1524
  • SLICK
    2:0? Kérem szépen mi folyi kitt? Ez valami szivatás lesz
  • 5w0rdf15h
    lol mekkora gól :D ezt nagyon szépen megjátszották :)
  • karajjj
    Ádámkámnak üzenném: fikázzad még az amcsi focit :DDDDD
  • SLICK
    twitteren mire kiírtam, hogy remélem kitömik az amcsiakt, lőttek egy gólt :|
  • karajjj
    háh :DDDDDDD
    amcsik ^^,
  • Dean Winchester
    de milyen szerencsés volt azért :D

a szabad viszont bombakegyetlenfenomenális!
  • Monoton
    Fuuu nagyon fújják azt a vackot
  • Takezó
    így a végére azért egész jó meccs lesz:)
  • Rudee
    Guiza 2. gólja nem volt gyenge :D
  • Dean Winchester
    első félidőt nem láttm csupán az eredményre apellálok ...
    azért dél afrikát illene megverniük már ha egyser sikerült akkor miértne sikerülne még1szer...
    bejön a tippem,hogy a 3.hely sem lsz meg?
  • banok
    Akinek nincs m1-e vagy nem lesz tv közelben, az [url=http://stream.try.hu]oldalamon m1 streamet a mai Brazília-USA Konföderációs-kupa döntőhöz.
  • Dean Winchester
    kifáradtak a spanyolok :D
  • Rudee
    Ez a Busquets nagyon nem illik ebbe a csapatba. Sokkal kreatívabb játékos kellene oda.
  • Monoton
    Na akkor lássuk Albiol hogy játszik :)
  • Rudee
    Spanyol kezdő:
    Casillas, Arbeloa, Albiol, Piqué, Capdevila, Cazorla, Busquets, Xabi Alonso, Riera, Fernando Torres, Villa
  • sz4bolcs
    Még szerencse, hogy focizni voltam, így csak a második félidőt kellett végigszenvednem.
  • sz4bolcs
    Mekkora ratyi meccs... zzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZzzZZZZZZZZZZZZZ
  • Dean Winchester
    usa-brazilon bármi lehet mostmár azt mondom ...
  • rumkola
    ÖRDÖGEMBER!
  • Rockynhooo
    Ebben a Dél Afrikában sem sok volt azon kívül h lőttek 2 gólt Új Zélandnak. Alves meg egy állat.
  • fsgh
    Bár azért megnéztem volna egy 11es párbajt:)
  • fsgh
    ott a gól:)
  • limperatore
    10
  • Csesza
    :SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
  • Kandurex
    Muhaha!....mondjuk eddig benne van a meccsbe :)
  • Rockynhooo
    Annak örülnék :D
  • 5w0rdf15h
    A végén még spanyol-brazil bronzmeccs lesz xd
  • Rockynhooo
    Nem igazán látszik hogy a Brazilok jobbak valamivel a Spanyoloknál :D
  • Dean Winchester
    na mostmár megy az m1 en is :D már azt hittem,hogy a dsf-et kell néznem
  • Dean Winchester
    hát nem :D
  • Dean Winchester
    nem a brazil mecset kéne,hogy adják ?
  • karajjj
    lol, a neten meg lehet nézni :D
  • Rockynhooo
    Szerinted most a tornán nem nyújtottak nagyot ennyi a lényeg :)
  • Dean Winchester

a-a számomra a kk kupa legjobbja most brazília lesz akár megnyeri a kupát akár nem.Ha úgy jött le neked miszerint úgy állítom be, hogy nem tudnak szépen focizni akkor bocsi! Mert elismerem tudnak szépen játszani sőőt!
    Am a spanyolok ja az eb-n nagyon szépen játszottak jól teljesítettek és meg is lett a gyümölcse.
    A szarok szót nem teljes értelmében értettem hanem picit átvitt értelemben ,szóval szarok de mégsem :) érted ?! :D
  • Rockynhooo
    Bocsánat am csak elkapott a hév azért írtam ilyen goromba módon. Mindig felkapom a vizet ha (szerintem) jogtalanul szapulják a kedvenc csapatom. Tényleg sorry.

Én elismerem h nyerniük kellett volna simán meg minden mert tényeg papíron ez így is működik. De vannak olyan meccsek amikor egyszerüen semmi sem jön össze... Nem is az húzott fel ,hogy írtad h szarok mert nem tudtak nyerni . Csak úgy állítod be mintha nem tudnának szépen focizni. nem lehet mindig mindent megnyerni... de ha nézted a tavalyi eb-t akkor láthattad milyen szépen is tudnak játszani. Ettől a vereségtől a spanyol csapat még a világ egyik legjobb válogatottja marad. És meg lehet nézni az átlagéletkort , nagyon fiatalok és még tudnak is hova fejlődni. Az elkövetkezendő 10 évben szerintem számolni kell velük minden versenyen.

Csak azt nem értem ,hogy ha majd az USA nyeri a kupát akkor ők lesznek számodra a lejobbak vagy nem tudom , nem értem :D összeségében meg mindenkinek más a véleménye így elfogadom h szerinted szarok.
  • banok
    rohadt spanyolok elbaszták 57.000 pontomat myvipen...
  • Dean Winchester
    jó igazad van... de torres például amilyen jól játszott uj zéland ellen olyan szar volt usa ellen :D
  • sz4bolcs
    Azért nem játszottak annyira szarul, csak nem jött össze nekik a gól.
    Utolsó 20 percben én csak kapkodtam a fejem a spanyolok játékán.
    Amikor mondta a riporter, hogy "Na ha erre a második gólra nem lesznek idegesek a spanyolok, akkor semmire." Aztán pont a mondat után mennyire csodálatosan engedte tovább a társának a labdát az egyik spanyol!!
  • Dean Winchester
    megértelek és nincs semmi gond...(válogatott mecseket nézni szoktam néhanapján)
    Amúgy olykor olykor azért is irok hülyeséget adott csapatokról mert idegesítenek és ellenük drukkolok.
    Bár tegnap nagyon azt akartam h nyerjenek a spanyolok és a döntőben kapjanak ki de hát ez van :(

de most amúgy nem csak én látom ugy h szarok a spanyolok mert télleg azok (persze 0 kapott gól a csoportban meg előtte 11 vagy 15 nyert meccs sorozatban ennek az ellentetjét jelenti.)
    de szarok mert ilyen erős kerettel nem így kéne hogy játszanak.
    Amúgy most h megtört a jég jönni fog a döntetlen mert azt is régen játszottak.
    Szóval elkövetkezendő 5 mérkőzés egyikén tuti lesz döntetlen és 1 vereség megint.
    A jég megtört elindul egy folyamat...

ma brazilok nyernek 3:1 re ami nagyon tuti nagyon érzem!
    Egyszerűen nagyon jók! és ha a spanyol válogatott letudta győzni a dél afriaiakat akkor a braziloknak is simán 2 góllal nyerniük kell.
    döntőben meg mint mondtam bármi lehet ,de ott jönni fog a 2:2es végeredmény és ho-ban nyernek a brazilok
  • Rockynhooo
    Bocsi ha megbántottalak de tényleg annyira ledegradálod értelmetlenül a Spanyolokat... most kikaptak 2,5 év után.. ilyen a foci. kívánom hogy legközelebb megint csak 2,5 év mulva kapjanak ki és USA-tol :D