Saját fájlcserélőt fejleszt a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
osszeadja az osszes adatok valos szamszorosait es igy kapja meg az eredmenyt <#idiota>#idiota>
Na ez mit akar jelenteni?
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
Ha ilyet tényleg készít(tet) a ms, annak két oka lehet:
1. figyelni akarja a forgalmat, és megakadályozni az olyan tartalmak terjedését, ami neki nem tetszik. A jelenlegi P2P hálózatokra ugyanis semmilyen befolyása nincs.
2. egy idõ után majd fizetõssé teszi a dolgot, mert rájött arra, hogy az új szarait egyre kevésbé tudja elsütni, és valamivel pótolni kell a kiesõ zöldhasúkat.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
emlékszem akkor még tiltakoztak is, hogy hogy merik bittorrenten fejleszteni a csomagjukat, most meg már rájöttek hogy ez jó dolog, sok pénzt sporolhatnak meg igy
határozottan fejlödõképesek 😊
Az M$ azért tudja, mikor melyik hullámot kell meglovagolnia, nem véletlenül lett olyan nagy (vagy pici puha 😊)
Mondom, nekem az elsõ ironikus kérdésem az, hogy õ is patch-elni fogja a 10-es kapcsolati limitet. Akkor hogy is van ez, betette, hogy aztán kivehesse. Vagy csak azért, hogy a buta torrent-eseket szivassa
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
egyre több mindent fejleszt m$, a végén még mindenbõl lesz 1 m$ verzsön, amit integrálnak winbe ezzel monopolra törve és tönkre téve a világgazdaságot. ebbõl is látni, h m$ tönkre akarja tenni a bittorrentet. összesküvés rlz 😛
azt azé megnézném, ahogy MPAA bepereli m$-t 😄
Microsoftnak pl van az MSDNAA programja, aminek a keretein belül bizonyos oktatási intézmények számára ingyenesen elérhetõ szinte az összes MS szoftver(ilyen nálunk a BME-VIK). Arra például jobban megfelelhet ez a módszer, mint a jelenlegi. Vagy még valószínüleg számtalan más feladat adódhat, amire ez egy jó megoldás lehet.
Vajon elsõ dolguk az lesz-e, hogy õk is megPatch-elik a TCPIP.SYS-t, hogy ne csak 10 kapcsolatot tudjon az SP2 alapból 😊))