1524
-
#1284 2:0? Kérem szépen mi folyi kitt? Ez valami szivatás lesz -
#1283 lol mekkora gól :D ezt nagyon szépen megjátszották :) -
karajjj #1282 Ádámkámnak üzenném: fikázzad még az amcsi focit :DDDDD -
#1281 twitteren mire kiírtam, hogy remélem kitömik az amcsiakt, lőttek egy gólt :| -
karajjj #1280 háh :DDDDDDD
amcsik ^^, -
Dean Winchester #1279 de milyen szerencsés volt azért :D
a szabad viszont bombakegyetlenfenomenális! -
Monoton #1278 Fuuu nagyon fújják azt a vackot -
Takezó #1277 így a végére azért egész jó meccs lesz:) -
Rudee #1276 Guiza 2. gólja nem volt gyenge :D -
Dean Winchester #1275 első félidőt nem láttm csupán az eredményre apellálok ...
azért dél afrikát illene megverniük már ha egyser sikerült akkor miértne sikerülne még1szer...
bejön a tippem,hogy a 3.hely sem lsz meg? -
#1274 Akinek nincs m1-e vagy nem lesz tv közelben, az [url=http://stream.try.hu]oldalamon m1 streamet a mai Brazília-USA Konföderációs-kupa döntőhöz. -
Dean Winchester #1273 kifáradtak a spanyolok :D
-
Rudee #1272 Ez a Busquets nagyon nem illik ebbe a csapatba. Sokkal kreatívabb játékos kellene oda. -
Monoton #1271 Na akkor lássuk Albiol hogy játszik :) -
Rudee #1270 Spanyol kezdő:
Casillas, Arbeloa, Albiol, Piqué, Capdevila, Cazorla, Busquets, Xabi Alonso, Riera, Fernando Torres, Villa -
#1269 Még szerencse, hogy focizni voltam, így csak a második félidőt kellett végigszenvednem. -
#1268 Mekkora ratyi meccs... zzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZzzZZZZZZZZZZZZZ -
Dean Winchester #1267 usa-brazilon bármi lehet mostmár azt mondom ... -
rumkola #1266 ÖRDÖGEMBER! -
#1265 Ebben a Dél Afrikában sem sok volt azon kívül h lőttek 2 gólt Új Zélandnak. Alves meg egy állat. -
#1264 Bár azért megnéztem volna egy 11es párbajt:) -
#1263 ott a gól:) -
#1262 10 -
Csesza #1261 :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS -
#1260 Muhaha!....mondjuk eddig benne van a meccsbe :) -
#1259 Annak örülnék :D -
#1258 A végén még spanyol-brazil bronzmeccs lesz xd -
#1257 Nem igazán látszik hogy a Brazilok jobbak valamivel a Spanyoloknál :D -
Dean Winchester #1256 na mostmár megy az m1 en is :D már azt hittem,hogy a dsf-et kell néznem -
Dean Winchester #1255 hát nem :D
-
Dean Winchester #1254 nem a brazil mecset kéne,hogy adják ? -
karajjj #1253 lol, a neten meg lehet nézni :D -
#1252 Szerinted most a tornán nem nyújtottak nagyot ennyi a lényeg :) -
Dean Winchester #1251
a-a számomra a kk kupa legjobbja most brazília lesz akár megnyeri a kupát akár nem.Ha úgy jött le neked miszerint úgy állítom be, hogy nem tudnak szépen focizni akkor bocsi! Mert elismerem tudnak szépen játszani sőőt!
Am a spanyolok ja az eb-n nagyon szépen játszottak jól teljesítettek és meg is lett a gyümölcse.
A szarok szót nem teljes értelmében értettem hanem picit átvitt értelemben ,szóval szarok de mégsem :) érted ?! :D
-
#1250 Bocsánat am csak elkapott a hév azért írtam ilyen goromba módon. Mindig felkapom a vizet ha (szerintem) jogtalanul szapulják a kedvenc csapatom. Tényleg sorry.
Én elismerem h nyerniük kellett volna simán meg minden mert tényeg papíron ez így is működik. De vannak olyan meccsek amikor egyszerüen semmi sem jön össze... Nem is az húzott fel ,hogy írtad h szarok mert nem tudtak nyerni . Csak úgy állítod be mintha nem tudnának szépen focizni. nem lehet mindig mindent megnyerni... de ha nézted a tavalyi eb-t akkor láthattad milyen szépen is tudnak játszani. Ettől a vereségtől a spanyol csapat még a világ egyik legjobb válogatottja marad. És meg lehet nézni az átlagéletkort , nagyon fiatalok és még tudnak is hova fejlődni. Az elkövetkezendő 10 évben szerintem számolni kell velük minden versenyen.
Csak azt nem értem ,hogy ha majd az USA nyeri a kupát akkor ők lesznek számodra a lejobbak vagy nem tudom , nem értem :D összeségében meg mindenkinek más a véleménye így elfogadom h szerinted szarok. -
#1249 rohadt spanyolok elbaszták 57.000 pontomat myvipen... -
Dean Winchester #1248 jó igazad van... de torres például amilyen jól játszott uj zéland ellen olyan szar volt usa ellen :D -
#1247 Azért nem játszottak annyira szarul, csak nem jött össze nekik a gól.
Utolsó 20 percben én csak kapkodtam a fejem a spanyolok játékán.
Amikor mondta a riporter, hogy "Na ha erre a második gólra nem lesznek idegesek a spanyolok, akkor semmire." Aztán pont a mondat után mennyire csodálatosan engedte tovább a társának a labdát az egyik spanyol!! -
Dean Winchester #1246 megértelek és nincs semmi gond...(válogatott mecseket nézni szoktam néhanapján)
Amúgy olykor olykor azért is irok hülyeséget adott csapatokról mert idegesítenek és ellenük drukkolok.
Bár tegnap nagyon azt akartam h nyerjenek a spanyolok és a döntőben kapjanak ki de hát ez van :(
de most amúgy nem csak én látom ugy h szarok a spanyolok mert télleg azok (persze 0 kapott gól a csoportban meg előtte 11 vagy 15 nyert meccs sorozatban ennek az ellentetjét jelenti.)
de szarok mert ilyen erős kerettel nem így kéne hogy játszanak.
Amúgy most h megtört a jég jönni fog a döntetlen mert azt is régen játszottak.
Szóval elkövetkezendő 5 mérkőzés egyikén tuti lesz döntetlen és 1 vereség megint.
A jég megtört elindul egy folyamat...
ma brazilok nyernek 3:1 re ami nagyon tuti nagyon érzem!
Egyszerűen nagyon jók! és ha a spanyol válogatott letudta győzni a dél afriaiakat akkor a braziloknak is simán 2 góllal nyerniük kell.
döntőben meg mint mondtam bármi lehet ,de ott jönni fog a 2:2es végeredmény és ho-ban nyernek a brazilok -
#1245 Bocsi ha megbántottalak de tényleg annyira ledegradálod értelmetlenül a Spanyolokat... most kikaptak 2,5 év után.. ilyen a foci. kívánom hogy legközelebb megint csak 2,5 év mulva kapjanak ki és USA-tol :D