Konföderációs Kupa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
úristen, milyen meccs volt ez? a sport2-õn néztem közben/elõtte a fiatalok meccsét (U17 bronzmeccs), hát az 100x színvonalasabb volt

na majd este megmutatják a spanyolok, hogy kell focizni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

semmi sem tuti 😄 fõleg h az ujzéland az olaszok ellen is vezetett és nem is 1szer 😊
Azért azt nem hiszem, hogy õk esnének ki. Nem láttam még Új-Zélandot játszani ugyan, de kétlem, hogy õk túl izmosak lennének a nevek meg csapatok alapján. Mindenesetre a spanyolok 9 pontja az tuti.
Hát ezzel a meccsel úgy összességében büntetni lehetne...

Innen a Spanyolok díszlépésben fognak továbbmenni,még ha csak 50%-ot is adnak ki magukból.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ááá hihetetlen szar volt ez a meccs
én nem tudom h ezek akartak gólokat szerezni vagy egyáltalán tudják e h kellett vna... még az üres kapura tartó labdát is inkább kivédték...
az irakiak meg kb a 21. másodperctõl fogva csak az idõt húzták 3 percenként lentmaradt valaki a földön
ez a zümmögés is rohadt idegesítõ
nagyon messze volt ez a labdarúgástól...
remélem ez a 2 csapat ki is esik a csoportból...
reaper4
hát ez a meccs nagyon szórakoztató volt <#zavart2>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Shep
Hát ez a gól hárítás nem volt semmi 😄DDD A végére egész jópofa lett a meccs 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

a FIFÁ-ból, természetesen: )
a meccs meg botrány... most volt végre két helyzet, de ezeket még az UEFÁ-ból is ki kéne zárni ezért a színvonalért:\
ez a tülkölés tényleg rohadt idegesítõ... és egész meccsen nem fárad el a tüdejük
jah 😄 de télleg ezt a hangot mi adja ki ? az afrikaiak zümmögése?:|
LasCar16
mint vmi afrikai gyilkos méh raj....

#acm

ForzaInter
Mondjuk nem tom mit fütyülnek egy fehér játékoson, a négereket szokták a majmokhoz hasonlítani mivel hasonlítanak rájuk😄D, és olyan helyen nõttek fel ahol sok van😄 Szal sztem Boothot ez nagyon nem zavarhatja, mert õ nem néger..

Yo, Bitch!

igen mert hát pl spanyol-uj zélandon kifáradna a szájuk 😄 ott 90percen keresztül nyomhatnák 😄
hu vazz ez télleg elég lapos meccs
szegény Booth... nem lehet vmi jó érzés így focizni
és ez a zümmögés télleg elég xarul jön át tv-n keresztül remélem csak Dél-Afrika meccsein nyomják majd
ForzaInter
Hát hogy szegény afrikaik se maradjanak ki a sorból..

Yo, Bitch!

Bûn rossz meccs,két hihetetlen gyenge csapat,de mindez semmi a lelátóhoz képest.Mert ha belegondolok hogy most 2 hétig,jövõre meg az egész VB alatt ezt az istenverte tülkölést vagy dudálást kell hallgatnom,akkor megint csak megkérdezem,miért is kellett Dél-Afrikának labdarúgó VB-t adni?Mert ez minden,csak nem futball hangulat...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ForzaInter
lol, tényleg?

Yo, Bitch!

vajon megbüntetik Dél-Afrikát a szurkolói miatt? ahogy az egyetlen fehérhez (Booth) kerül a labda, huhognak...
esetleg ha tippelni szeretnétek h melyik mecsen ki nyer akkor gyertek ebbe a topicba és vegyetek részt a versenyen 😛
hajrá brazília 😄
Rudee
Ahogy számolom, 7 meccsnél többet nem látok élõbe. Kurra munka 😄

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
Deák Horváth Péter nagyon rendben van, hosszú évekig volt az MR-nél riporter.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Deák Horváth Péter mit keres a kommentátorok között. Egyébként is szar a gárda, de így csak roszabb lett. Faragót és Hajdút követelem kommentátornak!

eZo
A mérkõzéseket az osztrák-svájci közös rendezésû Eb-n már megszokott kommentátorok közvetítik: Gundel Takács Gábor, Egri Viktor, Somos Zoltán, Somos Ákos, kiegészülve Deák Horváth Péterrel.

Ezúttal stúdió mûsor, felvezetés nincs. Csak a meccsek, tisztán, élõben. A szünetekben a 2010-es Labdarúgó vb magazint, illetve a torna korábbi meccseinek összefoglalóját láthatják az MTV nézõi.

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
TV közvetítés:

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rudee
A program:

06.14.
Dél-Afrika - Irak
Új-Zéland - Spanyolország
06.15.
Brazília - Egyiptom
USA - Olaszország

06.17.
Spanyolország - Irak
Dél-Afrika - Új-Zéland
06.18.
USA - Brazília
Egyiptom - Olaszország

06.20.
Irak - Új-Zéland
Spanyolország - Dél-Afrika
06.21.
Olaszország - Brazília
Egyiptom - USA

06.24.
A1. - B2.
06.25.
B1. - A2.

06.28.
meccs a 3. helyért és döntõ

banok
m1.
HD is lesz

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Idén melyik magyar adó közvetíti a Konföderációs Kupát?

<#ravasz1>

Sheva
bocs akkor ötöt

.:.FORZA AC MILAN!!!.:.

5-t lõtt

Rudee
Mexikó-Guatemala 4-0, Jamaica-Dél-Afrika meg 3-3 lett.

Breki33
Arany-kupa, C-csoport, 1. forduló
DÉL-AFRIKA-MEXIKÓ 2-1 (2-0)
Carson, 27 000 nézõ
V: Sibrian (salvadori). G: Evans (28.), Van Heerden (41.), ill. F. Rodriguez (83.)
DÉL-AFRIKA: Marlin - Lekgwathi, Ndlela, Evans, Katza, Gaxa, Siphika, Mokoena (Noble, 65.), Van Heerden (Bianchi, 91.), Nomvete (Leremi, 71.), Thwala
MEXIKÓ: Corona - F. Rodríguez, Salcido, Osorio, I. López (L. E. Pérez, 71.), Zinha (Bravo, 53.), R. García (Medina, 46.), Borgetti, Pineda, Márquez, Altamarino

JAMAICA-GUATEMALA 4-3 (3-2)
Los Angeles
V: Hall (amerikai). G: Luton (2.), Ricardo (4.), Andrew (45. - 11-esbõl), Hue (56.), ill. C. Ruíz (10., 47., 86. - az elsõt 11-esbõl). K: Davis (15.)
JAMAICA: Ricketts - Davis, Marshall, Stewart, Sawyers, Scarlett, Shelton, Findlayson, Hue (Daley, 64.), Fuller (Ralph, 80.), Williams
GUATEAMALA: Molina - Cabrera, Sanabria, Romero, Villatoro (Dávila, 75.), Morales (C. Figueroa, 28.), G. Ramírez, C. Ruíz, Thompson, Ponciano (Sandoval, 61.), Melgar

Következik (július 10-én): Mexikó-Guatemala, Jamaica-Dél-Afrika
Sheva
vagyis még most is tetszik

Sheva
ez a gól ngyon tetszett

Breki33
Breki33
ja igen bocsi,de mind2 jó 😄 (amúgy a döntõre gondoltam 😄)

Rudee
Az meg itt van.

Breki33
a legelsõ
Rudee
Nem mondta, hogy az egész kupán, vagy a döntõn lõtt elsõ gólja kell.

Breki33
sztem ez nem az elsõ gólja
Rudee
Itt van.

nincs meg vkinek külön Adriano eslõ gólja?

Rudee
Breki33
sztem tiszteletlenség

nálam meg speciel a kisbreki mást jelent :-)))))

sztem sokan ha tudnák mit nem vennék a szájukra P
Taranov
Szerintem a neten fölöslegesen ragaszkodsz a nagybetûhöz, ha megnézed, még van olyan tévémûsor is, ahol kisbetûvel írják a vendégek nevét.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Sheva
1000 bocs siettem 😛PPPPPPPP

Breki33
nagybetût megérdemelnék
Taranov
Nagyon alacsonyan van nálad is a színvonal mércéje, sajnos.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.