764
Salgótarjániak irjatok!!!
  • eldani
    év küldése Starján!!Nemrég voltam ott és nagyon jól néz ki!! olyan hosszú mint a 21es
  • PiR8
    Kis segítséget kérnék... Ha valaki tud kiadó gyárépületet vagy hozzá információt (telszám, emil, akármi) plz ossza meg velem magánba. Köszönöm!
  • Vlala #481
    Már gondoltm rá, hogy kamerával, vagy legalább fényképezőgépple fogok járkálni... Mai hazautam pl. útlezárás, körbemenés (a Józsi mögött lezárták a "dugóhúzó" szakaszt), kátyú, dugó, piros lámpa, kátyú, a Godó cukrászda előtt félpályás lezárás, piros lámpa, a vasúti kereszteződésnél egy kis út is volt kátyúk között néhol, szemfülesebbek észre tudják venni... csoda, hogy a Besztercén mosat nincs semmi. (vagy van? Rég voltam már ott.)
  • PiR8
    Könyörgöm! Valaki szereljen fel ezekre a nevezetes pontokra egy webkamerát! :) Szeretném látni az otthoni szenvedést.. :) - egyetlen egyet sem találtam...
  • Vlala #479
    Na, kihalt a város?

Mit szóltok a stécénél lévő vasúti kereszteződéshez? Élmény rajta átmenni...
  • Vlala #478
    Így behaltunk?
    Lehet nálam fogadni a következőre:

Idén még hányszor aszfaltozzák az Ybl Miklós utat?

1 - idén már nem
    2 - <5-ször
    X - >5-ször.

Mikor tűnnek el a politikai hirdetések a városból?

1 - május 23.-ig, ahogy az kell
    2 - amíg fel nem kerülnek a "Győzike for president" táblák
    X - késő őszig, amíg nem kezdenek el fázni a hajléktalanok.

Mikorra készül el a főtér?

1 - ez már a kész állapot, így hagyják
    2 - majd ha fagy, hogy jövőre megint szét lehessen szedni jó pénzért
    X - Amikor megnyerem a lottó 5-öst (tehát soha, mert nem is lottózom)

Az Ybl Miklós úttal kapcsolatban:
    Az egész Beszterce 30-as övezet, könyörgöm, mit keresett ott az "Útépítés" tábla alatt a 40-es sebességkorlátozó tábla?
  • Vlala #477
    Igen, a lakber előtti lámpát én is láttam... ha eddig nem volt dugó a városban (kórház-SBTC között átlag negyed óra, de volt, hogy 35 perc alatt sikerült átjutnom), hát most lesz. Bár ha azt nézzük, hogy a Pécskő útról most már lámpa engedi ki az autósokat, lehet, hogy megéri.
  • Vegas
    szoktál térre járni?
    Most basztak fel közlekedési lámpákat a pécskő mellett.. akkor nemtoom mit furnak faragnak a téren...fasság..
  • Vlala #475
    Igen? Jó tudni. De a városban akkor sem kellene ez a felfordulás, nem lehet közlekedni.
  • Vegas
    np, lesz szkétpark besztercén -.-
  • Vlala #473
    Na bumm, a városfejlesztés keresztbe tesz a deszkásoknak.
  • Vegas
    R.I.P. Főtér..
  • Vlala #471
    Persze! Tavaszodik, eltűnt az utakról a jég, azóta kétszer annyi kátyú van, szlalomozni kell közöttük. Ha meg a járdán megyek, akkor sikítoznak a gyalogosok. Ezeknek se jó már semmi...
  • PiR8
    Történt valaha is valami ST-ban? :)
  • Vlala #469
    Mi az, felénk újabban semmi nem történik?
  • Vlala #468
    :-DDD

turbóváltozat :)
  • Vegas
    lol!
    Egyszer volt hol nem volt.
    hooo?
  • Vegas
    holnap jön mozihoz.. megnyitóra ugyanis mégcsak holnap lesz a mozi megnyitó party ^^
  • Sheva
    szevvvus főnök
  • PiR8
    szerbuuuuusz :)
  • Sheva
    hova mikor???
  • Vegas
    holnap jön ide sannnyyyyiiiii
  • Vlala #461
    Ja, ment az Üvegtigris 2. Nagggyon durva film!
  • Sheva
    mert mi van vele
  • Vegas
    lattatok a mozit? :DDD
  • PiR8
    Javaslom, hogy a sulikban érdeklődj, mert onnan szokták válogatni a fiatal lövészeket, akiket versenyen is futtatnak. Suliból meg van bőven ST-ban.
  • Daniel19

Jól hangzik. Bárcsak lenne még valahol.
  • PiR8
    Én még régebben jártam a Gagarin suli (ahol az uszoda is van) alagsorába. Ott van egy fedettpályás lőtér és még tanítanak is. Ez volt 91-93 között, míg volt kedvem havi 500 lőszert ellőni ;)
  • Daniel19
    Naaaaaa, nem ölni. :)

Én csak szépen, szabályosan meg akarok tanulni lőni. Ennyi.
  • Vegas
    nem naon took rola de én is elmenék ölni egyet :d
  • Daniel19
    LOL. :)

Na de most tényleg. Nincs itt valami? NINCS! :))

De tényleg. Nem szokott itt lenni valami tanfolyam?
  • Vegas
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ITT?????????????? menny el Fót-ra paintballozni
  • Daniel19
    Nem tudtok itt Tarjában egy helyet, ahol megtanítanak lőni pisztollyal? Valami lövész tanfolyamot vagy ilyesmi? Tudtok ilyenről?
  • Vegas
    én is rég lennék szivem szerint D:
  • Vlala #449
    Ennyire kihalt Tarján? Bár rég voltam már ott...
  • Vlala #448
    Jellemző.
  • Vegas
    kb 2 hónap..mert most még az elmaradott filmeket pótólják be..
  • Vlala #446
    Nem tudja valaki, nálunk mikor lesz az Üvegtigris 2? Fel kéne avatni a mozit :]

PIR8: az más, ha elbeszélgetnek, jótékonykodnak, stb., de sztem a 80 %-uknál nem ez a helyzet. A múltkor pl. a kórháznak gyűjtött valaki, azt mondtam, hogy nincs nálam pénz,de szeretném őket támogatni, adjon csekket. Nem tudott... lehet, hogy azt nem fogadták volna el a kocsmában?

Oaken: megmondom őszintén, nálam már a feltűnő smink is baj. Volt olyan oszttársam, aki általános 7. és 8. osztályban sminkelte magát, most meg lehet nézni az arcát... 25 éves, de negyvennek néz ki smink nélkül. Azzal csak 35-nek.
  • oaken
    Miért baj az, ha egy nő dohányzik vagy alkalmanként(bulikba) iszik, attól függetlenül még ugyanolyan ember mint a többi!Később még megváltozhat és a legtöbbjük meg is fog, de mire ők megváltoznak te akkora fogsz ezekbe bele kóstolni!
  • PiR8
    Én rendszerint beléjük botlok itt BPen (is)... Több tipusuk is van: vannak a képeslaposok, akik rákos gyermekeknek gyűjtenek, vannak akik nem igazán árulják el, mire gyüjtenek.. és vannak a krisnások. Utóbbi a legértelmesebb - nem lehet kihozni a sodrából és van filozófiájuk! Megdöbbentő.
    A legtöbb esetben én magam szoktam odamenni hozzájuk és beszélgetni. Nem akarnak megtéríteni hanem felajánlanak dolgokat: könyvet, képeslapot egyéb csipcsup olvasmányokat és azokért annyi pénzt adsz nekik, amennyit csak akarsz.
    Néhány plda, hogy mire költik: Otthontalanoknak épitenek/bérelnek helyeket, szállásokat; Szintén a rászorulóknak főznek és osztják ki... Az helyzet az pedig, hogy amikor ilyen ingyenkajaosztás van, akkor annak a 30%-át ők produkálják... egy magánszervezet! Döbbenet.