Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mumpic
Ja, én is úgy tudom hogy nem engedték lemosni, de arról nem szóltak hogy csak lányok mehetnek (nálunk egy db van, az sem akar kupázni), úgy tudom összesen 5 fõ mehetett minden csapatból.

Hát, kár hogy kihagyod. Mi 8 tanártól kaptunk kedvezményeket az elsõsök és a másodikosok részére; zh elhalasztás, ingyenes pótlás, pluszpont, ilyesmik. Persze, a haverom igazolja nekik hogy részt vettek, úgyhogy szerencsétleneket tuti hajtani fogja 24 órán keresztül, fenyegetve õket hogy nem ír nekik igazolást ha hazamennek. 😄

Bandee1987
Amúgy én lehet csak szombat este (vagy akkor se) tudok menni sajna. Sztrájk még csak hagyján, de jövõ héten 6 zh, és jól kell teljesítenem, különben rendesen kibaszok magammal. Sebaj, majd jövõre...😞

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Lányoknak kellett menni, de elmaradt, ha jól tom.

mumpic
Voltatok Mozdonyt mosni?

mumpic
"
Üdv Mindenkinek!

18.-án pénteken 16-órakor buszok indulnak Hotel@BMF-tõl és Terminustól, rendezvény megnyitójának helyszínére a Nagyszombat utcai Amfiteátrumhoz.

Üdvözlettel:
Nagy Róbert
fõszervezõ"

mumpic
Nálunk nagyon letört a lelkesedés, mintha egyre kevesebben lennénk. Arra sem találok embert hogy plakátokat meg zászlókat fessünk, a tavalyiakat nem találjuk sehol, a tavalyelõttieken meg mindegyiken rajta van hogy 2006. <#shakehead>

Kmarha
<#taps> Köszönöm szépen! 😊

(24. szülinap, haversrácoktól tálca sör (24 darab), mindegyiken egy egy gyertya.. és a többi finomságot még nem is irtam.. meg talán forum oldalra nem is irnám ki 😄DD Ma folytatjuk az ünneplést beugró zh után, csapatépítõ verseny, zászló festés stb, holnap másnaposan KINkupa, azt hajrá kifulladásik. Nem panaszkodhatom 😄)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mumpic
Boldog szülinapot Kmarha!
😊

mumpic
Na, végülis nem volt rossz a szigetelés, a Szentendrei szigetre mentünk, csak épp bográcsunk nem volt, úgyhogy szalonnát sütöttünk. 14-en voltunk csak, de a Hév vezetõje elég hangosnak talált minket ahhoz hogy leszállíttasson 😄. Pedig mi csak énekeltünk. <#zavart1>

mumpic
kúúútyaa 😊))
hogy kifittyen a zacsi a pöttyös alatt :Ð

Azt írta az iwiwes kinkupa klub hogy valami party járatok fogják vinni az embereket az amfiba pénteken, csak azt nem hogy honnan és mikor.

Kmarha
Na, feldobom én is a pólómintánkat:

mumpic: én vonatmosásra és kin kupára is óráról megyek 😊 áldom is a bkv-máv barmokat rendesen a sztrájk miatt :S

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mumpic
Szerintem úgy fog menni, mint tavaly a tüntetés az rtl klubbnál, vagyis minden csapat egyszerre megy. 20 pont/fõ, max 400 pont + 100 a mosás, vagyis max 20 fõre adnak pontot, szerintem ennyi tuti lesz minden csapatban -> minimum 140 fõ + szervezõk 😊

Idõpont még nincs, csak az hogy 17-én. Remélem nem reggel vagy ilyesmi, nekem akkor laborom van, meg projektezek. :-/

Kmarha
nagyon kemény.. ilyent én is szerzek magamnak! 😄 (alkohol tilalom idejére biztos jól fog jönni 😉 - csak vicc -)

Kmarha
úúúúúgy irigyellek titeket! 😄

Mi meg készítünk interjút a helyi csöves arccal nálunk õ itten a hiresség! 😄DDDDD

vonatmosásra ki megy? 😊 egyeltalán van új hir hogy hány embert és mikor engednek be?

mumpic
király nagyon a póló 😊

mumpic
Na, a csütörtöki reklámozás/interjúvolás nagggggyon jól sikerült!!
Kíváncsi vagyok hány pontot kapunk arra hogy meginterjúvoltuk Michelle Wild -ot! ;D

Holnap szigetelés, remélem majd sikerül valahogy visszavergõdni Pestre 😄

Bandee1987
a mi polótervünk:

Bandee1987
Mi már szigeteltünk 😊

Lesz videjó is meg kép 😊

Kmarha
talán a polótok színe 😄DD

A 15 emberrel megnyugtattál. Gyülésen mi is annyian voltunk akkor igy már nem is keveslem 😄 Elsõsök nálunk sincsenek szinte az érdeklödök között.. félek lassan kihal az SZGTI nem lesz ki tovább vigye a nevünket. Mindegy, szerintem én majd diploma (ha sikerül valamikor) után is vissza térek.

(anno veszprémi egyetemista voltam, VEN-re még a mai napig lejárok.. )

mumpic
óóó tesi 😄
nekem meeegvaaan ^^.
Amúgy nem biztos hogy olyan sok ember lesz nálunk - tudom, fehárváriaknál még így is többen vagyunk, de a megszokott érdeklõdéshez képest az idei nagyon elmarad. A tegnapi gyûlésen is 15-en voltunk, ebbõl 3 elsõs volt.

Csak ha a kupán kevesen leszünk, akkor szarabb lesz viselni a minden évben megszokott fikázódást.. - nemtom miért a mûszeresekre száll rá mindenki😞
Az alkatrészesek már a plakátjaikon is minket aszalnak. Igaz, mi meg mondtuk nekik hogy nem a kukára hajtunk mint õk 😄

Kmarha
hát én nem tudom linkeljem e a miénket.. nem tudom mennyire féltik a bemutatástól igy elõre a többiek, majd a helyszínen virithatunk benne. Mivel a sportpályánál vagy hol lesz a kin, igy a miénk sportos témájú. Ping-pong asztalon a hálónak dõlve piheg a kutyulink, mellette és kezében számtalan sörösüveg társaságában 😄

Mintha csak magamat látnám tesin 😄DDD

Kmarha
legalább van nálatok ember.. itt az SZGTI-n elég kevesen vagyunk.. elvileg a mesekönyvet is nekem kéne csinálni, mikor forumolvasásra is két rohanás között érek csak rá.. mindegy, a részvétel a fontos nem a gyözelem 😄

mumpic
hm, nagy, linkelni kellett volna :$

mumpic
A pólónk eleje 😊)))

mumpic
Mi ma megyünk reklámozni, vasárnap szigetelünk, ketten csinálják a kártyapaklikat, mindenki csinálja a mesekönyvet, ma tartottuk a véradást (jelenléti-igazolás maffia rulz 😄), kedden meg megyünk trabantot venni 😊)

Kmarha
omg remélem csak hülyéskedsz

vagy te napi 8 órát suliban vagy, 8 órát alszol és 8 órát otthon tanulsz mi?

talán egy kis gõzkieresztés idõként belefér nem?

Bandee1987
Hát igen, jövõhéten itt a KIN Kupa, jeee 😊

Hajrá KINFO!!!!

(Kár, hogy utána következõ héten 6 zh lesz basszus...)

ahelyett h tanulnátok ilyen értelmetlen idióta faszságokkal veritek el az idõt, aztán csodálkoztok ha megbuktok <#banplz>

Kmarha
jaja.. már rég készülünk rá.. tegnap megcsináltuk a szigetelést is.. azt hiszem legalábbis a nyomok arra utalnak 😄 szét van zuhanva az egész kollégium. Mindenhol zombik mászkálnak, közben fél óra múlva beugrozunk Elektronikából 😄

mumpic

Éxer a Mûszer 😄

Kmarha
ajándék karácsonyra! 😄 gratulálok, azt elõre is sok sikert!

mumpic
Hehe, most nézem hogy aláírta a bácsi a fizikámat ^^. Már csak vizsgázni kell. 😛

Kmarha
weeheee.. lehet 😊 Annyi ilyen forumon fent vagyok hogy nem tudom mi hol hányadán állok (visszaolvasni meg ugye lusta vagyok). Nem baj, majd pár régi földimet kifaggatom, akik oda felmentek.

mumpic
Sok sikert a kérdezõsködésben 😄
Ahogy nézem ezen az oldalon van pár elsõs nikes, két egyetemista, egy volt kandós, meg egy hipis és egy mûszeres. Biztos sokat tudunk a nikes szakirányokról 😄

Kmarha
apropó, komolyabb kérdés. Fehérváron vagyok, ha a tanárok is úgy akarják köv félévben szakosodás elágazó problémája elött.

Abban szinte biztos vagyok hogy ott ambiens rendszereken nem akarok maradni (rendszergizdai szak sem túlságosan vonz)

Körbenéztem a pesti lehetõségek után, de érdekelne pár ott tanuló magánvéleménye is (nem csak a szokásos reklám szöveg).
Kinek mi a véleménye (már ha már ott tart persze)?!

Jha, NIK színeiben persze (fõleg a multimédia szak ami irányában vonzódást érzek)

Kmarha
szimpatikus csapat! szimpatikus csapat! 😄

Beköltözünk a múzeumba/kastélyba (Kiscelli)?

Reméltem is hogy nem maradunk KIN nélkül (hogy nézne ki az új évem, szülinap-KIN-VEN másfél hét nélkül?)

BaliBoy
Áhhh... Isten õrizz 😄 Csak vannak automatikás meg Hökös kapcsolataim. <#vigyor3>
Amúgy HIPI®

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mumpic
hellószia, automatikás vagy? 😊

BaliBoy
Most úgy néz ki, hogy a kiscelliben lesz megrendezve. 😉

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mumpic
Még nincs eredmény. Szerintem jól sikerült, de majd kiderül.

Kmarha
Karácsonyi ajándékként kaptam egy 4-est!!!! 😄 Még most sem hiszem el! 😄 😄

Lett évcsuszásod vagy megusztad a hóhért?

mumpic
nekem villamosként is szívás volt az elektró 😊)
Remélem jól sikerült neked, most láttam csak.
Én ma fizika pótot írtam, ezen múlik hogy lesz-e évcsúszásom :S.

Kmarha
Ekkora parában is régen voltam. Infósként most irok 9kor Elektro vizsgát! DeEEE miééért?! 😞

Egyébbként minden más összejött, már csak a main kivül 1 vizsgám van 😊 Végül ügyes fiú lettem (de az összeset elcserélném erre az egy vizsgára!)

Kmarha
van bizony, de az igazán komolyak azok már szakirányon vannak. Szobatársam most inteligens lámpának a programozását készíti. Minden féle kártyákat köt a gépre, azt jöhet az assembly programozás hozzá.

mumpic
achtung achtung, egyetemisták a fõiskolás tápigban =).

Nekem most szerencsére változott a 'lófaszmindenkibe' világnézetem. Van lehetõség pótolni, van kettes, csiripelnek a madarak, és a projektemre is ötöst kaptam, heppi minden. 😊 Viszont van két szab.vál. tárgyam, mindkettõbõl kettest kaptam, pedig bejártam egész félévben, és szerintem tök jó zéhákat írtam, de hát mindegy.

Kmarha, szfváron van ilyen projekt dolog?

grizzly21
ja akkor okes😊

ja, bocs, ez villanyos dolog :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

grizzly21
de mi a franc ez? bme informatikan van ilyen tantargy? vagy nem ertem😊)

az elõadás lightos kis mese, a gyakorlaton kb olyan feladatok voltak, h "ennyivel növelünk, hány decibel lesz a különbség?" meg hasonlók... ZH kérdés: "X magasan kering egy GPS mûhold, X frekvenciával sugároz X idõközönként, a vevõ antenna nyeresége Y, az adóé Z; számolja ki a parabolaantenna átmérõjét..."
meg hasonlók

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

grizzly21
hogy mi?😊