Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Nem szereti a spanyolokat, ez van. Már vagy 4 hónapja a "következõ meccsen kikapnak" szlogennel jön a tippmix topikban 😊

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
"a spanyolok is tudnak igen ,uj zéland ellen tudtak aztán annyi..."

Igen azért õk az europa bajnokok és 35 meccs óta senki se bírt velük mert csak új zéland ellen tudnak és annyi. Ha kell majd jobban focizni, fognak is... tele vannak klasszisokkal. Ezt a 3 meccset félgõzzel 8 rúgott és 0 kapott góllal hozták...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
Milyen Zidane? Zidan..

Yo, Bitch!

sz4bolcs
Na, végül nem volt probléma. Elaludtam a Brazil meccsen.. uncsi volt. Az olaszokon látszott, hogy nagyon vágynak haza.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

igen az elõzõ két meccs alapján igen ,de igy meg usa😄
zidane hiánya ennyit számított volna? jó mondjuk ha tudom h zidane nem játszik akkor nem is fogadok egyiptom gyõzelmére...
annak viszont orülök,hogy egyiptom gólt sem lõtt hiszen arra mérget vettem volna.

am hogyhogy nem az egymás elleni eredmény dönt azonos pontszám esetén?
9csöves9
két szép kapufa miatt😄D

egyértelmûen Egyiptom érdemelt volna továbbjutást

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

usa továbbment ez meglepetés de végülis a brazilok elleni két szép kapufa miatt + h ma is tudtak nyerni megérdemelték!

a spanyolok is tudnak igen ,uj zéland ellen tudtak aztán annyi...
dél afrika mecsen az elsõ félidõt láttma de ott se parádéztak.
ForzaInter
olaszokat nem nagyon viselte meg a vereség és kiesés ahogy nézem😄

Yo, Bitch!

Rockynhooo
jaa 😄 Erre kevesen gondoltak 😄

9csöves9
a nevetõ harmadik😄

Rockynhooo
Nem , mert a spanyoloknál még jobb játékosok vannak 😄

Rudee
USA pedig innen már csak nem bukja el a továbbjutást.

ejj, ez aztán szép: )
limperatore
jó de a spanyolok még se egy brazil csapat 😉

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Rockynhooo
de a döntõbe még be is kell jutni.

Rockynhooo
Spanyolok is tudnak ám ugyanígy iskolázni.. sõõõõt...

miilann04
azért erre nem vennék mérget
kérdés h hozzák e ugyanezt a formát,ha igen akkor egy nagyon jó meccsnek nézünk elébe(de az se a következõ meccs lesz még)

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hát ahogy elnézem a következõ meccs lesz a spanyolok veretlenségének a vége..
a brazilok leiskolázzák õket is!
9csöves9
nem hát.de lényegtelen,a spanyolok úgy is ugyanúgy megvernék mint most a brazilok

9csöves9
3pont az

Rudee
Ja OK.
Mondjuk én remélem, hogy Egyiptom kiegyenlít vagy pedig USA lõ még kettõt. Olaszok nem érdemelnek továbbjutást.

9csöves9
az a mini tabellás megoldás,amirõl én beszélek a brazilok elleni gólokat nem veszi figyelembe.kérdés hogy itt is életbe lép e

2.Olaszország 2 pont 3-2
3.Egyiptom 2 pont 1-1
4.Usa 2 pont 2-3

Yulcsa
bocs, USA-t akartam írni.

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Kandurex
Haha! és tényleg! Köszi!.. 0 - 3? ..meg is érdemlik..a VB óta nagyon szúrja a szemem az Olasz foci

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rudee
3-5 az az olasz gk.

9csöves9
valamikor ki kell pihenni az olaszoknak ezt a rengeteg futást.erre találták ki a negyed órás szünetet

Rockynhooo
félidõ

Szerintem félidõ van, mert tuti van meccs.

REAL MADRID

igyvan essenek ki nagyon gyengek Cannavaroval az elen..ugy szopatják ahogy akarjak
ez a Ramire gyerek igen jol tolja

Kandurex
Hmm...most nincs meccs? Az M1 valami egyszerû foci bemutató van, azt hittem ma Brazil - Olasz lesz ...😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

9csöves9
jelen állás szerint,3-as holtverseny alakul ki,amikor is elvben egy mini tabellát készítenek amibe Olaszország,Egyiptom és az USA van,így a brazilok elleni gólarány senkinek nem számít bele.ez esetben az olaszok gólaránya 3-2,egyiptomé 1-1,az usáé pedig 2-3.ez alapján az olaszok a továbbjutók

elvileg

limperatore
olaszok nem érdemlik meg a tovább jutást, nem kell mindig mákolniuk mint a vb-n.. essenek csak ki

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

jelen állás szerint egyiptom megy tovább? am meg joga bonitoooo! szopatják az olaszokat!!!
Shep
Milyen Dél-Afrika? Pillanatnyilag a gólaránya jobb Egyiptomnak ezért õk a továbbjutók.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ezek a brazil kontrák...
Nagyon jol nyomjak az olaszk pedig..inkabb hagyjuk

Yulcsa
Mikor juthat tovább Olaszország? Ha Dél-Afrika megveri Egyiptomot, tök mindegy itt mi az eredmény, továbbjutnak?

\"If you can dream it, you can do it\" (Enzo Ferrari); \"A.C. Milan, Tu sei tutta la mia vita\" \"Racing is life. Anything that happens before or after... is just waiting\" (Steve McQueen)

Rockynhooo
Olaszoknak szevasz van 😄

limperatore
megmondtam h 3 gól de ebbõl nagy zakó lesz remélem 😄😄😄

Rudee
Ahh, micsoda öngól 😄

Meg lesz az a brazil-spanyol döntõ.

Rudee
Hát eddig csak a mezük hasonlít az olaszokéra 😊

minimize
ideje volt már ennek a gólnak, a dígók néha azt sem tudják, hol a labda...
ma a brazilok sokkal jobbak eddig.

No one can stop Death!

limperatore
ezek az olaszok vmi rém gyengék a brazilokhoz képest...

Rudee
Robinho micsoda kötényt adott Cannavaronak 😊

A KEZDÕCSAPATOK
OLASZORSZÁG: Buffon – Zambrotta, F. Cannavaro (csk), Chiellini, Dossena – Montolivo, Pirlo, De Rossi, Camoranesi – Toni, Iaquinta.
Kispadon: Amelia, De Sanctis (kapusok); Gamberini, Grosso, Legrottaglie, Santon, Gattuso, Palombo, Gilardino, Pepe, Quagliarella, G. Rossi

BRAZÍLIA: Júlio César – Maicon, Lúcio (csk), Juan, André Santos – Ramires, Gilberto Silva, Felipe Melo – Kaká – Luís Fabiano, Robinho. Kispadon: Gomes, Víctor (kapusok); Daniel Alves, Kléber, Luisao, Miranda,Júlio Baptista, Josué, Nilmar, Pato, Kléberson, Elano.

nso.hu

brazil és egyiptomi gyõzelem sztem

brazil parádét és egyiptom 2-1 es sikert várok.
+ a szokásos kiállítást az usa részérõl 😄
sz4bolcs
Olasz-Brazil 2-2
Egyiptom-USA 1-0

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Rockynhooo
Én is Brazil gyõzelmet és Egyiptomi gyõzelmet.

limperatore
3 gólos brazil gyõzelem

am meg elég gyenge volt ez az A csoport... a spanyolokat leszámítva az irakiak és az új-zélandiak basztak gólt lõni, a dél-afrikaiak is csak egy meccsen... Magyarország ott lett volna alázunk 😄