Saját fájlcserélõt fejleszt a Microsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
bt ált. maxszal tölt... persze nem nekem, persze hogy nem használom, naná hogy a buickot.
http://www.reasonunderground.hu - reason portál
Ööö, megyek lehûtöm magam, nagyon meleg van 😊.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Mennyire nagy a különbség a BT és e között ? Ha jól látom itt arra mennek rá , hogy végülis hamar növekedjen a seederek száma, ami nem rossz, csak mi van, ha seeder lelép, otthagyja a bolyt (swarm) ? Míg leecherként muszáj seedelnie is valamennyit, különben nem kap semmit.. vagy MS arra (is) épít, hogy sokan hagyják majd a windows updatet bekapcsolva, és QoS-el együtt majd a felesleges sávot használják erre?
igazán, leírva elég hülyén hangzik 😊).
BT ennek az ellenkezõjére hajt, minél kisebb részleteket tölt le (pár k😎, és azt igyekszik a file minél szélesebb tartományából venni (szórás), hogy a terjesztés elején minél több helyen legyen meg minél több részlet. Ebben is van ráció, mérni kéne, hogy melyik a jobb. Az MS megoldása imho nagyobb forgalmat fog generálni, meg kéne nézni, hogy idõben hozza-e a várt gyorsulást. De laborkörülményekben ez nem fog menni, épp a viselkedés kiszámíthatatlansága miatt, élesben fog majd kiderülni 😊.
itt gondolom valaki más ír u. ilyen progit, nem?
Amúgy MS-t tényleg sokszor alaptalanul támadják, pl. az elmaradott üzletpolitikája, ami végülis egyet jelent azzal hogy üzleti cég , nem karitatív szervezet, alapítvány.. a szar programjairól meg annyit, hogy sokat ül a babérjain, ha meg másol, akkor gátlástalanul teszi..
Ha az MS ír egy progit, és azon ötleten lovagolva ír egy ugyanerre való progit, de jobban meg van csinálva, akkor az MS szar, az MS béna köcsög...
Ha valaki ír egy progit, és azon ötleten lovagolva ír egy ugyanerre való progit az MS, de jobban meg van csinálva, akkor az MS szar, az MS köcsög mert lop...
Akkor más ezek szerint lophat? Teccik érteni... vagy csak sexuális orgazmusba jut itt egyes ember, ha az MS valamit rosszul csinál, illetve szívinfarktust kap, ha valamit jól??? Ezt nem inkább betegségnek hívják?
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
De ha az kevés, és tényleg jobban érdekel, nézd meg itt:
http://www.research.microsoft.com/~pablo/papers/nc_contentdist.pdf
Bár lehet, hogy kicsit túl részletes lesz😊
ez meg vmi olyan lehet, h rohangálnak a hálóban a darabkák, a kliens meg figyeli, és látja, h jé ez az 5. ez a 3. az az 1. ott megy 122. és szépen ahogy éri õket elkezdi letölteni.
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
a lineáris az itt arra vonatkozik, hogy egymás után sorbarakja a töredékeket
Akkor már csak azt a lineáris kombinációs izét nem értem. Amennyire szegényes ismereteimbõl telik, ez azt jelenti, hogy független dimenzióknak kell lenniük a file-ban; ez kódosztásnál azt jelenti, hogy generátorpolinomok vannak, amivel az egyes dimenziókból a teljes file legyártható. Magyarul meg kell adni a dimenziókat (ezek "merõleges, azaz nem keveredõ" minimális kódszavak), és a kombinációt (a fentiekbõl vett mennyiségeket), amivel legyártható a file maradéktalanul. Ööö, hogy a fenébe lehetne ezt szemléletesen leírni. 😞
De ha ilyen létezik, akkor miért nem azt publikálják, hiszen elég lenne azt letölteni és magadnak összerakni a file-t, nem kéne az egész file-t letölteni 😊)). (Nomeg feltáltuk volna a melegvizet, ld. futásidõben memóriába önkitömörítõ file-ok, arj-hez is volt ilyen 😊). Szóval, hol van itt a bukfenc?
ugye nem kel mondanom hogy ez mit jelent
Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci
Emi szeretlek. tiszta szívbõl isten látja lelkem. bocs. Marci
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
egyébként ilyen felfogással mindent másoltak mindenrõl. összes fps játék is a wolfeinsteinnek a másolata.
Egyébként mik azok a állításuk szerint kiküszöböli annak hátrányait, és gyorsabb átviteli sebességet nyújt. . Mert amit utána fejtegetnek, hogy a végefelé belassul, háát valahogy nem tapasztaltam.
Egyébként aki szerint meg a torrenten csak warez van (ez kb. olyan, mint az emlékezetes KÉJ megnyilatkozás, hogy az interneten csak pr0n meg anarchist cookbook van. 2002 ORTT, ha valakinek még rémlik 😊) Szóval ezen a hálózaton terjesztik pl. a Knoppix-ot, de csomó házi készítésû paródiát is, nem mindenkinek fussa szerverszobában bérelt gépre nagy sávszéllel.
"Maga a technológia nagyban hasonlít a BitTorrentnél alkalmazott eljárására"
Szerinted nem fogják egyszerûen lelopni az ingyenest, vagy "tapasztalatszerzés" céljából átnézni?
Amúgy, ha MS fejlesztette volna ki, szépen levédeti szabadalommal, mint saját technológia, szóval még csak hasonló elvû program sem készülhetne.
Szvsz ha visszafelé nem úgy jár el (nem fog), mintha egy szabadalmaztatott technológiát használna fel, akkor egy mocskos állat (szépenszólva), és megérdemel minden bûntetést és negatív kritikát <#eplus2>#eplus2>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
õ nyomja a szöveget hogy szar a nyilt forráskód !!!! erre mások munkájából meriti a programjatit
Majd az lesz a jó amikor majd ez a fájlcserélõ hozzájár a windóz op rendszerekhez, ugy hogy nem lesz nyilt forráskód
Nieleen
RIAA MPAA kompatibilis 😊 😊 😊
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
Bármennyire is hihetetlen, de léteznek még olyan szerencsétlen balfaszok akik azt hiszik, hogy ezzel a szöveggel viccesek tudnak lenni.