Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
Elvileg a következõ epizóddal jön

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

És a sin 1 kiegészítõjével mi lesz ? <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Halfer
hú sin 1-et nekem is újra kellene kezdeni. régen a half life 1 melett játszottam vele, két fps alapmû 😊 jajj de jó volt akkor 😊

RelakS
sin 1 kipipálva, jöhet az Episode 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

A rakéták téged követnek, helyezkedj a középsõ oszlop körül akkor az megfogja a rakétákat.
Ha ráérzel gyak sérülés bélkül le lehet nyomni a repcsit.

Nakem csak egyszer lépett ki ezzel, pont a legutolsó harc alatt <#idiota>

Tatyla
ai_disabled ,bármit teszek...
megoldás?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A szörnynek vége, de a repülõnek a vizuális szemrevételezésénél kapok egy sorozatot vagy 2-3 rakétát.
Na, megpróbálom a Quake-s módszert <#smile>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Shep
Az már a legvége.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Nem tudom hol tartok, de egy épület peremén bóklásztam, és most van egy bazi nagy fehér szörny és egy T2-bõl ismert repülõ.

Namármost, ha jól értem akkor mindkettõ engem próbál megölni ?

Mert a túlélési rekordom kb. 1 perc...<#conf>

czky
Nekem mûködött.
Örültem is neki mint állat<#nyes>

Amúgy nekem többször is kilépett a játék a következõ üzenettel:

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

janos666
Ha netán újraindította a játékot akkor újraindulhatott az AI...
[NST]Cifu
A FAQ-ban található megoldást én hoztam össze. A különféle hsz.-ekben leírt javaslatokból próbáltam kisilabizálni mit is kell csinálni. Leelenõrizni nem tudom, hogy mûködik-e (nekem nem állt le, bár ugye orig játékom van), de a topicbéli visszajelzések alapján van, akinek mûködött (pl.: JohnnySmith).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

janos666
Ez az ami így magába 0% hogy mûködik, de azt is bele kéne eírni hogy ha töltés után rebuildeli a graphot akkor meghal az AI és ai_disable -vel újra kell indítani. Ez nem 0 vagy 1 évtékû parancs, olyan mint a pause, ugyanaz teszi be-ki szám nélkül. Persze ha ezt beírod akkor is 50-50% hogy továbbész, nekem se ment tovább sehegy, de van aki fel se akad.
dienesoft
torrentrõl lehet lehúzni!

dienesoft
Kérdés: A játék egy pontján megakadtam, egy NPC-nek kellene beszélnie, vagy egy ajtónak kinyilnia, stb., mit lehet tenni?
Válasz: Ez egy ismert hibája a motornak. A teendõ állítólag ez:

1.: Mensd ki a játékot (esc -> save game)
2.a: jobb gomb a játék parancsikonján, tulajdonságok és a "Cél" utáni mezõben "....\SinEpisodes.exe" -console legyen.

2.b.: Ha a konzol elõhívása problémás, akkor nyisd meg a "...SE1\cfg\config.cfg"' file-t (pl. szövegszerkesztõvel) és írd át a "'" toggleconsole sorban a macskakörmök közötti aposztrófot nullára (vagyis így nézzen ki utána: "0" toggleconsole)

3.: A konzolba (ezt az Options alatt, a billentyûbeállításoknál, az Advanced gomb alatt lehet bekapcsolni) írd be: ai_norebuildgraph 0 és enter

3.: Tölsd vissza az elöbb kimentett állást

Dardevil báttya szerintem tökre érthetõ!

dardevil
csináltam bátyám, de nem jön össze azé thx - maj még próbálkozik az öcsi

ProGabe
Ezt egyébként be kéne tenni a FAQ-ba.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bence94
hali hol lehet letölteni a patchet ?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

dienesoft
FAQ, ÖCSÉ, FAQRVAÉLETBE!

dardevil
Sziasztok!

Elakadtam, gonosz bácsi elmondta a mondókáját és nem tudom mit kéne csinálni. Elõre is köszi!

ProGabe
Gameszar.hu a második bekezdést lehet úgy ahogy van csak kitalálták.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

janos666
Felylesztik az enginet? Nem egy az egyben a Half-Life 2 source enginejét használja? Mert nekem nagyon úgy tünik. Azt meg a Valve felyleszti és updatelgeti is kb 2 havonta Steamen...
Gamestar.hu: (ha volt már bocs...)

"Ingyen multis mókák a SiN Episodes-hoz
<2006. május 25. @ 16:39 - Berkenye>
A SiN Episodes vezetõ dizájnere, Shawn Ketcherside frissítette a közösségi híroldalt, amelybõl az derül ki, hogy a terveik szerint hamarosan kiadnak egy SDK-t, vagyis fejlesztõi csomagot, s emellett még egy Arena módra, és ingyenes multiplayerre is lehetõséget kapunk.

Fény derül továbbá arra is, hogy történeti szálanként három epizódot terveznek a fejlesztõk, ám a fõbb kérdések továbbra is megválaszolatlanul maradnak az esetleges folytatásokhoz - így megy ez a tévésorozatoknál is. A második epizódban némileg továbbfejlesztik az engine-t (amivel egyébként most sincs semmi gond), hallgatnak a játékosok visszajelzéseire és több játékidõt ígérnek Balde-del...
"

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

gamerman01
PLEASE valaki dobjon meg egy PROVISION UPDATE 1 letöltési linkkel!!!

czky
Nah játék kivégezve. Teccett!<#bee1><#vigyor><#nyes>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

janos666
A hivatalos Steames patch ezt:

-Fixed the challenge system sometimes never easing up on the player, making it unforgiving
-Fixed sound-stuttering issues for some players
-Fixed player stats not always reporting while you are in the car or otherwise locked in place
-Fixed the instantaneous challenge rating sometimes reporting 0
-Fixed a texture problem that was causing a lock-up on some video cards when loading in U4Labs
-Fixed a path-finding issue preventing the game from progressing after talking with Radek at his headquarters
-Reduced point-size on some fonts to fix close captioning being clipped

A nem hivatalos Provision update1 meg ezt:

-Fixed Error when exitting game
-Fixed Save-Game dates
-Added decoded music (sound/music/)
-Fixed the random error: Connection Lost to....
-Fixed the challenge system sometimes never easing up on the player, making it unforgiving
-Fixed sound-stuttering issues for some players
-Fixed player stats not always reporting while you are in the car or otherwise locked in place
-Fixed the instantaneous challenge rating sometimes reporting 0
-Fixed a texture problem that was causing a lock-up on some video cards when loading in U4Labs
-Fixed a path-finding issue preventing the game from progressing after talking with Radek at his headquarters
-Reduced point-size on some fonts to fix close captioning being clipped
grebber
Már megtaláltam semmi!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Az 1-es update miket javít?

Next PC upgrade: 2022

janos666
Sikerült újabb fagyás nélkül, egyhuzamba lenyomni a maradékot. Ez is csoda, tegnap a nagy kutyás rész után 3X fagyott és inkább hagytam.
ProGabe
Ja,csak azt hittem azt arra érted hogy hol tart,és nem a nehézségre,azt nem néztem hogy mire válaszoltál<#miaz>

janos666
Akkor hol a hiba? Én 80 körülit írtam, te meg kijavítottál 80-85-re? <#alien>
ProGabe
Mi?Olvasd el mégegyszer amit írtam! "A nehézségi szint(vagyis a challenge) meg kb 80-85%-ra lett felhúzva."

icewolf
Én már majdnem a végén vagyok. Szerintem egész jó a játék, nem is vártam többet...

Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com

janos666
Nemtom, amit kaptam savegamet a tengeralattjárós rész utánról. Allítólag valami 80% körüli, de én nem is tudom hol kell megnézni.
le kell lõni

[NST]Cifu
Milyen nehézségi szinten? 😊

janos666
Azért fagy itt ki a játék, mert eddig kell játszani. Innentõl csak egy egyforma szörnyeket shotgunnal halongyilkolós idiotiznusnak tûnik. Bár egy kis idõt még tolom, de még egy ilyen nagy DOOM feelinges kutyaszörny aztán kösz nem...
Mi ez hogy ekkora vadállat? Hol reális ezt kinyírni? Így.. Csak lõttem mint egy hülye, meg féltem tõle és mindíg elfutottam, hogy távolról lõjem, aztán végül sérülés nélkül megúsztam egy olyan baszottnagy szörny leterítését amibe 4 gránát meg 1 láda lõszer kellett. Ugyanmár...
No, áruljátok el, hogy kell kicsinálni a harci gépet a végén?! Köszi!
ProGabe
Gondolom úgy befagyna mint a csávónál és akkor ugyan ott vagy,mert amíg nem fejezi be a szövegét nem megy le az energiapajzs.

janos666
Kösz, már mindenem televolt ezzel a szarsggal.
Nem kötekedés, de nincs olyanod ahol épp kinyílik az ajtó, és a csajt is meg lehet hallgatni? 😊
ProGabe
Akiknek men megy:feltettem a csávesz beszéde utáni mentése IDE.

DE!Mentés cseréknél elvileg törlõdik a stat,szal olyan mintha újra kezdenéd a játékot,mármint a nehézséget illetõen,és a mentés update 1-el készült,bár ez elvileg tökmind1.Ja meg a csávesz beszéde után a piros-ruhás csaj is elmond egy hegyi-beszédet,arról hogy nem mérget fecskendezett beléd hanem vmi mást ami kihozza az igazi énedet bla,bla,bla.A nehézségi szint(vagyis a challenge) meg kb 80-85%-ra lett felhúzva.

janos666
Igen, erre a blurra már utaltam, de ma nincs. éa ahogy én saccolgattam neki, aki a filmekkel példálózott hogy a 25FPS-es film olyan mint a 60FPS-es játék...
Amúgy én is mmindíg mindent highre állítok, aztán lesz annyi FPS amennyi lesz. Ha meg enm akkor nem játszok vele amíg nem lesz új gép.
[NST]Cifu
Nem véletlenül írtam, hogy az emberek nagy többsége. A PC-n a grafikai beállításoktól függ az, hogy hány FPS-t kapsz, és általában a nagynevû játékok többsége még az adott idõben kellõen komoly vason sem mutatnak 60 fps körüli értéket teljes részletességû grafika mellett. A játékosok beállítanak tehát egy olyan grafikai szintet, amivel a gépükön érzésük szerint élvezhetõen tudnak játszani. Ez az érték általában 25-45fps környékén tendál, nem pedig 60 vay 100 fps környékén.

Ami engem illett, én a grafikai minõség rabja vagyok, már Radeon 8500-on is 8x vagy 16x AF és ha lehetett 2x vagy 4x FSAA mellett játszottam még a CS-t is. Ebbõl sejthetõ, hogy ritkán láttam az FPS mutatón 60-as érték körüli számot. Nekem kiváló kell - a grafikai minõség terén. 😊
Természetesen tisztába vagyok vele, hogy ezzel hátrányban vagyok a multi-FPS játékokban, de különösebben nem érdekel. Szórakozni akarok én, nem veszem tehát vérkomolyan a játékot, és nem fogok agyvérzést kapni, meg billentyûzetett a falon széttörni, amikor valaki 3 fraggal megelõzõtt. 😊

Ami azt illeti, a tökéletesen folyamatos képhez elég a 25Hz is, csak akkor a képet meg kell kicsit "bolondítani". E téren várjuk ugye már egy ideje a rendesen megcsinált és jól mûködõ motion blur-t...

janos666
Az 1.-rõl a végtelenségig vitázhatunk. Bár ez inkább fogalomzavar. Mi a jó, az elfogadható, a kiváló? Neked kiváló kell vagy efogadható? ..... <#vigyor2>
A 2.-ra meg annyit hogy az TFT-k se véletlen 60Hz-esek, nem pedig 25, mert 60-nál van tökéletesen folyamatos kép, nem 25-nél, azt meg próbáltam leírni hogy miért...
[NST]Cifu
Csak két apróságot tennék hozzá:

1.: a "progamereken" kívûl az emberek nagy többsége számára tökéletesen játszható szint az valahol a 30fps környéke körül van. Ekkor már kellõen folyamatos a kép és a játék is a játékos számára.

2.: a megjeleníthetõ FPS függ a monitor képfrissitésétõl is. A TFT-k 60 vagy 75Hz-es képfrissitéssel dolgoznak, vagyis másodpercenként ennyiszer változhat a kép a kijelzõn. Tehát hiába van akár 300 Fps-ed, a kijelzõn látható kép csak 60x vagy 75x változik.

janos666
Nah.
Mentettem úgy hogy még nem zárult be mögöttem az erõtér, rebuildeltetés után nem jön el az ember a monitor elõl se.
Mentettem beszéd közben, az eleje felé, rebuildeltetés után meghal. Ha visszaírom az ai_disable 0-át akkor megindul, de az asztalhoz érve ottragad (mikor a fecskendõt hozná)
Mentettem a beszéd vége felé, rebuildeltetés után szintén csak ai_idsable 0-val indul meg, és ugyanúgy lefagy azon a bizonyos ponton ahol legelõször is (majd találkozunk...)
janos666
Maddox mindíg tudja hogy bassza fel az embert és hogy basszon el egy releaset. 😊
Most a Sin-el is meg kellett csinálni mint annakidelyén a HL2-val hogy egy kicsit régebbi engine buildbõl venni a crackelt fileokat, aztán gyors bugfixben utánnaküldeni 1 nappal az új ddl-t. Bár igaz itt a steames verzió is bugzik. Pedig úgyis nukelik a releaset és hiába lettek így õk az elsõk...
Amúgy ennyi azoknak a fileoknak a mérete amikhez hozzányúltak. GFC-en belül persze csak az adott szakaszokat patchelik, ezért jó a Steam filesystem...
275mb 😄
jol csinalja a dolgot az emporios arc 😊

ProGabe
Nem nekem hanem tesómnak volt jó így,nekem sehol nem állt le,pedig u.a. a gép<#wow2>.Ebbõl is látszik hogy kéne tudni programozni is nem csak endzsint venni.