Supreme Commander
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A cybranek pajzsa fejleszthetõ (mint a mass extractorok), és legmagasabb szinten nagyobb a bubi mint a többi két nép heavy generatorának..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Még valami:
A top 10 játékosok Cauldr0n-t kivéve egytõl-egyig Aeon pártiak... Valamit tudnak, amit én nem. 😊
A top 10 játékosok Cauldr0n-t kivéve egytõl-egyig Aeon pártiak... Valamit tudnak, amit én nem. 😊
Én is bírnám, ha egyész nap csak ilyeneken kéne agyalnom. 😊
Különben meg a tech3 pajzsok nem izgatnak, mert általában csak 1v1 meccseket szoktam játszani, és ott nem igazán fordulnak elõ.
Különben meg a tech3 pajzsok nem izgatnak, mert általában csak 1v1 meccseket szoktam játszani, és ott nem igazán fordulnak elõ.
Igen, de pl a Cybranoknak nincs tech3-as pajzsuk.
Amúgy kár hogy nem ezek a legnagyobb problémáim hogy a SC-ben mi miért jó vagy nem 😊
Amúgy kár hogy nem ezek a legnagyobb problémáim hogy a SC-ben mi miért jó vagy nem 😊
War. War never changes.
Sztem is gyengébbek, Cybran Mantis meg még építkezni is tud (amit elkezdtek engineerek).
Sziasztok!
Csak én érzem úgy, hogy a Cybran földi egységei keményen verik az Aeon egységeket? Egy Aeon light tank-nak van össz-vissz 140 HP-ja, egy Cybran Mantis-nak viszont 360 és kb ugyanannyi idõ alatt készülnek el.
Az Aeon heavy tank-nak pajzzsal együtt van 850 HP-ja, a Cybran heavy tanknak viszont már 1000 HP-ja van és ismét ugyanannyi isõ alatt készülnak el.
Csak én érzem úgy, hogy a Cybran földi egységei keményen verik az Aeon egységeket? Egy Aeon light tank-nak van össz-vissz 140 HP-ja, egy Cybran Mantis-nak viszont 360 és kb ugyanannyi idõ alatt készülnek el.
Az Aeon heavy tank-nak pajzzsal együtt van 850 HP-ja, a Cybran heavy tanknak viszont már 1000 HP-ja van és ismét ugyanannyi isõ alatt készülnak el.
Császtok!
Volan egy olyan problémám hogy nem indul a game, de eddig ment ez a vicces ebben, csak amióta újra raktam a Win-t azóta olyat csinál hogy elindul a játék, menü is bejön elinditanám a skirmish-t vagy a kampányt és Application error-t ír ki rá és kilép...<#rinya>#rinya> ha tudtok segiteni nagyon megtudnám köszöni!<#integet2>#integet2>
Volan egy olyan problémám hogy nem indul a game, de eddig ment ez a vicces ebben, csak amióta újra raktam a Win-t azóta olyat csinál hogy elindul a játék, menü is bejön elinditanám a skirmish-t vagy a kampányt és Application error-t ír ki rá és kilép...<#rinya>#rinya> ha tudtok segiteni nagyon megtudnám köszöni!<#integet2>#integet2>
Valaki írja le a TS szoba elérhetõségét! THX
Aláírás
Lesújtott a nerfbunkó a Gunship-ekre is, jóhogy és a strat bombázókat preferáltam 😊
A halál csupán a kezdet...
Új peccs
- Fixes an exploit that allowed players to enable shields on the T2 UEF Gunship when used in conjunction with a carrier.
- UEF Heavy Gunship: Weapon 2 damage reduced to 82. Veterancy damage reduced to match reduced damage.
- Cybran T2 Point Defense: Veterancy damage reduced to match reduced damage of previous tuning change.
- Fixes an exploit that allowed players to enable shields on the T2 UEF Gunship when used in conjunction with a carrier.
- UEF Heavy Gunship: Weapon 2 damage reduced to 82. Veterancy damage reduced to match reduced damage.
- Cybran T2 Point Defense: Veterancy damage reduced to match reduced damage of previous tuning change.
Csak akkor ilyen szép ha minden maxon van és az élsimítás is bevan kapcsolva.
Aláírás
Használja valaki a custom AI-okat?
Nem bonyolult installálni, de mégsem megy nekem 😞
Nem bonyolult installálni, de mégsem megy nekem 😞
Tudom hogy csak nézelõdni lehet 😊
Na akkor olyan gépet kell vennem mint amilyen neked van 😊
Ezért hasznos a konfig aláírás
Na akkor olyan gépet kell vennem mint amilyen neked van 😊
Ezért hasznos a konfig aláírás
nállam igy nez ki de ebböl a nezetböl pont szart se tudsz csinalni csak nezelõdni 😊
GanXstaZolee#2709
Tényleg ilyen szépen néz ki ez a game?
Itt szuper képek vannak:
IGN screenshots
Nálam nem igy néz ki <#rinya>#rinya>
Itt szuper képek vannak:
IGN screenshots
Nálam nem igy néz ki <#rinya>#rinya>
Nekem csak 10x10-es map-ek mennek, 20x20-as map a végén már nagyon belassul, játszhatatlan. Szerintem a pályán felgyûlnek a kilõtt egységek és épületek, amik foglalják a memóriát, mert állandóan Cachel a gépem (1GB RAM).
vista mar kezeli hellyel kozzel 😊
Multkor 3 ai ellen nagy pályán elsõ mag 100% második 30% 😊 Alapvetõen egy 8 playeres FFA-t 20*20 vagy 40*40-es pályán nemtudom milyen géppel lehetne lejátszani, mindenkinek nem lehet c2d-je 4 gigán hajtva, 2 giga rammal 😊
GanXstaZolee#2709
81*81 mappokat mar csak quad core osoknak ajanljak
a lassulas nagyja reszt a CPU nak kosoznheto mivel minden egyes lovest kiszamol a gep hogy merre megy
Hát, nekem pont ez a konfigom (kivéve hogy a videókártya egy 7600GT) és nagy egységszámnál elég rendesen belassul a játék. Nem lesz játszhatatlan, de érezhetõen erõlködik - természetesen nem high beállitások mellett.
Játszható lesz mindenképp, de azért lehet hogy kicsit elkeserit majd 😊
Játszható lesz mindenképp, de azért lehet hogy kicsit elkeserit majd 😊
MOD oknal vannak mar uj AI-k is amik jobban jatszanak mitn a supreme AI k. Van amelyik CHEAT el is 😊
Szoval van kihivas csak le kell toltenetek 😊
Szoval van kihivas csak le kell toltenetek 😊
2.8 P4, 2x512 RAM, 7600 GS <- ezen lowon 1024x768-on szaggatás nélkül viszi, ugyhogy neked simán el kell hogy menjen (legalább mediumon)!
A többmagos processzoroknál van valami bug, ami miatt pár embernél nem úgy megy, ahogy kéne, de elvileg bõven elég a géped hozzá. Grafikát lehet nem tudod maxra rakni, de itt az nem is olyan fontos.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Na,kb most,h befejeztem pár gémet jutottam el oda,h bepróbálkozzam a játékkal. Ezt régóta meg akartam kérdezni:Egy Amd64 X2 Dual 3800+,2gb ram,2ghz,geforce 6600pro-s gépen hogyan tudnám futtatni? Úgyértve h mert hallottam h magasabb egységszámnál lépnék be a kellemetlenségek,szal kb nálam h nézne ki a dolog? Elõre is kösz a választ.
egyébként megvan valakinek a zene így külön?nem a game rip hanem a teljes 23 számból álló cd
az kéne nékem naon
az kéne nékem naon
jobb katt a file-on
társítás
tallózás
kikeresed a supcomot
és berakod a pipát h ehhez a kiterjesztéshez mindig azt indítsa
innetõl megy minden magától 😊
társítás
tallózás
kikeresed a supcomot
és berakod a pipát h ehhez a kiterjesztéshez mindig azt indítsa
innetõl megy minden magától 😊
Újraraktam Xp t, az SC másik partición van, viszont nem probléma, nem kellett újratelepítenem, és a frissítéseket is szépen felpatcheli.
Viszont ha demót akarok nézni akkor a dupla kattra elinditásnál már nem csinál semmit. Tudna nekem valaki küldeni registry vagy batch parancssort arról, hogy mit csináljon az xp a *..SupremeCommanderReplay kiterjesztésû fileokkal.
Viszont ha demót akarok nézni akkor a dupla kattra elinditásnál már nem csinál semmit. Tudna nekem valaki küldeni registry vagy batch parancssort arról, hogy mit csináljon az xp a *..SupremeCommanderReplay kiterjesztésû fileokkal.
Aláírás
rtfmZoli #1951
Supreme Commander zene kinyerése
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=1450&postdays=0&postorder=asc&start=50
Supreme Commander zene kinyerése
http://forums.gaspowered.com/viewtopic.php?t=1450&postdays=0&postorder=asc&start=50
zenéjét nemtudja vki honnan lehet beszerválni directsong-on kívül?
http://forum.gaspowered.com/
itt van a hivatalos forum, csomó mod van már, ami kipróbálható(REL van elõtte)
itt van a hivatalos forum, csomó mod van már, ami kipróbálható(REL van elõtte)
Hi!
Vannak aktív hamachi szobák, ahol toljátok a gamet?
Meg tudnátok adni? 3-4-en lennénk mi is.
Thx
Vannak aktív hamachi szobák, ahol toljátok a gamet?
Meg tudnátok adni? 3-4-en lennénk mi is.
Thx
Lenne egy kis problémám, ezzela Yasu val letiltottam a meghajtóimat és most kéne a meghajtó de nem tudom viszacsinálni. Hogy kell?
PS3 ID: Madu1(HUN), shaq01(USA), you01(JAP), answear01(UK)
Én ilyen missionöket sose nyomok végig.. nem köt le.
A mamutok is szarok, meg az összes többi egység is. Valahogy gagyi benyomást kelt ahogy lõnek, meg ahogy szétmennek a dolgok. Még a zero hourt is jobban élveztem.
A mamutok is szarok, meg az összes többi egység is. Valahogy gagyi benyomást kelt ahogy lõnek, meg ahogy szétmennek a dolgok. Még a zero hourt is jobban élveztem.
Én végignyomtam 😊 Szeretem az átvezetõket, meg ha van sztori.. Meg elég kielégítõ feelingje van a mamutoknak 😄DD
Amugy meg az SC-hez képest atomszar ez tény 😄DD
Amugy meg az SC-hez képest atomszar ez tény 😄DD
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Kipróbáltam a cnc3-at 😄 Mekkora gagyiság már az SC-hez képest 😄 Pedig régen szerettem, de most... uninstall, f8...
bocs, de mostanában skirmisben játszottam
amúgy gpgneten próbáltalak felvenni friend listbe de nem nagyon fogadtad még el
nincs fps nézet... ez az observer megfigyelõ aki tekergetheti a kamerát, és pont úgy állította hogy így nézzen ki
Multiban még nem játszottam, de vagy a legyõzött játékos nézheti tovább a történéseket, vagy bárki bemehet a játékba nézelõdõként.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
numerikus / jelre irja ki az fpst asszem.
Toltam egy menetet 2 tech 1 supreme ai ellen, hát vegyesek az érzéseim igaz a tech aikkal kezdtem, de supreme se volt nagy szám. 1x lepett meg amikor kiágyúzta a tech3mas ágyúmat 2 shieldet+nuke védelmet is lebontva majd bekuldött egy nuke-ot. De mivel addigra már 2 másik bázis is volt sokat nem ért vele fölleg mert ez csak a kezdõ területem felét vitte le. A lerombolt ágyúmat megy ugye 50%ról pikkpakk visszarántottam. Utánna kapott jópár nuke-ot t3as gunshipekkel kiszedegettem a védelmeit. (barmomi érdekes hogy mennyit épit legalább 8 védelmet szedtem le).
Szóval neten sokkal nehezebb altalaban bealaznak 😊 gép ellen nem nagy kihivás.
Toltam egy menetet 2 tech 1 supreme ai ellen, hát vegyesek az érzéseim igaz a tech aikkal kezdtem, de supreme se volt nagy szám. 1x lepett meg amikor kiágyúzta a tech3mas ágyúmat 2 shieldet+nuke védelmet is lebontva majd bekuldött egy nuke-ot. De mivel addigra már 2 másik bázis is volt sokat nem ért vele fölleg mert ez csak a kezdõ területem felét vitte le. A lerombolt ágyúmat megy ugye 50%ról pikkpakk visszarántottam. Utánna kapott jópár nuke-ot t3as gunshipekkel kiszedegettem a védelmeit. (barmomi érdekes hogy mennyit épit legalább 8 védelmet szedtem le).
Szóval neten sokkal nehezebb altalaban bealaznak 😊 gép ellen nem nagy kihivás.
GanXstaZolee#2709
Bocs
http://www.supcomsource.net/files/image.php?id=14554
http://www.supcomsource.net/files/image.php?id=14554
Mi ez az obszerver ami ezen a képen látszik?
http://www.supcomsource.net/files/images/thumbnails/MonkeyKingrar-1.jpg
http://www.supcomsource.net/files/images/thumbnails/MonkeyKingrar-1.jpg
Hellósztok!
Igaz, hogy lehet fps re váltania, menet közben, vagy ez csak egy hülyeség?
Igaz, hogy lehet fps re váltania, menet közben, vagy ez csak egy hülyeség?