1524
-
#1164 Nem , mert a spanyoloknál még jobb játékosok vannak :D -
Rudee #1163 USA pedig innen már csak nem bukja el a továbbjutást. -
Takezó #1162 ejj, ez aztán szép: ) -
#1161 jó de a spanyolok még se egy brazil csapat ;) -
#1160 de a döntőbe még be is kell jutni. -
#1159 Spanyolok is tudnak ám ugyanígy iskolázni.. sőőőőt... -
#1158 azért erre nem vennék mérget
kérdés h hozzák e ugyanezt a formát,ha igen akkor egy nagyon jó meccsnek nézünk elébe(de az se a következő meccs lesz még) -
Dean Winchester #1157 hát ahogy elnézem a következő meccs lesz a spanyolok veretlenségének a vége..
a brazilok leiskolázzák őket is! -
#1156 nem hát.de lényegtelen,a spanyolok úgy is ugyanúgy megvernék mint most a brazilok -
#1155 3pont az -
Rudee #1154 Ja OK.
Mondjuk én remélem, hogy Egyiptom kiegyenlít vagy pedig USA lő még kettőt. Olaszok nem érdemelnek továbbjutást. -
#1153 az a mini tabellás megoldás,amiről én beszélek a brazilok elleni gólokat nem veszi figyelembe.kérdés hogy itt is életbe lép e
2.Olaszország 2 pont 3-2
3.Egyiptom 2 pont 1-1
4.Usa 2 pont 2-3 -
#1152 bocs, USA-t akartam írni. -
#1151 Haha! és tényleg! Köszi!.. 0 - 3? ..meg is érdemlik..a VB óta nagyon szúrja a szemem az Olasz foci -
Rudee #1150 3-5 az az olasz gk. -
#1149 valamikor ki kell pihenni az olaszoknak ezt a rengeteg futást.erre találták ki a negyed órás szünetet -
#1148 félidő -
Monoton #1147 Szerintem félidő van, mert tuti van meccs. -
paly90 #1146 igyvan essenek ki nagyon gyengek Cannavaroval az elen..ugy szopatják ahogy akarjak
ez a Ramire gyerek igen jol tolja -
#1145 Hmm...most nincs meccs? Az M1 valami egyszerű foci bemutató van, azt hittem ma Brazil - Olasz lesz ...:( -
#1144 jelen állás szerint,3-as holtverseny alakul ki,amikor is elvben egy mini tabellát készítenek amibe Olaszország,Egyiptom és az USA van,így a brazilok elleni gólarány senkinek nem számít bele.ez esetben az olaszok gólaránya 3-2,egyiptomé 1-1,az usáé pedig 2-3.ez alapján az olaszok a továbbjutók
elvileg -
#1143 olaszok nem érdemlik meg a tovább jutást, nem kell mindig mákolniuk mint a vb-n.. essenek csak ki -
rebel7 #1142 jelen állás szerint egyiptom megy tovább? am meg joga bonitoooo! szopatják az olaszokat!!! -
#1141 Milyen Dél-Afrika? Pillanatnyilag a gólaránya jobb Egyiptomnak ezért ők a továbbjutók. -
paly90 #1140 ezek a brazil kontrák...
Nagyon jol nyomjak az olaszk pedig..inkabb hagyjuk -
#1139 Mikor juthat tovább Olaszország? Ha Dél-Afrika megveri Egyiptomot, tök mindegy itt mi az eredmény, továbbjutnak? -
#1138 Olaszoknak szevasz van :D -
#1137 megmondtam h 3 gól de ebből nagy zakó lesz remélem :D:D:D -
Rudee #1136 Ahh, micsoda öngól :D
Meg lesz az a brazil-spanyol döntő. -
Rudee #1135 Hát eddig csak a mezük hasonlít az olaszokéra :) -
#1134 ideje volt már ennek a gólnak, a dígók néha azt sem tudják, hol a labda...
ma a brazilok sokkal jobbak eddig. -
#1133 ezek az olaszok vmi rém gyengék a brazilokhoz képest... -
Rudee #1132 Robinho micsoda kötényt adott Cannavaronak :) -
paly90 #1131 A KEZDŐCSAPATOK
OLASZORSZÁG: Buffon – Zambrotta, F. Cannavaro (csk), Chiellini, Dossena – Montolivo, Pirlo, De Rossi, Camoranesi – Toni, Iaquinta.
Kispadon: Amelia, De Sanctis (kapusok); Gamberini, Grosso, Legrottaglie, Santon, Gattuso, Palombo, Gilardino, Pepe, Quagliarella, G. Rossi
BRAZÍLIA: Júlio César – Maicon, Lúcio (csk), Juan, André Santos – Ramires, Gilberto Silva, Felipe Melo – Kaká – Luís Fabiano, Robinho. Kispadon: Gomes, Víctor (kapusok); Daniel Alves, Kléber, Luisao, Miranda,Júlio Baptista, Josué, Nilmar, Pato, Kléberson, Elano.
nso.hu
-
paly90 #1130 brazil és egyiptomi győzelem sztem -
Dean Winchester #1129 brazil parádét és egyiptom 2-1 es sikert várok.
+ a szokásos kiállítást az usa részéről :D
-
#1128 Olasz-Brazil 2-2
Egyiptom-USA 1-0 -
#1127 Én is Brazil győzelmet és Egyiptomi győzelmet. -
#1126 3 gólos brazil győzelem -
rebel7 #1125 am meg elég gyenge volt ez az A csoport... a spanyolokat leszámítva az irakiak és az új-zélandiak basztak gólt lőni, a dél-afrikaiak is csak egy meccsen... Magyarország ott lett volna alázunk :D