63
  • LowEnd
    na ezzel azért nem dicsekednék
  • Roli
    Azért nem gondolkozk én mindig ilyesmiken, csak ha ilyen nem teljesen normális dolgokat csinálnak, amik nagyon jók lennének egy amerikai akciófilmbe. Akkor sem mindig. Pestis meg tüdőgyulladásos nyavalyák meg menjenek messzire.
  • Roli
    nem olvastam Mein Kampfot, sőt nem is hallottam róla
  • UnnameD
    Ez nekem is eszembe jutott. De az ember találékony, úgyhogy mindíg megtalálja a módját, hogy ritkíthatja saját magát
  • Emmegki
    Jól van olvasd csak tovább a Mein Kampfot, és gondolkozz el rajta, milyen jó lenne, ha pl. most is buzgón imádkoznánk, hogy ne legyen pestisjárvány, vagy halálos kór lenne a tüdőgyulladás, stb.
  • Sub
    Kira. Nem sokára csinálhatunk griffet, hárpiát meg kentaurt :) Viccet féretéve nem olyan egyszerű azért belepiszkálni az évmilliárdos evolúcióba és csak úgy létrehozni mindenféle előlényt. Bár ha így halad a fejlődés nem lesz ennek jó vége :( Persze lehet értelmes dolgokra is fordítani a tudományt de ott van mindig a "másik" oldala is a dolgonak.
  • LowEnd
    Szerintem innen van a McDonalds akciós birkaburgere.

Én nem veszek belőle, asszem pedig biztos...
  • Roli
    Azért érdekes nem? Ha egy élőlény okos lesz, akkor a tudását legtöbbször ölésre használja. Nem kivétel az ember sem, sőt. De ha lennének ilyen birkák és ellenünk fordulnának sztem még akkor sem döbbennénk rá mik is vagyunk.
    Az meg, hogy túlnépesedés van a Földön, az az orvosi tevékenység hibája is. Az embernek már-már szinte nincs ellensége a legfőbbön, saját magán kívül. A vírusok ellen védekezünk. Na jó nem azt mondom nem kell orvostudomány, de minek azt szenvedtetni, aki pl Aids-es lesz? Vagy rákos. Mert ezek a birkák ilyen betegségek gyógyítása miatt is szenvednek. euthanázia lehetne minden országban, ha nincs remény akkor az orvosok a beteg kérésére eldönthenék hogy engedik -e. Esetleg mindenki eldöntheti, hogy mit tesz a saját életével. Régen azért aki elvesztette mondjuk a lábait az meghalt. a természet elintézte a szaporodás féken tartását (csecsemők halála, vagy a görögöknél Spártában esetleg Egyiptomban beteg csecsemők esete) és nem volt annyi beteg mint most vagy csak nem tudunk róla.
    Bocsi ha nyers vagy durva voltam, senki ne vegye sértésnek de ha belegondoltok így volt. Én is csak olvastam. Azért van benne némi igazság.
  • Roli
    Biztos vagy te ebben?
  • szombi
    Ugyan már! Nem génmanipulációról van szó, hanem néhány emberi sejtet ültetnek az embriókba!
    És mi van akkor, ha a birkamájsült 40%-a ezekből a sejtekből alakult ki?
    Ettől még nem leszünk kannibálok, hiszen ez a máj egy birkában fejlődött ki, nem egy emberben...
    Amúgy jó megjegyezni, hogy minden kísérleti állat az elhullása után ,,rendkívül veszélyes biológiai hulladék''
    minősítést kap, ezért kivétel nélkül elégetik őket, ahogy a kórházi hulladékot is...
  • Hmuda
    Hm, kissé emlékeztet a Tleilaxiak módszereire. Csak nehogy odáig fajuljon a dolog.
  • Fityfirity
    "Az lesz a brutális, ha ez segítségével tényleg befolyásolni lehet majd milyen tulajdonságokkal rendelkezzenek az állatok - és egyszer az emberek."

Sajnos vagy nem sajnos, de ez már lehetséges.
  • quentit
    Tök jó, csinálnak lényeket horror filmbe vazze!

Tök jó! Ilyen ember-kutya nekem is kell majd!

I like the way you mooooove! (and think. my dog, ehehehehe)
  • HUmanEmber41st
    Majd megtanul írni, olvasni és betűket sz@rik...
    :) :) :) :) :)
  • TheZsenyka
    "mi van, ha valahogy egy emberi elme foglyul esik egy birka fejében?"

Semmi, kimegy reggel legelni.
  • FTeR
    "Több tudós azonban azon aggódik, mi történhet, ha az agysejteket keverik, mi van, ha valahogy egy emberi elme foglyul esik egy birka fejében?"

LOL
    ez még AI/MI-s gépnél is nagyobb baromság.
  • [NST]Cifu
    Az lesz a brutális, ha ez segítségével tényleg befolyásolni lehet majd milyen tulajdonságokkal rendelkezzenek az állatok - és egyszer az emberek.
  • St
    horror
  • vegesm
    vagy majmokba agyat raknak be és akkor a Majmok bolygója c. film igazzá válik
  • vegesm
    végén megteremtik az intelligens birkákat és lerihanják az emberiséget:)))
  • Cat #3
    engem ez a nemrég sokadszorra vmelyik magyar tévéadón vetített cápás filmre emlékeztetett, amikor azok agyába emberi sejteket fecskendeztek, és igy akarták gyogyitani az alcheimert kórt. Persze erősen B kategóriás film volt, szóval a cápák marhaokosak lettek, és majdnem mindenkit megöltek :)
  • Gabest
    Majd akkor nevess, ha az elméd "foglyul esik egy birka fejében"!

Ja, és ezekből a birkákból nem szeretnék a tányéromon látni semmit :P
  • pascal
    "emberi elme"
    LOL ezt még definiálni se tudjuk de azért aggódunk miatta :D