1524
-
Dean Winchester #1084
"A mérkőzéseket az osztrák-svájci közös rendezésű Eb-n már megszokott kommentátorok közvetítik: Gundel Takács Gábor, Egri Viktor, Somos Zoltán, Somos Ákos, kiegészülve Deák Horváth Péterrel. "
kizárásos alapon Deák Horváth Péter -
#1083 OMG mekkora meccs. Régen láttam ilyen jó meccset.
Egyiptom csodát tett. -
#1082 na, hát ennyit az olaszokról :P
nincs egy épkézláb irányítójuk, ezáltal a játékuk semmittelen. "meglátjuk, mit hoz a brazil-olasz" -
#1081 Deák Horváth Péter -
#1080 ki a kommentátor az olasz-egyiptomon? -
karajjj #1079 jobbszélső olyan mintha a zidan seggébe akarna bebújni :D
-
#1078 ez jó :D -
#1077 FIFA is besokkalt...
sztem a vb-re betiltják vagy valami, de nem lesz használható :D -
rebel7 #1076 nem tolják rosszul a brazilok... néha kis joga bonito is ottvan... -
Monoton #1075 Spain 1 - 0 Iraq
South Africa 2 - 0 New Zealand -
#1074 :DDDDDDD -
#1073 azt nem értem az eb-n miért nem őrizték ilyen formában a hagyományokat.kurva jó lett volna hallani hogy 40 ezer ember egyszerre jódlizik:D -
#1072 már ideje volt -
fodorpetii #1071 ohhh Végre gol :) Villa(Y) -
Rudee #1070 Irak ezzel a deffenzív taktikával igencsak lenyomja a meccs színvonalát. -
#1069 nso is olyan szépen süllyed. azért nem kéne világkatasztrófának beállítani a dolgot, vagy ilyen szinten beszélni egy afrikai hagyományról
"Utóbbi esetben nem árt megszerezni egy jó ideggyógyász telefonszámát"
bolhából elefántot tipikus esete:
1: pár meccs után észre sem fogjuk venni, főleg azért, mert
2: nem lesznek többségben minden meccsen az afrikaiak, az európaiak meg nem fújják majd -
Dean Winchester #1068 jó én meg értem őket mert hát népi hangszer vagy mi és oké éljék ki magukat :D egyébként lehet nekik meg az nem tetszik mikor ilyen hang nélkül kell nézniük a meccseket.Szóval én kíbirom ezzel a hanggal is :)
-
#1067 lehalkitjuk a Tv-t:D -
rebel7 #1066 zümmögés/dudálás úgy tűnik hallgathatjuk a vb-n is....
-
#1065 halkísd le a tv-t. -
#1064 amik tiltva vannak, azoknak oka van. ebben meg pénz...
amúgy nem hinném, hogy ezt kell majd hallgatni, mert az európaiak úgysem fogják fújni -
Gabe18 #1063 Nagyon remélem hogy egy év alatt megjön az esze a FIFA-nak,és ezt a duda marhaságot kitiltja a stadionból.Nem igaz hogy ha a pirotechnikától kezdve a nem tudom milyen nem tetsző zászlókig mindent ki lehet,akkor ezt nem.
Vagy legalább akkor csak a Dél Afrikai meccsekre engedélyezzék,azt azon legyenek velük boldogok (az eddig látottak alapján ugyis csak 3 meccsük lesz jövőre...).
De az nem igaz hogy az egész VB alatt nem csak az ott lévő 60-80 ezer embernek,hanem világszerte sok milliónak aki leül majd a tv-k elé,ezt kelljen hallgatni. -
#1062 Egyébként számomra sokat dob egy meccsen, ha a közönség együtt él a játékkal és mikor kihagyott helyzet van akkor húúúúúú van, vagy amikor gyors támadásba kezd a csapat akkor ők is ráerősítenek stb. Ez a zümmögés, hát ... -
#1061 1 év múlva kiderül :) -
#1060 Én bízom benne, hogy az angol "énekkar" elnyomja a zümiket. -
Dean Winchester #1059 jó ez igaz, usa-t jobb csapatnak tartottam mint egyiptomot a kupa előtt.
Mostmár meg kb egyenlőnek,bár ha altidore formába lett volna lehet más a szitu :)
Mondjuk én az olaszokat nem is várom továbbjutó helyre és remélem nem is jutnak tovább! -
Takezó #1058 Érdekes, rákerestem, hátha ír valamit a FIFA honlapja vagy bármilyen más lap Booth (dél-afrikai fehér focista) kifütyüléséről. Semmi. Ha pedig itt Európában mindenkit büntetgetnek a fütyülésért (megjegyzem, teljes joggal), akkor erre miért nem szólt senki semmit? -
#1057 Most olvasom, hogy eredetileg tiltani akarták a VB-n ezt a méhes szart, de aztán meggyőzték a FIFA-t hogy ez hozzátartozik az eredeti Dél-Arikai focihangulathoz és ezért engedélyezték, tehát 2010-es VB = 2*11 focista + óriási méhkaptár. Hát nagy fíling lesz. A hülye méhezéstől még egy jó meccs is unalmassá válik. -
#1056 Hát tényleg gáz az egész, nincs semmi szurkolói hangulat csak ez az idétlen, monoton züüüüüüüüüüümmmmmmmm -
#1055 baszki, tiszta méhraj minden meccs ezek miatt.
azt még megérteném, hogy szögletnél vagy szabadrúgásnál
zümmögnek, de végig...:CCC -
#1054 Hát nemhogy partyban voltak,második félidőben ők játszották a Joga bonitot:) nem a brazilok -
karajjj #1053 ezért fog zümmögni az egész vb :S -
Monoton #1052 -
Fújjátok ti is a vuvuzelát! Fújjátok ti is a vuvuzelát! -
karajjj #1050 na az egy jó meccs lesz :D -
#1049 ha egyiptom hozza a brazilok elleni játékot akkor sztem usat megeszik.
kérdés milyen hatással lesz rájuk h utolsó percben kaptak ki. -
#1048 Nem rossz csapat ám az USA sem , egy gólra mindenképp jók voltak nálam meccs előtt... de ugyanúgy így voltam Egyiptommal is h simán partyban lehetnek de írtam is előtte. -
#1047 ha megkérdezel bárkit mecss előtt h kifog gólt lőni tuti azt mondja 10ből 8 szerintem ,hogy Dempsey vagy Donovan... de ez kb akkora megállapítás mint Wolfsburg meccsen Grafite vagy Dzeko...
Braziloknál szint úgy Kaká vagy Robinho... nem akkora tudomány kell ehezz meg megérzés :D -
#1046 azok várták hogy az olaszok kapott gól nélkül nyernek akik kb 2006 óta nem láttak olasz válogatott meccset:D -
Takezó #1045 ez akkora tizi, mint a ház:(