Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
csak elégé szaggatot menés volt a pályaipités,de azért elment.
és kiirta,hogy szabálytalan müveletet,hajtot végre!
Mitöl van ez? és mitlehet vele tenni,hiszen elég szar ha játéközben ledobja a gép.
Eddig ilyen probléma nemvolt,csak most.
Ha valaki tud erre mentöövet feldobni szivessen veszem.
Elöre is köszi.
GanXstaZolee#2709
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
#1911 ott a pont, ez tény, de ettõl még jobb ember ellen jáccani 😛
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Baltachim néven én is vagyok a GPGneten nap mint nap..
Feltettem egy magyar zászlót ami a chat fõoldalon jelenik meg ha a HUN szócskát beirod!
Üdv mindenkinek és jó játékot!
illetve mod ok kozott van mar uj AI
ami allitoleg egesz jo meg van cheat modja hogy tobb nyersaynagja legyen 😊 ( kulon be lehet kapcsolni)
bár ahhoz képest hardon szép dolgokat szokott csinálni 😊
GanXstaZolee#2709
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
amugy nem tul hülye ettõl függetlenül az ai de emberi kreativitáshoz kéepst ugye nem sok szart ér...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
petkow
HUN_Brainless
sickb_hun
norb75
AntiTalent
vegyetek fel minket friend listába
@
amúgy tetszik a game
War. War never changes.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
War. War never changes.
😄D
A colossusuk sokkal durvább. A Cybran monkeylordból 4-et megeszik reggelire, ha nem vagy elég ügyes. Ha meg ügyes vagy, kihasználod a lassú mozgását, és a satnya légvédelmét 😊 A Cybran strategic bomberbõl pl 3-4db elég gyorsan szétszedi.
A roncsokat meg szedesd össze az engineerekkel. Még massod is lesz belõlük.
Viszont az AI nagyon-nagyon teccik, imádom, hogy nem csal, ahogy azt is hogy értelmes, és nagyon jól alkalmazkodik a szituációhoz.. Pl ha folyamatosan támadom tankokkal, a második hullámnál észreveszi, hogy nincs AA, és hozza a bombázóit.. Nagyon teccett pl az is, hogy mielõtt kilõtte volna az atomot, kiszúrta magának a missile defense-t, és nem nyugodott amíg szarrá nem bombázta.. Ahogy ez megtörtént, jött is a launch..
Ami viszont nem teccik, az az Aeon ufó.. Nem elég, hogy alig lehet lelõni, de ha bekúszik a bázis fölé, akkor lelövése esetén ráesik mindenre.. Volt olyan, hogy nem tudtam építkezni az uforoncsok miatt =D
mediumon a végén megvolt a tuti katarzis 😊
Amúgy a játékban eddig a kedvenc momentumom az volt, amikor sikerült egy keményen körbeshieldelt, bevédett launchert feltölteni 5 stratégiai töltettel (eközben az AI ellepte az egész mapot), majd kiüríteni szegény fejére =)
+1 tipp : egybõl vigyél 4 transportot is hogy egyszerre el tudd vinni õket Station Lima Foxtrot-ra
jah mégvalami, megtudjátok nézni a küldetés részletes leírását ha rákattintotok az ikonjára
asszem bal klikk.re megmutatja a célt jobbra meg kihozza a részletes leírást