404
Peter Jackson féle
-
Csak azért játszod az agyad szerintem mert élvezed ha beszólnak neked!!! -
Könyörgöm ne a Hulk-kal hasonlídsd már össze!Az a film egy nagy rakás szar!!!Akkor már inkább a Godzillával vagy a Jurassic Park2-vel hasonlídsd össze! -
Szolnokboy #281 először is a két film alapból nem összeegyeztethető. míg a king kong egy mondhatni monumentálisabb, nevesebb alkotás addig a hulk csak egy elég bénára sikerült képregény átirat (mellékesen egyáltalán nem látványosabb, elég ha a költségvetést összhasonlítod vagy megnézed mind2 filmet egymás után. és ugy meg alapból ne irj esszét hogy a king kong ot csak átpörgetted
).
mellesleg ha elfogadsz egy tanácsot egyáltalán nem irsz esszét mert a te hozzáállásaidból és eddigi megmozdulásaidból ítélve nem lesz nagy sikere....pfff
-
felteszek egy komoly kérdést aki megnézte a kingkongot az biztos megnézte a hulk-ot is én nem láttam azt se de mindkettő arról szól hogy óriás és rombol mint az állat melyik volt látványosabb mert kell írni egy esszét két hasonló filmről és kikötés volt az obekjtívitás miatt hogy két előszörlátott hasonló film legyen nos ?
-
sztem fejezd be, mert kezdesz uncsi lenni
-
azért ez a majom nem akkorra ugrás mint 15 éve a folyékony fém csávó a T2-ben és ott legalább nem PC-s háttér volt ; csak azt tudnám mi a ...szomér kerül ennyibe egy film amikor egy vászon előtt ugrálnak ennyi lóvéból már vehettek volna egy igazi dzsungelt is inkább ez a szánalmas -
ward #277 csak ismetelni tudom magam, szanalmas vagy.
ha majd nyer erte a Weta egy VFX oscart, ne felejts el elnezest kerni.
-
Szolnokboy #276 nah erre ment ki a játék
és most neki jobb, de legalább nem ir ide többet... -
nnna végre egy rajongó is bevallja úgylátszik elértem a célom többet nemírok good bye
-
Hé nyugalom! Valahol igaza van schranknak, a KK-ban tényleg van pár olyan jelenet, ahol az emberek élesen elütnek a háttértől, bár ezek engem nem zavartak. -
Szolnokboy #273 te egy igazi f*sz vagy ember, mondták már ? 
Az ilyeneket miért nem bannoljátok, most komolyan ???
-
a kingkong kábé ilyen effekteket tartalmaz -
most gyorsan kerestem egy jelenetet :
nádasban farkasszemet néz a t-rex a buxával és az a háttér dzsungel háááááát ...
-
50cent #270 egyetértek veled ward
-
ward #269 uristen ember, Te aztan szanalmas vagy. Nem hogy marhasag, hogy ilyen effektek lennenek egy Xenaban, de meg a technologiarol sincs fogalmad.
(vki aki dolgozott a filmen)
-
Szolnokboy #268 idióta vagy...
-
tudod mint az időjárás jelentés
van egy szín amivel be van borítva a stúdió és a színész ugrál egy egyszínű színpadon ez a szín általában olyan ami nagyon elüt a szereplő és az általa viselt ruha színeitől ezért azon nem lesz láthatő az odavetített kamu alábbi képen a kék háttér szolgál e célból nekem nem a technologiával van bajom hanem azzal ahogyan kivitelezték
-
:DDDDDDDDDDDDDDDDD -
Prof William #265 Tudtam hogy a Koponya Szigeten sok bozalmas visszamaradott a törzsfejlődés leglajára szorult teremtmény vegetál de erre tényleg nem számítottam. Már tudom miért lett öngyilkos az a túlélő akit a hajó még régebben felszedett. :) -
Rohadt élethű a majom, de szerintem azért túlzás hogy beöltöztették!!!Igy nem életszerű! -
Most miért nem ide illik, ha benyomsz egy képet Kong-ról? -
Kolbasz #262 Oppá, sorry, ezt nem ide akartam. Megkérnék egy moderátort, hogy szedje ki, ha erre jár. -
Kolbasz #261 -
50cent #260 honnan lehet letölteni a filmet?
-
mochee #259 Bin kiterjesztésű a cd-kép, nem a film. Letöltöd a Daemon Tools nevű programot, és megnyitod vele a .bin fájlt, és ott lesz a virtuális meghajtón a film, valszeg Videocd formátumú. (ebben az esetben az egyik mappában lesz a nézhető video fájl)
A Daemon Tools virtuális meghajtót csinál a gépedre, olyan lesz, mintha lenne még 1 cd-romod. -
Reyes #258 Jah a jurassic park is már elég jó volt, sőt tökéletes és igényes...
Na vki segítsen plsplsplspls!!!!
Jah és.bin kiterjesztésű a film...azt mivel tudom megnézni? -
Nem olvasol figyelmesen...
Ebből a bugyuta történetből
ilyen izgalmas egész estés kalandfilmet (ami csak 12-es korhatáros!)
csinálni nem könnyű! Nem lehetetlen de le a kalappal. -
vg #256 "hát én még a mozis kamerásratyin is látom hogy oda van vetítve jobb képminőségnél még jobban észrevehető neeem és engem zavar na mindegy majd kiírom valakinek aki szereti"
Magyarázd már ezt el nekünk tudatlanoknak, hogy mi az, hogy "oda van vetítve"? -
Miért, szerintem már a Jurassic Parkban is nagyon élethűek voltak a dinók. -
Prof William #254 Igen... A Szem a lélek tükre...
Sokkal jobb volt, mintha csak simán lehunyta volna.
Egy film jutott eszembe erről, amikor egy srác haldoklott és azt mondta a lányak hogy az ő képét akarja magával vinni... -nekem ez ugrot be. -
Reyes #253 Nah nem tud valaki nekem segíteni, hogy honnan tudnék leszedni feliratot ahhoz a filmhez, amit alább említettem? -
Reyes #252 A Godzillában is valami ilyen volt.
Nekem az is nagyon tetszett...Azért az akkori technikai színvonallal majdnem csináltak egy olyan élethű élőlényt, mint Kong, ha nem legalább olyan élethűt...
Akárki akármit mond, abban is tökéletesen ki voltak dolgozva az állat animációi, és hasonlók... -
Oké-oké!Azért nem kell túlozni vazzeg!!! -
Kolbasz #250 Amikor kiveszik a fény: én nem hittem el, hogy ilyet lehet csinálni számítógéppel. Nem az, hogy tök jó, meg nem az, hogy királyul megcsinálták. Nem a fény tűnik el, hanem az ÉLET. Az az élet, amit belecsempésztek abba a gorillába, és ami végig jelen van benne. Nemcsak mozgás terén, hanem viselkedésben és érzelmek terén is. Lenyűgöző. -
Szétuntam az agyam rajta, nagy csalódás volt számomra, főleg Jacksontól.. :(
Kong és a lány közös jelenetei jók, de a többi csapnivaló (pláne a szigeten a Jurassic park fíling).
Sajnálom.
-
Prof William #248 Valam ilyesmit éreztzem én is. Remek volt de a végére már kicsit bágyadoztam. A GYu-ban vlgig sikerült fennetartani a iramot. Itt valahogy nem ment. (Bár kehet hogy azért mert tudtam mi lessz.:)A szigeten meg nem.)
Kong végre úgy viselkedett mint egy majom! Gratula!
Spoiler.
A vég amikor az élet fénye eltűnik a szeméből az nagyon jó.
Meg nekem az eleje is tetszett. Jól felvezették az egészet. amikor meg beértek a ködbe... WÁÁÁÁ! Szuper. Ahogy ott lavíroztak a sziklák között...
Spoiler end. -

-
nah most sikerült tanulmányaim miatt eljutni a moziba.
Még mindig hatása alatt vagyok, egyszerűen rég láttam ilyen jó filmet!
Annyi negatívumot tudnék írni a rengetek pozitívum mellé, hogy az eleje kicsit vontatot, unalmas, bár itt is ahogy a várost megjeleníti, a színek, fények stb...hát az gyönyörű, de 30 percig kicsit álmosító, de szemet gyönyörköddtetű.
Hát ami a másik 2 és fél órát illeti az BÁMMMM :D Karakterek jol kovannak dolgozva, sz.gépes trükkök a helyükön vanna, bár néhol lehetetlenebbnél lehetetlenebb dolgokat művelnek az emberek. A végére már nekem egy nagyonpicit sok volt, amikor kong a legtetején a repcsikre vadészott.
Tehát ámulok és bámulok. Rendező erre várt egész életbe, hogy megrendezhesse. Hát le a kalappal.
9/10 -
Hát jah, igazából a sziget volt a legfőbb hangulatforrás. -
Prof William #244 Ez még King Kong néllkül is jó film lett volna! Pl. A Rejtelmes Sziget. :) Kicsit Ctulhus hangulata volt a helynek. Ha végig a szigeten játszódott volna az is remek lett volna!!!