Konföderációs Kupa
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
REAL MADRID
Casillas, Arbeloa, Albiol, Piqué, Capdevila, Cazorla, Busquets, Xabi Alonso, Riera, Fernando Torres, Villa
Szar Bayern, szar Bayern :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
fotográfik kolomp edisön :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
a-a számomra a kk kupa legjobbja most brazília lesz akár megnyeri a kupát akár nem.Ha úgy jött le neked miszerint úgy állítom be, hogy nem tudnak szépen focizni akkor bocsi! Mert elismerem tudnak szépen játszani sõõt!
Am a spanyolok ja az eb-n nagyon szépen játszottak jól teljesítettek és meg is lett a gyümölcse.
A szarok szót nem teljes értelmében értettem hanem picit átvitt értelemben ,szóval szarok de mégsem :) érted ?! :D
Én elismerem h nyerniük kellett volna simán meg minden mert tényeg papíron ez így is mûködik. De vannak olyan meccsek amikor egyszerüen semmi sem jön össze... Nem is az húzott fel ,hogy írtad h szarok mert nem tudtak nyerni . Csak úgy állítod be mintha nem tudnának szépen focizni. nem lehet mindig mindent megnyerni... de ha nézted a tavalyi eb-t akkor láthattad milyen szépen is tudnak játszani. Ettõl a vereségtõl a spanyol csapat még a világ egyik legjobb válogatottja marad. És meg lehet nézni az átlagéletkort , nagyon fiatalok és még tudnak is hova fejlõdni. Az elkövetkezendõ 10 évben szerintem számolni kell velük minden versenyen.
Csak azt nem értem ,hogy ha majd az USA nyeri a kupát akkor õk lesznek számodra a lejobbak vagy nem tudom , nem értem :D összeségében meg mindenkinek más a véleménye így elfogadom h szerinted szarok.
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Utolsó 20 percben én csak kapkodtam a fejem a spanyolok játékán.
Amikor mondta a riporter, hogy "Na ha erre a második gólra nem lesznek idegesek a spanyolok, akkor semmire." Aztán pont a mondat után mennyire csodálatosan engedte tovább a társának a labdát az egyik spanyol!!
Amúgy olykor olykor azért is irok hülyeséget adott csapatokról mert idegesítenek és ellenük drukkolok.
Bár tegnap nagyon azt akartam h nyerjenek a spanyolok és a döntõben kapjanak ki de hát ez van :(
de most amúgy nem csak én látom ugy h szarok a spanyolok mert télleg azok (persze 0 kapott gól a csoportban meg elõtte 11 vagy 15 nyert meccs sorozatban ennek az ellentetjét jelenti.)
de szarok mert ilyen erõs kerettel nem így kéne hogy játszanak.
Amúgy most h megtört a jég jönni fog a döntetlen mert azt is régen játszottak.
Szóval elkövetkezendõ 5 mérkõzés egyikén tuti lesz döntetlen és 1 vereség megint.
A jég megtört elindul egy folyamat...
ma brazilok nyernek 3:1 re ami nagyon tuti nagyon érzem!
Egyszerûen nagyon jók! és ha a spanyol válogatott letudta gyõzni a dél afriaiakat akkor a braziloknak is simán 2 góllal nyerniük kell.
döntõben meg mint mondtam bármi lehet ,de ott jönni fog a 2:2es végeredmény és ho-ban nyernek a brazilok
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
spanyol-brazil döntõn biztos voltam a brazil gyõzelemben,de így kételkedem benne.
Yo, Bitch!
lehet ,hogy a döntõben megboszulnák a csoportkörben rúgott kapufakat és megnyernék a konf kupát.
amugy múltkorába irtam h a brazilok leiskolázzák a spanyolokat a döntõben.
Írta valaki erre,hogy a spanyolok is tudnak iskola focit játszani ha nagyon akarnak :) hát nekem ezen a mecsen nem úgy tûnt hogy tudnak iskolafocit produkálni.
mégiscsak az EB-címvédõrõl van szó. most annyi történt, hogy nem jöttek azok a dolgok, amik imán mennek. mint mondtam, az amcsik nagyon felszívták magukat. azt hittem el fognak fáradni, de viszi õket a szívük és nem akart elfogyni az erõ. szerintem most az egész csapat bevonul egy oxigénsátorba :)
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
de azért nem csak védekeztek az amerikaiak sztem :)
a gólig õk is elég szépen támadtak.
a spanyolok örüljenek h eddig eljutottak!
ha a másik csoportba kerültek volna már hamarabb elvéreztek volna és még a brazilok rekordját sem sikerült volna beérni.
szerintem Villa és Torres ma nem voltak igazán formában
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Visca El Barça!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló