Saját fájlcserélőt fejleszt a Microsoft

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Microsoft fájlcserélõn Microsoft Windows XP download xDDDD Jeee

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

linearis kombinacio 😊
osszeadja az osszes adatok valos szamszorosait es igy kapja meg az eredmenyt <#idiota>
arty
szóval szembehugyozták magukat. ismét. nem is meglepõ ...

Forza.

"a letöltött darabkák lineáris kombinálását"
Na ez mit akar jelenteni?
hogyis jön ez arra amit mondtam?
Ne aggódjatok valaki beleveri nemsokára a bittorentbe is ezt azt szevasz 😄

ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net

Hát az MS nem valószínû hogy azért fejlesztene ilyet hogy warez windowst terjesztését segítse. Biztos csak "megbízható" shareware szarokat enged majd küldözgetni, aztán kell a szarnak az egész.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

Omegared
Microsoft Direct Connect For Longhorn 😄

Ez az egész csak porhintés.
Ha ilyet tényleg készít(tet) a ms, annak két oka lehet:
1. figyelni akarja a forgalmat, és megakadályozni az olyan tartalmak terjedését, ami neki nem tetszik. A jelenlegi P2P hálózatokra ugyanis semmilyen befolyása nincs.
2. egy idõ után majd fizetõssé teszi a dolgot, mert rájött arra, hogy az új szarait egyre kevésbé tudja elsütni, és valamivel pótolni kell a kiesõ zöldhasúkat.

HuAn82
Ez már unalmas.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

...és mi lesz ha majd ez is a terroristák kezére jut? <#guluszem1>
a bittorent csak azé zavarta m$-t mert a javítócsomagok módosított/feltört változata terjedt rajtuk, ami eleve nagy boztonsági hibát rejt magában, meg éppen akkor kezdték bevezetni a központi helyrõl történõ közvetlen töltést, a weblapról szabadon letölthetõ helyett.
ha már az XP service pack 2t is torrenten adták volna ki, egybõl nem halt volna le a szerverük

emlékszem akkor még tiltakoztak is, hogy hogy merik bittorrenten fejleszteni a csomagjukat, most meg már rájöttek hogy ez jó dolog, sok pénzt sporolhatnak meg igy

határozottan fejlödõképesek 😊

Atomreaktor
Ultragigalol ez a Microsoft😊

mrzed001
jaja 😊
Az M$ azért tudja, mikor melyik hullámot kell meglovagolnia, nem véletlenül lett olyan nagy (vagy pici puha 😊)
Mondom, nekem az elsõ ironikus kérdésem az, hogy õ is patch-elni fogja a 10-es kapcsolati limitet. Akkor hogy is van ez, betette, hogy aztán kivehesse. Vagy csak azért, hogy a buta torrent-eseket szivassa

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

tele lesz spyal..

mrzed001
Az egy dolog, hogy egyre több cég szórja a dolgait, Patch-eit bittorent-en (ez a forgalom azért ugye szerény), Oprendszer és patch-eit sem töltögeted minden nap 1000-el, viszont a világhálót régóta a szex és warez viszi elõre (ezért fejlõdött olyan gyorsan a net), szóval ha majd ezek megjelennek rajta, akkor elterjed

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

dikki*yysw
rotfl, a longhornt már ezzel fogja leechelni a fél világ

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

pl vállalatok belsõ és külsõ adatcserélésére.

egyre több mindent fejleszt m$, a végén még mindenbõl lesz 1 m$ verzsön, amit integrálnak winbe ezzel monopolra törve és tönkre téve a világgazdaságot. ebbõl is látni, h m$ tönkre akarja tenni a bittorrentet. összesküvés rlz 😛

azt azé megnézném, ahogy MPAA bepereli m$-t 😄
Pl a blizzárdék is egy speciális bittorrent progit használtak a wow bétatesztnél a béta terjesztésére. Nem foglalta olyan nagy mértékben a saját erõforrásaikat. A patchelés is ezen keresztül zajlott. Az hogy most ez hogy van azt már nem tudom, de hasonló dolgokra elég jól lehet használni.
Microsoftnak pl van az MSDNAA programja, aminek a keretein belül bizonyos oktatási intézmények számára ingyenesen elérhetõ szinte az összes MS szoftver(ilyen nálunk a BME-VIK). Arra például jobban megfelelhet ez a módszer, mint a jelenlegi. Vagy még valószínüleg számtalan más feladat adódhat, amire ez egy jó megoldás lehet.

Pharaoh
nagyon durva

smv
loooooooooooooooooooooooooooooool

Starcraft + Diablo III - esemve

mrzed001
Mire jó a P2P warezon kívül ???
Vajon elsõ dolguk az lesz-e, hogy õk is megPatch-elik a TCPIP.SYS-t, hogy ne csak 10 kapcsolatot tudjon az SP2 alapból 😊))

bertino
icigyaaaaa 😄DDDDD

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

artschiatwork
ehh 😊

← ElőzőOldal 3 / 3