Emberi szervek egy birkanyájban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt vannak a tudósok mindjárt. Egy másik topicban durván letámadott valaki hogy mér mondok a tudósokra rosszat, de az illetõ azt nem tudja hogy a földön többszöröse az áltudós a valódi tudósnak.Itt van a példa.
Hát mi az anyátok kínját.
A kisérletezõk kiírtották egymást atombombával, így a évmilliók múlva kisérlet alanyai lettek a világ urai.... aztán a megfelelõ fejletségi szint elérése után ezek is elkezdetek kisérletezni, de a nagy háború kiirtotta a lakosságot, teret hagyva a természetnek, amelynek már részét képezték a genetikailag módosított példányok is, akik idõvel meghódították a világot...stb.
Jó kis körforgás. Szerintem hihetõ.
igen. Biztos hasznos ha desznyóvért nyomnak belénk mert gyógyít viszont állatokat használni fel ilyenekhez azár nekem sok... Amúgy mire mennek azzal hogy a nyúl oetesejtjébe emberi dns-t tesznek? Meglesz a nyúlember? akkormár inkább pókéba arról már legalább volt képregény <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Csak:
1. Attól én még pl. arra törekszem, hogy ne legyen szükségem új szervekre. Mint írtam, az már rég rossz.
2. Azért nem kell abszolút mindent megtenni, csak mert meg tudjuk csinálni. Pl. érdekes, hogy szinte már emberi agyakat is növeszgetnek a birkákban.
1. A gyapjúbol pulcsit és zoknit és miegymást tudsz csinálni.
2. Lelegelik a füvet így nem kell nyírnod.
3. Ha kell új máj vagy vese csak kikapod és berakod magadba.
4. Majd ezután pörköltkén v. sütve ízlésesen elfogyasztod.<#eljen>#eljen>
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha gyermeked születik, jogai lesznek. És annyira mindegy, hogy "természetes" úton születik, vagy nem, a jogok meg fogják illetni.
2,
Volt errõl egy egész jó scifi 15 éve. Egy embernek minden szervét behelyettesítették (sok baleset, miazmás), hogy nem volt már egy saját szerve sem. Mivel azonban nem fizetett, a cég beperelte, és visszaperelte az összes "alkatrészt" 😊 A faszit szétszedték.
3,
HUN TIck: ne hogy már azt hidd, hogy ez zavarja ezeket az embereket. Volt olyan, hogy a boncolást is tiltották, mert isten ellen való, és bizony halálra ítéltek érte... Nem az a baj, hogy ezek a bunkók meghalnak, ha majd új máj kell nekik, hanem az, hogyha minimális többségbe kerülnek, megszavazzák, hogy NEKED ne lehessen új májad 😊))
Na ne hogy már azt hidd, hogy a demokrácia jó dolog: a birkák mindíg többen lesznek, mint a pásztorok.
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Van egy olyan érzésem, hogy ha rutinná válik majd az átültetõsdi, az emberek (többsége) még kevésbé fog törõdni a saját és gyerekei egészségével. Hiszen, ha "elromlik" majd valami, legfeljebb kicseréljük. Tehát összességében betegesebbek lesznek.
Gut. Besser. Presser.
Emi szeretlek. tiszta szívből isten látja lelkem. bocs. Marci
Az õssejtek elsõdleges beszerzési forrása az (abortált) magzat. Kevés a magzat? Van elég, nézz csak utána, mennyi az abortusz. Vagy hogy honnan akarják még nagyobb tételben beszerezni ezt az "alapanyagot" - és hogy miért akarják kiharcolni, hogy (legalább) õssejteket termelhessenek magzatok klónozásával.
Az emberi agysejtektõl nem tudatuk lesz, mert az már van, sõt, magukhoz való eszük, értelmük, intelligenciájuk is van (állatfajtól függõ mértékû). Láttál te közelrõl állatot az utóbbi 10 évben?
Itt arról van szó, hogy az emberi agysejtek, fajtájukból fakadóan, emberi agyhoz hasonlóan állnak össze máshol is, és így emberi szintû intelligencia és/vagy érzelmek is megjelenhetnek. Ez itt nem fantasztikum, hanem nagyon is valós veszély.
A emberi magzatokból valszeg nincs akkora felhozatal....
Az értelem meg mégugyse.. ehh materialisták..
Mellesleg, ez nem teszi semmissé, amit a #32-ben írtam. Max. talán nem kell élete végéig immunszuppresszánst szednie.
Mellesleg, ez nem teszi semmissé, amit a #32-ben írtam. Max. talán nem kell élete végéig immunszuppresszánst szednie. De akinek egy szerve ennyire tönkremegy, általában a többi sincs túl jó állapotban. (Legtöbbször az életmódja miatt.)
Gut. Besser. Presser.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Starcraft + Diablo III - esemve
Különben úgyis van egy határ amit nem lépnek át,legalábbis nyilvánosan nem.Mondjuk nehéz a média elõl bármit is eltitkolni,de megoldható.Amíg arról van szó hogy segítheti az orvostudományt kapnak pénzt rendesen.És hogy segíthetné jobban?Természetesen ha minél közelebb állnak az emberhez az állatok.A csimpánz áll a legközelebb az emberhez,de a birka olcsóbb ugye,meg a csimpánz miatt több szervezet is tiltakozna.Tehát a nyilvánosság elõtt olyan állatot kell átalakítani amit ugyis megeszünk,abba nem köthetnek bele annyira.De ha létezik titkos kutatóintézet akkor ott szerintem csimpánzokkal kísérleteznek.
P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?
\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead
<#csodalk>#csodalk>
Én nem veszek belõle, asszem pedig biztos...<#finom>#finom>
Az meg, hogy túlnépesedés van a Földön, az az orvosi tevékenység hibája is. Az embernek már-már szinte nincs ellensége a legfõbbön, saját magán kívül. A vírusok ellen védekezünk. Na jó nem azt mondom nem kell orvostudomány, de minek azt szenvedtetni, aki pl Aids-es lesz? Vagy rákos. Mert ezek a birkák ilyen betegségek gyógyítása miatt is szenvednek. euthanázia lehetne minden országban, ha nincs remény akkor az orvosok a beteg kérésére eldönthenék hogy engedik -e. Esetleg mindenki eldöntheti, hogy mit tesz a saját életével. Régen azért aki elvesztette mondjuk a lábait az meghalt. a természet elintézte a szaporodás féken tartását (csecsemõk halála, vagy a görögöknél Spártában esetleg Egyiptomban beteg csecsemõk esete) és nem volt annyi beteg mint most vagy csak nem tudunk róla.
Bocsi ha nyers vagy durva voltam, senki ne vegye sértésnek de ha belegondoltok így volt. Én is csak olvastam. Azért van benne némi igazság.
És mi van akkor, ha a birkamájsült 40%-a ezekbõl a sejtekbõl alakult ki?
Ettõl még nem leszünk kannibálok, hiszen ez a máj egy birkában fejlõdött ki, nem egy emberben...
Amúgy jó megjegyezni, hogy minden kísérleti állat az elhullása után ,,rendkívül veszélyes biológiai hulladék''
minõsítést kap, ezért kivétel nélkül elégetik õket, ahogy a kórházi hulladékot is...