404
Peter Jackson féle
  • vg
    Az nforce szerint már kijött a PAL DVDr, amin van magyar felirat is... Viszont, mivel ez Universal film, lehet, hogy meg sem fog nálunk jelenni. Durva!

http://www.nforce.nl/index.php?switchto=nfos&menu=quicknav&item=viewnfo&id=104009
  • Loál János #363
    Ja, azt nem figyeltem. D:
  • zaki
    jah, csak Universalos :(
  • Loál János #361
    USA-ban megjelent pár napja, szal nemsoká.
  • zaki
    erre én is kiváncsi vagyok...
  • Tatyla
    miko' gyön má' a dévédé???
  • Serpa
    repack
  • Kanál
    http://matula.hu/index.php?section=article&rel=43&id=518
  • zaki
    2006-03-08 XviD King Kong (2005) *DVDRiP* NUKEE 98x15 MB
  • zaki
  • Bandew
    Ép ez az, hogy senkinek. A magadénak.
  • zaki
    és kinek a szavára adjak, pár itteni fórumozóénak, vagy annak a pár ezer embernek, aki megszavazta neki a díjat? :P
  • Bandew
    Nem! :-D
    Hanem, hogy az amerikai zsűri ezt szavazta meg.
  • zaki
    hogy aki ezek után is fikázza az effekteket, azt tarkón csapom :P
  • zaki
    + leverte a világok harcát hangok terén, ami azért nem semmi :P
  • REALista
    Vizuális effektekért oscart kapot!!!!
  • Bandew
    Ebből mi következik?
  • zaki
    Vizuális effektekért épp most kapott Oscart :c
  • Bandew
    Mégis mi értelme provokálni egy fórumon? Ne láss rémeket!
    Az utolsó mondatoddal sem értek egyet. Ne feledd, hogy tavaly vol egy Harry Potterünk és egy Star Warsunk is. Nem mondom, hogy effektek terén korszakalkotók voltak, de semmiképp sem "verte" le őket a King Kong.
  • Tetsuo
    Én pl nem provokációból írtam, és továbbra is fenntartom a véleményem. (#306)

Hozzáteszem h nagyjából képben vagyok a vizuális effektek terén, de szerintem nem kell ahhoz szakértőnek lenni, h lássa vki -az effektek bénák. Egy kajáról sem csak a gasztronómusok tudják megállapítani h rossz.
    A díjak meg soxor nem jelentenek semmit..
  • balrog
    Neked nincs igazad. Egyertelmuen lattszott, hogy provokaciobol irt mindent. Most meg amikor lehetne bevallani, hogy az effektek azert megis eleg jok voltak ahhoz, hogy leverjek az osszes tavaly keszult film effektjeit, akkor nincs mar sehol.
  • Bandew
    Nincs igazad! Lehet, hogy fikázott, de ez az ő véleménye. Ne akard mindenáron megváltoztatni azt! A másik, hogy néhol még egyet is értettem vele, mert biza sok helyen hagyott maga után kívánnivalót a látványvilág.
  • balrog
    ha visszaolvastok, lathatjatok, hogy azert irtam ilyen hangnemben, mert szerencsetlen ember nem ertett masbol. Ha vkinek ez rosszul esett volna attol elnezest kerek, de fenntartom, hogy egy ilyan emberrel, aki csak azert jar orumokra, hogy fikazzon dolgokat, amikhez nem ert, ami elnyeri az egesz vilag tettszeset, nem lehet mas hangnemben ertelmesen tarsalogni.

ha visszaolvastok egyertelmuen lejon.
  • Punker
    1 itt nincs warez link tudtommal
    2 ez nem ok arra hogy bunkó módon viselkedj és sértegesd a másikat.
  • Bandew
    Az nem érdekel senkit. A jó modorú bűnözőt jobban szeretik, mint a törvényes tahót.
  • balrog
    szoval a warez mehet? csunya beszed nem? erdekes...

(melyikert ultetnek le tobbre?)
  • balrog
    akkor megismetlem kulturaltabb szavakkal:

szal remelem kedves csokkent ertelmu schrank, figyelted, hogy Kong nemreg nyert egy BAFTAt es 3 VES awardot vizualis effektek kategoriaban. Talan ez majd raebreszt arra, hogy meghunyaszkodj.
  • Punker
    Vigyázz a szádra!
  • vg
    + 1-2 hét
  • zaki
    kiv leszek nálunk mikor jelenik meg a dvd
  • Rohamoszti
    Jól esne :)
  • zaki
    torrent. adjak címet priviben?
  • ZsZso
    Üdv mindenkinek!

Végre meglestem a filmet. Semmi jóra nem számítottam, ehhez képest nagyon kellemeset csalódtam.
    Szvsz a speciális effektetek (dinók, majom, naplementék, ...) rajzfilmszerűek voltak, de gyorsan túltettem magam rajta :). Ugyanis ott volt az a csodás zene. James Newton Howard bácsi ismét kitett magáért és egy gyönyörűszép soundtracket alkotott.
    A film úgy egészében bejött. Nem csapták csak úgy össze mint egyes nagy multú, nívós névvel rendelkező filmek feldolgozását/folytatását. Persze vannak benne hibák, s lehet kritizálni ezek miatt, de számomra elenyésző mennyiségű negatív élményt nyújtott a film ....

Hozzáteszem, ez az én saját véleményem.

Sil3nt: Ja nukolták, mert 2 CDre is ráférhetett volna elviekben. Ez nem is izgatna nagyon, de sajna a felbontása is kicsit kisebb lett mint a Screenernek, ami valljuk be, meglepő.
  • Rohamoszti
    Honnan tolod?
  • Sil3nt
    ha joltudom nuke-olták a dvdripet
  • zaki
    jó hogy elkezdtem tölteni a dvdscreenert...

2006-02-04 XviD King Kong (2005) *DVDRiP* GOD 150x15 MB

pedig már 70%-on áll...
  • zaki
    2006-02-02 XviD King Kong (2005) *DVDSCR* DVL 100x15 MB

• zaki
    hát azért nem teljesített annyira roszul, mint ahogyan azt több helyen is írták, (itt az sg-n is). 522m dolcsit hozott eddig, 207m volt a film+55 a reklám.

remélem jön majd bővített verzió is, tuti megvenném (5k volt a legtöbb pénz, amit dvd-re költöttem)

mennyei királysággal azért ne hasonlítsuk össze, az kifejezetten bukta volt (számokból ítélve, nem láttam még a filmet)

1ébként asszem a dvdextrán olvastam, hogy állítólag március végén fog jönni a dvd az amcsiknál
  • Bandew
    Lehet, hogy nem fogják támogatni az extra kiadást, mert a pénztáraknál nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ugyanúgy mint a Mennyei Királyságnál. Vagy végülis ahhoz kijött bővített változat? Mindegy, a lényeg az, hogy reménykedjünk. Amúgy a GYU-nál ez működött (merthogy az nem teljesen film, hanem atmoszféra is volt), de nem nagyon szeretném ha mindenol eluralkodna a "csináljunk mi is bővítettet" észjárás.
  • zaki
    jöhetne már a dvd...
    bár gondolom április-május előtt nem igazán fogják kiadni...
    gondolom ebből is hasonló kiadások lesznek, mint a gyu-ból... először kiadnak egy 2 lemezes "lájtosabb" verziót, majd kicsit később egy bővített változatot díszdobozban, kiv. vagyok mennyibe fognak kerülni