Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

banok
Akinek nincs m1-e vagy nem lesz tv közelben, az oldalamon m1 streamet a mai Brazília-USA Konföderációs-kupa döntõhöz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

kifáradtak a spanyolok :D
Rudee
Ez a Busquets nagyon nem illik ebbe a csapatba. Sokkal kreatívabb játékos kellene oda.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Na akkor lássuk Albiol hogy játszik :)

REAL MADRID

Rudee
Spanyol kezdõ:
Casillas, Arbeloa, Albiol, Piqué, Capdevila, Cazorla, Busquets, Xabi Alonso, Riera, Fernando Torres, Villa

Szar Bayern, szar Bayern :)

sz4bolcs
Még szerencse, hogy focizni voltam, így csak a második félidõt kellett végigszenvednem.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Mekkora ratyi meccs... zzzzZZZZZZZZZZZZZZzzzzZZZZZZzzZZZZZZZZZZZZZ <#idiota><#idiota><#idiota>

usa-brazilon bármi lehet mostmár azt mondom ...
ÖRDÖGEMBER!

fotográfik kolomp edisön :D

Rockynhooo
Ebben a Dél Afrikában sem sok volt azon kívül h lõttek 2 gólt Új Zélandnak. Alves meg egy állat.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

fsgh
Bár azért megnéztem volna egy 11es párbajt:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

fsgh
ott a gól:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

limperatore
<#mf1> 10

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

:SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Kandurex
Muhaha!....mondjuk eddig benne van a meccsbe :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Rockynhooo
Annak örülnék :D

5w0rdf15h
A végén még spanyol-brazil bronzmeccs lesz xd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Rockynhooo
Nem igazán látszik hogy a Brazilok jobbak valamivel a Spanyoloknál :D

na mostmár megy az m1 en is :D már azt hittem,hogy a dsf-et kell néznem
hát nem :D
nem a brazil mecset kéne,hogy adják ?
lol, a neten meg lehet nézni :D
Rockynhooo
Szerinted most a tornán nem nyújtottak nagyot ennyi a lényeg :)

<#eljen>

a-a számomra a kk kupa legjobbja most brazília lesz akár megnyeri a kupát akár nem.Ha úgy jött le neked miszerint úgy állítom be, hogy nem tudnak szépen focizni akkor bocsi! Mert elismerem tudnak szépen játszani sõõt!
Am a spanyolok ja az eb-n nagyon szépen játszottak jól teljesítettek és meg is lett a gyümölcse.
A szarok szót nem teljes értelmében értettem hanem picit átvitt értelemben ,szóval szarok de mégsem :) érted ?! :D
Rockynhooo
Bocsánat am csak elkapott a hév azért írtam ilyen goromba módon. Mindig felkapom a vizet ha (szerintem) jogtalanul szapulják a kedvenc csapatom. Tényleg sorry.

Én elismerem h nyerniük kellett volna simán meg minden mert tényeg papíron ez így is mûködik. De vannak olyan meccsek amikor egyszerüen semmi sem jön össze... Nem is az húzott fel ,hogy írtad h szarok mert nem tudtak nyerni . Csak úgy állítod be mintha nem tudnának szépen focizni. nem lehet mindig mindent megnyerni... de ha nézted a tavalyi eb-t akkor láthattad milyen szépen is tudnak játszani. Ettõl a vereségtõl a spanyol csapat még a világ egyik legjobb válogatottja marad. És meg lehet nézni az átlagéletkort , nagyon fiatalok és még tudnak is hova fejlõdni. Az elkövetkezendõ 10 évben szerintem számolni kell velük minden versenyen.

Csak azt nem értem ,hogy ha majd az USA nyeri a kupát akkor õk lesznek számodra a lejobbak vagy nem tudom , nem értem :D összeségében meg mindenkinek más a véleménye így elfogadom h szerinted szarok.

banok
rohadt spanyolok elbaszták 57.000 pontomat myvipen... <#ticking>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

jó igazad van... de torres például amilyen jól játszott uj zéland ellen olyan szar volt usa ellen :D
sz4bolcs
Azért nem játszottak annyira szarul, csak nem jött össze nekik a gól.
Utolsó 20 percben én csak kapkodtam a fejem a spanyolok játékán.
Amikor mondta a riporter, hogy "Na ha erre a második gólra nem lesznek idegesek a spanyolok, akkor semmire." Aztán pont a mondat után mennyire csodálatosan engedte tovább a társának a labdát az egyik spanyol!!

megértelek és nincs semmi gond...(válogatott mecseket nézni szoktam néhanapján)
Amúgy olykor olykor azért is irok hülyeséget adott csapatokról mert idegesítenek és ellenük drukkolok.
Bár tegnap nagyon azt akartam h nyerjenek a spanyolok és a döntõben kapjanak ki de hát ez van :(

de most amúgy nem csak én látom ugy h szarok a spanyolok mert télleg azok (persze 0 kapott gól a csoportban meg elõtte 11 vagy 15 nyert meccs sorozatban ennek az ellentetjét jelenti.)
de szarok mert ilyen erõs kerettel nem így kéne hogy játszanak.
Amúgy most h megtört a jég jönni fog a döntetlen mert azt is régen játszottak.
Szóval elkövetkezendõ 5 mérkõzés egyikén tuti lesz döntetlen és 1 vereség megint.
A jég megtört elindul egy folyamat...

ma brazilok nyernek 3:1 re ami nagyon tuti nagyon érzem!
Egyszerûen nagyon jók! és ha a spanyol válogatott letudta gyõzni a dél afriaiakat akkor a braziloknak is simán 2 góllal nyerniük kell.
döntõben meg mint mondtam bármi lehet ,de ott jönni fog a 2:2es végeredmény és ho-ban nyernek a brazilok
Rockynhooo
Bocsi ha megbántottalak de tényleg annyira ledegradálod értelmetlenül a Spanyolokat... most kikaptak 2,5 év után.. ilyen a foci. kívánom hogy legközelebb megint csak 2,5 év mulva kapjanak ki és USA-tol :D

Rockynhooo
ez annyira ki akart jönni :D de hát mindig ilyen faszom statisztikákat írsz :D most meg bizonygatod h a spanyolok milyen szarok :D

Rockynhooo
Jó de neked közöd nincs a focihoz , alig láttál még válogatott meccset szóval ne okoskodjál.

sz4bolcs
Szerintem a vuvuzele volt az oka. xDD

ForzaInter
kiváncsi vagyok mennyi lehet a szorzója a brazil kk gyõzelemnek:D 1,2?:Dd

Yo, Bitch!

limperatore
hát brazil gyõzelembe eddig is biztos voltam most még biztosabb :D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

láttad te a csoportmecset? sztem nem lesz könyebb dolguk egyálltalán sztem meg nehezebb.
spanyol-brazil döntõn biztos voltam a brazil gyõzelemben,de így kételkedem benne.
limperatore
Kár hogy elmarad a spanyol-brazil döntõ, így könnyebb dolguk lesz a braziloknak

ForzaInter
Bohóc meccsek után nem tudtak a spanyolok eléggé felpörögni ez is benne lehetett.

Yo, Bitch!

sz4bolcs
Van egy pár csapat, ami egy-két lõtt gól után sokkal jobban tördelte volna a játékot. Mentek is volna, csak nem nagyon volt náluk a labda. :D

sz4bolcs
Tudnak iskolafocit hát. Iskolások ellen.

ja és hát a döntõben egy USA-Brazíl nagyon fasza lenne...
lehet ,hogy a döntõben megboszulnák a csoportkörben rúgott kapufakat és megnyernék a konf kupát.
sz4bolcs
"Ha itt lenne Iniesta, akkor a 36. és 37. is meglenne. ;]]]" xDD

hát holnap brazilok továbbmennek sztem és 3.helyért megint dél afrika - spanyolország és félek h még a 3.hely sem lesz meg a spanyoloknak.

amugy múltkorába irtam h a brazilok leiskolázzák a spanyolokat a döntõben.
Írta valaki erre,hogy a spanyolok is tudnak iskola focit játszani ha nagyon akarnak :) hát nekem ezen a mecsen nem úgy tûnt hogy tudnak iskolafocit produkálni.
ProGabe
ebben nem lehetünk biztosak. minden csapat úgy játszik, ahogy hagyják, ill. amennyire kell. ha összekerültek volna a brazilokkal, biztos nem úgy játszanak, mint mondjuk dél-afrika ellen

mégiscsak az EB-címvédõrõl van szó. most annyi történt, hogy nem jöttek azok a dolgok, amik imán mennek. mint mondtam, az amcsik nagyon felszívták magukat. azt hittem el fognak fáradni, de viszi õket a szívük és nem akart elfogyni az erõ. szerintem most az egész csapat bevonul egy oxigénsátorba :)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

jaja
de azért nem csak védekeztek az amerikaiak sztem :)
a gólig õk is elég szépen támadtak.

a spanyolok örüljenek h eddig eljutottak!
ha a másik csoportba kerültek volna már hamarabb elvéreztek volna és még a brazilok rekordját sem sikerült volna beérni.
donovan nekimegy villanak és még õk kapják a szabadot :D ez vicc
ProGabe
nagyon nehéz egy ilyen meccs. az ellenfél felszívja magát és védekezik, védekezik és védekezik, mellé még talál egy gólt is

szerintem Villa és Torres ma nem voltak igazán formában

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Eddig néztem, vicc ez a meccs<#szomoru1>

Visca El Barça!

Cabell
JÓ FASZOM a rohadt nyomodt védõkbe, most elbaszták a meccs hátralevõ részét, jó unalmas lesz...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
Elég jó meccs, hátmég milyenjó lett volna ha Egyiptom jut tovább.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló