Talmácsi Gábor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Jó verseny volt.
Nagyon megérdemelné a vb-t.
Elég nagy pofájú a Faubel. Nem szimpi.Így hát õ fog <#levele><#ravasz1>

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Nagyon szép verseny volt! Talma nagyon szépen ment és szépen otthagyta õket. Végre jó volt a motor <#vigyor2>
mikor is lesz valencia? 2 hét múlva v most?
ugye ezt már nagyon nehéz lenne elveszíteni, ugye?ugye?
JGTC
Köszönöm a kimerítõ válaszokat! :)

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

modellmaker
elég sok lehetõség van.

"ugye, most 10 pont az elõny....

Ha Fau nyer, Talma a 3. helyig VB,
Ha Fau 2., Talma 5. helyig VB, 6. helynél pontegyíenlõség, és Faunak 4 gyõzelme van, Talmának 3!
Ha Fau 3., Talma a 9. helyig VB, 10. helynél pontegyenlõség, Fau nyer
Ha Fau 4, Talmaának elég a 12 hely is,
Ha Fau 5., Talmának elég a 14. hely,
Ha 6., akkor elég a 15. hely is!"

by kemot

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

tep
harmadiknak......tehát ha dobogóra áll , akkor már megnyerte a VB-t :)

\"SLICE of LIFE\"

JGTC
Érdemes volt felkelni!!! GRAT TALMA!

Hanyadiknak kell leennie h biztosan meglegyen a VB címe?

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Ámen!

Ha a cápa a tenyeredbõl eszik,a lábadból is fog.

tep
<#worship>TALMA<#worship>Köszönjük!

\"SLICE of LIFE\"

chalezlopez
Nem jutottunk el... Ekkora elõnnyel még nem nyert Talma szvsz...
és Faubel csak 3. Nagyon nagy futam volt!!
Go go TALMÁCSI!!

Vamos Argentina!

JGTC
Ámen!

Szabi84
úgylegyen

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

modellmaker

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

de nem 2 ilyen hosszú egyeneses pályán... Az utóbbi futamok tapasztalatai ezt mondatják velem, mindig ugyanaz. Pl. spanyol nagydíj, hogy kibújt már.
De remélem ha szoros csata lesz, Talma Faubel mögött marad utolsó körben a hosszú egyenesek elõtt, fordítva esélytelen lenne. Csak az a baj Faubel is tudja. De remélem szoros csatáig kettejük közt nem jutunk el

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

modellmaker
volt már rá példa...

Ejj 3 tizedet kapni az egyenesekben. Már megint szanaszét fogják szivatni... Faubel, hogy õ meg tudja verni Talmát, lóf*szt a motorja...

2 lehetõséget látok, vagy el tud húzni a mezõnytõl, vagy pedig esõ lesz. Ha nincs valami különleges, Faubelt szoros csatátban lehetetlen leverni

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Kit--Kat
Hú de jó lenne:)

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Randal
Reméljük bejön, mert akkor cseszhetik az RSA-k gyorsaságát:P

Ez látod igaz. Szintén malajziai info Gáboréktól:esõt mondanak holnapra is. ;)

infidel

tökmindegy, leghátulról mit tud csinálni? :)elsõ 10-be is nehezen jutna be, elsõ 5-be sehogy sztem

Versenyen indulni fog mindenképp ha nem javít akkor is. Tavaly Lorenzot is elengedték annak ellenére, hogy 107%-on kívül volt.

infidel

ohh, mit nem adnék egy kiadós esõért a második idõmérõn :D, Faubel nem tudna javítani :)

Felszáradó pálya, gyorsan változó körülmények, ennek ellenére megvannak a beállítások Gábornak. Faubel eredménye nem mérvadó, Stefano szûkszavúan ennyit mondott "nem ment a motorja" szóval technikai hiba hátráltatta, de szvsz nedves pályán amúgy sem alkotott volna maradandót. Vizen még Gábor volt a legygyorsabb Nieto a végén vágott slicklel hasította a QP1 leggyorsab körét.

infidel

modellmaker
Elsõ edzés: Talma 4. Faubel 107%-on kívül.

bigapó
nagyon lehangoló volt a mai verseny. kíváncsi vagyok majd mit mondanak megint, mit szívott fel a motor vagy a gumi nem volt jó...blablabla.
Kétségtelen, hogy gyors pálya volt, de ennek ellenére 9(!) helyról néhány kör alatt feljött az élre, aztán meg mindenki megelõzi??
ekkora balszerencsét...

The Matrix has you...

Talma :)

Csak elsõ még, ezzel a ritkaszar motorral, mondjuk ma Faubelé se volt valami hûdejó, csak a szokásos végsebessége megvolt

De én nem állítanék sorrendet, pl. mittudomén a dzsúdóban milyenek az erõviszonyok, vagy a sakkban, lehet õk nagyobbat teljesítenek, csak nem ismert a sport. Mindegyikük nagyszerû, ennyi :)

modellmaker
"UTOLSO FUTAM, UTOLSO KOR, UTOLSO KANYAR BAN.................... ISTEN SEGITSEN!!!! " HAJRÁ TALMA!!!!

B0B0

Én Ágira is szavaztam! :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

tep
jól van akkor.....megnyugodtam

\"SLICE of LIFE\"

JGTC
Jó lenne tényleg ha már ez a 9pont megmaradna!
De ez a Faubel micsoda egy gyökér, feltétlen megkellett jegyeznie h nem volt nagy dolog az ahogyan Talma megverte 19mp-vel, így Pasininek is beszólhatott volna mert attól meg "csak" 22-t kapott, igazi suttyó! Remélem azért ez nem csak nekünk hanem a külföldieknek is elöbb v utóbb feltûnik h milyen nyilatkozatokat enged meg magának ez a gyerek, Talma meg soha nem tesz így!

modellmaker
ja télleg xDDD nem baj, akkor majd rohagálok többet :DDD

Az RSW-t asszem 11 éve versenyeztetik.Szóval az RSA-t sem fogják egyhamar leváltani.

bigapó
nem azt írtam, hogy legyen izgalmasabb, hanem, hogy legalább ilyen izgalams legyen, de lehet úgyis, ahogy Te írtad, még jobb és akkor 3 órát rohangálsz majd:DDD rajtam ne múljon Én benne vagyok:DDD

The Matrix has you...

tep
...már csak az a kérdés , hogy jövõre az RSA-t fogják továbbfejleszteni , vagy egy újabb fejlesztésû(RSA-verõ)motor van a láthatáron..?

....mert akkor az RSA olyan lenne , mint a mostani RSW...

(remélem nem hülye kérdés.....nem vágom annyira a témát)

Hajrá Talma!

\"SLICE of LIFE\"

az eredményrõl :)

Na jó ez a második hely, Faubel szépen lekopott róla, ezt a 9 pontot már meg kéne tartani

modellmaker
ember, ennél hova legyen izgalmasabb? :D minden verseny után még két óráig csak rohangálok a lakásban. :D

bigapó
végre valami jó hír is a mai nap:)) sok sikert neki, remélem legalább ilyen izgalmas lesz a jövõ évi szezon is és még jobban remélem, hogy magyar(!) világbajnok lesz az idény végén 125 kcm-ben.

The Matrix has you...

Randal
Két év hosszú idõ. De ez is nagyszerû eredmény (mi az hogy!) és jó döntést hozott.

B0B0
Talmácsi Gábor, a gyorsaságimotoros-világbajnokság 125 kcm-es géposztályának éllovasa két évvel meghosszabbította szerzõdését az Aspar csapattal. A vezetõk elégedettek Talmával, aki a kontraktus értelmében egy év múlva eredményeitõl függetlenül kategóriát válthat.

Bár Talmácsi a 250 köbcentiméter felé kacsingatott, még egy évig marad a 125-ös katgóriábanfotó: Reuters
Az aláírásra a Motegiben zajló Japán Nagydíjon került sor.

A közlemény szerint Jorge Martinez, az Aspar Team vezetõje, valamint az Aprilia gyár irányítói is maximálisan elégedettek a magyar motoros idei eredményeivel, s meg sem fordult a fejükben, hogy elengedjék õt egy másik alakulathoz, egy másik márkához.

A tárgyalások már a múlt heti, portugáliai verseny elõtt megkezdõdtek és mostanra elérkeztek odáig a felek, hogy mindenki érdekeit szem elõtt tartva szerzõdést hosszabbítottak, ráadásul nem egy, hanem két évre szólóan.

A megállapodás értelmében 2008-ban két gyári RSA Aprilia áll majd Talmácsi rendelkezésére a 125 kcm-es kategóriában, majd a következõ esztendõben eredménytõl függetlenül, mindenféle opció nélkül biztosítják számára a 250 kcm-es géposztályban történõ indulást, két gyári RSA motorral, teljes gyári támogatással.

„A célunk megvalósult azzal, hogy továbbra is a mi versenyzõnk marad Talmácsi Gábor. Már tavaly biztosak voltunk benne, hogy egy remek pilóta, de hogy ennyire jó lesz? Eszünkbe sem jutott, hogy kiengedjük a kezünkbõl” - mondta Martinez.

„Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült az Aspar Team-mel két éves szerzõdést kötnünk feltételek nélkül. Örülök, hogy végre nem kell csapatot váltanom és az Aprilia gyár elsõszámú versenyzõjeként folytathatom tovább. A szívem a 250 kcm felé húzott volna, de ezt a lehetõséget a legnagyobb butaság lett volna elszalasztani” - fogalmazott Talmácsi, aki hozzátette: mindent megtesz azért, hogy megnyerje az idei vb-t és jövõre az 1-es rajtszámmal kezdje a szezont.

...
...

A vastag részt ajánlom figyelembe! :)

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Így van, még egyszer sem ült rá! Mert nem nem engedték meg neki, most Valenciában negedték volna meg neki elõször. Errõl ennyit.

Stefano beszélt a Radio Cafe-ban, a következõket mondta:

Több ajánlat van, tárgyalni kell még...
Az Aspar csapattól is várnak egy döntést, tõlük is kaptak konkrét ajánlatot...
Nem biztos, hogy jövõre 250...
Nem biztos, hogy jövõre Aprilia, de valószínû

Na akkor most agyaljon mindenki... <#vigyor3>

infidel

Rosszul tudod még egyszer sem ment RSA-val. Ki sem próbálta, ezen a teszten csütörtökön Valenciában próbálhatta volna ki elõször ha akarta volna.

infidel

[Jakuza]
Hat a mai utolso par meteren azert ez eleg kerdeses.
Ugy gyorsultak le kb 50 meteren mintha allna.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

fsgh
amúgy félek ha Faubel nem esik ki még valamelyik futamon Talmát be fogja érni:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

modellmaker
Azóta jöttek új fejlesztések... Nem kell ezen annyit rágódni, Talma úgy döntött, ahogy. Kész. Felesleges a döntését innen akármelyikünknek is megkérdõjelezni.

[Jakuza]
Teszten mar reg kiprobalta.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Teszten kipróbálhatta volna, ez volt az ajánlat, nem az hogy üljön át. Megint más, hogy nap végén félig meddig még betegen, egy tapadási gondokkal küzdõ pályán mi értelme lett volan menni vele pár kört... Olvasd sûrûbben a Talma fórumot, másképp látnád a dolgokat picit.

infidel

[Jakuza]
Dehogynem nyilatkozta, nem csak o hanem meg Stefano is.
Kicsit jarj utana es megtalalod a neten a nyilatkozatokat.
Raadasul pont ezelott a futam elott ajanlottak fel megint, hogy uljon at, es megint azt mondtak, hogy nem ul ra.

Randal
Mondták is hogy az õ döntése volt ez a motor.
Az RSA még megbízhatatlan, ezért nem váltott. Ne a motoron ússzon el a VB címe. Így sajnos veszített jópár pontot, de még mindig õ vezet.

Sry, de sehol nem nyilatkozta, hogy akkor váltana motort amikor csak akarna. Mindig csak annyit mondott, hogy talán ha nagyon akarna akkor kaphatna, de elég nagy hangsúly volt a talánon. Nem ilyen egyszerû ez. Az is tény, hogy egyik futamról másikra motort rászabni valakire, hogy minden jó legyen szinte képtelenség, mint ahogy Modellmaker is leírta. Faubelnak még nem állt meg a motorja futamon? Ez csak mák, lásd ma Gadea-t. Én senkinél nem akarok okosabb lenni, csak elfogadom amit Stefano és Talma managementje leközöl a szurkolóknak, végülis csak a 2000-es elsõ szabadkártyás brno-i VB-futam óta követem a karrierjét folyamatosan, 2002 óta Stefano a managere és azóta amit mondtak az úgy is volt.

infidel

modellmaker
A butaság meg az volna ha év közben ülne át egy új motorra. Ezzel tesztelt, ezt szokta meg. Sokkal nehezebb lenne, egyik hétrõl a másikra egy teljesen új felépítésû motorhoz hozzászokni, mint a mostanival ilyen helyezéseket elérni. (szvsz)