tetején mintha lenne egy idegen urhajó vagy mi -
winnie #16 lesznek. -
bandia #15 Na lesznek abben alienek vagy sem, mert a képeken egyet sem látni...nekem bejött a függetlenség napja, bár a story nem nagy szám, de volt benne vadászrepülQs, meg qrhajós bohóckodás, szal nem volt rossz. Ha ez megint vmi signs-hoz hasonló nem látom, de félek tQle Qrültség akkor kár a gQzért.
Szóval a kérdés, hogy lesz e benne valami látható alien is? Köcce -
#14 Meglepő...
De csakazértis megnézem mert a könyv egy all-time favoritom. -
winnie #12 Mi a vége?
SPOILER: már éppen igázzák le teljesen az alienek a bolygót, amikor hirtelen mindegyik elpusztul, mert az emberekkel ellentétben ők nem soktak hozzá a földi baktériumokhoz, amik jól kicsinálták őket -
FTeR #11 "Spielberg csak egy dolgot határozott el előre: tartani fogja magát az eredeti Wells-könyvhöz."
ki hallott már ilyet. -
#10 Mi a vége? -
nbj #9 na mostmá komolyan gondolkozom arról h megnézzem e(eddig meg akartam) -
stukov #6 És akkor a végén megint az amerikaiak nyernek? -
#4 láttadmár? -
winnie #3 a filmben valóban jól fel van építve cruise karaketere (talán túlságosan is), de a közönség nem biztos, hogy erre lesz vevő. a vége pedig aranyos, de a film.. nem tudom. a közepesnél jobb. -
rolika #2 ehh... pedig de vártam
na mindegy, a sg megint megspórolt nekem egy kis pénzt :)