Supreme Commander

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fsgh
értem...vagyis a Commanderemmel nem is tudok 2-es és 3-as szintet gyártani?

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Figyu.. csinálsz tech2 engineert néhányat. Azok már tudnak t2-õt építeni, utána upg t3. Közbe meg másik factoryval onthatod a t1-eseket. t1 engineereket meg rárakod assistra a t2 esekre.

fsgh
arra még nem jöttem rá hogy hogy csiáljak tech 2-es szintet...mert a földiegység gyártónál meg az épületeknél értem hogy kell(az utolsóra katt) de a Robotokat hogy veszem rá hogy tech 2-es épületeket csináljanak?:S

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Építsetek t2 meg t3 power generátort, abból nem kell 20-30, csak 2-3. Én amint elérem a tech2 szintet, az az elsõ hogy lerakok egyet. Jah meg a mass extrachtor-okat kell minél elõbb fejleszteni, mert a t1 mass fabricator naon sok enerzsit elvisz, legfeljebb 3-5 öt szoktam csinálni, de legtöbbször azok is ki vannak kapcsolva. t3 mass fabricatort meg körbe szoktam rakni power generátorokkal, lemegy a felhasznált energia 1500ról 800ra.

Énis megtetem,amit te,de nekemsem volt áramom,de azért minden müködött
csak elégé szaggatot menés volt a pályaipités,de azért elment.
Volt már valaki ugy hogy játék megszakadt? vagyis ledobta a játékot,játéközbe?
és kiirta,hogy szabálytalan müveletet,hajtot végre!
Mitöl van ez? és mitlehet vele tenni,hiszen elég szar ha játéközben ledobja a gép.
Eddig ilyen probléma nemvolt,csak most.
Ha valaki tud erre mentöövet feldobni szivessen veszem.

Elöre is köszi.

fsgh
elég bonyolult ez a játék... pl tutoriálban csináltam vagy 20-30 erõmûvet és nem volt áramom...:S (igaz 2-3 épületet fejlesztettem következõ szintre..)

GanXstaZoleeWrk
alapvetõen supreme ait ki kell védekezni utánna nem nagy téma 2 ellen sem de nem is könnyû.

GanXstaZolee#2709

gvarga12
milyen ember ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

én kiprobáltam, 2v1ben (2 allied ai midnenféle kombinácioban, igen , suprem-supreme is ) változatlanul azt mondom hogy jó meg szép, de ember ellen esélytelen 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

probáltam, és tech meg hord ai ellen is... 😊
#1911 ott a pont, ez tény, de ettõl még jobb ember ellen jáccani 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

fsgh
lenne egy kérdésem érdemes felteni a Patch-t??

Üdv.

Baltachim néven én is vagyok a GPGneten nap mint nap..
Feltettem egy magyar zászlót ami a chat fõoldalon jelenik meg ha a HUN szócskát beirod!

Üdv mindenkinek és jó játékot!
Hát figyu, bemész pl az 5x5-ös 3 playeres mapjára 1 horde meg 1 tech AI ellen (még csak nem is supreme, úgy hogy õk természetesen alliedek) felettébb érdekes lenne ha elsõre lenyomnád õket... de gyanítom még 2 balanced AI is megfingatná itt azokat, akik még ki sem próbálták, csak a multis szemellenzõjük mögül beszélnek 😊
hat ha jatszol ugy 60-100 jatekot ember ellen akkor onnantol mar csak 2-3-4 AI ellen erdemes menni 😊
illetve mod ok kozott van mar uj AI
ami allitoleg egesz jo meg van cheat modja hogy tobb nyersaynagja legyen 😊 ( kulon be lehet kapcsolni)

emberhez ne mérd az AI-t
bár ahhoz képest hardon szép dolgokat szokott csinálni 😊
GanXstaZoleeWrk
GanXstaZolee neven mostmar aktivan vagyok en is gpgneten.

GanXstaZolee#2709

GanXstaZoleeWrk
ha vki még sziv a gpgnettel a netframework 3.0 es imon kivétel gpgmulticlient exe beallitásával megjavult nekem.

GanXstaZolee#2709

fsgh
valoszínûleg nemsokára kiprobálom ezt a játékot😊 ugy hallottam nagyon sok egység van (legalábbis a c and c-hez képest..) majd lehet megyek én is multizni😊

Egyátalán próbáltad már pl supreme ai ellen?
SötétBarom
Báz, ne emberhez hasonlítsátok, hanem más stratégiák AIjához.. És azok közt kiemelkedõ.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

sg-s cikkek a hypon kivül miota számitanak bármit is? 😊
amugy nem tul hülye ettõl függetlenül az ai de emberi kreativitáshoz kéepst ugye nem sok szart ér...

Molnibalage
Pedig hát itt a cikk at SG-n az okos AI-t magasztalta, de már a demoban se láttam ebbõl sokat, csak akkor van esélye, ha hagyod magadra húzni õket. A lehetõ leggyorsabban legyártottam a demoban pár 3-dik tech leveles lépegetõt és azok igen keményen szétkapták egy nagydarab ágyú kíséretében az AI-t.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

az ai nagyábol semmivel se tud mit kezdeni ha kicsit is nem vagy béna... 😉

Hi all, Elõfordult valakinek (gondolom) hogy a progi ugyan elindult (eljutott a menüig stb.) viszont pl tutorialra kattintav egy kis, töltés és kilép ( ugyanígy ha új jatékot kezdek) Mi a ferde farok ilyenkor a teendõ?Elõre is kösz a hozzászólást!

Köszi!

SötétBarom
Hamár kamera, akkor át lehet valahogy babrálni a defaultot egy döntöttre esetleg?

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

kuci06
*nyomva tartása mellett 😛

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

kuci06
space tartása mellett az egérrel tudod

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Hogy lehet dönteni a kamerát? A forgatásra már rájöttem nagy nehezen.

gyûlünk gpgneten, úgyhogy beírom ide az eddigi magyarok nickjeit hogy megtaláljuk egymást

petkow
HUN_Brainless
sickb_hun
norb75
AntiTalent

vegyetek fel minket friend listába
armageddon666
Nekem a patch nem emgy fel 😞 nem talál patchelendõt vagy nemtudom miért... pedig nicns crackelve... no mind1 pedig a kisebb ui jólett volna 😄

@

kuci06
alt+ fel vagy le

SötétBarom
A kisebb UI-t hogy kell elõhozni? Felpeccseltem meg minden, de vak vagyok hozzá.. <#zavart2>

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

fél évig nem leszek itthon, ergo nem lesz min játszani...
amúgy tetszik a game

War. War never changes.

Molnibalage
Nem csak én, hanem az AI sem tud mit kezdeni a légierõvel, építek 2-3 légvédelmi épületet, azt kalap kabát, még a 8-10 gépbõl álló bombázóköteléknek is úgy, hogy még a vadászgépek sem kell hogy vadásszanak rájuk...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kuci06
ha felteszed a patchet, akkor a nagy UI kilõve 😉

Minek, ha már most sem fordítottál rá idõt?
Kipróbáltam... nem lepõdtem meg, hatalmas gépigény, nagy UI, de remek ötletek. Sztem fél év múlva megnézem megint 😊

War. War never changes.

valami azt sejteti hogy nem azért kapott a game magas százalékot mert berakod a rallypontot az ellen bázisának közepére és egyszerre gyártasz oda 20 gyárból 😊
Hát itt nem csak gyártani meg kûdeni kell mint a c&c-ben???

😄D
hát rosszul alkalmazod ezek szerint 😊
Molnibalage
Hát én csak a demoval tolom, de ott szart sem ér a légierõ..

Hát az Aeon ufó szerintem egy kalap kaki. 2db (!) tech3 SAM site, vagy 6-8 air superiority fighter site még azelõtt leszedi, hogy a közelbe érne...

A colossusuk sokkal durvább. A Cybran monkeylordból 4-et megeszik reggelire, ha nem vagy elég ügyes. Ha meg ügyes vagy, kihasználod a lassú mozgását, és a satnya légvédelmét 😊 A Cybran strategic bomberbõl pl 3-4db elég gyorsan szétszedi.

A roncsokat meg szedesd össze az engineerekkel. Még massod is lesz belõlük.
SötétBarom
Kampányt nem nyomom, szvsz baromi unalmas, és abszolút nem tudom beleélni magam =)

Viszont az AI nagyon-nagyon teccik, imádom, hogy nem csal, ahogy azt is hogy értelmes, és nagyon jól alkalmazkodik a szituációhoz.. Pl ha folyamatosan támadom tankokkal, a második hullámnál észreveszi, hogy nincs AA, és hozza a bombázóit.. Nagyon teccett pl az is, hogy mielõtt kilõtte volna az atomot, kiszúrta magának a missile defense-t, és nem nyugodott amíg szarrá nem bombázta.. Ahogy ez megtörtént, jött is a launch..

Ami viszont nem teccik, az az Aeon ufó.. Nem elég, hogy alig lehet lelõni, de ha bekúszik a bázis fölé, akkor lelövése esetén ráesik mindenre.. Volt olyan, hogy nem tudtam építkezni az uforoncsok miatt =D

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

nekem uef kampány utolsó mapja tetszett nagyon 😊
mediumon a végén megvolt a tuti katarzis 😊
SötétBarom
Olvasgattam kicsit a fórumot, elképzelhetõ, hogy multiban jóval kevésbé lassul be az idõ elõrehaladtával, mint singleben? Megfigyelésem szerint az AI nagyon szeret egyszerre 150 egységgel kavarni össze vissza a mapon..

Amúgy a játékban eddig a kedvenc momentumom az volt, amikor sikerült egy keményen körbeshieldelt, bevédett launchert feltölteni 5 stratégiai töltettel (eközben az AI ellepte az egész mapot), majd kiüríteni szegény fejére =)

vigyél oda 20 tankot 14 AA egységet és 12 gunshipet
+1 tipp : egybõl vigyél 4 transportot is hogy egyszerre el tudd vinni õket Station Lima Foxtrot-ra

jah mégvalami, megtudjátok nézni a küldetés részletes leírását ha rákattintotok az ikonjára
asszem bal klikk.re megmutatja a célt jobbra meg kihozza a részletes leírást
A második pályán, amikor az a feladat, hogy ki kell menekíteni a másik bázisról a civileket, akkor mikor teljesül a feltétel? Mikor jelennek meg a civilek?
inkabb gyertek fel jatszani GPG re