Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
milyen eredményeket vártok estére?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

az mtv honlapján nézheted a 2 meccset 1xre is... annyi van h kicsi az ablak de a minõség nem rossz
sanszos h én is így fogok tenni,mert mindkettõ érdekel...
nem jössz ide, amíg meg a meccs után van a híradó, kimész dobsz egy laza wc-t, aztán nézed a másikat és ennyi 😄 én valszeg így fogom...
sz4bolcs
De úgy már nem olyan jó, nem aktuális. Fõleg, ha jövök ide elsõ meccs után írogatni, és látom a hozzászólásokat.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

megint leadják majd m1-en a második meccset is az elsõ után és akkor megnézheted mind a kettõt
sz4bolcs
vááá xDD

Ti ma melyik meccset nézitek? Engem mindkettõ nagyon érdekel, és nem tudok dönteni.

smith09
Ebbõl szerintem semmit nem lehet felmérni. A játékosok is akik egy egész szezont lehúztak, most Afrikában játszhatnak 3-4 meccset. Biztos nagyon örülnek neki.
Lol <#vigyor1>

REAL MADRID

ProGabe
pedig én nagyon drukkoltam egy USA - Irak döntõért <#ravasz1>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sz4bolcs
Uncsi meccs volt. Bár az Olaszország-Egyiptom meccs után már a döntõ sem lesz izgalmasabb. Hacsak..<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Rockynhooo
Irak 0 rúgott és 1 kapott góllal zárja a tornát 😄 az is szép 😄

ForzaInter
nso az marhára megbízható forrás..

Yo, Bitch!

Mor3llo
persze, hogy arra jó. Na de ebbõl felmérni bármit is ? 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

ProGabe
jó ez. van mit nézni. egyébként inkább arra jó, hogy felmérjék a helyzetet, így egy évvel VB elõtt

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

sztem csatár 😄 nso n is csatárnak írták.
Mor3llo
Minek erõltetik ezt a kupát ? Kurvagyenge az egész...

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rudee
Mata nem is csatár. De csereként biztos láthatod még Õket.

Szar Bayern, szar Bayern :)

kb egy mata-guiza csatárduóra gondoltam.
Rockynhooo
Spanyoloknál a B csapat is csupa nagy nevekbõl áll.

Rudee
Reina, Arbeloa, Piqué, Albiol, Busquets, Riera és Fabregas nem elég?

azért a spanyoloknál vártam volna egy b csapatot :S hiszen már továbbmentek szóval kaphatott volna lehetõséget más is...
Rudee
Spanyol meccs jó lesz. Nem annyira sima, de remélem spanyol gyõzelemmel. Valószinû a pályára lépõk bizonyítani szeretnének.

sz4bolcs
Lassan jönnek a meccsek. Ti mire számítotok? Én arra tippelek, hogy egy tök unalmas meccs lesz nagy spanyol fölénnyel, hacsak...
...az afrikai csodafegyver meg nem segíti a feketéket. 8)

Yulcsa
jaja, köszi!

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
Egy idõben van este a két meccs a Spanyolt az M1 míg a másikat az M2 adja élõben. De az M1 ismétli az Irak meccset a Spanyol után.

mostmár egy idõben lesznek a meccsek
Yulcsa
bocs, közben megtaláltam, h csak holnap lesz az Olasz meccs.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Yulcsa
ma 16:00-kor nem lesz meccs? csak este az Olasz-Brazil?

sz4bolcs
Nem magáért, hanem Ozirisért.

Válasz 'Oziris666' üzenetére (#1092) -Tecciklátni-e? <#idiota>

zaki
Én itt vagyok <#buck>

sz4bolcs
Brazil meccsbõl csak a gólokat láttam. :/
Mondjuk a 4 gól magáért beszél.

Oziris666
Hát azért a brazil meccs után simán megérdemelték,ott meg nagyon nema védekezéssel foglalkoztak😊
Mido meg Zaki hol van amugy???

szögletbõl volt, ott a fejes, az törpe sötétbõrû 😄
sz4bolcs
Egész eddig fel sem tûnt, hogy a gólt nem is láttam, mert a második félidõben kapcsoltam be a tévét, és egyszer sem ismételték. 😄

sz4bolcs
Ha az egyiptomiak bátrabban passzolnak, akkor talán nem kellett volna ennyit védekezniük. Látszott rajtuk, hogy el sem hiszik, hogy legyõzik az olaszokat. Ez onnan is látszott, hogy sok passznál visszahúzták a lábukat, túlságosan finoman akartak passzolni 'éppen hogy elég legyen' módon, ebbõl is sok labdát szereztek az olaszok. A játékuk is olyan volt, hogy 'éppen elég legyen'. Pedig volt még egy nagy helyzetük, amit bal lábbal simán elvállal egy bátran játszó játékos akkor is, ha nem tud bal lábbal jól lõni. Ilyenkor elég csak belecsõrözni ahogy jön, lesz ami lesz alapon.
Szóval én remélem, hogy ez a meccs adott nekik bátorságot ahhoz, hogy a következõ meccseiken több önbizalommal játsszanak, hiszen a képességeik megvannak hozzá, hogy ne csak egy talált góllal, extázisban védekezéssel érjék el a gyõzelmet. Ez is látszott a szélsõ felfutásaiknál.

ForzaInter
ebbõl a csapatból nem irányító hiányzik, egy baja van öreg és motiválatlan. fiatalítani kell, és minimum 5-6 játékost kiszórni, akik vagy öregek vagy egyszerûen nem válogatott szintûek, az olasz utánpótlás bombaerõs, elég megnézni u21-es keretet, csak hát bekell építeni a fiatalokat, bár pár már most is kerettag csak éppen padon ücsörögnek..

Yo, Bitch!

vmvr
köszi

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

és fog is mert USA-t elverik és továbbmennek!

"A mérkõzéseket az osztrák-svájci közös rendezésû Eb-n már megszokott kommentátorok közvetítik: Gundel Takács Gábor, Egri Viktor, Somos Zoltán, Somos Ákos, kiegészülve Deák Horváth Péterrel. "

kizárásos alapon Deák Horváth Péter
sz4bolcs
OMG mekkora meccs. Régen láttam ilyen jó meccset.
Egyiptom csodát tett. <#worship><#worship><#worship>

ProGabe
na, hát ennyit az olaszokról 😛

nincs egy épkézláb irányítójuk, ezáltal a játékuk semmittelen. "meglátjuk, mit hoz a brazil-olasz"

ProGabe
Deák Horváth Péter

vmvr
ki a kommentátor az olasz-egyiptomon?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

jobbszélsõ olyan mintha a zidan seggébe akarna bebújni 😄

reaper4
ez jó 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

LasDen
FIFA is besokkalt...

sztem a vb-re betiltják vagy valami, de nem lesz használható 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nem tolják rosszul a brazilok... néha kis joga bonito is ottvan...
Spain 1 - 0 Iraq
South Africa 2 - 0 New Zealand

REAL MADRID