50
-
#10 A Mac annyira király, hogy az amcsi piacon is küzd az 1%-os részesedés fenntartásáért... LOL -
#9 Már megint egy észlény.... A Windows egyátálán nem szar, de ha valaki még a Win-t se tudja használni na az már ciki...
Az otthoni felhsznákásban a Linux sehol nincs a Win-el szemben, mégha egy-két hangoskodó Linux buzzi mást is állít... amit nem is csodálok mert
fölöslegesen tul van bonyolítva a kezelőfelület,
nem támogatja a játékokat.... egyszóval fos ugy ahogy van...
A linux lehet hogy sikeres a szerver szoftvereivel, de őszintén szólva ez hidegen hagy... amúgy ott is inkább az olcsósága miatt népszerű..
Microsoft 4ever!! -
blackeagle #8 Tudom Mac :) -
Mberke #7 Kikérem magamnak a monitorfejű bitvadász titulust!
Szerencsére már kezd ott tartani a Linux hogy nem csak az tudja használni aki monitorfejű bitvadász, hanem az is aki csak érdeklődik valami más iránt is.
Elegem van hogy van egy dolog amit már régóta használnak az emberek, van rá megoldás több éve.
Erre az MS előjön azzal hogy mekkora frankó és újszerü dolgot fog csinálni (3 év lemaradással).
Egyébként ha megnézed az OS X Tigert, ott is valami ilyesmi megoldás van. Szóval nagyon nem mondanám hogy újszerü.
Abban viszont igazad van, hogy az emberek nagy része azért nem használ ilyeneket, mert nem teszik a segge alá. Ha viszont benne lesz a Longhornban akkor rengetegen fogják használni. -
onimusha #6 ha már itt tartunk sztem mind2 xar (linux,winfos) -
ac3 #5 szerintem teljesen jo az rss, hasznos foleg azoknak aki sokszor neznek bizonyos hirsiteokat...
neztem 1 fejlesztoi videot, ahogy az ms fejlesztok elvoltak szallva az rss-tol... vicc ez az egesz, mintha ok talaltak volna fel..
-
#4 Szerintem érzi :) -
blackeagle #3 Szánalmas volt az utolsó mondatod. Ezekszerint a széles tömegek még mindig abban a tévhitben vannak ,hogy a linux a bitvadászoké. Tévedés a linux a felhasznállóké az m$ pedig a szivni akaroké.
Egyébként ez a hír tart a nullához a szememben. Örülök ,hogy minnél kevesebb hírt kell olvasnom ,nemhogy még rendszeresen frissüljön magától. Megint a buta felhasználóknak "találtak" ki valamit. Remélem újabb virusok fogják kihasználni és bebizonyitják ismét a nagy igazságot ,miszerint az m$ egy nagy nulla a termékeivel együtt.
Na beindult a linux-m$ flame -
#2 Nem érzed a hírt.
A Microsoftnak abban van nagy érdeme, hogy széles tömegekhez juttatja el azt a technológiát, ami eddig monitorfejű bitvadászok játékszere volt. -
Mberke #1 Hú, hát ez fantasztikus mekkora újitást találtak ki. Éppen az asztalomon levő (Linux, Gnome, gDesklets), háttérbe beépült rss olvasóval nyitottam meg a hírt. És tényleg nagyon elcsodálkoztam ezen a naprakészségen.
Gratulálok Microsoft, ti aztán nagyon tudtok!!!