Megingathatatlan a Windows 2000 poziciója
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
istenem... már megint miért okoskodnak ilyenek akik nem tudnak!?
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
\"No boom today. Boom tomorrow. There\'s always a boom tomorrow. What? Look, somebody\'s got to have some damn perspective around here. Boom, sooner or later. BOOM!\" -- Lt. Cmd. Ivanova
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
OFF: kiváncsi vagyok, kapok-e felkiáltójelet :)
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Mellesleg nem veszem magam annyira komolyan, hogy az ilyeneken felhúzzam magam. De te is egy ritka kis ... vagy. Na, jó, segítek: f*ssz*p*. Veszel magánhangzót?
Garfield: Én már elég riktán szidom a Windowst, de olyat sosem mondtam, hogy fizetett propagátor. Mindkét oldalon vannak balfaszok.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ha nem jön be semmi, akkor nem kell tûzfal... :D
Ès ha benyomom a kikapcsológombot, a 2000 4mp alatt leáll. Az Xp meg annyi alatt, amig a 2000 indul. Ès ez laptopnál hátrány lehet :(
(De a még jobb természetesen a Linux, de arról itt most nem volt szó) Ès egy darabig használtam angol Xp-t(legálist!), és angol Wordot, és rengetegszer fagyott, persze az Xp-t is magával rántotta.... Ja, nem szar a Windóz, csak nagy, meg lassú, söt egyes linuxok jobban támogatják már a hardvert is(én láttam pár hardvert). Játék ügyileg: haverok Xp-t használnak sokan, sok játék NEKIK nem megy, ami 2000 alatt igen... Ja, és véleményem szerint 2000 virusbiztosabb... Sp4-gyel. Ja, igen, használtam magyar Xpt is, meg németet is(nem saját gép), de nem tetszett. Megeszi a gépet, ha kicsi(értsd pl p3-450-en elszalad 2000, de Xp...). Majd jól lehet mindent amit írtam leugatni, de nem muszáj ;)
És tessék mondani, mi lenne az az egészséges vita?
Mert eddig aki nem volt hajlandó elsajátítani a sulinetes színvonaló "Vendóz száksz" dumát és esetleg meg merte jegyezni, hogy korántsem annyira szar, mint amennyire egyesek megpróbálják annak beállítani (esetleg csak érteni kéne hozzá), rögtön megkapták azt, hogy MS-propagandát folytatnak.
ostorozza a marketingeseket, hogy csináljanak már valamit, vagy leveszik a fõ csapásvonalról az op.rencer-részleget?? :)
új, költséghatékony megoldás: linux alapú windóz =)
________ `_~_\" noss
Amúgymeg senki ne fikázzon senkit, mindenki használja azt, ami neki jólesik...nekem van mind2 a gépemen...win játékra, linux meg a többire...azt csókolom<#banplz>#banplz>
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
"ott szidhatnátok a Linuxot, és még a többieket sem zavarnátok"
-jól értem? Tehát akkor a windowsos kisebbség nem zavarná a linuxhasználók óriási táborát??:))))))))))))
Öreg te tényleg kész vagy:))))
A Longhornbol is minden erdekesnek tuno dolog kimarad, ki az a hulye aki longhornra valt? foleg 100-200-2000 gepes halot hasznalo ceg?
arschsg: Én is szoktam fikázni a Windowst, de nem veszem magam annyira komolyan, hogy ebbõl presztizskérdést csináljak :)
törlõdött a büntetõ pontom, nem kéne eltünnie a felkiáltójelnek?
ha céges plussz fizetés a "garancia" kibõvítésére vonatkozik.
nem értem egyébként mért várják el az emberek ennyire, h végtelenségig legyen 1 régebbi verzió támogatása. ez egyáltalán nem természetes. az új verzió (elvben) a réginek egy hibajavítása is. x linuxnak kijön az n-edik verziója, mindenki csendben átáll n-1 -rõl rá és kész el is felejtik. ugyan winnél pénzbe kerûl 1 ilyen váltás, de ettõl még nem lesz más.
pl 2000-ben megeshet, h javítani kell hibákat, ami xp-ben alapból nincs benne, ez rengeteg plusz munka, az meg pénzbe kerûl.
ugyan átállás nem megy olyan simán mint pl mac-en, de azért winnél is vannak frissétéses kiadások, ami 1 már meglõvõ korábbi verzióra telepûl (általában a közvetlen elõttelévõre ez gond nélkûl megy).
Mások meg XP-t fikázzák...
Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -
OFF: a Linux nagybetû, mert tulajdonnév, az operációs rendszer meg kicsi, mert sima fõnév, de nem kötözködésnek szántam :)
Mindig is OE-t használtam, persze Windows Update-et is rendszeresen látogattam, talán ezért nem volt baj. Meg persze ha jött mail, akkor nem estem neki, hogy "juj miez" és nyitogattam meg mindent. tehat nem kell hozzá nagy szakértelem, hogy elkerüljük a vírusfertõzéset. Legalábbis szerintem.
Volt egy haverom, akinek ME alatt OE-vel nézte mailjeit, és SOSe frissítette windowsát, hát õ be is kapott egy vírust...
Windows XP<#eljen>#eljen>
fenntartja magának a jogot a Termék használatán keresztül
Önnek nyújtott vagy az Ön részére elérhetõvé tett Internet-
alapú szolgáltatások leállítására. "
Épp ezért fogok linuxot használni internetre.
Nem baj, hogy kiszedik a moderátorok, csak az baj, hogy a választ így nem nagyon lehet értelmezni.
Azért azt nem tartjátok különösnek, hogy a microsoft mindig újabb hiper-szuper másolásvédelmet ígér, aztán a végén sohasem törõdik a másolt windowsokkal?
És okkal! Ha keményen fellépne ezek ellen könnyen elveszthetné piacvezetõ pozícióját. Inkább follyon be fele annyi bevétel, de így õ diktálhat.
Ja és arschsg!
Az XP beépített tûzfaláról nemrég derült ki, hogy könnyen megkerülhetõ, mindössze át kell írnia egy vírusnak a registryt. Pont most vannak kifejlõdõben az ilyen "szupervírusok", amik több csatornán is terjednek, és kikapcsolják a vírusellenõrzõ frissítéseit, letiltják a tûzfalat, meg a windows automatikus frissítéseit is kikapcsolják, meg ilyenek.
Ha nem a saját gépeden kapcsolódsz a netre, akkor gyak. nem vagy kitéve veszélynek mert a NAT elrejti a gépedet, csak a NAT látszik kívülrõl. Nálam mikor még szoftveres router volt, és néha, hogy pl tudjak messengeren beszélni azt kiiktatva felkapcsolódtam a netre egybõl bejött a blast.
Még valami: lehet, hogy explorert használsz, de arra kíváncsi vagyok, hogy vajon a mailjeidet mivel olvasod. Outlook nélkül ugyanis eléggé lecsökken a vírusveszély... :)
fenntartja magának a jogot a Termék használatán keresztül
Önnek nyújtott vagy az Ön részére elérhetõvé tett Internet-
alapú szolgáltatások leállítására. "
igaz ez csak XPSP2-es EULA részlet, de sztem win2k-s sem sokkal másabb...
mégegyszer hangsúlyozom:
Windows XP az eddigi legjobb Windows,
otthoni használatra meg legjobb Operációs rendszer!
netem meg 2000 julius 25 óta van. És kezdetektõl fogva IE-t használok, pedig még akkor ME-volt nekem:) Lehet Isten megáldott, hogy nálam sose történjen semmi baj. :) Még XP-s tûzfal is elegendõ:)
Most mások ilyen lámák vagy engem Isten tényleg megáldott?
Tök jó flame lehetõség minden olyan hír ,miben az m$ ,vagy a linux neve szerepel.
1. Csak balfaszok magyarázzák igénytelenséggel a Win/Lin használatot.
2. Miért nem nyittok arschsg-vel egy fórumot, ott szidhatnátok a Linuxot, és még a többieket sem zavarnátok (már akit, és szimplán leszarom, kivéve egy bejegyzés erejéig)
otthoni használatra meg legjobb Operációs rendszer!
Az fel sem merül bennük, hogy az emberek elégedettek a winnel, ugyanis a legtöbb ember számára több elõnnyel jár vindózt használni, mint valami más oprendszert.
A vállalatokat is meg tudom érteni, ha ugyanígy voltak a Win2000-el, az XP-Longhorn váltással mégígyebben :-) lesznek/leszünk.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
hihihi, és mi van a linuxokkal ? <#idiota>#idiota>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Hozzá tenném hogy office-ban viszont a 2000sp1 a legtutibb." Használtam Office2k-t s most 2k3-at (XP-t nem), s néhány tekintetben bizony komoly visszalépést lehet tapasztalni (pl Word helyesírás-ellenõrzõje valami rettenet).
/*WTF?!*/