Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát, pedig az idei infokommunikáció elsõ zh igen csak érdekesre sikeredett :-)

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

ezeknek a tárgyaknak a hasznosságára általában már munkába kerülve jön rá az ember, lehetõleg ne hanyagoljátok el.

azért a 25% a 2eshez elég gagyi lenne.

grizzly21
hat ez nem semmi mondjuk..en orulok hogy bme-n ilyenek azert nincsenek.

Kmarha
ja és inteligens eredményt most rakta fel a tanár. Holnap lesz lehetõség javítani, azt a részt, amit elrontottunk, de hogyan készüljünk fel most egy délután rá? ha elmegyünk és elrontjuk, többet nem javíthatunk. Ha vizsgaidõszakban pótlunk akkor viszont van idõnk felkészülni, de az egész évesbõl kell írnunk... 😞 Holnap még lesz két ZH-nk!!!!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Na most gyújtom fel a sulit!

3 rohadt napom ment el arra, nem alvás nélkül, csak tanulva, hogy 1 tantárgy helyet most 2bõl bukjak! nem vicc! Ez tragikomikum...

3 napig készültem a tárgyra, amibõl egy olyan kérdés nem volt, ami jogosan elvárható lett volna. Cserébe nem tanultunk inteligensre, mert hogy abból csak 25 százalék kell ZH-ként, és összesítve még 3-4 ponttal is meglesz a kettesünk, többel meg a hármasunk. Erre ki lett találva, hogy 50-50 százalék kell, és csak utána is kettesek lehettünk volna. Cserébe buktunk abból is.

De ne legyen ideges az ember! (még jó hogy van egy rekesz sör a hütõbe, nem hiszem hogy holnapra marad belõle bármennyi is)

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mumpic
aha...
nálunk van egy állat, állítólag BME villanymérnök, és BCE-s közgazdász egyszerre...
mondjuk a mérnöki felébõl semmit nem mutat...
Olyanokért von le pontot, ha nincs a mértékegység szögletes zárójelben. Gyakorlati zh-ra elõre megmondta miket fog kérdezni, csak más számokkal, de kurva sok karó lett, nem tudni hogy, mert a zh-kat nem tudtuk megnézni.
Elméleti zh-n meg direkt szivat. Olyan kérdést tesz fel ami a könyvben szinte benne sincs. Amúgy elõadáson csak dumál, tananyagról nem esik szó...

Kmarha
közgáz 1,2, vállgazd 1,2, menedzsment, szociológia, jog és államigazgatás, politológia... ehh, nem kellenének ezek :😄

bár nálunk szerencsére ezek álltalában ingyen kreditek

mumpic
Hû, azt is utáltam, de túlvagyok rajta 😊
Közgáz2 -t a nevéhez hûen kétszer is végighallgattam ^^.

zmeor
nálunk niken a közgáz a nyerõ 😄 vagyis nálunk azt utálja mindenki

leszarom a konfigod...

mumpic
Ez az elpazarolás nálunk is áll. Most számoltam össze hogy zsákban kell vinnem a lóvét ha pótolni akarok mindenbõl. A legviccesebb hogy VILLAMOSMÉRNÖK karon a legesleginkább VÁLLALKOZÁSGAZDASÁGTANNAL szivatnak. Jövõ hét szerdán már a fizetõs meccs megy.... :-\

Kmarha
NIK 😊

már nem az elsõ ilyen alkalom (lent fehérváron egyébbként)

De nem gond, megbeszéltük végül a tanárral, hogy a zh megoldást felrakja majd, és pót zh-n is nagyon hasonló kérdések lesznek.. vizsgára meg a zh jegyet kapjuk meg

remélhetõleg tényleg így lesz. csak azt a két napot ne pazaroltam volna el, lett volna még másmire tanulnom

Bandee1987
Melyik karon vagy?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Kmarha
újabb finomság.. megadva az elméleti tananyag, leirva nekünk az elméleti kérdéssor, melyet kifejthetünk és megtanulhatunk.

Nos, ZH-n kiderül hogy nem lesz vizsga. Ez jó hír.. lenne. Aztán jön a ZH feladatsor. 5 darabb gyakorlati kérdés. Elmélet egy szál sem.

Szerintetek? Valahol nagyon félre lettünk tájékoztatva? Szó se róla, egyszerü feladatok voltak, csak fingunk nicns hogy kéne megcsinálni. De biztos elméletbõl le lehetet õket vezetni, nem kétlem.

Azért kár volt alvás nélkül a hétvége végét 😊 és a tegnapi napomat rászánnom. Dobhatom ki a memóriám jó részét a kukába! (fene se hitte volna, hogy a deffinicióktól hemzsegõ anyagból egy darabb deffinició sem kell)

mumpic
Véget ért a SCHQPA, és tõle hangos most az internet, de nekem eszembe juttatta a KIN -t.

Remélem az automatikások tudnak rendezni egy újkori kupát a kandókoli nélkül is, ha a VIKeseknek is ment schönherz nélkül. 😊

zmeor
nahát megtörtént a beiratkozás is 😊

leszarom a konfigod...

Bandee1987
üdv néked is! 😊

Gyadi
Engem is, üdv leendõ csoporttárs!

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Bandee1987
ja, közben engem is felvettek nikre 😊

mumpic
Mi is ezzel poénkodtunk, aztán nem sajnáltuk már amikor kezelni akartak 😉)

hmm csk mostn ézem mi ez a bárczi kar. gyógypedagógusok képzõhelye 😄 szal úgy vélik mi kezelésre szorulunk? 😄

Kmarha
Khm, az SZGTI bevállalja ha a mûszer is befuccsol 😄 A helyszín maximum a margit sziget lesz, a fõ feladat meg hogy ha megjelennek a rendörök akkor mindenki arra szalad amerre csak tud 😊

mumpic
Váá, már tavaly is ezzel jöttél. Miért zavar téged hogy régi az épület, biztos a kontraszt miatt van, hogy a NIK szépségét kiemelje 😄

Amúgy meg fejlesztgetni meg építgetni a nik nem fog. Ha egy kar vmi pénzt kap, akkor azt eszközökre és oktatás fejlesztésre kell fordítania. Amúgy hiába van rajta az épületen hogy Neumann János épület, attól az még egy közös bmf épület, csak fõleg infósok lesznek ott.

(Az épület dologról jut eszembe, azt rebesgetik egyesek, hogy lehet hogy idén mégis lesz kin kupa, a kiscelli utcai épületben megtartva. És állítólag ha az automatika nem akarja megrendezni, akkor a mûszer fogja.)

zmeor
Kandót mikor újjítják fel?
eléggé rontja a látképét a nik nek
amugy nemtudjátok valami jó kis támogatást nem kapott a nik?
amibõl lehetne fejleszteni meg építgetni?

leszarom a konfigod...

Emléxem anno még bányarém bözsi is gyûrûvel jelent meg a 3ik év végére, akkora volt a nõínség. Pedig az EÜs csajok ott voltak pár méterre. 😊

így van. dehát aki ilyen helyekre jelentkezik az tisztában van evvel a ténnyel h sok csajra nem kell számítani 😊

mumpic
Figyelj, jobb így, a BME-VIK-es gólyatáborban általában 3-4 lány szokott lenni. 😄

importálni kell a csajokat vagy mi? 😄

mumpic
Azért mert 1000 fölött van az elsõs kandósok száma, és a neumannosok sincsenek kevesen. A gólyatáborba meg kb 200 ember mehet, úgy hogy abból 50-60 lány az Elte Bárczi karáról. Hát ezért.
Én amúgy mehettem a sajátomba, nagyon fain volt, a 2008-asba megpróbálok szervezõként befurakodni majd 😊.

ja bocs ez nem csak neumannos topic. én neumannos leszek.
mi a faszért nem mehet mindenki basszameg? 😄

mumpic
Majd küldenek levelet a tudnivalókkal. Augusztus második felében szokik lenni. Ha kandós vagy neumannos vagy, akkor sajna az a helyzet hogy nem biztos hogy mehetsz, mert nem mindenki mehet aki jelentkezik. Nem emlékszem vagy jelentkezési sorrend vagy sorsolás van...

A bánkis, rejtõs, keletis gólyatábor nem tudom hogy mûködik.

engem is felvettek. gólyatáborról tud valaki vmit?

mumpic
Gratulálok 😊. Igaz, nem villanykaros lettél, de azért valahol mélyen még te is ember vagy. 😄

(Engem meg koliba vettek fel, és az új rendszer szerint elvileg egész évre. Végre nem kell a lakhatás miatt aggódni.)

zmeor
köszi

leszarom a konfigod...

Kmarha
sok sikert! A neheze még csak most jön 😊

zmeor
BMF-NIK
mérnök info ANA Bécsi ut

leszarom a konfigod...

Bandi 18
Melyik karra illetve telehelyre?

zmeor
felvettek!!! <#buck>

leszarom a konfigod...

Kmarha
Azta rohadt, most találtam egy videót, amirõl én le is maradtam.

Székesfehérvárról mentünk fel úgye KIN kupára, százlóval, énekelve, vezérünk arca befestve kékre.

Erre megállították a társaságot a rendörök. Megkülönböztetõ jelzést eltüntetni, százlókat összecsomagolni, kántálást elfelejteni, különben legközelebb nem figyelmeztetni fognak, hanem cselekedni.

Na szép..

mumpic
mumpic
az orbitronos videó bakiparádéja

A minap sikerült beszereznem egy súgógépet. Ha mást is érdekel hívjon 20/808-38-90 vagy írjon [email protected]
hijj, a fejlõdésben meg ne álljon aki iszik belõle. 😊

mumpic
"minõségi tablettás" 😄

A kukából hányszor és mily szar bort ittam. Még mindig bor van benne?

a jelenérték legyen pozitív oszt csókolom. 😊

mumpic
Azért volt kinti feladat is. Villanyoszlop számlálás meg hasonlók. Fõleg az amikor SOTÉS csajokat kellett hozni. A 22:00 -ás körben volt az feladat. 22:20kor indultunk el hárman a Nagyvárad tér felé, egy órás volt az út. Ott elcsesztünk egy órát mire két csaj hajlandó volt eljönni velünk, majd ismét egy óra volt visszamenni a koliba. 😄 Laza két órás késéssel adtuk le a feladatot, és kaptunk rá 150 pontot, pedig szerintem nem sokan csinálták meg. Ja, meg a két csaj csak úgy jött el ha valaki visszakíséri õket, szal 3:00-ra én is befejeztem a feladatot.
Volt még egy hasonló, amikor a BME-s TO-s nénit kellett behozni, kaptunk arra is egy órát. Na most a BME-ig az út onnan kb 40 perc, a Hipisek érdekes módon 15 perc alatt adták be a feladatot...
Ja meg az alkohol tilalom idejére direkt bezártuk a mûszeres büfét, mégis tõlünk vonták le a legtöbb pontot.
Na mindegy, nem kesergek, azért baromi jó volt tényleg =).

Az SZGTI-t meg sajnálom, kár hogy megszûnik, de ha tényleg behozzák azt hogy csak a lakhely és a suli között lehet diákkedvezményt igénybe venni, akkor direkt fogok fehérvárra járni, mert rajta van a diákomon az is 😄.

Sziasztok! Kitudna valaki segiteni vállalati gazd.tantárgy. stratégiai gazdálkodási részébõl, nem értem a beruházások értékelését.
Kmarha
Egy jól idõzített megszüntetés (jövõre nincs SZGTI, de nem lesz KIN kupa sem) 😄 Jól tudtad, eddig volt egy fehérvári kandós számgéptech intézet, az SZGTI. No, ez szeptembertõl megszünik. A helyi rektor teljes irányítása alá vonja a sulit, új képzések, új név, és új diploma. Elvileg semmi köze nem lesz már a BMF-hez. Hát sok sikert neki.

Ami vigasztalja az SZGTI-s társaságot az az, hogy mi akik a BMF keretében kerültünk még ide, mi BMF-es diplomát is kapunk továbbra is (na persze ha eljutunk valaha is odáig). És mivel valszeg nem lesz hova bukni, talán a tanárok nem is fogják erõltetni a kapák szétosztását 😄DD

A KIN meg tényleg baromi jó volt, bár én nagyon hiányoltam a kültéri feladatokat. Szinte alig volt ilyesmi. Tavaly azért ott volt a villam vonalon történõ szemétgyüjtés, a nyugatinál a kispárna csata, a Praktikerben a piknikezés, a kurvák felszedése, nagyi behozatal stb.. No meg aki kitalálta hogy ucsó nap a népnek babot fõzzenek, azt is nyakon csapdosnám kicsikét 😄 A végén már a csapatok fingversenyt tartottak egymás között 😄

De a lényeg hogy remélhetõleg mindenki jól érezte magát (leszámítva az elsõ nap hazamenõket, bár õk nem tudom miért akartak egyeltalán KIN-re menni)

mumpic
hehe

szgti
mûszer

Amúgy miez a roik dolog? Mermozsmár nemétek semmitsenem, hogy hogy meg min t van ez a fehérvári dolog. Eddig azt hittem hogy fehérváron van egy kandós számítógéptechnikai intézet, 'oszt csókolom.