404
Peter Jackson féle
-
Nekem is eredetiben van meg,de sztem NAGYON elcseszték,kivágták belőle a mopcsaras részt,és azt is amikor a t-rex rátámad Hayes-re. -
illetve kong a gigantophitecus-ból lett.bocs... -
Micsoda extra lemez... -
azok nem t-rex-ek,hanem vastatosaurus-rex(az evolúció során az lett belőle.).
nekem megvan extra lemezzel amin meg vannak nevezve a fajok.pl:king kong:megaprimátus kong(az australophitecus-ból.)
a raptor: venatosaurus
az emberevő féreg:carnictis
a denevér szerűség:terapus mordax -
Szerintem kivágták belőle a legjobb részeket,pl amikor jön az őskrokodil a mocsárnál,vagy amikor megtámadja a csapatot egy T-Rex ,és Hayes megpróbálja lelőni:( Én nagyot csalódtam,mert a trailerben bnne voltak ezek a kihagyott részek is mint amikor Ann sikít és felüvölt valami a háttérben,de ezeket mind kihagyták...Amikor először néztem meg a filmet,egyre vártam hogy mikor támadja meg a csapatot egy Rex,de nem támadta meg őket ehhez fogható ragadozó...nagy kár...szerintem azt a sok hajós részt kellett volna kivágni és beletenni azt amikor egy T-Rex megtámadja az embereket...dehát nincs mit ragozni:
-csalódtam
-elcseszték
-nem volt annyira izgis. -
keeper39 #399 Jönnek egyre másra az okos kritikusok, hogy mitől kisebb bevételű mindenütt a világon az új King Kong film, mint mondjuk a Dr. Szöszi 2.
Túl hosszú, kicsit nyálas az érzelmesebb jeleneteknél, ingadozó a képi hatások minősége...stb. Egyet elfelejtenek az okoskodó kritikus urak, pedig ez inkább lehet az alacsonyabb nézettség oka. Nevezetesen, hogy mindenki ismeri a történetet, és majdnem mindenki látta is már, az előző verziót. Az emberek nagyrészében rossz érzéseket keltett a film végén KK tragikus halála, hiszen az érzelmes jelenetekkel a forgatókönyv írója és a rendező egyaránt meg akarta kedveltetni ezt a figurát. Sokan gondolják úgy, hogy egy lehangoló világban, egy nehéz hét után hétvégén nem azért mennek moziba, hogy már jó előre tudják, háborgó igazságérzettel, rosszkedvűen fognak hazamenni a film után. A többi "kasszasiker" film esetében ezek a a dolgok nem jöttek elő, hiszen vagy új volt a sztori, vagy happyend volt a befejezés.
-
legolas66 #398 Hello valaki el tudná küldeni a kf4@freemail.hu-ra a king kong magyar nyelvü fáljait mert az eredetiken magyar alapbol de nekem nem pedik eredetiben van tehát aki tud az segitsen köszi hello!!!!!!! -
legolas66 #397 Hello valaki el tudná küldeni a kf4@freemail.hu-ra a king kong magyar nyelvü fáljait mert az eredetiken magyar alapbol de nekem nem pedik eredetiben van tehát aki tud az segitsen köszi hello!!!!!!! -
Mo-n egy példányban minden filmet, ill zenei albumot le szabad tölteni. Ehhez jogod van. Ezért fizeted az adathordozókba beépített sarcot. -
Max az első King Kong-ot, de tudtommal, most kiadtak egy új DVD-t belőle, szal ebben meg nem lenne logika. -
Az egyik ismerősöm olyasmit akart bemagyarázni nekem, hogy a King Kong-ot hivatalosan ingyen le lehet tölteni a netről, mert ez valahol olvasta vagy látta valamelyik TV-csatornán.
Ezt kétkedve hallgattam és csak kérdően felvontam a szemöldököm, mert ilyenről még nem hallottam.
De biztos ami biztos, információ után kutattam, és rá is találtam egy még áprilisi hírre, amiben tényleg arról írnak, hogy a holywood-i filmstúdiók hajlanak arra, hogy fizetés után letölthetővé teszik a filmjeiket és az akkori tervek közül az egyik a King Kong lett volna.
Na ez már reálisabbnak tűnt számomra.
De ha valaki mégis mást tud - kétlem -, az nyugodtan cáfoljon meg.
Addig is szembesítem a ténnyel az ismerősömet... -
a speckó effektek még jóapámat is a fotelhez szögezték, aki egyébként bill gates villájáért sem nézne meg egy olyan filmet, ami egy hajszállal is átlépdesi a realitás határait : - D
valaki írta, hogy figyelembe kell venni, ez egy remake. igaza van : - D
a hossza miatt kissé fárasztó lehet az edzetleneknek, néhány jelenetet kissé elnyújtottak meg túl csöpögősre vettek, vagy éppen a cgi-vel való villogással szaladtak el picit
egyébként mindezt összevetve remek film. -
Na azért nem kell túlzásba esni!!!! -
Felhőkarcolóban mi volt fura? -
Bander25 #390 Csak nekem volt furcsa a felhőkarcoló? Meg az hogy a Brontoszauruszok nem tiposták össze őket, holott még csak nem is láthatták őket. -
szerintem a king kong egy lapát szar -
Tegnap megnéztem a filmet , egy szavas jellemzések vannak rá: REMEK! FANTASZTIKUS! KORSZAKALKOTÓ! ZSENIÁLIS! MESTERMŰ! ( jöhet a folytatás... :) ) -
Universal ide vagy oda 2 hét múlva jelenik meg nálunk is és ráadásul 3000Ft alatti áron. Szóval nem kell rémhíreket keltegetni meg pesszimista hozzáállással nyávogni... -
Otthon néztem meg DVD-n
Én nem húztam le a fílmet. Szertinem fantasztikusan meg van csinálva. De nálam nem tartozik a "bármikor-megtudnám-nézni" kategóriába. Ehhez hangulat kell. A king kong az olyan mint egy tarzan film: klasszikus. aki szereti az ilyen filmeket annak ez tényleg a csúcs. Csak én más szemmel nézem a dolgokat. De ahány ember annyi izlés. Jó film ez tény. Sőt nagyon jó a maga nemében
A mozis dolgban pedig igazatok van. Sokkal jobb az élmény ha 3*5 méteren nézed meg dolbi digital sok[pont]sok-as hangzásban mint otthon 5.1-ben egy 19"-os monitoron 16:9-es képaránnyal. De most ez akadt a kezembe -
Ja a moziban teljesen más! Itthon megnéztem és a sztori, meg a szereplők is totál mások voltak!
Jó persze értem mit akarsz mondani, de azért az, hogy az ember hol nézi meg, nem sorsdöntő, inkább az, hogy milyen körülmények között. -
moziban?
mert ott teljesen más az egész... -
Megnéztem a filmet. Ha nem bánjátok írnék egy rövid kritikát:
A Film látványvilága: 3d grafikával, grafikával foglalkozom és ilyen szemmel szvsz nagyon meg volt csinálva. Bár ezt a mai világban már alapnak lehet tekinteni.
Történet: csak annyit tudok mondani hogy King Kong. Se több se kevesebb. Egy CGI-vel feljavított régi kasszasiker. A maga nemében egy jó film. Pont ezért nem szabad máshoz hasonlítgatni.
Megnéztem, ámélkodtam, nevettem, jót szórakoztam. Ennyi! -
Megjelenés dátuma 2006. május 16. ??? Nekem már megvan :) Tegnap hoztam a havertól. Neki elmondása szerint megvan 1-2 hete. Menü, angol, magyar 5.1 2DVD.
-
Végre! -
Köszi a segítséget, de még aznap megoldottam a problémát.
Én is így csináltam, kb 1 óra alatt átkonvertáltam a vinyómat ntfs fájlrendszerűre.
A parancs pedig: convert C: /fs:ntfs :) -
Nem kell formáznod a vinyód!
Elég ha beírsz egy parancsot az ms-dos parancssorba és átalakítja a vinyódat fat-ról ntfs-re.
Na a bökkenő az, hogy nem tudom mi az a parancs, pedig nekem is itt az SG-n mondták meg. Sztem ha picit utánanézel, megtalálod. -
szasztok,minőségre milyen érdemes lehúzni?
-
jaja,igen megoldottam... -
A 2. dvd rajta maradt az első dvd utolsó fejezete, illetve nem voltak fejezetek a 2. dvd-n, ezt egy fixel megoldották, csak fellül kellett írni pár kisebb fájlt a 2. lemezen. -
na végre megvan ...
2 dvd és van 5.1 angol/magyar de DTS nincs :(( -
kösz okoska! -
vg #373 Nem semmi, hogy több mint 4 éve regiszráltál ide (az gondolná az ember, azóta sokat gépeztél...), és még ilyen dolgokat sem tudsz... Gratulálok! -
a 2 dvd-s verzio második dvd-jénél mi az a fixed? -
már tárgytalan, kaptam egy másik topicban választ
f@szér nem adják ki nálunk a dvd-t -
hát kösz szépen :P
tényleg fat32-es a vincsim, de más megoldás nincs? :P -
DTS hangot akarok... -
miért ne jelenne meg?
elmagyaráznád?
-
a 4gigánál nagyobb fájlokat csak az NTSC rendszer támogatja, valszeg FAT32 a vinyód
legegyszerűbb: leformázod a winchestert és NTFSre állítod át -
ide is beírom, hátha tud vki segíteni:
szal letöltöttem ezt: King Kong (2005) *PAL* *PROPER*
kitömörítésnél pedig ezt a hibát kapom 90% körül:
tudna vki segíteni, hogy ki tudjam csomizni a cuccot? és nem értem miért írja ki, hogy nincs elég helyem, mert még maradna is 1gb hely, ha teljesen kitömörítené a cuccot
gálás lennék, ha valaki segíteni tudna, kösz
ja, és ha win commanderrel csomizom ki, akkor csak 4.3gb-ot másol át a 4.7 gb helyett... -
zsír, legalább lesz mit letölteni :c