Sin Episodes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakS
off:
Aláírásod mitjelent?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Seth
ott a vízbe le lehet bukni, át kell úszni egy másik terembe

PSN ID.: Beegabor

Nekem elõjött a console beírtam azt a buildgraph-ot de utána kiírta hogy ...Rebuildig azt a game megállt!Help!

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy

janos666
Vaúú, az is ritka hogy valaki elakadjon egy ilyen játékban, de nekem sikerült. Még nem sokat játszottam vele. Ott járok hogy behegesztették az orrom elõtt az ajtókat, a szellõzõn meg leugrottam (estem) egy kis elksorba vagy hova ahol zöld mérgesgáz ömlik egy csõbõl. Kijönni nem lehet, lõttem, robbantottam mindent, de nem lehet kárt tenni semmiben. Mit basszak ott magammal?
RelakS
Nem :D

Msot lehet, hogy néhány pályát kezdek elõlrõl, bár még megnézem, hogy mi a következménye annak, amit a másik vonalon cselekedtem (úgy tûnik, hogy amikor szörnyike leszek, akkor az egyik kikképzõ helyrõl eltávolítottam a vizet)

MerlinW
Neked meg mán semmisenem jó?:D

[merlinw.org]

MerlinW
legyen igazad:)

[merlinw.org]

RelakS
Ehh, kezd elegem lenni a Sin1-bõl. Megcsináltam a vízalatti pályát, viszont utána van minimum 5 pálya, amiket 8 féleképpen meg lehet közelíteni, ráadásul egy még késõbbi pályára is hatással lehet, amit mûveltem... Akkor már inkább legyen lineáris O_O

Istencsászár
Szerény véleményem szerint ezek csak az elõzetes értékelések voltak, szvsz a videók és sajtó anyagok alapján ilyennek tünt...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

MerlinW
Naja, habár eddig az IGN-rõl is azt hittem. Õk sem kicsiben nyomják, elvártam volna tõlük némi objektivitást..:)

[merlinw.org]

quack
hát az egyetlen normális online gamer lap az a Gamespot szerintem...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

MerlinW
Azért kiváncsi vagyok hogy az oldal honlapján szereplõ nagy nevek mivel játszottak, mert azok a kritikák cseppet furcsák:)

Gamespy: "fenomenális grafika"
IGN: "Rohadt élvezetes""
1UP: "Az év FPS-e is lehet"

hihetetlen...:)

[merlinw.org]

dienesoft
télleg jó a game, én ott járok mikor megjelennek már az elsõ szörnyek, szerintem elég nehéz...

MerlinW
Nekem sem müködött egyik megoldás sem, ugyhogy "map" konzolparanccsal léptem túl rajta... De nem jött be annyira a játék hogy visszasírjam azt a 10 perc kimaradt hentelést.

[merlinw.org]

quack
érdekes, nekem is ugyanúgy behalt ott az ajtónál, de amikor konzollal inditottam a játékot akkor be se írtam semmit és mégis továbbment...
egyébként végigvittem én is, bejött a játék nagyon, negatívum sztem csak az hogy kevés fajta ellen meg fegyver van, de biztosan ki fogom próbálni a következõ részt
jah és ha végigtoljátok nehogy elnyomjátok a creditset mert utána akkora állatság megy hogy az már fáj <#wilting>

MerlinW
ez télleg tuti, de 600x le lett írva és a FAQ-ban is benne van:) De természetesen köszönjük:)

[merlinw.org]

Na találtam 1 tutit, és így sikerült, ezért közre is adom gyorsan:

Itt a megoldás akinek le áll az MI: mentsétek le a játékot még akkor amikor a csávó elkezd beszélni az elején mert amiután beszarik az MI hiába csináljátok nem fog mûködni, aztán lépjetek ki a játékból irány a start menü--> futtatás-->játék indító exe nyomtok egy szóközt aztán egy kötõjelet és beírjátok hogy console és innen indítjátok, így mikor bejön a menü akkor eleve
befog jönni a konzol és oda beírjátok ezt:ai_norebuildgraph 0 és ezután elindítjátok a mentett részt és ha mindent jól csináltatok akkor tovább fog lépni azon a bizonyos részen, tuti mûködik mert nekem sikerült így!!!
Na, sikerült még tegnap este a végére érni. Véleményem szerint kissé kiegyensúlyozatlan, kevés fegyver és ellenfél van, de egyébként nem rossz kis játék.

eprex
mikor lesz a következõ episode?

Istencsászár
Én is:)))<#idiota>

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Maxtreme
Dopefish:)
www.dopefish.com

5 perc

Bár nem szokásom, de most megkérdezném, hogy mennyi lehet még nekem hátra a játékból. Jelenleg a torony külsõ részén mászkálok, miután a csaj elküldött a lifttel.

[NST]Cifu
A lentieket amúgy már kb. két órája beépítettem a FAQ-ba, valaki, aki gyakorlatias, esetleg vessen rá egy pillantást, hogy a szendvics (több hozzászólásból összeszedett megoldás) ehetõ-e.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

MerlinW
Gondolom erre gondolt: SiN.Episode.1.Emergence.BUGFIX-PROViSiON
De ez egyrészt már régi, másrészt sztem többet árt mint használ:)

[merlinw.org]

reaper4
ha nem csak mondanád hanem prezentálnád is sokan örülnének :)
nem mintha nem lehetne megkeresni de ha már írsz róla akkor..... :)

<#integet2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

quack
kijött hozzá egy bugfix

MerlinW
hidd el azon vagyunk hogy segítsünk egymásnak, és azt is tesszük folyamatosan. De 200x ugyanazt senkinek sincs kedve leírni:) Mellesleg az "olvass vissza bázze" válasz is segítség, mert ugye 1. ebbõl kiderül hogy volt már róla szó, és van rá itt megoldás, 2. nevelõ szándékú is, ami rengeteg idõt spórol mind a kérdezõnek mind a válaszadóknak is:)
Hevfán:)

PS.: A lenti keresõ igen nagy hatékonysággal mûködik...

[merlinw.org]

reaper4
igen nem járok én se templomba monnyuk én még nem tartok ott de már tudom a megoldást mert párszor már le lett írva nem is oly rég és különleges képességeimhez tartozik az olvasás :D

ja és bocs nem sértésnek szántam ha annak vetted volna!

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

[NST]Cifu
Isten hozott az ateisták között fiam. :)

Azt hittem ennél segítõkészebb emberek vannak ezen a fórumon, kár hogy nem járok TEMPLOM-ba!!!
reaper4
ha volt már akkor sorry de ez kész :D

szíkret

quack
<#wilting><#wilting><#wilting> azt hogy nem vettem észre <#wilting>
sry

MerlinW
félelmetes...:)

[merlinw.org]

hykao
Olvass vissza...nem is kell sokat...
quack
na eljutottam én is az ominózus ajtó-bughoz
Melyik gombbal lehet elõhozni a console-t? mer azt írja hogy ~, de magyar billentyûzeten mit nyomjak meg?<#lama>

artschi
ugyanaz a motor hajtja, mint a HL2-t.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Nekem most lett meg a game, így elsõre az egyértelmû, hogy nagyon hasonlít a half life 2-re. Legalábbis külsõre.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

MerlinW
parancsikonon - tulajdonságok - "...\SinEpisodes.exe" -console
vagy futtatásból ...\SinEpisodes.exe -console
vagy commanderbõl SinEpisodes.exe -console
:)

[merlinw.org]

dienesoft
hopp, már rájöttem...az autoexec.cfg-ben átírtam 0-ra és ment tovább...uh de nehéz mán a game, jönnek a csunya szörnyikék :)

dienesoft
Nekem nem rakja ki a konzolt vmiért...se a menüben, se játék közben, sehogy nem jön elõ, pedig be van kapcsolva...de sehogy nem tom elõhozni és csak igy áll nekem is mint alenti képen!

ProGabe
Naszóval!Ugyebár benne van az autoexec.cfg-ben az a bizonyos 3 sor,aminek az egyike ez a nore-os csak egyessel.Csináljátok azt,hogy átírjátok a cgf-ben 0-ra,betöltitek ennél a résznél,elvileg jó lesz,továbbmentek a köv részre,ahol újra ki fogja ezt írni,szal akkor meg megint átírjátok a cfg-t csak vissza 1-re.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Szóval beírom azt, hogy:
ai_norebuildgraph 0 és ez jön be:

Én is megkérnék egy KEDVES forumozot, hogy tegyen be 1 linket az ajtó utáni mentésrõl.
thx elõre is!
save gamet ne cserelgessetek, mert az nullazza az AI statokat/infokat amiket addig gyujtott a jatekos tevekenysegebol, es ami szerint beallitotta a nehezseget.

hykao
"az összes 17 és 19"-os LCD 5:4 arányú" - ezt a részt úgy értettem, hogy a sima, elsõ látásra 4:3-osnak tûnõ monitorok... :)
(nekem is WS-es 16:10-es 19"-os LCD-m van)

És én is örülök, hogy úgy tûnik egyre több új játék már "kompatibilis" ezekkel az 5:4-es és 16:10-es arányokkal is. (A most megjelent Hitman: Blood Money is pl. ilyen szerencsére)
[NST]Cifu
Ha valaki felrakja valahova, én berakom a rá mutató linket...

[NST]Cifu
19"-osban is van 16:10-es képarányú, nekem 20"-os 16:10-es van, és ami azt illeti nagyon örülök, hogy a Source már a HL2-ben is támogatta ezeket a wide felbontásokat. Idegesítõ, hogy sok játékban még mindig nem lehet beállítani, és csak hagyományos felbontásokban, torzítva lehet játszani. :\

vki dobjon faq ba egy akadas utani mentest szvszt..
mellesleg csak vissza kene olvasni,egyebkent ha ujra kezded 2 percel korabbrol es konzolba irsz egy ai_norebuildgraph "0" -t akkor talan elindul...