Salgótarján topic:D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbe a RETEK Salgótarjánba a Mozi volt az egyetlen "értelmes" dolog.
Erre ennek is kaktusz...
25 Km-rõl jártunk fel ezért, de most már el is dózerolhatják tölem Gyõzõvel együtt.
Esetleg a McDonalds-ot kíméljék meg!
Erre ennek is kaktusz...
25 Km-rõl jártunk fel ezért, de most már el is dózerolhatják tölem Gyõzõvel együtt.
Esetleg a McDonalds-ot kíméljék meg!
Ha tolnának sem mennék :)
egy bácsit ütöttek el..:/
Tudtok valamit a GT elõtti balesetrõl? Nálunk már beindult a pletyka-rovat, egyesek szerint kétszázzal rohant az oszlopnak, de van, aki TUDJA, hogy öngyilkosság volt, mert tartozott az ürge stb. (de úúútálom ilyenkor a falusiakat)
szar hó!444
ez már jobban hangzik :)
hm..nem is február..ha minden igaz január 5.. ^^
huh, az nagyon messze. Pedig úgy megnézném az új King Kong-ot. Azt mondják, hogy moziban kell látni.
Na de ez van. Remélem jól fog kinézni a mozi.
Na de ez van. Remélem jól fog kinézni a mozi.
fuh..ismerem azt a csákót aki szokta vetíteni a filmeket és õ azt mondta h február vagy januárba lezs kézs :((((
üüü... nrm vgayok képõben, régen voltam arra... Azon is dolgoznak?
na menjenek a ba... diszkó meg konditerem, konditerem meg diszkó. Meg szolárium, mi? Miért rontják el így a várost?
jaja én is mennék már moziba...
amúgy nem hívom a lennt említeteket szórakozóhelynek mert csak kigyúrt faszok meg cigányok vannak akiknek ha nem tetszik vmi szarrá verik a másikat
amúgy nem hívom a lennt említeteket szórakozóhelynek mert csak kigyúrt faszok meg cigányok vannak akiknek ha nem tetszik vmi szarrá verik a másikat
.:.FORZA AC MILAN!!!.:.
"Ha ezeket Te "szórakozó"-helynek hívod... szerintem ahhoz túl sok az emberszabású (homo disznoid) ezeken a divathelyeken. Van egy rakás csendes étterem, büfé, pizzéria, ahová kellemesebb beülni baráttal, barátnõvel."
Én is így gondolom...
Na, a mozi. :(
Nyáron hallottam, hogy be lesz zárva novemberig. Ehhez képest még most is zárva. Hallottam már olyat is, hogy a felsõ szinten valami discót vagy konditermet akarnak. Nagyon jó lenne visszakapni a mozit szalonképes állapotban és normális jegyárral!
Én is így gondolom...
Na, a mozi. :(
Nyáron hallottam, hogy be lesz zárva novemberig. Ehhez képest még most is zárva. Hallottam már olyat is, hogy a felsõ szinten valami discót vagy konditermet akarnak. Nagyon jó lenne visszakapni a mozit szalonképes állapotban és normális jegyárral!
Ha ezeket Te "szórakozó"-helynek hívod... szerintem ahhoz túl sok az emberszabású (homo disznoid) ezeken a divathelyeken. Van egy rakás csendes étterem, büfé, pizzéria, ahová kellemesebb beülni baráttal, barátnõvel.
MOZINK MIKOR LESZ MÁR?
MOZINK MIKOR LESZ MÁR?
émmek salgótarján
lakom :)
Én a Károlyin alkom.
pont azért írtam, mert itt semmi nincsen.....
Egyébként ti melyik részrõl írtok? korotok?
Egyébként ti melyik részrõl írtok? korotok?
<#wow2>#wow2>
van komoly szórakozóhely? pl?
madison, pécskõ, stc-n kívül nem hiszem
madison, pécskõ, stc-n kívül nem hiszem
Sziasztok!
Komoly topik, Salgótarján. :)
Én is itt lakom. Nagyon komoly hely. :) Minden olyan modern és vannak normális szórakozóhelyek. :)
Na jó, írjatok, dumcsizzunk!
Komoly topik, Salgótarján. :)
Én is itt lakom. Nagyon komoly hely. :) Minden olyan modern és vannak normális szórakozóhelyek. :)
Na jó, írjatok, dumcsizzunk!
nyugi itt sincs egy gram hó se csak jég meg jég és párhelyen van jég is
vazzeg esett egy csöpp hó de jég maratt itt pávfalván tükör jég az út de télleg eshetne má hó bazzeg
Le Parkour
Az '56-os sortûz áldozataira emlékeztek. Bár ezeknek mindegy, csak koszorúzzanak valamit, és lehessen mutogatni, hogy ott is megjelentek...
Ultrabrutál kocsi sor van a gagarin iskola mellett :ooo!
Valamit köszorúznak a megyeházánál..mien ünnep van ma? :S
Valamit köszorúznak a megyeházánál..mien ünnep van ma? :S
Elég érdekesen alakul. És a szélsõ sáv mindig azt hiszi, elsõbbsége van a belsõvel szemben. Na sebaj, lassan úgyis fel kell szerelni a hótolót az autóra, majd "véletlenül" rajta felejtem a városban is :-)
Pécskõnél izgalmasan alakúl az út.... na mind1 holnap vizsgázok arrafele, csak nem jön nekem egy munkagép :D
survivor? Erõltetett menet, mint Radnótinál!
Hojrá Hojrá Solgótarján
Gyõjzike voltam
Gyõjzike voltam
Ha a Boci csokiban tej van, mi van a Tibi csokiban?
suxx, nem arról volt szó h az új 21-est szélesítik??
Tényleg! Pécskõnél végeztek? Mert legutóbb szerdán voltam arrafele tanulóautóval és igen.... hmmmmm.... survivor ezerrel....
jah, elõször nemtuttam mi a faszt néz ott a sok ember, hát átrakták a bushmegállót