Sin Episodes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Athlon 64 X2 Dual Core 4200+,2048 MB 533DDR2,Nvidia 7600GT,Sound Blaster Audigy
Msot lehet, hogy néhány pályát kezdek elõlrõl, bár még megnézem, hogy mi a következménye annak, amit a másik vonalon cselekedtem (úgy tûnik, hogy amikor szörnyike leszek, akkor az egyik kikképzõ helyrõl eltávolítottam a vizet)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
[merlinw.org]
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
Gamespy: "fenomenális grafika"
IGN: "Rohadt élvezetes""
1UP: "Az év FPS-e is lehet"
hihetetlen...:)
[merlinw.org]
[merlinw.org]
egyébként végigvittem én is, bejött a játék nagyon, negatívum sztem csak az hogy kevés fajta ellen meg fegyver van, de biztosan ki fogom próbálni a következõ részt
jah és ha végigtoljátok nehogy elnyomjátok a creditset mert utána akkora állatság megy hogy az már fáj <#wilting>#wilting>
[merlinw.org]
Itt a megoldás akinek le áll az MI: mentsétek le a játékot még akkor amikor a csávó elkezd beszélni az elején mert amiután beszarik az MI hiába csináljátok nem fog mûködni, aztán lépjetek ki a játékból irány a start menü--> futtatás-->játék indító exe nyomtok egy szóközt aztán egy kötõjelet és beírjátok hogy console és innen indítjátok, így mikor bejön a menü akkor eleve
befog jönni a konzol és oda beírjátok ezt:ai_norebuildgraph 0 és ezután elindítjátok a mentett részt és ha mindent jól csináltatok akkor tovább fog lépni azon a bizonyos részen, tuti mûködik mert nekem sikerült így!!!
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
De ez egyrészt már régi, másrészt sztem többet árt mint használ:)
[merlinw.org]
nem mintha nem lehetne megkeresni de ha már írsz róla akkor..... :)
<#integet2>#integet2>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Hevfán:)
PS.: A lenti keresõ igen nagy hatékonysággal mûködik...
[merlinw.org]
ja és bocs nem sértésnek szántam ha annak vetted volna!
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
sry
Melyik gombbal lehet elõhozni a console-t? mer azt írja hogy ~, de magyar billentyûzeten mit nyomjak meg?<#lama>#lama>
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
vagy futtatásból ...\SinEpisodes.exe -console
vagy commanderbõl SinEpisodes.exe -console
:)
[merlinw.org]
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ai_norebuildgraph 0 és ez jön be:
thx elõre is!
(nekem is WS-es 16:10-es 19"-os LCD-m van)
És én is örülök, hogy úgy tûnik egyre több új játék már "kompatibilis" ezekkel az 5:4-es és 16:10-es arányokkal is. (A most megjelent Hitman: Blood Money is pl. ilyen szerencsére)
mellesleg csak vissza kene olvasni,egyebkent ha ujra kezded 2 percel korabbrol es konzolba irsz egy ai_norebuildgraph "0" -t akkor talan elindul...