404
Peter Jackson féle
  • Bandew
    Én sosem szerettem a King Kong filmeket, de ebből kihozták a maximumot. Egy klisékkel és giccsjelenetekkel teli kalandfilm, ami nagyon jól működött nálam és nem bírtam ki, hogy ne nézzem meg 2x. Még tesóm is 2x nézte meg, pedig ő aztán sose néz meg ilyen filmeket. A Karib-tenger kalózai volt utoljára ilyen hangulatos és könnyed.
  • zaki
    világos

film milyen? sokan etalonnak, alapfilmnek tartják. várom már Winnie üzijét
  • Bandew
    Én láttam. A benszülöttek kosztümjei vannak a PJ version színházi jelenetében. Meg ott a zenék is ugyanazok. AMúgy ez a kosztüm dolog nekem bejött. Ügyebár az jól működött 33-ban, ezért volt ott a filmben ilyen ruhája a bennszülötteknek. A PJ-ben meg ugyebár a színházban, mert akkor az egy 33-as műsor, nem pedig olyan "igazi". :-)
  • zaki
    ki látta az eredeti 33-as filmet? dvd-n 2790-ért adják a 2 lemezes változatot
  • Bandew
    Több dinó volt benne. A T-rex-es harc pedig szinte ugyanaz, csak új köntösben.
    Az eredetiben csak egyel harcolt, ami a PJ félében az uccsónak felel meg. Ugyanúgy állkapocs tépéssel zárul a dolog. :-)
  • zaki
    volt benne elég sikítós, bömbölős jelenet nem kell félni :D
  • Reyes
    Még annyit azoknak, akik a dinókat fikázzák...

Először nézzetek utána, kis flame-huszáok, hogy az eredeti 1933-as King Kong-ban VOLT dínó.Arra már nem emlékszem, hogy mennyi( azt hiszem csak egy), de VOLT!!!!!
    Na most...Abból kiindulva, hogy T-rex van a szigeten, akár más gigantikus élőlény is lehet, így bogarak, rákok, más dínók, stb...

Még annyi lenne a kérdésem az értelmesebb emberekhez, hogy én a _King_Kong_(2005)_(3_CD)-t szedem...ehhez az alább közölt linkben nem találtam feliratot, mert csak 2 és 4 CD-sekhez voltak. Valaki tudna segíteni?
  • REALista
    Ja tényleg kimaradt!Nekem is feltünt pedig a reklámban is benne volt!
  • Reyes
    ezt a #152-re írtam:)
  • Reyes
    Pedig a játékban benne volt a sikítós jelenet, csak az volt a baj (számomra), hogy ugyea trélerből éppen ezért sejteni lehetett, hogy lesz egy sikítós rész, és a játékban már nem fogott meg annyira...

A filmet még nme láttam...tényleg kimaradt belőle? LoL
  • schrank
    de legalább lehetett volna véresebb elég langyi-bangyi lett olyan mint amikor a derrick-ben lelőnek valakit aztán a hasához kap és összegörnyed
  • MrSpock
    De! Dr.Uwe Boll szerintem jobban megcsinálta volna.
  • winnie
    te ezzel azt állítod, hogy a földön pj -nél senki sem tudott volna izgalmasabb filmet csinálni?
  • zaki
    az Spielberg :P
  • Christiansen
    Értsétek már meg, hogy ez egy FELDOLGOZÁS!
    Ha ebből a történetből valaki izgalmasabbat és látványosabbat hoz ki
    ennél, hát megtapsolom.
  • Toni2
    Szerintem a trükkök nagyon jók, csak nem értem, hogy miért kellett a dínókat belerakni ? Lehet, hogy Spilberg volt a producer ? Viszont ha nincsenek dínók, akkor nincsenek látványos jelenetek sem, sajnos maga King Kong ma már nem elég. Szerintem csak egy közepes színvonalú film !
  • REALista
    Te normális vagy vazzeg!Ekkora baromságokat leírni!NEM SEMMI!!!Egyébként a film szerintem is csak közepes, de nem a trükkökkel van a baj!
  • mochee
    Szevasztok! Most néztem meg a moziban a filmet, egy csomó ember kiment róla, haverom is. Én meg ültem, és nem értettem, hogy mi a bajuk. Nem emlékszem az 1933-as filmből semmire, csak képek ugranak be róla, szal ehhez nem tudom hasonlítani.

Nekem tetszett. A film eleje nagyon megadta a hangulatot hozzá, a szigeten meg a látvány nyűgözött le. Amúgy a vége volt benne a legjobb, Jack Black utolsó mondata pedig nagyon eltalált, tökéletes. Kong halála megható volt, annak aki átérzi, persze ehhez a legjobb moziban megnézni, a TS minőség ilyen filmeknél nem adja át az élményt. (szerintem)
  • schrank
    itt az igazi kingkong sztori
  • zaki
    véletlenül te nem az ereteti 1933-ban készült filmet láttad? :DDDDD
  • Szolnokboy
    hát ez hülye letölt egy fostalicska kamerás szaros verziót, átpörgeti , leszarozza és összehasonlitja a xenával. nem irok semmit mert a végén még büntit kapok
  • Szolnokboy
    te már a multkor is felbosszantottál a sg-s kritika fórumában mikor még a filmet sem láttad...veled van a probléma ember és nem a filmmel

na csá
  • schrank
    nem néztem meg és nem is fogom de azok a számotokra fantasztikusan látványos jelenetek benne vannak egy mai bármelyik sorozatban hercules meg xena meg ilyen sárkányos izék
  • zaki
    ha a sztori egy kalap szar, akkor minek nézted meg? netán nem ismerted a történetet, vagy mi van? jaaaa, bocs, hogy te letöltötted, és nem teccett a minősége, persze, hogy ratyinak látszanak az effektek, ültél volna be a moziba, és akkor egy rossz szót nem mond6nál a cgi-ről, annyira profin meg volt csinálva. és ha megn akarsz lesni egy filmet, akkor ne tekergessél bele, hanem ülj le a seggedre, és nézd végig a múvit :D
  • schrank
    hát én még a mozis kamerásratyin is látom hogy oda van vetítve jobb képminőségnél még jobban észrevehető neeem és engem zavar na mindegy majd kiírom valakinek aki szereti
  • Loál János #218
    Mondjuk mozis minőségről beszélni egy moziban kamerával felvett nagy kalap sz@rral kapcsolatban... :/

Ha hiszed, ha nem, a moziban egyszerűen lemászik a vászonról, annyira jól meg van csinálva. A történetet meg már mindenki ismeri, fölösleges bármi újat, pláne korszakalkotót várni tőle. Feldolgozásról beszélünk!
  • schrank
    őszintén mi tetszett benne ha a mozis minőségnél előjönnek ezek a dolgok akkor milesz a dvd-nél
  • zaki
    pfffff, inkább maradtál volna csendben :DDDDD
  • schrank
    én most töltöttem le és persze az ellentáborhoz tartozom átpörgettem a filmet aminek az első cd-jét full felesleges letölteni mert nincs benne semmi és azoknál a "fantasztikus" effekteknél csak azt felejtették el megoldani hogy ne látszódjon hogy mögé van vetítve a csúcsgrafika úgyhogy ha valaki emlékszik a régi tarzanfilmekre ahol mögé volt vetítve a suhanó erdő és ő ott állt a kezében egy liánnal na ez itt ugyanaz csak számítógépes grafika fut a háttérben a sztori is egy kalap szar de hogy még szarul is néz ki a jurrassic park is jobb ennél
  • MrSpock
    Jó film!szerintem nézd meg moziban,úgy azért hatásosabb,mint aneten letölteni az épp aktuális gyenge verziót..És majd Dvd-n.Ha esetleg tényleg tetszett neked!
    Nekem azérta polcomon lesz,mert megérdemli,hang,és látvány miatt is.
  • MrSpock
    Bírom az ilyent..Unatkozom elmegyek moziba..mitnézzek?Hmm..nabeülök erre,hátha,bár igazából fene tudja..aztán kijövet,minek ültem be ,de szar volt..lehet othonkellettvolna maradni..na majd legközelebb..és..megismétlődik.
    Bocs a kis szösszenetért,de én "csak"úgy sohanemjárok moziba,mertsemmi értelme,mert nincs hozzá kedvem,hangulatom,a film sem érdekel esetleg..
    Aztán egy topicban meg..nemvoltvalami nagy szám,és kész.
    És ez jogos ha úgyvárja mondjuk a filmet az ember,hogy fú,de jóó,láthatom,aztán ha megnézi,üresség,akkor van alapja a dolognak.
    A maga nemében jó film,Látványos,kalandos,ha valakit érdekel Kong-leköti úgy röpke 3 órára.

• azirafael
    Most akkor jó volt a film vagy szar?

Mert ha jó akkor letöltöm a netről és kiírom, de ha szar akkor elmegyek megnézem a moziban, faszom se fogja tartogatni otthon...
  • zaki
    vki nem dob össze egy bannert?
  • zaki
    sztem nagyon jó. dvd-t tuti megveszem majd, kerül amibe kerül :D
  • REALista
    Kétszer????Na ennyire tényleg nem jó film!!!!
  • zaki
    [tegnap megnézte megint a moziban ]
  • rage
    Milyen sztorit vártál ?
    :-)
  • REALista
    A moziban döntöttem el hogy mit nézek!
  • zaki
    akkor minek mentél el megnézni a moziba? :o
  • REALista
    Elég gyenge volt a film!!!Romantikus film egy nagy majommal!!!!A trükkök viszont jók voltak!