Talmácsi Gábor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hatalmas menet volt, jó lenne, ha megtalálnák mit csináltak jól az újraindulsánál és továbbvinnék a többi menetre is. iszonyat nagy meccs volt, grat Talma.
The Matrix has you...
Ha lemaradtam a futamról, tud valaki ajánlani valamit, hol lehetne megnézni? Ismétlés valamikor, vagy esetleg egy jó YouTube link vagy akármi?
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Az utolsó körben azt csinált a többiekkel amit csak akart
a befutónál meg elõl Talma mögötte meg egy rakáson a nép
Talmácsi a legnagyobb
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Talmácsi Gábor pénteken félig esõs, félig száraz körülmények között nem tudott javítani csütörtöki pozícióján, így csak a 13. helyrõl kezdheti meg szombaton a 125 köbcentisek küzdelmét a Holland Nagydíjat. Az élrõl az olasz Simone Corsi startolhat.
Talmácsi Gábor csütörtökön nem igazán szerepelt jól, jelentõs gondok voltak a motorjával, és még fel is tartották a gyors körében. Péntek reggel esõ fogadta a versenyzõket, azonban ez kedvezett a magyar világbajnoknak, aki harmadik lett a délelõtti szabadedzésen.
A délutáni idõmérõ félig nedves, félig száraz körülmények között zajlott. Simone Corsi remekelt, a tréning végéig meg tudta õrizni vezetõ pozícióját.
A vb éllovasa, Mike Di Meglio a délelõtti eredményén javítani tudott, Talma azonban délután 10 perccel a vége elõtt még mindig a 13. helyen állt, és ez már késõbb sem változott.
Sergio Gadea sem villogott a száraz pályán, igaz, jobb pozícióban volt, mint világbajnokunk, mert a 9. hely környékén tudta tartani Apriliáját.
Nyilvánvaló, hogy az Aspar csapat gondokkal küszködik, de remélhetõleg szombatig még javítani tud a beállításokon és jól fog szerepelni a holland pályán.
Ha a futam napján is esni fog, akkor a csapat esélyes a dobogóra a délelõtti esõs idõben elért eredmények alapján, de ha nem, akkor bizony problémáik lehetnek.
HOLLAND NAGYDÍJ
125 KCM, AZ IDÕMÉRÕ EDZÉS VÉGEREDMÉNYE
1. S. CORSI olasz APRILIA 1'45"533
2. B. SMITH brit APRILIA 1'45"873
3. J. OLIVE spanyol DERBI 1'45"896
4. M. DI MEGLIO francia DERBI 1'45"897
5. S. CORTESE APRILIA olasz 1'45"935
6. S. REDDING APRILIA brit 1'46"028
7. R. DE ROSA KTM spanyol 1'46"105
8. N. TEROL APRILIA spanyol 1'46"139
9. S. GADEA APRILIA spanyol 1'46"318
10. S. BRADL APRILIA német 1'46"329
13. TALMÁCSI GÁBOR APRILIA magyar 1'46"532
sose nyomd fullba a kretént
Talmácsi Gábor csak a 13. legjobb idõt motorozta Assenben, a Holland Nagydíj elsõ idõmérõ edzésén a 125 kcm-es kategóriában. A délelõtti szabadedzésen Sergio Gadea, Talma csapattársa volt a leggyorsabb, de kora délután õ is csupán a kilencedik helyen zárt. Az idõmérõt Simone Corsi nyerte meg.
Talmácsi Gábor számára a legutóbbi, Brit Nagydíj szörnyen sikerült, a magyar versenyzõ Doningtonban elesett a motorjával és feladni kényszerült a küzdelmet. Mint késõbb kiderült, a motor beállításaival voltak gondok.
„Van egy bizonyos geometriai beállítás, amelytõl ha eltérünk, kitör a káosz, ezért úgy egyeztünk meg, hogy a vázgeometrián ezentúl nem változtatunk, csak a futómûvön. Aztán ami lesz belõle, úgy versenyzek, és kész. Ez a hétvége az új elméletünk fõpróbája, és bevallom, már nagyon várom” – jelentette ki bizakodóan a magyar pilóta.
Egyelõre úgy tûnik, hogy most sem sikerült megtalálni a megfelelõ beállításokat: Talmácsinak már a délelõtti szabadedzés sem ment jól, amikor a 10. helyen végzett, közel egy másodperccel lemaradva csapattársa, Sergio Gadea mögött, aki akkor a leggyorsabbnak bizonyult.
Ennél is gyengébben sikerült Talmának kora délután a Holland Nagydíj elsõ idõmérõ edzése: a magyar motoros csak a 13. pozícióban zárt. A csapattársnak, Sergio Gadeának sem volt sok oka örülni, õ a kilencedik lett.
A rajtsorrend élén egyelõre Simone Corsi áll, akinek 1:45.533 perces idejénél eddig nem akadt jobb. Talma néhány tizedet javított a szabadedzésen elért eredményén, de így is egy másodperccel elmaradt Corsitól.
HOLLAND NAGYDÍJ
125 KCM, ELSÕ IDÕMÉRÕ EDZÉS
1 Simone CORSI Jack & Jones WRB 1'45.533
2 Bradley SMITH Polaris World 1'45.873 0.340
3 Joan OLIVE Belson Derbi 1'45.896 0.363
4 Mike DI MEGLIO Ajo Motorsport 1'45.897 0.364
5 Sandro CORTESE Emmi-Caffe Latte 1'45.935 0.402
6 Scott REDDING Blusens Aprilia Junior 1'46.028 0.495
7 Raffaele DE ROSA Onde 2000 KTM 1'46.105 0.572
8 Nicolas TEROL Jack & Jones WRB 1'46.139 0.606
9 Sergio GADEA Bancaja Aspar Team 1'46.318 0.785
10 Stefan BRADL Grizzly Gas Kiefer Racing 1'46.329 0.796
11 Randy KRUMMENACHER Red Bull KTM 125 1'46.396 0.863
12 Dominique AEGERTER Ajo Motorsport 1'46.444 0.911
13 TALMÁCSI Gábor Bancaja Aspar Team 1'46.532 0.999
14 Stefano BIANCO S3+ WTR San Marino Team 1'46.554 1.021
15 Esteve RABAT Repsol KTM 125cc 1'46.700 1.167
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Talmácsi Gábor a futam után elmondta a Nemzeti Sportnak, hogy elesett, ezért kellett feladnia a versenyt.
„Már a bemelegítésnél nagyon könnyû volt a motor eleje, a nagyon erõs szél miatt nem voltak megfelelõek a beállítások, így szinte vezethetetlen volt. A rajtnál is éreztem ezt, ezért hátrébb csúsztam. Az elsõ kör elején mintha javult volna, így merészebben húztam a gázt. Sikerült megelõzni Koyamát, de a négyes kanyarban kifújta a szél alólam a motort. Nem gondoltam volna, hogy egyik pillanatról a másikra így megváltozhat a motor viselkedése... Úgy érzem, nem hibázott senki. Sajnálom, ami történt. Elemezzük az adatokat, és a csapat már az asseni futamra készül…”
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A konfliktus oka, hogy a sportoló már csak pénzért nyilatkozik, a nyilatkozatait pedig menedzsere írja és ellenõrzi.<#shakehead>#shakehead>
Egy jo kis Talma videó még régebbrõl---> hasít
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
szóval fel a fejjel és mindenki minden versenyen szurkoljon ezerrel, hátha az is segít...
The Matrix has you...
szóval nem kell temetni még Gábort, fõ az optimizmus, ahogy Favaro is mondaná😊)
The Matrix has you...
De ez az Aspar sara, nem Talmáé
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C