Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Paulie
soksikert

.

Bandee1987
hajrá 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

mumpic
jea.
msc jelentkezés kitöltve.

1. BME-VIK, villamosmérnöki MNA
2. BMF-BGK, biztonságtechnikai mérnöki MNA

Már csak tanulni kell államvizsgára meg felvételire :S.

mumpic
Meddig tart a tárgyfelvétel? Ugye január végéig? Még mindig nem látom a tárgyaimat a neptunban, csak a szakdogát. :S

Bandee1987
<#wave>

Minden tárgy meglett 😊

minden meglett<#gonosz1><#mf1>

mumpic
Vehe, én még mindig nem tudom az uccsó vizsga eredményét. Azt mondta a csávó, hogy "valszeg" megvan kettes (merthogy utolsó vizsgaalkalom miatt behívott szóbelizni, és egy témát átrágtunk, de számítanak azok a pontok is, amiket azokkal a lapokkal szerzek meg, amiket még nem javított ki...), de ha nincs meg kettes, akkor ki vagyok rúgva a suliból. 😊
Tárgyakat meg nem tudok még felvenni, mert fél év koopra megyek két hét múlva, amit a tvsz szerint meg lehet csinálni, de tanterv nincs hozzá, úgyhogy örülnek nekem nagyon a TO-n, meg az intézeti titkárságon 😄.

Bandee1987
Én is átéltem ezt a neptunos szívást, bár sikerült felvenni pár tárgyat aznap.

Bandi 18
Vizsgaidõszak OVER!!! Utolsó vizsga elég érdekes volt 😄😄

mumpic
És ha még a neptun mûködne is, akkor is hülyék az üzemeltetéséhez. Az intézetek nem tudnak órákat kiírni rendesen, mert mindent elbénáznak, az igazgató nevében a rendszeradminisztrátor küld üzenetet, mert amaz túl hülye hozzá, stb.

jacky87
De ez már azóta így van, amióta bevezették a neptunt!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

Bandi 18
Ez már nagyon szánalmas amit ezek mûvelnek. Eltolták a NIK-esek jelentkezését 15-re, hogy ne legyen gond, ma ugyanúgy elérhetetlen a server. Lehet hogy fejleszteni kellene ?<#mf2>

hajnali 1-kor lettek kiírva, és most NIK-eseknek 15-ére lett átrakva a tárgyfelvétel, milyen jó h pont akkor vizsgázok..

gercse
nekem szerencsére kiirták, tudtam tervezni, de hiába, mert belépni se udok

jacky87
Hát pont ez az! Én fel szeretném venni a tárgyaimat, de be se tudok lépni!
És a tárgyakat eddig idõben ki szokták írni, lehetett elõre gondolkodni. De most nem lett kiírva egy tárgy se, csak ma!!! Hát gratulálok nekik, nagyon faxán meg tudják oldani a dolgokat!

Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com

gercse
hiába...ha szar a kiszolgáló, akkor nincs mit tenni

mumpic
Na meg ez a szép, direkt idõben el vannak tolva a tárgyfelvétel kezdetek, hogy elosszák a terhelést, nekem pl 14-én lehet csak, de mégis szét van rohadva.

gercse
hát ez az, venném fel a tárgyakat de nem tudom...
régebben nem volt ilen szar, vagy nem tudom, nekem sikerült 2 szer is 2 óra alatt mindent felvennem, most 2 óra alatt egy tárgyat sikerült felvennem

már szervezzük a gyûjtést egy új szerverre, mindenki belead 200ft-t, abból már simán kijön 😄

Bandi 18
Szerintem ma ne nagyon próbálkozz vele, mert kezdetét vette a tárgyfelvételi idõszak, ilyenkor 2-3 napig mindig meg van pusztulva :S.

jacky87
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a f@xom kivan ezzel a szar neptunnal!!!!!!!!<#gonosz2>

mumpic
Ezek közül a sör jöhet, a többi fúj. Még a füzet meg a toll is fúj. 😊

Kmarha
A tanulás elmaradhatatlan kellékei <#gonosz1>

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

mumpic
Nem kell a három pont, nem infós vagyok.

Archi? Architektúrák...

mumpic
Ez milyen tárgy?

hú na most aztán ettõl fellelkesültem tényleg...

Kmarha
Istenem, visszasírom az összes szigorlatomat és matekomat! De könnyû is volt!

Addig élvezzétek ki a fõsulit, amit az Archi tárgy közelébe nem értek. Már régen voltam így betojva egy szóbelitõl (és ráadásul ez záróvizsga tárgy is, államvizsgán elõjön.. ) áhhhh

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

gercse
grat

mumpic
Villanytan3 vizsga:

2

<#hawaii>

gercse
😄DD

Kmarha
Tanév kezdete van, Isten leküldi Szent Pétert a Földre, nézze meg, mit
csinálnak a felsõoktatásban tanulók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy
kérdi tõle Isten, mit látott.
- Hát, a BME-n tanulnak, a Veszprémi Egyetemen úgyszintén. De a
BMF-en.. csak buliznak.
Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri,
mondja el mit látott.
- A BME-n szakadnak bele a tanulásba, a VE-n ugyanúgy.
De a BMF-en buliznak, lógnak, szórakoznak.
Év végéig többször megismétlõdik a helyzet, mikor is vizsgaidõszak
elõtt megint lemegy Szent Péter. Mikor visszajött, kérdi Isten tõle:
- Nos, mit láttál?
- A BME-n reggeltõl estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a
VE-n szintén.
- Hát a BMF-en?
- Ott már csak imádkoznak...
- Imádkoznak? Jó! Ezeket átengedjük!

gercse
jaja, kezdõdik a szopás

hát most az az idõszak van amikor kezd mindenki beszarni. most jön csak a leveses része. idõ meg nincs 😄

Kmarha
ejj de fincsi 3 hetem lesz. 3 hét alatt lesz 7 ZHm, 4 beadandóm (mondjuk ennek már rég nekiállhattam volna). Ha a Ciscot is nézzük, akkor hozzámegy még 6 vizsga és még egy beadandó.

mumpic
Sokan csinálták így 2005-ben a Kandón, azóta nem tudom változott-e a helyzet, én azt mondom hogy nyugodtan megcsinálhatod.

Sziasztok!

Remélem tud nekem valaki segíteni! Egy kérdésem lenne!
Jelenleg rendszerinformatikai technikum elsõ évét járom (2 éves) és jövõre (2009) szeretnék a mérnök infó szakra felvételizni államilag támogatott képzésre. (biztos a bejutás mert van bõven pontom), viszont az lenne a kérdésem hogy ha én beadom a jelentkezésem a szakra államilag támogatottra, akkor csinálhatok -e olyat hogy halaszok 1 évet (azért hogy biztos helyem legyen és még be is tudjam fejezni a rendszerinfó technikumot) úgy hogy az amúgy is államilag támogatott okj-s kézés mellé felvegyenek államilag támogatott fõiskolára. Mert hallottam olyat hogy egyszerre 2 államilag támogatott oktatásba nem lehet résztvenni. Esetleg tud-e valaki vmit erre mondani?

Válaszokat elõre is köszönöm!

Sziasztok! 😊
BaliBoy
Jó ez nem meglepõ. Mindenki így van vele. Én is volt, hogy 1 egészet javítottam és majdhogy nem 10e ft-al kaptam kevesebbett. :S
Hát szidtam is az anyukáját aki kitalálta az ÖCSI mutatót.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

mumpic
Amekkora átbaszás volt végig ez az ösztöndíj index dolog, én simán kinézem belõlük hogy most a tanulmányi eredményre semmit sem kapunk.
(én akkor kaptam a legtöbbet amikor a legszarabb volt az átlagom, azóta több mint 2 egészet javítottam és nem jön semmi)

BaliBoy
Jah, a koperért kapunk 42-öt. Ez a minimum. De ez tulajdonképpen munkabér. A kérdés az, hogy az elõzõ félévben elért eredmények után is jár-e még ösztöndíj vagy koper mellé nem adnak?

mumpic
Jap. Én valami 40K-ról tudok...

BaliBoy
Arról van valakinek infója, hogy kóper mellé jár-e tanulmányi ösztöndíj?

mumpic
A www.kando.tk -ról letölthetõ az idei diplomaátadó.

mumpic
Az egyetlen amit tetszik, hogy mûködik a keresés, és nem kell 100 oldalakat végiglapozgatni a tantárgyak között.

Hát nekem az elõzõ barnamaci design se tettszett. Ez mostani meg ilyen index.hu feelinges, ezse az a hûde.
legalább az órarend normálisan néz ki

Bandi 18
Hát pont ahogy mondod egy határ szar, nem tudom ki a dizájner de nagyon elcseszte 😄 Láttam a gyõriek neptunját már 3 hónapja ilyen volt de reménykedtem hogy mi nem kapjuk meg erre tessék :S

mumpic
Na, hogy tetszik ez a szép új fosadék neptun?

Bandee1987
VÉGEEEE A VIZSGAIDÕSZAKNAAAAAK!!!! EL SEM HISZEM 😄DDDD

MÉRLEG: 5 vizsgából 3 sikerült (a matek szigó, közgáz, digit)
nem sikerült sajna: ppt, (és ugyan csak holnap tudom meg, de) fizika
még nem sikerült évközi tárgyként: villany2
a többi sikerült

hát kurvanehéz volt, de vége 😄DDDD

mumpic
Hiába van 90 oldalnyi szabadon választható tárgy a neptunban, nem tudok mit felvenni. :S

A kandósok vagy szarok, vagy már megcsináltam másik tárgykóddal, vagy nem indul ebben a félévben.
A bánkis tárgyaknak csak bánkis elõkövetelményük van, vagy nincs elõkövetelményük, de nincs kiírva kurzus, így nem lehet felvenni.
A neumannosoknak szintén nikes elõkövetelményeik vannak, vagy fehérváron tartják õket.
A rejtõs meg keletis tárgyak meg nem érdekelnek. :]
Vacak ez így.