764
Salgótarjániak irjatok!!!
-
Vlala #443 ÉSzrevettétek már, hogy Tarjánban öt métert nem lehet menni "elnézéstvanegyperce" nevű emberek nélkül? (így mutatkoznak be, és dossziéval járkálnak, és mindig gyűjtenek valakinek. Sajnos sose nekem.) -
Vlala #442 Miért ne találna? Csak nem a "Medizön kláb" vagy a "Pécskőkháffé" környékén kell keresni, ott már csak divatból is rágyújt/piál egy lány, hogy "menő"-nek tűnjön.
Sose értem meg ezeket. -
Daniel19 #441 De vannak még olyan lányok, csak ugye ők sem járnak sehová, és szinte lehetetlen velük találkozni. De nem adom fel. :)
A világ nem fog megváltozni....
20-30 év múlva megnézem majd az Egészségügyi Világszervezet adatait.....biztos vagyok benne, hogy katasztrofális adatok lesznek.
Már most is évente 3600 új rákos megbetegedést regisztrálnak évente, csak nálunk. Ijesztő....:( -
oaken #440 "Ja, és keresek olyan lányokat, akik nem cigiznek, nem drogoznak és nem isznak."
Ilyeneket nem fogsz találni, ezt már most elárulom, de azért ne keseredj el, lehet még megváltozik a világ!! -
Daniel19 #439 Ma nyitott a mozi. A King Kong megy.
Néztem, utánna is "jó" filmek várhatók. -
Vlala #438 ja, igen, én is ismerek valakit, aki ismer valakit, aki ismeri... :)
Na mindegy, legyen már mozi! -
Daniel19 #437 Jól van, elhiszem. :)
Én csak a hivatalos megnyitási dátumot közöltem. :) -
Vegas #436 mondom ismerem a csákót akié a mozi és bementünk tesómékkal kipróbálni.. :D -
Daniel19 #435 A tarjáni weblap ezt írja:
"Nyitás: 2006. január 12." -
Vlala #434 Mijafene, már van mozi? Remélem, bepótolják a decemberben kihagyott filmeket... -
Vegas #433 én már voltam!
Kipróbáltam!
Fasza lett ahhoz képest ami volt..Jobb ülő hely, több hangfal, meg kissebb terem ( :( ) , jah lesz fallabda is vagy mi!..csak anyi a problem ( az ő számukra ) h az ülőhelyek össze vissza vannak, szal nem ugy fogják adni a jegyeket h 5. sor 15. ülöhely, hanem csak simán 5. sor.. -
Daniel19 #432 A moziterem állítólag fele akkora lesz, mint eddig, és talán egy fallabdapálya lesz bent. 
Szerintem belülről az egész elrendezése máshogy lesz. De ami biztosnak látszik, hogy kis mozi lesz. -
Milyen lesz az új mozi?
Tudtok valamit?
Remélem a székek nem lesznek olyan kényelmetlenek, egyébként csak ennyi kivetni valót találtam az Apollóban.
Ja meg a wc! Mondjuk az a sok paraszt miatt olyan amilyen!
Bízom benne , hogy kinyit lassan, és felmehetek eme retek helyre!
-
Daniel19 #430 Vegyél fel, a címem: [email protected]
-
van jah -
Daniel19 #428 Van msn-ed?
-
szasz üdv
-
Daniel19 #426 Nem, nem, nem, nem. :)
Én itt élek születésem óta. Csupán szeretnék itt találni új barátokat.
Mivel ilyen "szórakozóhelyek" vannak itt, én sem járok sehová.
Van itt sok értelmes ember, csak ugye ők sem mozdulnak ki, mert nincs hová. Azért írtam le a hobbijaimat, mert szeretnék ugyanolyan érdeklődésű barátokat találni.
A Győzike témát itt felejtsük el. :(
Filmiskolába meg nem készülök, mert sok olyan dolgot kell megtanulnod ott, amikre semmi szükséged. Színjátszóra sem megyek, mert ott az embert színpadra készítik fel, és nem filmre. Szóval sztem ott az embert elkúrják. :)
Szóval nincs egy normális hely itt, hol azonos érdeklődésű emberekkel találkoznék, ezért választottam a netet. Ha ismertek hasonló érdeklődésű embert, akkor írjatok.
Na ennyi, sziasztok
-
A megfelelő városba érkeztél. A város közepén elterülő hatalmas téren állva szemben a József Attila Műv.Házat találod, benneaz értelmesebbjével. Tőle balra a sarokban a MADISON klubot, értelmetlenebbjével és jobbra pedig a PÉCSKŐ Cafét - a város másik szórakozóhelyét :)
Találsz még testépítőklubot is - többet is! - valamint sportpályákat. Filmalkotás terén már lekésted a híressé válást, zebracsíkos barátunk nagyonkeményen beleette magát a hírnévbe eme kicsiny város pici szegletében. De megadom a címét - hátha tanulhatsz tőle :)
Egyébiránt ajánlom a Budapesti Filmművészeti akadémiát, ahova átlag 100-150 embert soktak felvenni a filmezésre szakosodott középiskolákból/gimnáziumokból - tehát sok sikert. -
Daniel19 #424 Sziasztok!
Szeretnék új barátokat találni ebben a városban. 20 leszek, hobbim a filmezés (nézés is, és szeretnék később alkotni is), sportolás (harcművészetek, futás, testépítés).
Ja, és keresek olyan lányokat, akik nem cigiznek, nem drogoznak és nem isznak.
-
BÚÉK -
Daniel19 #422 Igen! Boldog új évet mindenkinek! -
viszont!BUÉK! -
:) de ha már eljött az uccsó napja az évnek.. mindenkinek BUÉK. ;) -
hehe -
Vlala #418 Már azt hittem, valaki ismmét ötágú piros karácsonyfadíszeket tett rá... -
... én meg nem hallottam semmit :) -
én azt hallottam h eldőlt :DDDD -
Vlala #415 Ha már itt vagyok: Mit tudtok a főtéri karácsonyfáról? Azt hallottam (pletyka indul) hogy újra kellett állítani, mert valakik letörték az ágakat :) -
Vlala #414 Nem kaktusz, csak átmeneti bezárás... de remélem, mozi azért lesz az új "plázában" is. Vagy csinálnak belőle sörözőt, azon a téren még úgyis csak kettő van, meg szemben a Spaten... Egy kollégám mondta, hogy "Ha Tarján minden kocsmájában kapsz egy hitelsört, úgy beállsz, mint a 63-as a délibe". -
Ebbe a RETEK Salgótarjánba a Mozi volt az egyetlen "értelmes" dolog.
Erre ennek is kaktusz...
25 Km-ről jártunk fel ezért, de most már el is dózerolhatják tölem Győzővel együtt.
Esetleg a McDonalds-ot kíméljék meg!
-
olyan pótszalagavatót tartottunk h csak na :DDDDD -
Vlala #411 Ha tolnának sem mennék :) -
nem volt tegnap senki se a STC-be? -
Vegas #409 egy bácsit ütöttek el..:/ -
Vlala #408 Tudtok valamit a GT előtti balesetről? Nálunk már beindult a pletyka-rovat, egyesek szerint kétszázzal rohant az oszlopnak, de van, aki TUDJA, hogy öngyilkosság volt, mert tartozott az ürge stb. (de úúútálom ilyenkor a falusiakat) -
Vegas #407 szar hó!444 -
VAN HÓ VAN HÓ VAN HÓ!!! -
télleg mikro nyit ki az apollo -
BAZZEG VAN HÓ