Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
msc jelentkezés kitöltve.
1. BME-VIK, villamosmérnöki MNA
2. BMF-BGK, biztonságtechnikai mérnöki MNA
Már csak tanulni kell államvizsgára meg felvételire :S.
Minden tárgy meglett 😊
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Tárgyakat meg nem tudok még felvenni, mert fél év koopra megyek két hét múlva, amit a tvsz szerint meg lehet csinálni, de tanterv nincs hozzá, úgyhogy örülnek nekem nagyon a TO-n, meg az intézeti titkárságon 😄.
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
És a tárgyakat eddig idõben ki szokták írni, lehetett elõre gondolkodni. De most nem lett kiírva egy tárgy se, csak ma!!! Hát gratulálok nekik, nagyon faxán meg tudják oldani a dolgokat!
Tanulok, mert a befektetett energia egyszer meghozza gyümölcsét...és mint tudjuk, a gyümölcsből pálinkát lehet főzni! ;) http://nyaralasitthon.com
régebben nem volt ilen szar, vagy nem tudom, nekem sikerült 2 szer is 2 óra alatt mindent felvennem, most 2 óra alatt egy tárgyat sikerült felvennem

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Addig élvezzétek ki a fõsulit, amit az Archi tárgy közelébe nem értek. Már régen voltam így betojva egy szóbelitõl (és ráadásul ez záróvizsga tárgy is, államvizsgán elõjön.. ) áhhhh
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
csinálnak a felsõoktatásban tanulók. Jár-kel Szent Péter, mikor visszamegy
kérdi tõle Isten, mit látott.
- Hát, a BME-n tanulnak, a Veszprémi Egyetemen úgyszintén. De a
BMF-en.. csak buliznak.
Év közepén megint leküldi Szent Pétert. Mikor visszajött, megkéri,
mondja el mit látott.
- A BME-n szakadnak bele a tanulásba, a VE-n ugyanúgy.
De a BMF-en buliznak, lógnak, szórakoznak.
Év végéig többször megismétlõdik a helyzet, mikor is vizsgaidõszak
elõtt megint lemegy Szent Péter. Mikor visszajött, kérdi Isten tõle:
- Nos, mit láttál?
- A BME-n reggeltõl estig, megállás nélkül tanulnak, izgulnak, a
VE-n szintén.
- Hát a BMF-en?
- Ott már csak imádkoznak...
- Imádkoznak? Jó! Ezeket átengedjük!
Remélem tud nekem valaki segíteni! Egy kérdésem lenne!
Jelenleg rendszerinformatikai technikum elsõ évét járom (2 éves) és jövõre (2009) szeretnék a mérnök infó szakra felvételizni államilag támogatott képzésre. (biztos a bejutás mert van bõven pontom), viszont az lenne a kérdésem hogy ha én beadom a jelentkezésem a szakra államilag támogatottra, akkor csinálhatok -e olyat hogy halaszok 1 évet (azért hogy biztos helyem legyen és még be is tudjam fejezni a rendszerinfó technikumot) úgy hogy az amúgy is államilag támogatott okj-s kézés mellé felvegyenek államilag támogatott fõiskolára. Mert hallottam olyat hogy egyszerre 2 államilag támogatott oktatásba nem lehet résztvenni. Esetleg tud-e valaki vmit erre mondani?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Sziasztok! 😊
Hát szidtam is az anyukáját aki kitalálta az ÖCSI mutatót.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(én akkor kaptam a legtöbbet amikor a legszarabb volt az átlagom, azóta több mint 2 egészet javítottam és nem jön semmi)
MÉRLEG: 5 vizsgából 3 sikerült (a matek szigó, közgáz, digit)
nem sikerült sajna: ppt, (és ugyan csak holnap tudom meg, de) fizika
még nem sikerült évközi tárgyként: villany2
a többi sikerült
hát kurvanehéz volt, de vége 😄DDDD
A kandósok vagy szarok, vagy már megcsináltam másik tárgykóddal, vagy nem indul ebben a félévben.
A bánkis tárgyaknak csak bánkis elõkövetelményük van, vagy nincs elõkövetelményük, de nincs kiírva kurzus, így nem lehet felvenni.
A neumannosoknak szintén nikes elõkövetelményeik vannak, vagy fehérváron tartják õket.
A rejtõs meg keletis tárgyak meg nem érdekelnek. :]
Vacak ez így.