King Kong

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandew
Ép ez az, hogy senkinek. A magadénak. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
és kinek a szavára adjak, pár itteni fórumozóénak, vagy annak a pár ezer embernek, aki megszavazta neki a díjat? 😛

Bandew
Nem! :-D
Hanem, hogy az amerikai zsûri ezt szavazta meg. <#smile>

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

zaki
hogy aki ezek után is fikázza az effekteket, azt tarkón csapom 😛

zaki
+ leverte a világok harcát hangok terén, ami azért nem semmi 😛

REALista
Vizuális effektekért oscart kapot!!!!<#hehe><#wave><#hehe><#duhos2><#action>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Ebbõl mi következik?

zaki
Vizuális effektekért épp most kapott Oscart :c

Bandew
Mégis mi értelme provokálni egy fórumon? Ne láss rémeket!
Az utolsó mondatoddal sem értek egyet. Ne feledd, hogy tavaly vol egy Harry Potterünk és egy Star Warsunk is. Nem mondom, hogy effektek terén korszakalkotók voltak, de semmiképp sem "verte" le õket a King Kong.

Tetsuo
Én pl nem provokációból írtam, és továbbra is fenntartom a véleményem. (#306)

Hozzáteszem h nagyjából képben vagyok a vizuális effektek terén, de szerintem nem kell ahhoz szakértõnek lenni, h lássa vki -az effektek bénák. Egy kajáról sem csak a gasztronómusok tudják megállapítani h rossz.
A díjak meg soxor nem jelentenek semmit..

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Neked nincs igazad. Egyertelmuen lattszott, hogy provokaciobol irt mindent. Most meg amikor lehetne bevallani, hogy az effektek azert megis eleg jok voltak ahhoz, hogy leverjek az osszes tavaly keszult film effektjeit, akkor nincs mar sehol.
Bandew
Nincs igazad! Lehet, hogy fikázott, de ez az õ véleménye. Ne akard mindenáron megváltoztatni azt! A másik, hogy néhol még egyet is értettem vele, mert biza sok helyen hagyott maga után kívánnivalót a látványvilág.

ha visszaolvastok, lathatjatok, hogy azert irtam ilyen hangnemben, mert szerencsetlen ember nem ertett masbol. Ha vkinek ez rosszul esett volna attol elnezest kerek, de fenntartom, hogy egy ilyan emberrel, aki csak azert jar orumokra, hogy fikazzon dolgokat, amikhez nem ert, ami elnyeri az egesz vilag tettszeset, nem lehet mas hangnemben ertelmesen tarsalogni.

ha visszaolvastok egyertelmuen lejon.
Punker
1 itt nincs warez link tudtommal
2 ez nem ok arra hogy bunkó módon viselkedj és sértegesd a másikat.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Bandew
Az nem érdekel senkit. A jó modorú bûnözõt jobban szeretik, mint a törvényes tahót.

szoval a warez mehet? csunya beszed nem? erdekes...

(melyikert ultetnek le tobbre?)
akkor megismetlem kulturaltabb szavakkal:

szal remelem kedves csokkent ertelmu schrank, figyelted, hogy Kong nemreg nyert egy BAFTAt es 3 VES awardot vizualis effektek kategoriaban. Talan ez majd raebreszt arra, hogy meghunyaszkodj.
Punker
Vigyázz a szádra!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

+ 1-2 hét
Jól esne 😊
zaki
torrent. adjak címet priviben?

ZsZso
Üdv mindenkinek!

Végre meglestem a filmet. Semmi jóra nem számítottam, ehhez képest nagyon kellemeset csalódtam.
Szvsz a speciális effektetek (dinók, majom, naplementék, ...) rajzfilmszerûek voltak, de gyorsan túltettem magam rajta 😊. Ugyanis ott volt az a csodás zene. James Newton Howard bácsi ismét kitett magáért és egy gyönyörûszép soundtracket alkotott.
A film úgy egészében bejött. Nem csapták csak úgy össze mint egyes nagy multú, nívós névvel rendelkezõ filmek feldolgozását/folytatását. Persze vannak benne hibák, s lehet kritizálni ezek miatt, de számomra elenyészõ mennyiségû negatív élményt nyújtott a film ....

Hozzáteszem, ez az én saját véleményem.

Sil3nt: Ja nukolták, mert 2 CDre is ráférhetett volna elviekben. Ez nem is izgatna nagyon, de sajna a felbontása is kicsit kisebb lett mint a Screenernek, ami valljuk be, meglepõ.

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

Honnan tolod?
Sil3nt
ha joltudom nuke-olták a dvdripet

zaki
jó hogy elkezdtem tölteni a dvdscreenert...

2006-02-04 XviD King Kong (2005) *DVDRiP* GOD 150x15 MB

pedig már 70%-on áll...

zaki
2006-02-02 XviD King Kong (2005) *DVDSCR* DVL 100x15 MB

<#eljen>

zaki
hát azért nem teljesített annyira roszul, mint ahogyan azt több helyen is írták, (itt az sg-n is). 522m dolcsit hozott eddig, 207m volt a film+55 a reklám.

remélem jön majd bõvített verzió is, tuti megvenném (5k volt a legtöbb pénz, amit dvd-re költöttem)

mennyei királysággal azért ne hasonlítsuk össze, az kifejezetten bukta volt (számokból ítélve, nem láttam még a filmet)

1ébként asszem a dvdextrán olvastam, hogy állítólag március végén fog jönni a dvd az amcsiknál

Bandew
Lehet, hogy nem fogják támogatni az extra kiadást, mert a pénztáraknál nem váltotta be a hozzá fûzött reményeket. Ugyanúgy mint a Mennyei Királyságnál. Vagy végülis ahhoz kijött bõvített változat? Mindegy, a lényeg az, hogy reménykedjünk. Amúgy a GYU-nál ez mûködött (merthogy az nem teljesen film, hanem atmoszféra is volt), de nem nagyon szeretném ha mindenol eluralkodna a "csináljunk mi is bõvítettet" észjárás.

zaki
jöhetne már a dvd... <#zavart1>
bár gondolom április-május elõtt nem igazán fogják kiadni...
gondolom ebbõl is hasonló kiadások lesznek, mint a gyu-ból... elõször kiadnak egy 2 lemezes "lájtosabb" verziót, majd kicsit késõbb egy bõvített változatot díszdobozban, kiv. vagyok mennyibe fognak kerülni <#gonosz3>

schrank
és végignézted megint <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Nekem már megvan DVD-n és "ahhoz" képest egész jó minõség.
zaki
én úgy láttam 2X is a moziba :c

grebber
King.Kong.2005.HUN.TC.XviD megnézzük mégegyszer immár szinkronosan.

Next PC upgrade: 2022

Megkérdezhetném hány éves vagy ?
Mert ha 16+ akkor azért vagy idióta, mert 16+ éves fejjel ilyen marhaságokat irsz, ha 16- akkor meg nem értem mi osztod az észt. Fõleg ugy hogy szart sem értessz hozzá...

schrank
hú de kemény itt valaki csak nem te vagy a KK személyesen <#zavart2>

<#eljen>

sajnos tobben mar megirtak uezt normalisan, de vannak akikkel nem lehet mashogy beszelni. Mindenki mastol elnezest kerek, akit megsertettem volna.
Bandew
Miért nem tudtok intelligensebb vitát folytatni?

na ide figyelj te ratyi fasz.
az egy dolog, hogy sotet vagy es nem tudod, hogy irjak a Shrek-et, de mire fol porogsz es vetited a szart amikor meg ahhoz is hulye vagy mi a blue box? egyszer sikerult betolteni a 3dsmaxot, es most arra vered? vagy mi a rak?

szerencsere kozelebe sem ersz annak, hogy felfogjad mi a jo effekt es mi nem, igy velemenyed egy csirkeszar mervadosagaval egyenerteku.
schrank
ezt dobta a google különben is nem a breki sorozatból lett az a bazinagy csirkés <#fejvakaras><#vigyor3>

Loál János
Ha Muppet Show, akkor miért Szezám Utcás figurát linkelsz be? <#sir>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

schrank
"bluebox" hát ha ez a mögévetítõs izé akkor az tényleg ratyi amúgy igenis lehetne realisztikus KK-t csinálni ami sokkal izgalmasabb véresebb félelmetesebb lenne csak hát oda olyan dolog kellett volna amit nem lehet pénzért megvenni az pedig a tehetség <#hehe> ez a KK így ahogy van egy modern muppet show

Kispajtás! Nézz Wim Wenders (ki a franc lehet az?<#nemtudom>) Filmeket,azt aluggyá!<#duhos2><#nyes>
zaki
az ilyenek mint te nézzenek inkább mûvészfilmeket 😛PPPP

REALista
Te fogyatékos vagy!Bár a film nekem se jött be!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Bandew
Magyarázzátok már el nekem, hogy egyesek miért keresik a realitásokat ebben a filmben és mi oknál fogva akarnak mûvészeti értéket keresni benne? Ez egy szórakoztató film.

Tetsuo
Láttam ezt a legújabb verziót. Hát, ebben a topigban gondolom csak jót lehet írni.. na mind1.

Szvsz a sztori, egyszálon futó gyenge agymenés. A Gogyira v a Jurassic Park sokkal kidolgozottabb volt, persze azok se mennek el 'jó ponyvaregénynek'.
A karakterek egyszerû sablonok.
A dramaturgia csapnivaló, Bródi a vizslaszemével úgy néz ahogy tud, a csaj meg mindig érzékien remegteti az ajkát, de ez rohadtkevés. A rendezõpacák a segédeivel kicsit túljátszotta..
A trükkök kbszott drágák voltak, de sajna soxor látni õket. (CGI, bluebox..)
Az enyhe szépia és ragyogás effekt, végülis izlés kérdése..
A 20as évek amerikájától nemigen estem hasra, fõleg h sugárzik az egész mûvisége. Ez a film is a látványra épít, csakhát semmi extra.
A fizika iszonyúan béna. Pl. (Egyszer olvastam: Egy T-rex leheletétõl meghalna egy ember néhány hét alatt, annyira fertõzõ, a csaj meg a fogába kapaszkodott. -Ez persze nem nagy hiba, csak érdekesség képpen. 😊
A majom ugrik 100m-t a csajjal (óriási gyorsulások), de a csajnak egy szerve sem szakadt le. Vagy a dinók alatt futkározó emberkék.., a Kong ugrását simán kibíró gerendaszerkezetek.., LOL.
A fegyverek zaja mint minden filmben, itt is túl van kompresszálva.
A verekedések (rovarokkal) ésszerûtlenek és erõltetettek.
Egy majom pedig soha nem röhög bohócjeleneten.. és sokkal többet eszik mint a filmben.
A zene felejtõs, a vágó és a hangmérnök megcsinálták a 137. munkájukat, majd jött a következõ.
A rendezõ messze nem Wim Wenders, ez látszik az eddig nem említett hibákon is.
S végül pedig a filmnek nincs köze mûvészethez, semmi újdonság nincs benne, minden koppintás; egy iparos munka, bevételre optimalizálva.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

schrank
baszóóód most olvastam valahol hogy a "srekk" -et azt shrek-nek kell írni <#ijedt>

Jano
Schrank 3. :|

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?