Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szak: kandó
szakirány: mûszertechnika és automatizálás
modul: felügyeleti informatika és elektronikus vagyonvédelem
Erre voltál kíváncsi? Minket szivatnak folyton, látod, kicsit késve adtuk le a jól mûködõ eszközünket, és máris szarabb jegyet kaptunk, mint azok akiknek sikerült idõre befejezni.
A többi szakirányon (híradás, alkatrész, automatika, energetika) állítólag nagyon lazulós projektek vannak. Egy hipissel (pihi) beszélgettem, aki mondta hogy kétféleves projektje az volt, hogy szkenneljen be egy tankönyvet, és kicsit igazítson rajta. Ennyi. Nesze neked mérnöki munka. Az alkatrészesek csináltak egy 'online múzeumot', mindenki kb 1 órát dolgozott rajta összesen...
Szóval nem tudom hol marad az ekvivalencia, és csak sajnálkozom, hogy az (elvileg) utolsó évemet csak végigszívtam (igazolhatóan a mûszer a legnehezebb szakirány, és mégis mi kaptuk a legkisebb pénzösszeget ösztöndíjra fordítható keretként), aztán lehet hogy ugyanazt csinálom mint egy másik szakirányon végzett emberke.
a #652-t nem értem :o)
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
és ugyanannyi kreditet tudott felvenni mint én. Ez hogy jön ki?
Mindegy.. úgy néz ki ösztöndíj átlagom 4,4 lesz, tanulmányi 3,79. De már a fene se mer elõre számolni.
Most annak kéne jönni, hogy 20 tárgyat fel kell vennem? Vagy mi?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
És még a kamerát sem tudom ellopni a laborból, mert az is folyton zárva van, így hogy sosincsenek bent. 😞
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Integrált felügyeleti rendszerek projekt. Kurvára senki nem segített egész félévben, az egyik tanárunk leszarta, a másik meg csak pislogott bármi kérdésünk volt. Végül elkészült a nagy mû, viszont kicsit késve adtuk le, mivel az összes lehetséges problémába beleütköztünk, és mondom mégegyszer; nem segített senki.
Erre jön a tanár, és azt mondja, hogy az elõzõleg megígért 5-össel szemben ki tud osztani egy 3-ast meg egy 4-est!
MÉGIS MI ALAPJÁN??!! Ugyanannyit dolgoztunk vele mindketten, ugyanannyit szenvedtünk. Azt még megértem hogy nem ötös, merthát késve adtuk le -de még így is kibaszás- de miért nem kaphatunk mind a ketten négyest?? 6 kredit a projekt, nem mindegy hogy 30 pontot kapok az ösztöndíj átlagba vagy 18-at...
Emellett azt sem értem, hogy a többi modulon miért kap mindenki ötöst, még olyanra is hogy a mikrovezérlõnek bekötötte a tápfeszt, és ezen kívül semmit nem csinált??!!
Valamint a többi szakirányon szintén megkapják az ötöst, és mind a hat kreditet olyanra, hogy LEFÉNYMÁSOLNAK EGY KÖNYVET projekt címszó alatt...
Ja, és a projekthez május hatodikán vettem egy kamerát, még aznap leadtam minden számlát, jótállási jegyet, egyéb lófaszt, és AZÓTA nem láttam a pénzbõl semmit...
Emellett nem mehetek kooperre mert van elmaradt tárgyam, viszont a kooperes tanterv vonatkozik rám szeptembertõl, így lesz hétfõtõl csütörtökig 3 órám max, pénteken pedig hajnaltól éjjelig órák....
A tököm televan.
2005-ben pedig a saját GT-nkben voltunk egy faházban, õ Durrogólya volt én meg Lógólya. 😄
Éééééés, ráadásul mûszeresek! 😄 Nemis automatikások! 😛P
ÉÉééés, ottvan az én nagy butafejû tavalyi szobatársam is 😄
Amúgy gondoltam rá hogy annyit adok be, hogy már semmilyen, elég jól vezetem az áramot. 😄
\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"
Én mindig azt vallottam hogy mindig az adott korhoz mérten fogod fel valaminek a nehézségét, most neki az érettségi a legnehezebb ami belátható távolságon belül van. Ha a felsõoktatás elsõ pár hetében nem jön rá magától hogy ez bizony nehezebb lesz mint a középsuli volt, akkor bizony gáz van. 😊
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Ebben az excel táblázatban meg tudod nézni hogy milyen tantárgyak és milyen modulok vannak. A modulválasztás a második év végén zajlik a szakirányválasztás mintájára, de ott már nagyon számít a tanulmányi átlagod. Én sem oda kerültem ahova akartam.
Amúgy sztem ne dönts ilyen gyorsan, lesznek modulos nyílt napok, be lehet menni laborokba körülnézni, idõsebbekkel beszélgetni, és aztán gyere a mûszerre. 😄
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
én alkohol tilalom idejére leköltöztem a HQ2-be (sörsátor mögötti padok és pléd), azt sikeresen ott is ragadtam szinte kin végéig 😄 De sebaj, úgysem hiányzott a színpadi szereplés. Az a kevés is bõven sok volt.
A kinti feladatok hiányoznak nagyon.. amilyenek 3 és 4 éve voltak.
Na szépen eltelt az idei KIN is. 😊 Hogy hány agysejtet hagytam el, abba bele gondolni sem merek. Most meg jöhet a tanulás a holnapi ZHra 😛
2. HIPI
3. Keleti
4. Mûszer
5. SZGTI
6. KINFO - kukanyertes
7. Alkatrész
Valamint az olyanok miatt, akik kupa közben nagyban lószaramûszereztek válaszul a szimpatikus csapat közeledésünkre, aztán meg a kupa után jöttek jópofizni...