Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Landren
A szektorok elrendezése ha érdekel valakit, és még nem tudná:

sose nyomd fullba a kretént

köszike, jelenleg asszem nincs több kérdésem, de ha majd lesz tudom kihez kell fordulni 😊
Kaszi46
Rossi topikban az utazás, és a szállás, már meg lett válaszolva.

Eddig mi mindíg a helyszínen vettünk jegyet(d-szektor). Könnyû odatalálni, jól ki van táblázva. Kocsival\motorral\tömegközlekedéssel nincs messze a várostól. Lenti parkolókból, ingyenes busszal el tudsz menni közel a választott szektorodhoz.

Azt mondjuk nem tudom hogy a többi szektornál is könnyen megy-e a jegyvásárlás.

Mi a D-t választjuk mindíg, mert az a legolcsóbb, egy s kanyart, egy nagy egyenest, és egy enyhébb visszafordítót is be lehet onnan látni, és hálistennek tavaly már volt kivetítõ is.

Magyarok nagy része amugy velünk szemben szokott lenni(talán b szektor), oda asszem 10 eft körül van a jegy.

*Posse*T.W.D*

ezekre én is kiváncsi lennék? + lehet helyszínen is belépõt venni? milyen messze van a pálya a várostól? könnyû odatalálni?(3 évi nyavajgás után lehet idén végre eljutok a versenyre ! ! ! ) 😊
forzajuve5
az érdekelne hogy Buszok indulnak-e Brno-ba, valamint milyen szállsálehetõségek vannak?

Kaszi46
2000(vagy 2001) óta mind1iken, kérdezz.😛

*Posse*T.W.D*

forzajuve5
üdv!

valaki volt az elmúlt években Brno-ban versenyen? ha igen akkor írjon, mert lenne pár kérdésem

JGTC

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Tényleg, elején megtorpant egy pillanatra a visszafordító után.

mondjuk az is igaz, hogy ugye Talma inkább szereti a kanyargós pályákat, nagyon technikás a srác, meg az ilyen hosszú egyeneses lökdösõdéseknél nincs szerencséje valahogy. Ebbõl a szempontból ennél csak jobb pályák jönnek. Meg kell legyen a VB, aztán jövõre 250-ben már nem lesznek egyenesekben így egymásra tapadva, az jobban fekszik majd neki, testalkatából fakadóan is 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Ne vedd magadra, elõfordulhat bárkivel. 😉 A kommentem mindenkihez szól aki olvassa ezt a topicot.

infidel

Landren
Olvasom Talma saját fúrumát rendszeresen, ha megnézed visszamenõleg a bemásolt komenteket, látni fogod, hogy a legtöbbet onnan másoltam, Amit írtam az közvetlenül a futam után írtam, a nyilatkozata elõtt, és belátom elhamarkodottan. Sajnálatos, hogy motorhiba neheziti Talma dolgát, nem gondoltam, hogy ezzel a mocival is lehetnek ilyan gondok. Na majd legközelebb... Hajrá Talma!!!

jav: *Talma ezeket mondta a futam után, **tájékoztat

infidel

Talmával ezeket mondta a futam után:
"Nem elégedett az eredménnyel, dobogóra szeretett volna állni, ami teljesen reális is lett volna.
Már amikor a felvezetõ kör után felálltak a rajtrácsra Talma érezte, hogy valami gond van a motorral. A hosszú egyenes végén lévõ jobbosban folyton megállt, megtorpont a motor, így nem tudott saját ritmusában motorozni. A visszaváltásoknál próbálta gázfröccsökkel segíteni a motort. Kicsit javult a dolog és sikerült élre állnia, majd Faubel elõzése után ismét ritmust vesztett. Ezt követõen a folyamatos helyezkedések, az olykor-olykor összeérõ motorok érdekes szitukat eredményeztek, és Talmának többször is rosszul jöttek ki az elõzgetések. A verseny végén, amikor rákapcsolt, érezte, hogy a dobogót meg tudja kaparintani, de Corsi olyan rosszul elõzte meg, majd Talma visszaelõzte, hogy leszakította magukat az elsõ 3-ról.
Talma azt mondta ha ennél többet kockáztatott volna, biztos, hogy elesik és nem tudja befejezni a versenyt.
A csapat már megkezdte a motor vizsgálást, hogy mi okozta a problémát.
Kicsit csalódott Gábor az eredmény miatt, de máris a következõ versenyre gondol."

Szóval nem volt "biztonsági motorozás"...

Érdemes lenne olvasnotok Tama saját fórumát, mert ott a managment folyamatosan tályékoztat bennünket az aktuális történésekrõl. Pontos információkat kapunk mindenrõl. Senkit nem akarok megsérteni/megbántani, de saját szemmel nézve futamok után néha elég érdekes következtetéseket vontok le, ami csak spekuláció de a valóságot nem takarja...

infidel

most mi van Pasinivel? az elején tök jól ment, aztán eltûnt s lett 10.
Pesek idénre összeszedte magát, ahhoz képest h õ volt 2005-ben az "esõkirály"... emlékeztek?
remélem a kövi versenyeken Talma jobban megy, nem örülök a 4. helynek...ha legalább dobogó lenne...
Landren
Hát tényleg nem Pasinitõl kellett tartani. Oké, hogy Talam a biztonságos motorozást választja és nem megy bele a civakodásba, de így nem lesz világbajnok. Most a motorja nagyon jól ment, mégis csak 4. tudott lenni, és az elsõségét is elvesztette. Minden versenyen jönek majd a fiatalok, a többiekrõl nem is beszélve, szal ez a biztonsági motorozás kevés lesz.

JGTC
Tudom, én is nézek minden versenyt! Viszont Pasininél még ott van az is hogy nem keveset perecel, egyszóval rá lehet számítani (Persze én is odasorolom a négy favorit közé a második helyre 😊)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Landren
Alaptalan? Az eddigi 4 kvalifikációból 3-szor az elsõ helyet szerezte meg, az az 1 amikor meg nem , akkor is csak 1 tizeddel maradt el. Ráadásul kétszer az elsõ helyrõl volt kénytelen kiálni, és nem nagyon tudták tartani vele a tempót. Igaz, hogy eddig nem volt szerencséje a mocijával, de nem lesz ez mingig így, és ha összeáll a moci, akkor a futamokon Pasini lesz a legnagyobb ellenfél, még akkor is, ha pontokban szinte behozhatatlan a hátránya. És itt most nem arról van szó, hogy jobb motoros lenne Talmánál, mert szerintem sem, viszont nagyon gyors, és pl. itt a Kínai nagydíjon is két igen hosszú egyenes van, ahol ez nagyon sokat számit. Persze ez az én véleményem, nem akarok vitát gerjeszteni vele, és temészetesen Talmának drukkolok! Hajrá Talma!

JGTC
Szerintem alaptalan ez a tartás Pasintõl Talma tud úgy motorozni mint Õ a motorja meg megbízhatóbb!

Landren
pont, hogy optimista vagyok, most végre nem fog szétesni alatta 😊

Hajrá Talma!

HUNtalicska93
ne légy má ennyire pesszimista,pasininek eddig mindig szétesett a mocija😊
Hajrá Talma!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

hihihi 😊
nagyon jó lenne
Landren
legyen Neked igazad 😊

én is tippelek:
1.Talma 😊 (csak azért is)
2.Pesek
3.Pasini
hajrá Talma, hisz ez lesz a századik!!!
Landren
Nah, hogy legyen egy kis tippelés is, az én tippem holnapra:

1. Pasini
2. Talma
3. Faubel
4. Pesek

Ha esni fog, akkor Talma nyer...

f*sza, de nem baj, nem ez dönt, múltkor is láthattuk milyen forgalom volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

JGTC

HUNtalicska93
HOLNAP GO,GO TALMA!

csak a gémek miatt AMD Sempron 2800+(1.6 Ghz)1,5 GB RAM,ASUS N7600GS Silent 256 MB,Windows XP Winter Edition,csak simán talicskának hívjatok:)

na végül 3. helyrõl rajtol, Pasini, Faubel után...
Pasini alatt megbízhatóvá válik a motor gondok lehetnek, nagyon gyors mindig. Bár akkor már Talma is biztos megkapná az újabb motort. Szóval a lényeg Faubel megelõzése, de Pesek-re is figyelni kell, aki az 5. helyrõl rajtol

Talma nyilatkozata:
„Dolgozunk még a beállításokon és remélem nem fog nagyképûen hangozni, de nem Pasini volt a szélvész gyors, hanem én voltam lassú.”

Ez is elég bíztatóan hangzik. 😊
Szép lenne gyõzelemmel ünnepelni Gábor 100. vb futamát.

infidel

Pasini elsõ, Talma harmadik 😊

Landren
Végre megint MotoGP, jön a Kínai nagydíj!

A 125 köbcentis kategória elsõ idõmérõ edzése pénteken magyar idõ szerint reggel hat órakor kezdõdik, amelyet az Eurosport élõben közvetít.

modellmaker
nem találtam, sajnos =/

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

nincs róla videó? a lökésrõl, mert nem láttam

Landren
remélem hétvégén jól sikerül majd az új moci tesztje

modellmaker
meg is lett volna, ha nem akarják kiverni alóla a gépet... =/ persze, benne van a pakliban, csak szvsz kicsit ez már sok volt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

huuuu, de bejött a tipped...azért én sajnálom, annál jobb motoros, hogy így ússzon el az esetleges vb címe...de másrészrõl nem veszélyes Talmára... Talmától dobogót vártam, de a vb-pontok jól állnak 😊csak így vagy jobban tovább ! ! !
Jól van, örüljünk az elõnynövelésnek, és hogy ügyesen talponmaradt

Landren
"Jó kis verseny volt, Talma szemszögébõl így nézett ki a dolog:
látta, hogy megy a folyamatos elõzgetés oda-vissza és többször is érezte, hogy hajszálak választották el az elõtte lévõket az ütközésektõl, így inkább úgy döntött, hogy marad kicsit hátul, nézi õket és a végén megpróbál támadni
Az utolsó körben megelõzte De Rosa-t és feljött a dobogóra, de a következõ balos kanyarba 3 zuhantak be, õ, Koyama, De Rosa, kicsit mindhárman kisodródtak, majd utóbbi versenyzõ nekiment Talmának, ahogy Faubelnek is korábban. Talma alig tudta megfogni a motort, hogy el ne essen, (ezt a részt kicsit dühösebben mondta) és végül lemaradt a 3. helyrõl emiatt.
A motor egyébként rendben volt, egy apró gond volt csupán, hogy a 6. sebességfokozat túl rövid volt és emiatt nem volt akkora végsebessége a gépnek, mint amit bírt volna.
A lényeg azonban, hogy Talmának sikerült növelnie az elõnyét.
Talma is és Stefano is nagyon sajnálják Pasinit, és örülnek, hogy igazolódik döntés miszerint RSW és nem RSA!
Következik Shanghai, ezt a pályát szereti Talma!"

Szabi84
Így van, a nagy ellenfelek legalább hátrébb végeztek! Majd legközelebb:p

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Landren
Gatta Talma!

Valahogy érzetem, hogy a dobogónak már örülni kell, és lám, de jó ez így is, mejd legközelebb jobban fog menni, akik pontversenyben veszélyesek azok mind hátrébb végeztek.

Szabi84
a fenébe is, jó lett volna a 3. hely😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Landren
és igazad lett, komolyan sajnálom már Pasinit
asszem ezzel végleg lemondhat a VB cím megszerzésérõl, de még a dobogó is nehéz lesz

Szabi84
Magyar Himnuszt akarok!!!

Landren

modellmaker
Ez még belefér. A lényeg, hogy holnap a topon legyen és szerezzen egy újabb dobogós helyezést.

Pasini qualifikációs eredményébe még számoljátok bele azt is, hogy õ valószínüleg qualifikációs gumival érte azt el. Persze nem biztos de eléggé valószínû, Gábor pedig nem használ ilyent, mert képes verseny gumival is nagyon gyors lenni és versenygumin a valós sebességet lehet látni amit futamon is tud majd hozni. Egyébként nagy volt a forgalom a pályán, meg Talma elmondása alapján hibázott is párszor, majdnem 2x perecelt. Jah és infúziót is kapott mert nincs a közérzete a topon.

Amúgy amennyire megbízhatók az RSA-k én nem lepõdnék meg ha a 3 közül valamelyik/ek továbbra sem fejeznék be a futamot...

infidel

Landren
😊 elõfordulhat, és nem is bánnám annyira, de sztem most összejön neki...

vagy bedöglik alatta a gép 😊

figyeltétek, hogy plusz 2 magyar is indul, vagyis lehet h Kovács Nikolett nem indulhat, de Gyõrfi Alen igen. asszem itt a fórumon olvastam, h õt is egész szezonra akarták szerzõdtetni, nem sikerült?