1156
-
csgj #994 persze, íme: a tengeralattjáró felé mozgatod, de úgy, hogy rá is tudj majd onnan ugrani. mielőtt felugrasz rá, fogj egy nagy dobozt, és tedd az emelőre ( a szélére érdemes ) Ráugrasz az emelőre, aztán a rajta lévő dobozra, és ha ügyes vagy, át tudsz ugrani a túloldalra.
ja, és a steam kapcsolat mégis visszajött, úgyhogy nyomom ezerrel! -
#993 Én is ott akadtam el.
Tudsz segíteni? -
csgj #992 áááá, megcsináltam, de a csávó dumálós lefagyós résznél bajban vok!!! beírom a konzolba amit kell, betöltöm a mentést, és kilép azzal az üzenettel, hogy a steammel megszakadt a kapcsolatom... és most már be se tudok lépni a gammába!! -
csgj #991 pls help, elakadtam! van vmi emelő szerkezet, amit nyilakkal lehet irányítani. na most, fogalmam nincs merre mozgassam... -
#990 Szerintem messze nem éri el a "gyagya HL2" -es színvonalat -
toza #989 jaja..korabban en is leugattam vkit aki nem sin 1 szerunek velte a hangulatat..szeretnek bocsanat kerni tole,mert ez tenyleg nem sin filing..ikabb gyagya hl 2 fles..szal erdekes lesz tobbi resz is nyilvan,de huje hangulattal.. -
#988 éééérdekes a játék... Valahogy nyomom, nyomom, de nem az a feeling, mint a sin1. Azt sokkal nagyobb kedvvel csináltam... -
#987 Ja, a Hl2 is épp hogy elment 512Mb RAM-al, sokat spawnolt és percekig loadolt pályák között, de még játszható volt. 1Gb RAM-al meg 10-20 másodpercek alatt tölt be és nem spwnol. Sin-nél hasonló, de egy ~150-200Mb-vel fentbbkerült az igény és már nem elég neki az 512Mb, 1b-ben viszont még jól megvan. Nade a Bf2 az halál 1Gb-vel is, forogsz körben és winyóról tölti be az orrod elé a képet, ha visszafordulsz ugyanígy. -
#986 Jól láttam a trailerben egyébként, hogy robotzsarus módszerrel, gellerrel is lehet ölni? :) Ha igen, akkor naaagyon cooool :D -
#985 Szerintem idáig is produkálták, számomra még anno a Star-Wars Galaxies meg a Battlefield 2 tette be a kaput, játszhatatlanok 1GB ram alatt és emlékeim szerint a HL2 is iszonyat sokat swap -elt 512 -vel. -
#984 Majd a mostaniak már fogják... -
#983 Érdekes más game akkor miért nem produkálja ezt?? -
#982 Jóhogynemmá' 128 mega rammal akarsz nekiugrani a ma játékainak... -
haxoror #981 nem -
#980 Ez tényleg ilyen fostalicska game ??
Haver is panaszkodik akad mint állat hangal együtt kilépked hibaüzikkel.
Mindenkinél csinál ilyeneket? -
#979 rakétás csórik halála naggggyon állat :D -
#978 Kevés neki 512Mb RAM, 1Gb-vel már szépen futna. -
#977 Hát nemtudom nélam mi van de állandóan akad a hang félórákat tölt a loading képernyőnél és olyan szinte Swappel a vinyóról hogy az már képtelenség.
-
#976 Megvan, még mi nem tetszett az új sin-ben. Ahogy Blade tölti a pisztolyt. Tisztára úgy néz ki, mintha vetíteni akarna... Az 1-ben sokkal jobb volt szvsz. -
#975 ehheh, elkezdtem végre az episodes-ot :)
Falakon átlövés cooooool :D Főleg, hogy nekem is működik :)
Ami nem tetszett az az elején a néni hogy közli, hogy minden ajtó zárva, de mikor pánik van, hirtelen van kulcsa az egyikhez :) Nameg a víz valahogy fura... -
#974 A Sin-t eddig csak a Steam-en keresztül lehet megvásárolni (elvileg a hivatalos oldalon is írják, hogy van dobozos verzió, de a mai napig nem szerepel az EA.com-on, amely elvileg kiadta volna), magyarul a Steam-en keresztül is történik a játék frissitése. Ezért nem is létezik hozzá külön letölthető patch. Van egy tört patch, de ne tőlem kérdezd honnan lehet megszerezni, mivel engem ez nem érint. :) -
#973 Ez Steamen frissül, nincs telepítős patch. Olyat keress hogy Provision update1 -
Axl Rose #972 Dehogynem, de idáig mindig sikerült :)))
De ehhez speciel nem találtam sehol sem... -
#971 Khmm...........
Mond, nem vicces egy kicsit, hogy tört játékhoz a hivatalos oldalon keresel tört patchet? :DD -
Axl Rose #970 Rácuppantam az UpDatera, de egyelőre a sinepisodes.com-on sem találom.
Ennyire vak nem lehetek... -
#969 PROVISION verzió? Mert nekem az van és mindet lejátsza a winamp. Sima 128kb/s-es MP3-ak, MPEG Layer 3-al tömörítve asszem. Lehet hogy az update1 rakta be nekem ezt a winampbarát verziót? Töltsd le hozzá az update1-et. -
Axl Rose #968 Igen, nem eredeti, de ezekre a fileokra én is rábukkantam.
Van egy olyan hogy "whatworld_techno2.mp3" gondolom ez lenne az, viszont nem játsza le a winamp.
Sőt, amit Te említettél az "intro_jessandjc" azt sem. Ennek a mappának kb. a 4%át játsza le a winamp. De semmi nem játsza, se winamp, se media player, stb...
Ezért is kérem, hogy akinek megvan a főmenü fülbemászó zenéje az please dobja fel valahova... -
#967 Áhááá.Köszi.
Rémlik az ajtó mellett valami kis lyuk. -
#966 Ha jól emlékszem akkor a jobbra lévő ajtó alatt,vagy a kiszögellésben(vagyis a sarokban) vagy egy rés,ahol be kell dobni egy gránátot.Felrobbannak a cumók az ajtó mögött,kidől,mehetsz is tovább. -
#965 Bocs, a kép szerint az továbbjutós ajtó jobbra lesz tőled. -
#964 Annál a résznél úgy van, hogy azt a forgó valamit katonák vezérlik fent balról. Ha átfutsz a kép szerinti túloldalra, akkor jön pár katona, lent és fent is. Kinyírod őket, és amint elfogytak, a terem bal oldali részén van egy ajtó lent, azt kitöri valaki, és kijön rajta, de asszem ellenség. Azon az ajtón kell továbbmenned. Remélem jól emlékeztem. -
#963 Valaki tud segíteni?
Először elkezd forogni az a nagy valami,összezúz pár doboz,aztán leáll.
De kiút sehol. -
#962 Egyrészt FAQ,ha úgy sem megy akkor #913. -
#961 Ja, csak Space lett a Scapeből, rég használtam.
Ha nem eredtid van akkor erre nincs is szükség, keresd a ...\SinEpisodes\SE1\sound\music mappában. Talán az egyik intro nevű file lesz amire gondolsz, tényleg egész jó kis aláfestők, az intro_jessandjc-t ki is lopom magamnak ha már így felhoztad. -
GodGamer #960 Egy nagy hangárban (ahol van egy kis tengeralattjáró is),feljutottam az emeletre és egy fő csávó egy lezárt üvegajtó mögül elkezdte osztani az eszet,de amikor elővesz egy fecskendőt és elkezd balra nézni, nem megy tovább a játék-vissza sem tudok menni.Mintha kikapcsolna az MI.
Valaki tudja mit kell csinálni??? -
FLeK0 #959 gcfscape-re gondolt -
Axl Rose #958 Nem, őszintén szólva nem tudom hogy miről van szó.
Ilyen progit nem ismerek, de még a google.com sem.
Biztosan ki lehet szedni úgy ahogyan elmondtad, de ehhez nem értek.
SteamApps mappát pedig nem találok a SinEpisodes mappámban. -
#957 [IMG][/IMG]
Itt akadtam el,help.
Van ajtó ,de nem nyílik :( -
#956 Próbáltad GCF Space programmal kiszedni a Steam GCF-jeiből? (SteamApps mappában) Én még zenét sose, de elvileg bennevan és nem hiszem hogy spéci kodekkel tömörítették hogy ne bírd halgatni, ha már úgyis GCF-ben van. -
Axl Rose #955 Valaki fel tudná tenni valahova a főmenü zenéjét ?
A #637 alatt található link már nem működik