King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Iori
majdnem :)

I love this game!

schrank
de a hulk az nem a shrak 3 <#fejvakaras>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

REALista
Épp az az hogy a Hulk egy átlagos képregényadaptáció volt!Gyenge szereplõkkel és langyos történettel!Na de hadjuk ez Kong topic.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Azért a trükkök egyáltalán nem voltak "gyerekesek" se gyengék (mondjuk nem tudom mit értessz ez alatt) mert az ILM odatette magát annak idején.

Bandew
Az egésznek a ritmusa, nyelvezete más volt, mint más adaptációknak. Szerintem érezhetõen.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Nem megszokott képregényadaptáció? És mi volt ebben a kiemelkedõ vagy különleges?

Bandew
Szvsz a szereplõk egyáltalán nem gyenkék, a trükkök meg nem dominálnak nálam.
Egyszerûen ez nem egy megszokott képregényadaptáció és ezért nem tetszik sok embernek. Mint ahogy az Alexander is inkább történelmi film volt, mintsem akció-kaland és máris utálták az emberek.
Ha valami nem olyan lightos film, mint ahogyan várták, az nem lesz közönségsiker.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

REALista
A hulkban gyengék a szereplõk a trükkök gyerekesek vazzeg!Érdekes hogy mikor hulk örjöng sose õl meg senkit!'km-re elhajít egy tankot de azért még egy pillanatra mutatják ahogy kiszállnak belõle!Ez gáz!!!!!!

én most láttam kk-t a moziban nagyon jó volt Szerntem Adrien Brody legalább akkorát alakított mint a Zongoristában<#integet2>
schrank
a KK-ban meg a hulkban vannak olyan hasonlóságok a terminátor meg a predátor meg a maga kategóriájában hord hasonlóságokat

A Predátorban hol volt szerelmi szál?

schrank
én nem ismerem a hulk sztorit de gondolom abban is ugyanugy benne van az a sablon szerelmi szál meg a szomorú vég stb. szal akkor olyan mint a terminátor és a predátor

Bandew
Ha így vesszük a KK-nak sincs története.

Szerintem meg szar.

Nincs története (ugy értem ami van az gáz), a fõhõs jellemábrázolása ok, de ezzel sem alkotott nagyot. Ugy emlékszem hogy a Hulk hemzsegett a kliséktõl, nagyon átlag képregény-film volt.

Bandew
Na azért viselkedjünk már kultúráltan!

kezdem uni a hükeségeid pöcsfej huzz a jó édes anyádba

ALien

schrank
most rákerestem a hulk-ra de még topikja sincs <#fejvakaras>

Bandew
A költségvetés nem nagyon nyom latba látvány terén. Csak jól kell csinálni.

Bandew
Sztem a Hulk egyáltalán nem szar film, csupán sokkal imkább a fõhõs jellemérõl szól, mintsem a kalandjairól.

zaki
sztem is direkt csinálja, és otthon erre veri a f@szát

REALista
Csak azért játszod az agyad szerintem mert élvezed ha beszólnak neked!!!

REALista
Könyörgöm ne a Hulk-kal hasonlídsd már össze!Az a film egy nagy rakás szar!!!Akkor már inkább a Godzillával vagy a Jurassic Park2-vel hasonlídsd össze!

elõször is a két film alapból nem összeegyeztethetõ. míg a king kong egy mondhatni monumentálisabb, nevesebb alkotás addig a hulk csak egy elég bénára sikerült képregény átirat (mellékesen egyáltalán nem látványosabb, elég ha a költségvetést összhasonlítod vagy megnézed mind2 filmet egymás után. és ugy meg alapból ne irj esszét hogy a king kong ot csak átpörgetted <#mf1>).

mellesleg ha elfogadsz egy tanácsot egyáltalán nem irsz esszét mert a te hozzáállásaidból és eddigi megmozdulásaidból ítélve nem lesz nagy sikere....pfff<#idiota>

schrank
felteszek egy komoly kérdést aki megnézte a kingkongot az biztos megnézte a hulk-ot is én nem láttam azt se de mindkettõ arról szól hogy óriás és rombol mint az állat melyik volt látványosabb mert kell írni egy esszét két hasonló filmrõl és kikötés volt az obekjtívitás miatt hogy két elõszörlátott hasonló film legyen nos ? <#fejvakaras>

zaki
sztem fejezd be, mert kezdesz uncsi lenni <#levele>

schrank
azért ez a majom nem akkorra ugrás mint 15 éve a folyékony fém csávó a T2-ben és ott legalább nem PC-s háttér volt ; csak azt tudnám mi a ...szomér kerül ennyibe egy film amikor egy vászon elõtt ugrálnak ennyi lóvéból már vehettek volna egy igazi dzsungelt is inkább ez a szánalmas

csak ismetelni tudom magam, szanalmas vagy.
ha majd nyer erte a Weta egy VFX oscart, ne felejts el elnezest kerni.

lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com

nah erre ment ki a játék <#idiota>
és most neki jobb, de legalább nem ir ide többet...

schrank
nnna végre egy rajongó is bevallja úgylátszik elértem a célom többet nemírok good bye <#wave>

Bandew
Hé nyugalom! Valahol igaza van schranknak, a KK-ban tényleg van pár olyan jelenet, ahol az emberek élesen elütnek a háttértõl, bár ezek engem nem zavartak.

te egy igazi f*sz vagy ember, mondták már ?<#banplz>

Az ilyeneket miért nem bannoljátok, most komolyan ???<#nemtudom>

schrank

schrank
most gyorsan kerestem egy jelenetet :
nádasban farkasszemet néz a t-rex a buxával és az a háttér dzsungel háááááát ...<#kuss>

egyetértek veled ward<#wink>
uristen ember, Te aztan szanalmas vagy. Nem hogy marhasag, hogy ilyen effektek lennenek egy Xenaban, de meg a technologiarol sincs fogalmad.

(vki aki dolgozott a filmen)

lead Lighting TD - Weta Digital www.balazskiss.com

idióta vagy...<#banplz>

schrank
tudod mint az idõjárás jelentés <#idiota> van egy szín amivel be van borítva a stúdió és a színész ugrál egy egyszínû színpadon ez a szín általában olyan ami nagyon elüt a szereplõ és az általa viselt ruha színeitõl ezért azon nem lesz láthatõ az odavetített kamu alábbi képen a kék háttér szolgál e célból nekem nem a technologiával van bajom hanem azzal ahogyan kivitelezték

zaki
:DDDDDDDDDDDDDDDDD

Tudtam hogy a Koponya Szigeten sok bozalmas visszamaradott a törzsfejlõdés leglajára szorult teremtmény vegetál de erre tényleg nem számítottam. Már tudom miért lett öngyilkos az a túlélõ akit a hajó még régebben felszedett. :)
REALista
Rohadt élethû a majom, de szerintem azért túlzás hogy beöltöztették!!!Igy nem életszerû!

Bandew
Most miért nem ide illik, ha benyomsz egy képet Kong-ról?

Oppá, sorry, ezt nem ide akartam. Megkérnék egy moderátort, hogy szedje ki, ha erre jár.

honnan lehet letölteni a filmet?
Bin kiterjesztésû a cd-kép, nem a film. Letöltöd a Daemon Tools nevû programot, és megnyitod vele a .bin fájlt, és ott lesz a virtuális meghajtón a film, valszeg Videocd formátumú. (ebben az esetben az egyik mappában lesz a nézhetõ video fájl)
A Daemon Tools virtuális meghajtót csinál a gépedre, olyan lesz, mintha lenne még 1 cd-romod.

Jah a jurassic park is már elég jó volt, sõt tökéletes és igényes...

Na vki segítsen plsplsplspls!!!!

Jah és.bin kiterjesztésû a film...azt mivel tudom megnézni?

Christiansen
Nem olvasol figyelmesen...
Ebbõl a bugyuta történetbõl
ilyen izgalmas egész estés kalandfilmet (ami csak 12-es korhatáros!)
csinálni nem könnyû! Nem lehetetlen de le a kalappal.

"hát én még a mozis kamerásratyin is látom hogy oda van vetítve jobb képminõségnél még jobban észrevehetõ neeem és engem zavar na mindegy majd kiírom valakinek aki szereti"

Magyarázd már ezt el nekünk tudatlanoknak, hogy mi az, hogy "oda van vetítve"?
Bandew
Miért, szerintem már a Jurassic Parkban is nagyon élethûek voltak a dinók.

Igen... A Szem a lélek tükre...
Sokkal jobb volt, mintha csak simán lehunyta volna.
Egy film jutott eszembe errõl, amikor egy srác haldoklott és azt mondta a lányak hogy az õ képét akarja magával vinni... -nekem ez ugrot be.