King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah nem tud valaki nekem segíteni, hogy honnan tudnék leszedni feliratot ahhoz a filmhez, amit alább említettem?

A Godzillában is valami ilyen volt.

Nekem az is nagyon tetszett...Azért az akkori technikai színvonallal majdnem csináltak egy olyan élethû élõlényt, mint Kong, ha nem legalább olyan élethût...
Akárki akármit mond, abban is tökéletesen ki voltak dolgozva az állat animációi, és hasonlók...

REALista
Oké-oké!Azért nem kell túlozni vazzeg!!!

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Amikor kiveszik a fény: én nem hittem el, hogy ilyet lehet csinálni számítógéppel. Nem az, hogy tök jó, meg nem az, hogy királyul megcsinálták. Nem a fény tûnik el, hanem az ÉLET. Az az élet, amit belecsempésztek abba a gorillába, és ami végig jelen van benne. Nemcsak mozgás terén, hanem viselkedésben és érzelmek terén is. Lenyûgözõ.

NeoMaN
Szétuntam az agyam rajta, nagy csalódás volt számomra, fõleg Jacksontól.. :(

Kong és a lány közös jelenetei jók, de a többi csapnivaló (pláne a szigeten a Jurassic park fíling).
Sajnálom.

Valam ilyesmit éreztzem én is. Remek volt de a végére már kicsit bágyadoztam. A GYu-ban vlgig sikerült fennetartani a iramot. Itt valahogy nem ment. (Bár kehet hogy azért mert tudtam mi lessz.:)A szigeten meg nem.)

Kong végre úgy viselkedett mint egy majom! Gratula!

Spoiler.
A vég amikor az élet fénye eltûnik a szemébõl az nagyon jó.
Meg nekem az eleje is tetszett. Jól felvezették az egészet. amikor meg beértek a ködbe... WÁÁÁÁ! Szuper. Ahogy ott lavíroztak a sziklák között...
Spoiler end.
zaki
<#worship><#worship><#worship><#worship><#worship>

Sil3nt
nah most sikerült tanulmányaim miatt eljutni a moziba.

Még mindig hatása alatt vagyok, egyszerûen rég láttam ilyen jó filmet!
Annyi negatívumot tudnék írni a rengetek pozitívum mellé, hogy az eleje kicsit vontatot, unalmas, bár itt is ahogy a várost megjeleníti, a színek, fények stb...hát az gyönyörû, de 30 percig kicsit álmosító, de szemet gyönyörköddtetû.
Hát ami a másik 2 és fél órát illeti az BÁMMMM :D Karakterek jol kovannak dolgozva, sz.gépes trükkök a helyükön vanna, bár néhol lehetetlenebbnél lehetetlenebb dolgokat mûvelnek az emberek. A végére már nekem egy nagyonpicit sok volt, amikor kong a legtetején a repcsikre vadészott.

Tehát ámulok és bámulok. Rendezõ erre várt egész életbe, hogy megrendezhesse. Hát le a kalappal.

9/10

Bandew
Hát jah, igazából a sziget volt a legfõbb hangulatforrás.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Ez még King Kong néllkül is jó film lett volna! Pl. A Rejtelmes Sziget. :) Kicsit Ctulhus hangulata volt a helynek. Ha végig a szigeten játszódott volna az is remek lett volna!!!
Bandew
Én sosem szerettem a King Kong filmeket, de ebbõl kihozták a maximumot. Egy klisékkel és giccsjelenetekkel teli kalandfilm, ami nagyon jól mûködött nálam és nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg 2x. Még tesóm is 2x nézte meg, pedig õ aztán sose néz meg ilyen filmeket. A Karib-tenger kalózai volt utoljára ilyen hangulatos és könnyed.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
világos <#eljen><#zavart1><#idiota>

film milyen? sokan etalonnak, alapfilmnek tartják. várom már Winnie üzijét <#vigyor>

Bandew
Én láttam. A benszülöttek kosztümjei vannak a PJ version színházi jelenetében. Meg ott a zenék is ugyanazok. AMúgy ez a kosztüm dolog nekem bejött. Ügyebár az jól mûködött 33-ban, ezért volt ott a filmben ilyen ruhája a bennszülötteknek. A PJ-ben meg ugyebár a színházban, mert akkor az egy 33-as mûsor, nem pedig olyan "igazi". :-)

zaki
ki látta az eredeti 33-as filmet? dvd-n 2790-ért adják a 2 lemezes változatot

Bandew
Több dinó volt benne. A T-rex-es harc pedig szinte ugyanaz, csak új köntösben.
Az eredetiben csak egyel harcolt, ami a PJ félében az uccsónak felel meg. Ugyanúgy állkapocs tépéssel zárul a dolog. :-)

zaki
volt benne elég sikítós, bömbölõs jelenet nem kell félni :D

Még annyit azoknak, akik a dinókat fikázzák...

Elõször nézzetek utána, kis flame-huszáok, hogy az eredeti 1933-as King Kong-ban VOLT dínó.Arra már nem emlékszem, hogy mennyi( azt hiszem csak egy), de VOLT!!!!!
Na most...Abból kiindulva, hogy T-rex van a szigeten, akár más gigantikus élõlény is lehet, így bogarak, rákok, más dínók, stb...

Még annyi lenne a kérdésem az értelmesebb emberekhez, hogy én a _King_Kong_(2005)_(3_CD)-t szedem...ehhez az alább közölt linkben nem találtam feliratot, mert csak 2 és 4 CD-sekhez voltak. Valaki tudna segíteni?

REALista
Ja tényleg kimaradt!Nekem is feltünt pedig a reklámban is benne volt!

ezt a #152-re írtam:)

Pedig a játékban benne volt a sikítós jelenet, csak az volt a baj (számomra), hogy ugyea trélerbõl éppen ezért sejteni lehetett, hogy lesz egy sikítós rész, és a játékban már nem fogott meg annyira...

A filmet még nme láttam...tényleg kimaradt belõle? LoL

schrank
de legalább lehetett volna véresebb elég langyi-bangyi lett olyan mint amikor a derrick-ben lelõnek valakit aztán a hasához kap és összegörnyed <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

MrSpock
De! Dr.Uwe Boll szerintem jobban megcsinálta volna.<#nevetes1>

Go Jeff Go!!!!

te ezzel azt állítod, hogy a földön pj -nél senki sem tudott volna izgalmasabb filmet csinálni?
zaki
az Spielberg :P

Christiansen
Értsétek már meg, hogy ez egy FELDOLGOZÁS!
Ha ebbõl a történetbõl valaki izgalmasabbat és látványosabbat hoz ki
ennél, hát megtapsolom.

Szerintem a trükkök nagyon jók, csak nem értem, hogy miért kellett a dínókat belerakni ? Lehet, hogy Spilberg volt a producer ? Viszont ha nincsenek dínók, akkor nincsenek látványos jelenetek sem, sajnos maga King Kong ma már nem elég. Szerintem csak egy közepes színvonalú film !
REALista
Te normális vagy vazzeg!Ekkora baromságokat leírni!NEM SEMMI!!!Egyébként a film szerintem is csak közepes, de nem a trükkökkel van a baj!

Szevasztok! Most néztem meg a moziban a filmet, egy csomó ember kiment róla, haverom is. Én meg ültem, és nem értettem, hogy mi a bajuk. Nem emlékszem az 1933-as filmbõl semmire, csak képek ugranak be róla, szal ehhez nem tudom hasonlítani.

Nekem tetszett. A film eleje nagyon megadta a hangulatot hozzá, a szigeten meg a látvány nyûgözött le. Amúgy a vége volt benne a legjobb, Jack Black utolsó mondata pedig nagyon eltalált, tökéletes. Kong halála megható volt, annak aki átérzi, persze ehhez a legjobb moziban megnézni, a TS minõség ilyen filmeknél nem adja át az élményt. (szerintem)

schrank

zaki
véletlenül te nem az ereteti 1933-ban készült filmet láttad? :DDDDD

hát ez hülye <#idiota> letölt egy fostalicska kamerás szaros verziót, átpörgeti , leszarozza és összehasonlitja a xenával<#mf3>. nem irok semmit mert a végén még büntit kapok

te már a multkor is felbosszantottál a sg-s kritika fórumában mikor még a filmet sem láttad...veled van a probléma ember és nem a filmmel

na csá

schrank
nem néztem meg és nem is fogom de azok a számotokra fantasztikusan látványos jelenetek benne vannak egy mai bármelyik sorozatban hercules meg xena meg ilyen sárkányos izék <#schmoll2>

zaki
ha a sztori egy kalap szar, akkor minek nézted meg? netán nem ismerted a történetet, vagy mi van? jaaaa, bocs, hogy te letöltötted, és nem teccett a minõsége, persze, hogy ratyinak látszanak az effektek, ültél volna be a moziba, és akkor egy rossz szót nem mond6nál a cgi-rõl, annyira profin meg volt csinálva. és ha megn akarsz lesni egy filmet, akkor ne tekergessél bele, hanem ülj le a seggedre, és nézd végig a múvit :D

schrank
hát én még a mozis kamerásratyin is látom hogy oda van vetítve jobb képminõségnél még jobban észrevehetõ neeem <#nemtudom> és engem zavar na mindegy majd kiírom valakinek aki szereti <#hehe>

Loál János
Mondjuk mozis minõségrõl beszélni egy moziban kamerával felvett nagy kalap sz@rral kapcsolatban... :/

Ha hiszed, ha nem, a moziban egyszerûen lemászik a vászonról, annyira jól meg van csinálva. A történetet meg már mindenki ismeri, fölösleges bármi újat, pláne korszakalkotót várni tõle. Feldolgozásról beszélünk!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

schrank
õszintén mi tetszett benne <#nemtudom> ha a mozis minõségnél elõjönnek ezek a dolgok akkor milesz a dvd-nél <#szomoru2>

zaki
pfffff, inkább maradtál volna csendben :DDDDD

schrank
én most töltöttem le és persze az ellentáborhoz tartozom átpörgettem a filmet aminek az elsõ cd-jét full felesleges letölteni mert nincs benne semmi és azoknál a "fantasztikus" effekteknél csak azt felejtették el megoldani hogy ne látszódjon hogy mögé van vetítve a csúcsgrafika úgyhogy ha valaki emlékszik a régi tarzanfilmekre ahol mögé volt vetítve a suhanó erdõ és õ ott állt a kezében egy liánnal na ez itt ugyanaz csak számítógépes grafika fut a háttérben a sztori is egy kalap szar de hogy még szarul is néz ki a jurrassic park is jobb ennél <#levele>

MrSpock
Jó film!szerintem nézd meg moziban,úgy azért hatásosabb,mint aneten letölteni az épp aktuális gyenge verziót..És majd Dvd-n.Ha esetleg tényleg tetszett neked!
Nekem azérta polcomon lesz,mert megérdemli,hang,és látvány miatt is.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Bírom az ilyent..Unatkozom elmegyek moziba..mitnézzek?Hmm..nabeülök erre,hátha,bár igazából fene tudja..aztán kijövet,minek ültem be ,de szar volt..lehet othonkellettvolna maradni..na majd legközelebb..és..megismétlõdik.
Bocs a kis szösszenetért,de én "csak"úgy sohanemjárok moziba,mertsemmi értelme,mert nincs hozzá kedvem,hangulatom,a film sem érdekel esetleg..
Aztán egy topicban meg..nemvoltvalami nagy szám,és kész.
És ez jogos ha úgyvárja mondjuk a filmet az ember,hogy fú,de jóó,láthatom,aztán ha megnézi,üresség,akkor van alapja a dolognak.
A maga nemében jó film,Látványos,kalandos,ha valakit érdekel Kong-leköti úgy röpke 3 órára.

Go Jeff Go!!!!

azirafael
Most akkor jó volt a film vagy szar?

Mert ha jó akkor letöltöm a netrõl és kiírom, de ha szar akkor elmegyek megnézem a moziban, faszom se fogja tartogatni otthon... <#mf1><#mf2>

zaki
vki nem dob össze egy bannert? <#wink>

zaki
sztem nagyon jó. dvd-t tuti megveszem majd, kerül amibe kerül :D

REALista
Kétszer????Na ennyire tényleg nem jó film!!!!

zaki
[tegnap megnézte megint a moziban <#smile>]

rage
Milyen sztorit vártál ?
:-)

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

REALista
A moziban döntöttem el hogy mit nézek!

zaki
akkor minek mentél el megnézni a moziba? :o

REALista
Elég gyenge volt a film!!!Romantikus film egy nagy majommal!!!!A trükkök viszont jók voltak!