Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Utóbbi esetben nem árt megszerezni egy jó ideggyógyász telefonszámát"
bolhából elefántot tipikus esete:
1: pár meccs után észre sem fogjuk venni, fõleg azért, mert
2: nem lesznek többségben minden meccsen az afrikaiak, az európaiak meg nem fújják majd
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
amúgy nem hinném, hogy ezt kell majd hallgatni, mert az európaiak úgysem fogják fújni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Vagy legalább akkor csak a Dél Afrikai meccsekre engedélyezzék,azt azon legyenek velük boldogok (az eddig látottak alapján ugyis csak 3 meccsük lesz jövõre...).
De az nem igaz hogy az egész VB alatt nem csak az ott lévõ 60-80 ezer embernek,hanem világszerte sok milliónak aki leül majd a tv-k elé,ezt kelljen hallgatni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mostmár meg kb egyenlõnek,bár ha altidore formába lett volna lehet más a szitu 😊
Mondjuk én az olaszokat nem is várom továbbjutó helyre és remélem nem is jutnak tovább!
azt még megérteném, hogy szögletnél vagy szabadrúgásnál
zümmögnek, de végig...:CCC
REAL MADRID
kérdés milyen hatással lesz rájuk h utolsó percben kaptak ki.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Braziloknál szint úgy Kaká vagy Robinho... nem akkora tudomány kell ehezz meg megérzés 😄
egyálltalán olyan ellenfél van akinek tuti tudnak gólt vágni vagy olyan akinek nem sok esély van rá !
és az olaszok ellen sokan az olaszok gyõzelmét várták szerintem és ugy h gólt nem kapnak.
Szóval ennyi lenne 😄
de tökmin1 sajnos 1-2 pedig drukkoltam az USA-nak.
olyan mintha idén Salzburg meccs elõtt bejelentettem volna hogy Janko gólt lõ
na megnéztem holnaputanra mik a szorzok 😞 hát somoru vagyok mert a spanyolok gyõzelme hendivel 1.2 és azt meg kétlem h 4 gólt látok az irak elleni meccsen... na ez még a jövõ zenéje .D
hajrá USA!!!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
az usa-ita meccsen meg a mutatott játéknál csak a bérszurkolók szarabbak :|
azt sem tudják mit kell nézni, de úgy örülnek, mintha kötelezõ lenne. hm, talán kötelezõ is
REAL MADRID