Biztonságosabb internetet szeretnének az amerikaiak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na ez lenne a legjobb, és legolcsóbb megoldás a biztonságos internet felé 😊
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
\"megyek be az IZÉbe azt megváltoztatom az IZÉt\"
Aki beteg szépen felüti a betegséges könyvet, megnézi mit kell rá szedni és elmegy a patikába.. vagy ha még okosabb fogja a Merck (asszem így írják, de lehet h. c nélkül ;]) nagy kémiakönyvét és kikeveri magának a gyógyszert ^.^
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Minden jogrendszer sarokköve - ha nem is tartják be - az ártatlanok védelme. NEM LEHET megbüntetni valakit bizonyíthatóan más által elkövetett bûncselekményért.
Igazad van abban, hogy a felhasználók többsége nem éppen zseni. De ettõl még nem biztos hogy hülyék. Te mit szólnál hozzá, ha az orvosok kijelentenék egy nap, hogy mindenki gyógyítsa saját magát, mert elegük van a sok hülye betegbõl, akik - hozzájuk képest - nem értenek semmihez?
Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket
az amcsik meg defaultból olyan hülyék, hogy önveszélyesek .. tisztelet a talán létezõ kivételnek..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Csakhát a jogvesztést Kínában politikai cenzúrának, amerikában meg Digital Rights Act-nek, meg ilyesmiknek hívják.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Ez már csak azért is poén, mert mobilon nincs valódi alternatívája az operának... Bocsi az off-ért
<#beka3>#beka3>
Ez kész.....
Ennyit tudnak..
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
fúúúúúújj
________ `_~_\" noss
Sõt, szerintem fél magyarország szintén egy lottó ötöst szeretne magának.
E van, nem kaphatnak meg mindent.
Amúgy Comet-nak van igaza, csak akkor kap szemetet, ha hagyja. Meg kéne tanulni használni a gépet butus amcsik
1. van aki spammelt árut vesz (spammelõknek profitot okoz)
2. létezik SMTP protokolnak ezen verziója.
Ameddig ebbõl legalább egy meg nem szûnik, spam is lesz. Védekezni persze lehet ellene, nekem a saját mailserveremen nem jut át csak 1-2 spam talán egy hónapban. Spamassasin spéci filterrel + graylisting, stb...
Boldog boldogtalan haszánlja az internetet mindenféle hozzáértés nélkül, sajnos ez van, mindengy mit akarnak elhitetni, az internet elõbb katonai majd egyetemi hálózatból nõtte ki magát, és megalkotásakor nem a hozzá nem értõ népek voltak a célközönség.
Aki nem tud úszni nem másszon fára mert elüti a villamos 😞