1156
  • RelakS
    Elvileg a következő epizóddal jön
  • Axl Rose
    És a sin 1 kiegészítőjével mi lesz ?
  • Halfer
    hú sin 1-et nekem is újra kellene kezdeni. régen a half life 1 melett játszottam vele, két fps alapmű :) jajj de jó volt akkor :)
  • RelakS
    sin 1 kipipálva, jöhet az Episode :)
  • haxoror
    A rakéták téged követnek, helyezkedj a középső oszlop körül akkor az megfogja a rakétákat.
    Ha ráérzel gyak sérülés bélkül le lehet nyomni a repcsit.
  • haxoror
    Nakem csak egyszer lépett ki ezzel, pont a legutolsó harc alatt
  • Tatyla
    ai_disabled ,bármit teszek...
    megoldás?
  • Axl Rose
    A szörnynek vége, de a repülőnek a vizuális szemrevételezésénél kapok egy sorozatot vagy 2-3 rakétát.
    Na, megpróbálom a Quake-s módszert
  • Shep
    Az már a legvége.
  • Axl Rose
    Nem tudom hol tartok, de egy épület peremén bóklásztam, és most van egy bazi nagy fehér szörny és egy T2-ből ismert repülő.

Namármost, ha jól értem akkor mindkettő engem próbál megölni ?

Mert a túlélési rekordom kb. 1 perc...
  • czky
    Nekem működött.
    Örültem is neki mint állat

Amúgy nekem többször is kilépett a játék a következő üzenettel:
  • janos666 #943
    Ha netán újraindította a játékot akkor újraindulhatott az AI...
  • [NST]Cifu
    A FAQ-ban található megoldást én hoztam össze. A különféle hsz.-ekben leírt javaslatokból próbáltam kisilabizálni mit is kell csinálni. Leelenőrizni nem tudom, hogy működik-e (nekem nem állt le, bár ugye orig játékom van), de a topicbéli visszajelzések alapján van, akinek működött (pl.: JohnnySmith).
  • janos666 #941
    Ez az ami így magába 0% hogy működik, de azt is bele kéne eírni hogy ha töltés után rebuildeli a graphot akkor meghal az AI és ai_disable -vel újra kell indítani. Ez nem 0 vagy 1 évtékű parancs, olyan mint a pause, ugyanaz teszi be-ki szám nélkül. Persze ha ezt beírod akkor is 50-50% hogy továbbész, nekem se ment tovább sehegy, de van aki fel se akad.
  • dienesoft
    torrentről lehet lehúzni!
  • dienesoft
    Kérdés: A játék egy pontján megakadtam, egy NPC-nek kellene beszélnie, vagy egy ajtónak kinyilnia, stb., mit lehet tenni?
    Válasz: Ez egy ismert hibája a motornak. A teendő állítólag ez:

1.: Mensd ki a játékot (esc -> save game)
    2.a: jobb gomb a játék parancsikonján, tulajdonságok és a "Cél" utáni mezőben "....\SinEpisodes.exe" -console legyen.

2.b.: Ha a konzol előhívása problémás, akkor nyisd meg a "...SE1\cfg\config.cfg"' file-t (pl. szövegszerkesztővel) és írd át a "'" toggleconsole sorban a macskakörmök közötti aposztrófot nullára (vagyis így nézzen ki utána: "0" toggleconsole)

3.: A konzolba (ezt az Options alatt, a billentyűbeállításoknál, az Advanced gomb alatt lehet bekapcsolni) írd be: ai_norebuildgraph 0 és enter

3.: Tölsd vissza az elöbb kimentett állást

Dardevil báttya szerintem tökre érthető!
  • dardevil
    csináltam bátyám, de nem jön össze azé thx - maj még próbálkozik az öcsi
  • ProGabe #937
    Ezt egyébként be kéne tenni a FAQ-ba.
  • Bence94
    hali hol lehet letölteni a patchet ?

• dienesoft
    FAQ, ÖCSÉ, FAQRVAÉLETBE!
  • dardevil
    Sziasztok!

Elakadtam, gonosz bácsi elmondta a mondókáját és nem tudom mit kéne csinálni. Előre is köszi!

• ProGabe #933
    Gameszar.hu a második bekezdést lehet úgy ahogy van csak kitalálták.
  • janos666 #932
    Felylesztik az enginet? Nem egy az egyben a Half-Life 2 source enginejét használja? Mert nekem nagyon úgy tünik. Azt meg a Valve felyleszti és updatelgeti is kb 2 havonta Steamen...
  • Gabe18
    Gamestar.hu: (ha volt már bocs...)

"Ingyen multis mókák a SiN Episodes-hoz
    [2006. május 25. @ 16:39 - Berkenye]
    A SiN Episodes vezető dizájnere, Shawn Ketcherside frissítette a közösségi híroldalt, amelyből az derül ki, hogy a terveik szerint hamarosan kiadnak egy SDK-t, vagyis fejlesztői csomagot, s emellett még egy Arena módra, és ingyenes multiplayerre is lehetőséget kapunk.

Fény derül továbbá arra is, hogy történeti szálanként három epizódot terveznek a fejlesztők, ám a főbb kérdések továbbra is megválaszolatlanul maradnak az esetleges folytatásokhoz - így megy ez a tévésorozatoknál is. A második epizódban némileg továbbfejlesztik az engine-t (amivel egyébként most sincs semmi gond), hallgatnak a játékosok visszajelzéseire és több játékidőt ígérnek Balde-del...
    "
  • gamerman01
    PLEASE valaki dobjon meg egy PROVISION UPDATE 1 letöltési linkkel!!!
  • czky
    Nah játék kivégezve. Teccett!
  • janos666 #928
    A hivatalos Steames patch ezt:

-Fixed the challenge system sometimes never easing up on the player, making it unforgiving
    -Fixed sound-stuttering issues for some players
    -Fixed player stats not always reporting while you are in the car or otherwise locked in place
    -Fixed the instantaneous challenge rating sometimes reporting 0
    -Fixed a texture problem that was causing a lock-up on some video cards when loading in U4Labs
    -Fixed a path-finding issue preventing the game from progressing after talking with Radek at his headquarters
    -Reduced point-size on some fonts to fix close captioning being clipped

A nem hivatalos Provision update1 meg ezt:

-Fixed Error when exitting game
    -Fixed Save-Game dates
    -Added decoded music (sound/music/)
    -Fixed the random error: Connection Lost to....
    -Fixed the challenge system sometimes never easing up on the player, making it unforgiving
    -Fixed sound-stuttering issues for some players
    -Fixed player stats not always reporting while you are in the car or otherwise locked in place
    -Fixed the instantaneous challenge rating sometimes reporting 0
    -Fixed a texture problem that was causing a lock-up on some video cards when loading in U4Labs
    -Fixed a path-finding issue preventing the game from progressing after talking with Radek at his headquarters
    -Reduced point-size on some fonts to fix close captioning being clipped
  • grebber
    Már megtaláltam semmi!
  • grebber
    Az 1-es update miket javít?
  • janos666 #925
    Sikerült újabb fagyás nélkül, egyhuzamba lenyomni a maradékot. Ez is csoda, tegnap a nagy kutyás rész után 3X fagyott és inkább hagytam.
  • ProGabe #924
    Ja,csak azt hittem azt arra érted hogy hol tart,és nem a nehézségre,azt nem néztem hogy mire válaszoltál
  • janos666 #923
    Akkor hol a hiba? Én 80 körülit írtam, te meg kijavítottál 80-85-re?
  • ProGabe #922
    Mi?Olvasd el mégegyszer amit írtam! "A nehézségi szint(vagyis a challenge) meg kb 80-85%-ra lett felhúzva."
  • icewolf
    Én már majdnem a végén vagyok. Szerintem egész jó a játék, nem is vártam többet...
  • janos666 #920
    Nemtom, amit kaptam savegamet a tengeralattjárós rész utánról. Allítólag valami 80% körüli, de én nem is tudom hol kell megnézni.
  • haxoror
    le kell lőni
  • [NST]Cifu
    Milyen nehézségi szinten? :)
  • janos666 #917
    Azért fagy itt ki a játék, mert eddig kell játszani. Innentől csak egy egyforma szörnyeket shotgunnal halongyilkolós idiotiznusnak tűnik. Bár egy kis időt még tolom, de még egy ilyen nagy DOOM feelinges kutyaszörny aztán kösz nem...
    Mi ez hogy ekkora vadállat? Hol reális ezt kinyírni? Így.. Csak lőttem mint egy hülye, meg féltem tőle és mindíg elfutottam, hogy távolról lőjem, aztán végül sérülés nélkül megúsztam egy olyan baszottnagy szörny leterítését amibe 4 gránát meg 1 láda lőszer kellett. Ugyanmár...
  • shyning
    No, áruljátok el, hogy kell kicsinálni a harci gépet a végén?! Köszi!
  • ProGabe #915
    Gondolom úgy befagyna mint a csávónál és akkor ugyan ott vagy,mert amíg nem fejezi be a szövegét nem megy le az energiapajzs.