King Kong
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem az is nagyon tetszett...Azért az akkori technikai színvonallal majdnem csináltak egy olyan élethû élõlényt, mint Kong, ha nem legalább olyan élethût...
Akárki akármit mond, abban is tökéletesen ki voltak dolgozva az állat animációi, és hasonlók...
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Kong és a lány közös jelenetei jók, de a többi csapnivaló (pláne a szigeten a Jurassic park fíling).
Sajnálom.
Kong végre úgy viselkedett mint egy majom! Gratula!
Spoiler.
A vég amikor az élet fénye eltûnik a szemébõl az nagyon jó.
Meg nekem az eleje is tetszett. Jól felvezették az egészet. amikor meg beértek a ködbe... WÁÁÁÁ! Szuper. Ahogy ott lavíroztak a sziklák között...
Spoiler end.
Még mindig hatása alatt vagyok, egyszerûen rég láttam ilyen jó filmet!
Annyi negatívumot tudnék írni a rengetek pozitívum mellé, hogy az eleje kicsit vontatot, unalmas, bár itt is ahogy a várost megjeleníti, a színek, fények stb...hát az gyönyörû, de 30 percig kicsit álmosító, de szemet gyönyörköddtetû.
Hát ami a másik 2 és fél órát illeti az BÁMMMM :D Karakterek jol kovannak dolgozva, sz.gépes trükkök a helyükön vanna, bár néhol lehetetlenebbnél lehetetlenebb dolgokat mûvelnek az emberek. A végére már nekem egy nagyonpicit sok volt, amikor kong a legtetején a repcsikre vadészott.
Tehát ámulok és bámulok. Rendezõ erre várt egész életbe, hogy megrendezhesse. Hát le a kalappal.
9/10
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
film milyen? sokan etalonnak, alapfilmnek tartják. várom már Winnie üzijét <#vigyor>#vigyor>
Az eredetiben csak egyel harcolt, ami a PJ félében az uccsónak felel meg. Ugyanúgy állkapocs tépéssel zárul a dolog. :-)
Elõször nézzetek utána, kis flame-huszáok, hogy az eredeti 1933-as King Kong-ban VOLT dínó.Arra már nem emlékszem, hogy mennyi( azt hiszem csak egy), de VOLT!!!!!
Na most...Abból kiindulva, hogy T-rex van a szigeten, akár más gigantikus élõlény is lehet, így bogarak, rákok, más dínók, stb...
Még annyi lenne a kérdésem az értelmesebb emberekhez, hogy én a _King_Kong_(2005)_(3_CD)-t szedem...ehhez az alább közölt linkben nem találtam feliratot, mert csak 2 és 4 CD-sekhez voltak. Valaki tudna segíteni?
A filmet még nme láttam...tényleg kimaradt belõle? LoL
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha ebbõl a történetbõl valaki izgalmasabbat és látványosabbat hoz ki
ennél, hát megtapsolom.
Nekem tetszett. A film eleje nagyon megadta a hangulatot hozzá, a szigeten meg a látvány nyûgözött le. Amúgy a vége volt benne a legjobb, Jack Black utolsó mondata pedig nagyon eltalált, tökéletes. Kong halála megható volt, annak aki átérzi, persze ehhez a legjobb moziban megnézni, a TS minõség ilyen filmeknél nem adja át az élményt. (szerintem)
na csá
Ha hiszed, ha nem, a moziban egyszerûen lemászik a vászonról, annyira jól meg van csinálva. A történetet meg már mindenki ismeri, fölösleges bármi újat, pláne korszakalkotót várni tõle. Feldolgozásról beszélünk!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekem azérta polcomon lesz,mert megérdemli,hang,és látvány miatt is.
Go Jeff Go!!!!
Bocs a kis szösszenetért,de én "csak"úgy sohanemjárok moziba,mertsemmi értelme,mert nincs hozzá kedvem,hangulatom,a film sem érdekel esetleg..
Aztán egy topicban meg..nemvoltvalami nagy szám,és kész.
És ez jogos ha úgyvárja mondjuk a filmet az ember,hogy fú,de jóó,láthatom,aztán ha megnézi,üresség,akkor van alapja a dolognak.
A maga nemében jó film,Látványos,kalandos,ha valakit érdekel Kong-leköti úgy röpke 3 órára.
Go Jeff Go!!!!
Mert ha jó akkor letöltöm a netrõl és kiírom, de ha szar akkor elmegyek megnézem a moziban, faszom se fogja tartogatni otthon... <#mf1>#mf1><#mf2>#mf2>
:-)
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10