Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
éneklés
dob, táncosok, koreográfia
hullámzás
kérdezz-felelek
vuvuzele = 4 éves kisgyerek kibontja az ajándékát és egész
nap azzal játszik ész nélkül
Yo, Bitch!
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
most nekik ez örömet jelent akkor az emberiség nem kibirja ezt az 1 ill 2 évet ilyen hanggal? eddig több száz év alatt egyszer sem volt.
nemtudom mi a nagy baj ezzel a fajta szurkolással.
Lehet az afrikaiaknak meg az az unalmas ,hogy a mecseken semmi sincsen (hangszerre értem)...
mindenhol más tartozik a szurkoláshoz.....ott ez....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
így az egész kicsit olyan, mint amikor a magyar válogatott meccseken
kezedbenyomják a céges tapsolópufikat, aztán boldog-boldogtalan
is azt csapkodja egész meccs alatt
Hát akkor maradjanak otthon,aztán az udvaron,vagy a réten,vagy mit bánom én hol,aztán ott fújják ezt a vackot.A stadionba meg akkor lehet lesz 5000 ember,de még az is normálisabb lesz mint ez.
"a koreaiak meg vezényszóra csinálták ugyanezt. szánalmas volt"
Az lehet,de megpróbáltak a labdarúgás sokéves hagyományainak valamiképpen megfelelni.Az Afrikaiak meg a saját dolgukat akarják ráerõszakolni.Bár tényleg nem tudom,egy ránézésre 200 forintos mûanyag valami mennyiben lehet egy "hagyomány" része.
Mert ha minden meccsre kivinnének több száz éves faragott "hangszereket",még ha az egy zümmögõ duda is,az esetleg hagyomány,de ez...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ahogy szokott is, na de nem egyfolytában..
ez a gáz a vuvuval, hogy 90 percig konstans zümmögnek.
érted, lefekszek meccs után és zsong a fejem és nézem a plafont..ehh
szögleteknél, szabadrúgásoknál jó dolog lenne ez a zümi,
mert labdaelrúgásig poén, de egyfolytában..
példát kéne venni Latin-Amerikáról, karnevál hangulat minden meccsen,
dobolás-sípolás-csöcsös csajok stb. de mégsem végig egy monoton
zümmögés..
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Tegyetek ti is így, Testvérek! 😄
Ez kb. olyan, mint amikor az EU be akarja tiltani a libatömést..
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
nem az a lényeg, hogy a szurkolóknak tetszik-e, vagy sem. ha a játékosokat is zavarja, na akkor lehet tiltásról beszélni. azt hiszem X. Alonso nyilatkozta, hogy õt idegesíti a dolog, eltereli a figyelmet
"Ugye nem tudom meccsenként hány ezer embert öltöztettek a játszó csapatok szineibe,és szinte adták "parancsba" hogy a semlegesek közül ki-kinek szurkoljon,ezzel is a "foci hangulatot" elõsegítve"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
http://www.nemzetisport.hu/vb2010/joseph-blatter-szerint-hozza-kell-szokni-a-vuvuzela-hangjahoz-242696.html
Hülye vén marha... Nem szokni kell hanem betiltani!Nem igaz hogy nem lehet felfogni hogy sok millió ember szórakozását teszik vele tönkre.
De igazából,még ha rasszista leszek is kimondom,ez már az Afrikaiak részérõl is egy primitívség.Ezek tényleg azt hiszik értük van a foci VB,és nem õk a foci VB-ért.
Meg lehet nézni Dél-Korea mit csinált 7 éve.Mindenben arra törekedett hogy az odaérkezõ tv-sek,szurkolók,csapatok minél jobban érezzék magukat.Ugye nem tudom meccsenként hány ezer embert öltöztettek a játszó csapatok szineibe,és szinte adták "parancsba" hogy a semlegesek közül ki-kinek szurkoljon,ezzel is a "foci hangulatot" elõsegítve.Õk megtisztelték az eseményt,aminek rendezésére lehetõséget kaptak.(most hogy a bírók õket mivel tisztelték meg az más kérdés...)
Afrika?Hát hány évig volt szó arról hogy kész se lesznek a stadionok,nem tudják megcsinálni,sztrájkolnak a munkások,stb... Most egy évvel elõre tartanak egy fõpróbát.Ki is derül az egyik probléma, a vuvugenyó hangja megõrjíti a "normál" futballszurkolót.Erre mi a reakció?Semmi,vagy felháborodás hogy ez az õ kultúrájuk része és kussoljon a világ.
Hát igen,vannak helyek amik még nem alkalmasak egy labdarúgó VB-re...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
REAL MADRID

REAL MADRID
cesc fábregas
Spanyol-USA
REAL MADRID
REAL MADRID
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
de a mutatott játékuk alapján azért többet vártam tõlük...
most kb annyira érzem hogy a brazilok nyerik meg a konf kupát mint ma egyiptom gyõzelmét éreztem az usa ellen.
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...