Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másik: mennyire mikró igényes a netes játék ?
customot nem számolja, 2v2 rankedet se számolja oda a webstatba meg a profilodba, 1v1 rankedet számolja csak, de azt is néha késve frissíti
Valamelyik patch után már nem kell crack, és úgy emlékszem nem kéri az image-t sem(én már megvettem).
Egyben még nem láttam patchet, le kell tölteni, 2 vagy 3 file lesz, jelenleg a 3223-as a legfrissebb(van olyan ami az alap 3189-rõl egybõl 3220-ra frissít, majd egy másik file 3220-ról 3223-ra, így két file-ból megvan).
A patchelésed azért hal ki, mert valószínûleg tört exe-t használsz, és nem tudja frissíteni. Rakd újra a játékot(vagy másold vissza az eredeti exe-t) és utána patchelj.
Látom vannak itt profik GPGNeten. Kellene egy kis help. Az alábbi eseményekben:
1. Elsõként játszottunk haverral egy Arranged Team-et, belefutottunk a 28. és 1xx helyezettbe, elmostak. Megjelent a webstatban, hogy 1 meccset vesztettem, profile-ban semmi, minden 0.
2. Custom game, 2v2 megnyertük, ezután webstatban 0 gyõzelem, 0 vereség, de a lejátszott idõben ott van az elõször lejátszott game ideje, profile-ban minden 0.
3. Custom game, 1v1, (a havas kicsi pályán 1,5 óráig 😄) kikaptam, websatban minden 0, profile-ban minden 0.
Nah most ha a helpeket jól olvastam, a custom gamek gyõzelmeit vereségeit számolná, de a rankba nem számít bele, valamint a ranked game-ek(pl. az Arranged Team) beleszámít ide is, oda is.
Nah szóval nekem miért nem számol normálisan? Van valami tippetek?
Kösz!
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
@
sickb: nekem az tûnt fel, hogy volt egy halom Land Scout-ja TheLittleOne-nak, de gõzöm sincs, hogy miért.
Csak gyõzõtt felette a rutin.😊
Aláírás
Ha van egy kameraállás, egy terület, ahova sokszor visszaviszed a kamerát, akkor csak tedd oda egyszer és nyomj egy
Replay of the Week
A gamereplays.org-on láttátok a hét tippjét? Nekem bejött, hasznos tud lenni néha. 😊
A hét replay-e meg valami fantasztikus. Csak néztem, hogy jééé, TheLittleOne le fogja verni Eshez-t, de csak nem. Túl offenzív volt és azt Eshez kihasználta a végén. Mustsee. 😊
másrészrõl meg azok a westwoodosok akik a dune 1-2-t, cnc-t, red alertet csinálták már sehol nincsenek, ezt tök másik csapat, más cég (EA)
Ennyi
Sup Com Single player : Fos
c&c single player: jo
Sup com multiplayer: Ai buta ( Ambar mar vannak uj erofeszitesek) Ember ellen uberbrutal!
c&c multi: Ai jó, emebrek ellen nem jatszottam
Ennyi! Egyébként meg ez az en velemnyem ha nem tetszik ez van mindenki mas hozza kell szokni ! Mivel minden vélemény szubjektiv!
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
AntiTalenttel felmentunk a 14dik helyre 2v2 be 😊
Elvertunk par high skilles playert volt ahol szepen anyaztak is mert nem birtak a vereseget...
De nagyon jokat lehet mokolni fent !
En szerintem SC azert sokkal jobb mitn a c&c mert folyamatosan keszulni kell az ellenfeled taktikaja ellen felderitesz azonositod mit csinal, te meg csinalod ra a countert. Errol szol az egesz gama kozebn gazdasagra odafigyelni....... Folyamatos alkalmazkodas, minnel gyorsabban alkalmazkodsz annal nagyobb eselyed van nyerni. No persze ha ido elott attudod huzni aterveit az ellenfelnek az a legjobb !
Nagy odafigyelest igenyel.
El hiszem hogy a sok 10-12 evesnek jobban tetszika c&c, sokkal egyszerubb. De ha igazi stretégia játékkal akarsz jatszani akkor SC. Ennyi!
Gyertek minnel többen Online! aztan nyomhatunk par custom gemet!
Üdv:
Brainless
Btw nekem az Aeon-ok nem jönnek be, eddig az UEF tetszett nagyon. Mondjuk én már csak ilyen embermániás vagyok, Starcraft-ban is a terranok voltak a kedvenceim 😊
A halál csupán a kezdet...
Supreme Commander "Feel" Project
@
Fenn van a gépen a cnc is meg az sc is. A CnC azért tetszik, mert viszonylag egyszerû, könnyed, és lehet benne hentelni ezerrel plusz - ellentétben a videóval ami ugye istenitette a kizoomolást - szimpatikus hogy az egységek teljesen kizoomolva is szépen láthatóak, emellett a csatamezõ megfelelõ része továbbra is látható és lehet benne - sõt, kötelezõ - mikrómenedzselni. Az egész egyébként baromi szép (az ion cannon effekt félelmetes), tehát könnyed szórakozásnak szvsz ideális, amikor az embernek nincs kedve barominagy bázisokat épiteni csak ledobná pár épületeket aztán bontani a mammut tankokkal. És az egészhez hozzáteszem, egy olyan gépen tökéletesen fut, amin az SC - érthetõen a komplexitása miatt - igencsak kinlódik.
Ezzel szemben az SC - véleményem szerint - egy más kategória, mondjuk úgy a komolyabban elkötelezett emberek játéka. Nagy hangsúly a gazdaság felépitésén és megszervezésén, kisebb mikrómenedzsment igény (fogok 20-40-100 tankot azt be a levesbe, természetesen a szuperfegyvereknél más a helyzet), jóval szélesebb egységválaszték - tehát több kombinációs lehetõség, könyebb meglepetést szerezni a másiknak. Érdekes módon az überkizoomolást nem tartom a játék erényének, én 1x-2x megnéztem de valahogy nem tûnt használhatónak. Max egy nagy minimap nekem.
Szóval, én õgy látom, mindkettõnek van helye nálam.
CPU: Pentium I @100MHz RAM: 16MB SD VC: Voodoo2 8MB
War. War never changes.
CC3 tényleg szebb és nem is szaggat maxon... strat viszont nem kell benne... feltolom a védelmet, super weppát meg minden ilyen cuccot azt egyhelybõl legyakom az ellenfél bázisát... közben gyártom a mammuthot/avatart(mellé áldozható járgányokat)/tripodot aztán 3-4gyel lerohanom a bázist :c Scrinnél ráadásul ott a mothership... szal taktika 0 XD de jópofa játék 😄 pergõsebb... talán... vagyis max 30 perc a csata míg supremben minimum annyi 😄 aztmondom teljesen másak. nemkéne összehasonlítani.
@
Tehát amennyit eddig láttam a C&C3-ból, sztem ott az az egyetlen taktika, hogy csinálj egységeket oszt rohand le a másikat. (direkt nem azt írtam, hogy sok egységet, mert azért a SupCom epikus ütközeteivel nem vetekedhet. Viszont a grafikája ténylek jó.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Supreme: Random választ egyet a balanced, rush, tech ai-ból.
Balanced: nagy számú egységgel támadás és technológiai fejlõdés egyaránt.
horde: nagy számú egységgel támadás, lassabb technológiai fejlõdés.
tech: felfejlõdik max techre, addig szinte csak védekezik.. nade utána...
azt szeretném kérdezni h szerintetek érdemes e megvennem a játékot?így húsvét tájékán venni akarok egy stratégiát, és vagy ezt vagy a cnc3-at akarom megvenni...sztetek melyik játék a jobb?azt is hallottam hogy a supreme commander bonyolult.a tiberium wars demoját már láttam, sztem teljesen átlagos, semmi újítás csak a régi jól bevált ötletek, meg szebb grafika.nah szal mi a két játék közt a különbség?melyiket vegyem meg?
thx
tényleg: Challanged után jön a 3 kemény nehézség. ott melyik a... hogyismondjam. leggyengébb? 😄 szal a challenged utáni nehézség?
@
@
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
(2500+ Barton +1GB +6600GT)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯