Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Forza Italia
😄DDDDDD

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

9csöves9
azt nem értem az eb-n miért nem õrizték ilyen formában a hagyományokat.kurva jó lett volna hallani hogy 40 ezer ember egyszerre jódlizik😄

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Forza Italia
már ideje volt

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

ohhh Végre gol 😊 Villa(Y)

Rudee
Irak ezzel a deffenzív taktikával igencsak lenyomja a meccs színvonalát.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ProGabe
nso is olyan szépen süllyed. azért nem kéne világkatasztrófának beállítani a dolgot, vagy ilyen szinten beszélni egy afrikai hagyományról

"Utóbbi esetben nem árt megszerezni egy jó ideggyógyász telefonszámát"

bolhából elefántot tipikus esete:
1: pár meccs után észre sem fogjuk venni, fõleg azért, mert
2: nem lesznek többségben minden meccsen az afrikaiak, az európaiak meg nem fújják majd

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jó én meg értem õket mert hát népi hangszer vagy mi és oké éljék ki magukat 😄 egyébként lehet nekik meg az nem tetszik mikor ilyen hang nélkül kell nézniük a meccseket.Szóval én kíbirom ezzel a hanggal is 😊
Forza Italia
lehalkitjuk a Tv-t😄

banok
halkísd le a tv-t.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
amik tiltva vannak, azoknak oka van. ebben meg pénz...

amúgy nem hinném, hogy ezt kell majd hallgatni, mert az európaiak úgysem fogják fújni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nagyon remélem hogy egy év alatt megjön az esze a FIFA-nak,és ezt a duda marhaságot kitiltja a stadionból.Nem igaz hogy ha a pirotechnikától kezdve a nem tudom milyen nem tetszõ zászlókig mindent ki lehet,akkor ezt nem.
Vagy legalább akkor csak a Dél Afrikai meccsekre engedélyezzék,azt azon legyenek velük boldogok (az eddig látottak alapján ugyis csak 3 meccsük lesz jövõre...).
De az nem igaz hogy az egész VB alatt nem csak az ott lévõ 60-80 ezer embernek,hanem világszerte sok milliónak aki leül majd a tv-k elé,ezt kelljen hallgatni.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Shep
Egyébként számomra sokat dob egy meccsen, ha a közönség együtt él a játékkal és mikor kihagyott helyzet van akkor húúúúúú van, vagy amikor gyors támadásba kezd a csapat akkor õk is ráerõsítenek stb. Ez a zümmögés, hát ...

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
1 év múlva kiderül 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

HURRICAN
Én bízom benne, hogy az angol "énekkar" elnyomja a zümiket.

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

jó ez igaz, usa-t jobb csapatnak tartottam mint egyiptomot a kupa elõtt.
Mostmár meg kb egyenlõnek,bár ha altidore formába lett volna lehet más a szitu 😊
Mondjuk én az olaszokat nem is várom továbbjutó helyre és remélem nem is jutnak tovább!
Érdekes, rákerestem, hátha ír valamit a FIFA honlapja vagy bármilyen más lap Booth (dél-afrikai fehér focista) kifütyülésérõl. Semmi. Ha pedig itt Európában mindenkit büntetgetnek a fütyülésért (megjegyzem, teljes joggal), akkor erre miért nem szólt senki semmit?
Shep
Most olvasom, hogy eredetileg tiltani akarták a VB-n ezt a méhes szart, de aztán meggyõzték a FIFA-t hogy ez hozzátartozik az eredeti Dél-Arikai focihangulathoz és ezért engedélyezték, tehát 2010-es VB = 2*11 focista + óriási méhkaptár. Hát nagy fíling lesz. A hülye méhezéstõl még egy jó meccs is unalmassá válik.

Shep
Hát tényleg gáz az egész, nincs semmi szurkolói hangulat csak ez az idétlen, monoton züüüüüüüüüüümmmmmmmm

Christiansen
baszki, tiszta méhraj minden meccs ezek miatt.

azt még megérteném, hogy szögletnél vagy szabadrúgásnál
zümmögnek, de végig...:CCC

Oziris666
Hát nemhogy partyban voltak,második félidõben õk játszották a Joga bonitot😊 nem a brazilok

ezért fog zümmögni az egész vb :S
<#idiota>

REAL MADRID

LasCar16

Fújjátok ti is a vuvuzelát! Fújjátok ti is a vuvuzelát!

#acm

na az egy jó meccs lesz 😄
miilann04
ha egyiptom hozza a brazilok elleni játékot akkor sztem usat megeszik.
kérdés milyen hatással lesz rájuk h utolsó percben kaptak ki.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Rockynhooo
Nem rossz csapat ám az USA sem , egy gólra mindenképp jók voltak nálam meccs elõtt... de ugyanúgy így voltam Egyiptommal is h simán partyban lehetnek de írtam is elõtte.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
ha megkérdezel bárkit mecss elõtt h kifog gólt lõni tuti azt mondja 10bõl 8 szerintem ,hogy Dempsey vagy Donovan... de ez kb akkora megállapítás mint Wolfsburg meccsen Grafite vagy Dzeko...

Braziloknál szint úgy Kaká vagy Robinho... nem akkora tudomány kell ehezz meg megérzés 😄

9csöves9
azok várták hogy az olaszok kapott gól nélkül nyernek akik kb 2006 óta nem láttak olasz válogatott meccset😄

ez akkora tizi, mint a ház😞
kb nem olyan mert nem mnd1 ki az ellenfél 😊
egyálltalán olyan ellenfél van akinek tuti tudnak gólt vágni vagy olyan akinek nem sok esély van rá !
és az olaszok ellen sokan az olaszok gyõzelmét várták szerintem és ugy h gólt nem kapnak.
Szóval ennyi lenne 😄
de tökmin1 sajnos 1-2 pedig drukkoltam az USA-nak.
Dempsey,Altidore,Davies? 😄
9csöves9
kb😄

olyan mintha idén Salzburg meccs elõtt bejelentettem volna hogy Janko gólt lõ

Rockynhooo
Ki lõne gólt ha nem õ ? 😄

ejj, egy ilyenbõl... semmit nem ér ez az olasz válogatott...
najó de h pont donovan lövi ? azért ezt kétlem 😊 sokan nem is gondolták volna h gólt fog szerezni az USA pláne emberhátrányban 😄
na megnéztem holnaputanra mik a szorzok 😞 hát somoru vagyok mert a spanyolok gyõzelme hendivel 1.2 és azt meg kétlem h 4 gólt látok az irak elleni meccsen... na ez még a jövõ zenéje .D
hajrá USA!!!
LasDen
érzem, hogy holnap 11.59-kor valamit csinálni fogsz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
szerintem 10bõl 9 ember ezt érezte volna 😄

ez nem okosság, ez megérzés <#hawaii>
Rockynhooo
geci okos vagy hallod 😄

megmondtam h donovan gólt lõ 😄 megmondtam h kaka gólt lõ 😊
Landon ^^
sípcsonton küldte gattusot, pedig visszahúzhatta volna a lábát, ha jólláttam
Rockynhooo
jah engem is felbasz h a semminek örülnek 😄 bár ha elõtte jol bekészülnék lehet én is ellenék ott<#gonosz1>

ejj, épp konyhábn voltam, miért állították ki?
ProGabe
elég szar hagyomány

az usa-ita meccsen meg a mutatott játéknál csak a bérszurkolók szarabbak :|
azt sem tudják mit kell nézni, de úgy örülnek, mintha kötelezõ lenne. hm, talán kötelezõ is

rájöttem miez a zümmögés, gyanús volt nekem hogy a meccseken ilyen hosszú vékony mûanyag trombitákkal hadonásznak, mondom lehet, hogy az, de most ahogy néztem a meccs elõtti filmet az elõkészületekrõl, ott a helyi meccseken is végig ezt fújták, szóval ennek a zümmögésnek valami hagyománya lehet...
LasCar16
A két gólján kívül nem nyújtott nagyot, bár ilyenkor kit érdekel? 😄

#acm

90' <4 - 3> Kaka (pen.) <#wink>

REAL MADRID

basszus.. most kapcsoltam csak vissza a 2. félidõre, és látom már lemaradtam 2 egyiptomi gólról.. :S