King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
ezt nem is tudtam, thx

amúgy meg az elfújta a szél a numero uno, hiszen több mint 60 éve volt a premer és, ha számolunk az inflációval, akkor jóval több pénzt hozott, mint a titanic.

pláne többen nézték meg.
zaki
hogyne, a titanic $1,845,034,188-t kaszált. 2. a gyûrûk ura - a király visszatér $1,118,888,979-val, 3. a harry potter és a bölcsek köve $976,475,550... itt vannak a legjobbak

grebber
OFF:

Azt lehet tudni hogy a világon melyik film hozta a legeslegtöbb bevételt??

Next PC upgrade: 2022

báttyó02
jajjtéleg :c

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

zaki
nincs mit <#smile>

Kösz zaki

Loál János
Csak 3 óra 7 perc. :)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

zaki
már $355,843,118... <#wink>

báttyó02
huhh megnéztem nagyon jóvolt
hiába 3és fél ora,hamar elrepült,frankón képernyõ elé szögezett :)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

BONO
Jó, hogy rátok ilyen nagy hatást gyakorolt a film! Lehet, hogy bennem van a hiba???<#nemtudom>

zaki
hello, itt

Hello én azt szeretném kérdezni hogy hol van hozzá felirat?

zaki
én leszedtem tegnap, de az 1. cd vmiért nem indult. 2. igen. kép szép, hang fos :(

zaki
én is :D

de má azon gondolkodom mikor el menjek legközelebb megnézni :D

Tegnap megnéztem...és nekem tetszett.<#fogmosas>
grebber
Privit küldtem.

BONO
Megtudnád adni a linket ahol találtad mert leszeretném szedni a torrent fájlt! Belinkeltem a fájl nevét ide de nem talált semmit! Ott pedig csak gagyi minõségûeket találtam!

grebber
Passz de VCDQualityn nuke-olták ezt a PRODIGY-s verziót.

zaki
ez miben jobb, mint a #173?

grebber
2005-12-30 XviD King Kong (2005) *TC* *PROPER* PRODIGY 2 cd-s.

BONO
Ma megnéztem a filmet a Lurdy-ban nem gyakorolt rám nagy hatást a történet ismert annyi, hogy modern bõrbe lett bujtatva technikailag a cuccos Jacksonnak volt már jobb filmje is!<#levele>

Jano
Jaja. Ismerõs Eurocenterben jegyárus. Átlag napi forgalom 150 jegy. Harry Potter megérkezett, napi 3200 jegy. :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

grebber
Ja az biztos fog ez hozni még a konyhára.
Potter 4 már 76x miliiónál jár :D

Jano
Persze, veszíteni effektíve nem fognak rajta, csak ez messze nem kasszasiker. Majd a dvd-video még nyom rajta.

grebber
TOTAL LIFETIME GROSSES

Domestic: $128,516,635 45.6%
+ Overseas: $153,600,000 54.4%

= Worldwide: $282,116,635

Akkor visszahozta a ráforditott zsét.

Jano
Sry, elmulasztottad a lényeget. :CCc

Naomi Watts gigaroolz, meg Kong is, tudom, hogy létezik. -.-

zaki
képe az szép, hang viszont visszhangzik :(

azért leszedem :D

zaki
ma megnéztem én is. jó érzéssel jöttem ki a moziból, zsír volt a film nagyon, azt kaptam, amit vártam. 7,5/10

ja, kicsit késtem, elsõ pár percet nem láttam, remélem nem maradtam le semmirõl :)

Naomi Watts meg fantasztikus volt, jöhet a 2. oscar :D

desigo
Nah tegnap én is meglestem.Összességében nagyon tetszett!
Aranyos volt ahogyan a jégen csúszkált a majom.
Ami viszont furcsa volt: a szigeten elkábítják Kongot aztán a következõ kép már a városban van.Ott mintha kihagytak volna egy részt.

grebber
King Kong*TC*XVID*ASTEROIDS. 2cd-s

melyik a legnezhetobb minoseg az elerheto releasek kozul?
vcdqualityn a fuck fele jobban nez ki, mint a swine meg a stinker, de ez sehol nincs fent :(
stinkert leszedtem, valami borzalom :(
Bandew
Az elsõ teljesen hangos film a Bryan Fox rendezte New York Fényei 1928-ban.
Miért gondolod beletesznek egy hangmérnököt a filmbe, ha nem lett volna? Gratulálok!

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

desigo
nyugi
Sland
megnéztem ma este. hát kibaszott jó volt!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

grebber
Megnéztem reggel , nem volt rossz film.

kill3r22
Most néztem adatokant!!!
King Kong 1 Hét 66.000.000 USD
Harry Potter 5 Hét 232.000.000 USD
lehet szorozni.. :D:D

The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)

Kandurex
Olyannyira, hogy a rex hidegvérû így mindenképpen támad.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Talan van egy kis SPOILER

Tegnap megneztem a filmet. Eszmeletlen. Eddigi King Kongok nem tetszettek, mert nem volt elet a majomban. De most. Brutalis. A 3D sracok elott le a kalappal. Minden egyes jelenetben ahol kozelrol mutatjak az arcat, le lehet olvasni mit gondol. Az arcmimika es a szemei mindent elarulnak. Kurva jo.

A T-Rexek elleni harcok pedig annyira dinamikusak hogy az ember tatott szajjal nezi vegig.

Volt par resz ami nem tetszett (A rovaros resz az csak azert volt hogy undorodjunk, nem kellett volna mert nem illett bele), de ez nem gaz.

A film elejen a zenes bevezeto kurva jo volt. Fasza kis hangulatot adott a filmhez alapbol.

Amikor a 3 T-Rex a csajra tamad, nah azt picit tulzasnak vettem. Mondtam a mellettem ulo havernak, hogy nehogymar ott van tobb mazsa hus erre raugranak 3-n egy 60 kilos csajra. Erre a haver mondja (aki amugy vadasz), hogy ez termeszetes. Az eletben is a roka zabalja az aldozatat, de amint meglat egy masik allatot azonnal ugrik utana. Ez az oszton :)

Kulon tetszett, az mikor mar csak 1 T-Rex maradt es farkasszemet neznek Konggal, akkor azt hittem hogy a rex meghatral meg gondolkodik :) De nem :P Az osztonok makacs dolgok...

Jo film na... Moziban erdemes nezni.

Hangmérnök 1933-ban. Gratulálok!
Na megnéztem, és azt kell mondjam, hogy KIB*SZOTTK*RVÁRAJÓLETTB*SSZAMEGDEKIRÁLYKINGKONGRULEZBAZE! Minden egyes képkockájából árad a hangulat, írótzat jól összehozta ezt PJ pedig alapból nem is érdekelt King Kong, egy bugyute oriás plüssnek tartottam, ám a filmben nagyon is él! :) "Kalap emelés" Várom a DVD változatot :)
a stinker féle 2cd és változathoz kelene felirat a swne hez van de az nem jo ehez valaki tudna csinálni

ALien

Bandew
Sztem abban sem lesz benne. Annak a jelenetnek az a lényege, hogy a csaj sikítására válaszol a majom, de itt az volt, hogy miután a hangmérnök meghalt, akkor sikított a csaj és arra válaszolt a majom. Két ilyen jelenetnek nem lenne értelme.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

"megaláztatás után"

GIGAMEGALOL vagy te bakker! <#nevetes1>
Erre csak azt tudom mondani, ha majd megjelenik a film bõvitett verziója, akkor majd visszakeressük a nagyon okos "trailer-nek forgatott jelenet volt" szövegedet...
Iori
szégyeld magadat hogy megvan a kalóz verzió :D:D

I love this game!

Bandew
Amúgy én szerintem is trailer jelenet volt.

lol, mi ez, kisebbségi komplexus?:) (ha fórumozol, akkor nem kell sértõdöttet játszani, ez valami mérleg-vonás?:D

"szerintem" - remélem megvan a jelentése. attól, hogy szerinted nem, attól még gondolhatom ezt.*

a kérdés, hogy azt nem tudtad, hogy szoktak részeket direkt trailer-be forgatni (hogy a teaser-ekrol ne is beszeljunk), vagy van valami bizonyítékod, hogy ezt a jelenetet a filmbõl vágták ki? (ha van, akkor elfogadom, szó se róla, de addig maradj a szerényebb "szerintem nem igaz, amit gondolsz" kitételnél - és fejtsd ki, hogy a filmben mikor lett volna ez a jelenet)

Pláne, hogy én sem lovagoltam a felettébb bölcs "Gondolom ezek majd a bõvitett dvd kiadásban lesznek, vagy nem." kijelentéseden és azon is csak egy kicsit, hogy egy sajtóhír alapján rögtön hatalmasat bukottnak nyilvánítottad a filmet itthon.

*csak magadat nevetteted ki, hogy hülyeségnek tartasz egy 'szerintem' kezdetû mondatot. ha így gondolom, akkor így gondolom - már nem lehet hülyeség. (ha azt írtam volna, hogy annak forgatta és te tudnád, hogy nem, akkor azt mondanád, hogy nem igaz. mivel azt írtad, hogy 'hülyeség', ráadásul 'bõdületes' ezzel jelezni akartál, hogy sok apról megaláztatás után, amit elszenvedni kényszerültél, most végre megfogtál. de nem:)
zaki
ezért mit fox kapni :DDD

"az 1-es szerintem trailer-nek forgatott jelenet volt."

Ekkora bõdületes hülyeséget ne írjál már léci...