1926
-
mikkas #1166 klikk ide -
#1165 first -
#1164 elég olcsó a jegy brnoban...szállást is lehet olcsón szerezni...na megaztán a cseh sörök.....és olcsó a kaja is -
#1163 És megkell érte verekedni, vagy lazán be lehet jutni, csak mert ezt jó lenne tudni mert megspórolna a család egy nagy koppanást ha mégsem... -
#1162 ugyanannyi a jegy. (én ott leszek) -
#1161 GRAT TALMAAAAA!!!! -
#1160 ötlet? Az, hogy Talama vezeti a VB-t, és Brno-ban is esélyes az első helyre, az nem elég csábító? -
vikuci #1159 NAGYON-NAGYON-NAGYON SZÉP VOLT!!! GRATULA TALMÁNAK!!! BRNOBA IS UGYANILYET!!!
én is menni akarok Brnoba, de eddig ugy néz ki nem jön össze :(
segítsen vki :( nincs kivel mennem :(
ötlet kéne mások odacsábítására :) -
#1158 Szép volt Talma, csak így tovább! -
#1157 én ott leszek, de az ottani jegyárakat nem tudom -
#1156 Brno na -
#1155 ki lesz ott Bronoban? Valahogy el kell vergődni,ha helyben veszem a jegyet ugyanannyi??? -
#1154 ...és ez a pálya nem is tartozott a kedvencei közé......eddig -
#1153 ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ MEKKOR GYŐZELEM VOLT!!!!!!!!!!!!!! GO TALMA GO!!! -
Vucli #1152 Szép volt Talma -
#1151 Ez az! Végre már egy rajt-cél győzelem, ráadásul nem is akárhogy! Grat Talma! -
#1150 szép volt.....így kell nyerni egy leendő világbajnoknak -
#1149 De régen vártam már egy ilyen futamot... Grat Talma, Nagyon nagy volt -
#1148 Hát ez eddig nagyon komoly! -
#1147 remélem sikerül elverni a mezőnyt -
#1146 Ezúttal remélem jól fog rajtolni, és rajt-cél győzelmet látunk! -
#1145 De mennyivel verte már meg Pasinit(!). Nagyon komoly! :D -
#1144 Közben megtaláltam. :) Azért pályacsúcs befigyel. ;)
-
#1143 "sziasztok!
Sikerült beszélnem Talmáékkal és a következőket mondta:
NO COMMENT, csak jókat tud mondani. Tökéletes a motor beállítása,a futómű olyan remekül dolgozik, hogy az fantasztikus. Azt mondta, hogy, ha így tud menni holnap is - és miért ne tudna, ha két napja sikerül - akkor nem akar nagyképű lenni, akkor meg fog tudni lógni a mezőnytől. Élvezi a motorozást és mosolyog a plexi alatt. Mindezek ellenére nem lesz egyszerű verseny, mivel holnapra elég nagy meleget mondanak, ami nem csak a versenyzőket viseli meg, hanem a motorokat is. Meg van az újabb Tissot óra, amit apukájának ad....."
Több mint biztató! -
#1142 Talma indul az első helyről! -
#1141 Mi lett az időmérő eredménye? (ha volt már ) -
mEkLaU #1140 Hat ez szep volt -
Miguel125 #1139 "Ciao a tutti,
a szurkolo kedve ert annyt tudni kell hogy a motor amivel palyacsucson ment Gabor nem mas mint az Asseni motor, detto ugyan azt csak itt hoztak egy par uj gyutas programozas amit kulomb kulomb Gabor kiprobalt, es ugy nezki az egyk bevalt.
a futomu szinten tokeletes de lehet meg egy kicsi javulni az elso kanyar ban.
a regi verzio motor csak delelott kiprobalta a Gabor de nem volt nagy kulombseg a ketto kozott csak az uj motorral jobb a feelingje a Gabor nak.
Most orulunk neki hogy megint elso lett de holnap kemenyen kell nyomni mert gyorsulni fognak.
Vasarnap viszont ha ilyen ido fog menny gabor a versenyen akkor egy jot fogunk szorakozni.............ciaooooooooooooooooo" by Stefano -
#1138 A mostani versenyre visszatették azt az elektronikát a mociba, amivel az év elején sorra döntötte a pályacsúcsokat, eredmény: fölényesen, pályacsúcsot döntve nyerte az első szabadedzést! Vajon véletlen? -
#1137 Nem tudom ki hogy van ezzel de szerintem örüljünk hogy így bejött mert ha kicsit késöbb kezdi meg a hajrát simán bedarálja az egész csapat... eggyáltalán nem volt partyban velük csak a technikás részeken, és ezt nem volt jó látni mert tudom h ez nem fog nagyon változni.
Pesekkel mi volt nem tudjátok? -
#1136 Talmácsi nyilatkozata:
„Nem volt könnyű verseny. A motorom nem volt túl gyors, de a kanyarokban és a féktávokon mindig ott tudtam lenni az előttem lévők nyakán. Tudtam, hogy képes vagyok az utolsó körben megelőzni Gadeát. Hatalmas lendülettel érkeztem meg az utolsó sikánba, ahol el is mentem a csapattársam mellett, de csak 1-es fokozatban tudtam biztosan befordulni, mert motorféket is használnom kellett. Emiatt azonban már nem tudtam 2-sbe váltani és a befutónál megelőzött Faubel. Örülök a 3. helynek, és továbbra is 2. vagyok az összetettben.”
-
#1135 Nem csak a szerencsén múlott, azért Ő is bevallotta, hogy elkúrta az utolsó sikánt. Meg azt is, hogy a motorja szar. :C -
#1134 Pedig új motor nem lesz... :(
Jó verseny volt, nekem tetszett!
Az egyre nyilvánvalóbb, hogy Faubel motorja nem fogja megadni magát, mint ahogy eddig sem tette, így Talmának egyre többet kell majd kockáztatnia ahhoz, hogy versenyben maradjon vele szemben. Szerencsére sok van még hátra... Hajrá Talma! -
#1133 Pedig nagyon jó volt Talma az utolsó pár kőrben de sajnos Faubel motorja erősebb és ezzel nem nagyon lehet mit kezdeni...:( -
#1132 nso cikk a versenyről -
#1131 Motorerő megint holvolt? ablakban??? Így nem lehet ennél többet elérni, ezért is trükközött a végén.... csak nem jött be -
DJ BP #1130 3. lett, Faubel meg 2., megint az utolsó métereken előzte meg... A végén valahogy Faubelnek szinte mindig mákja van
Egyébként emiatt nem tetszik ez a kategória, attól függ ki nyer, hogy épp mikor intik le a futamot. Jó ha szoros a verseny, de ez már a másik véglet sztem -
#1129 na meséljetek mitörtént? mert persze itt rohadok a melóhelyen :( -
#1128 reggel második volt száraz pályán, jók a jelek... -
#1127 Úristen, mennyire kell ill érzik is a versenyzők a gépet!
"...még állítanunk kell a motor hátulján, mert nagyon „ül” és emiatt a kigyorsításoknál nem tudok időben gázt adni."
Minden elismerésem!