Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw ttny jó, csak szar buszozgatni, reggel dugó stb...
a @-ot eleve "elitebbre" csinálták, viszont a cuccok szarok, pl a szekrények, ágyak szar szétesõs pozdorja, szerintem már látszik is rajta hogy a legolcsóbból szerezték be. A linóleum is elszínezõdik, a hûtõ feletti rész a 4 ágyas szobákban úgy lett megcsinálva hogy nem tud szellõzni, stb. Szóval annyira azért nem lett menõ, de pl sok hely van, sokkal több mint pl a TTNY-es szobákban, ahol ha elõször jársz, úgy érzed hogy egy szekrényben vagy 😄
Nekem amúgy semmivel nem volt komfortosabb az, hogy a szobában vannak ezek, mint mikor el kellett gyalogolni a folyosó végére fürdeni vagy fõzni. De kinek hogy.
Én kétszer fél évet laktam a már bezárt kandó koliban a Bécsi úton, két egész évet a @-ban, meg 3 napot a Terminusban 😄. (meg voltam két helyen albérletben, meg még Corvinusos koliban is laktam, de ez nem számít 😛)
Ha most felvesznek, akkor a TTNY-t jelölöm meg elsõnek, barátnõm ott lakik, meg van ott pár BME-s ismerõsöm.
Azt szeretném megkérdezni, hogy van e itt Bánkis diák? Úgy néz ki oda megyek. Érdekelne pár dolog a kolesszal, szakokkal kapcsolatban
24 órás a verseny, péntek 19:00 tól szombat 19:00-ig
Óránként 10 feladat, amik találékonyságot, csapatmunkát, elborult agyat, meg miegymást igényelnek. Van hogy le kell gyártani valamit, vagy szerepelni színpadon, néha vannak külsõs helyszínek, stb.
Több zsûri van, van nagyszínpad, van egy kisszínpad, ami igazából egy osztályterem, szokott lenni a folyosókon mozgó zsûri, meg talán szokott lenni még egy, de nemtom.
Minden feladatnál ott van hogy hol kell leadni, és meddig, hány pontot ér, stb.
A végére mindenki hulla fáradt szokott lenni 😄 (vagy hulla részeg)
mi amikor pluszpontigazolásokat gyártottunk, csak annak a nevét írtuk fel a listára, aki végig ott volt, szóval nem érdemes elmenni egy órára, meg venni pólót meg mittomén, ha utána egybõl haza is mész, mert nem leszel rajta valszeg egyik csapat listáján sem.
Automatika 5907 pont
Kinfo 5335 pont
Rejtõ 4462 pont
Mûszer 3677 pont
Keleti 3614 pont
Alkatrész 2552 pont
SZGTI 1644 pont
http://hipi.nortyx.hu/index.php
Azbeszmegbasztaazabüdösku...
Ezt a kupát se nyerjük meg. Na majd jövõre <#nyes>#nyes>
Itt spannolom magam a régi videókkal. 😊
Fura lesz már 'öreg'-ként kupázni. 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jól keresztülhúzták a számításainkat, mi a sima kirándulásra is Fvár közelébe akartunk menni, kis kerülõvel a Lébényi Pál koli felé (😛), de hát így már semmi poén nincs benne. :-|
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
KIN2010 Elõfeladatok
1. Hirdessétek szakotokat!
A: TV-ben, rádióban, újságban, interneten, rendezvényeken, iskolában, kollégiumokban,
szórólapokon vagy ahol csak akarjátok, hirdessétek szakotokat és a KIN kupát!
Leadás: videó, hang és kép formájában.
B: Szakotok jelenjen meg, minél nagyobb létszámban az idei felvonuláson/megnyitón az
Amfiteátrumban! Lobogjanak a zászlók, halljuk az új és régi indulókat!
Maximum: 400 pont
Leadás: dalszöveg, és hang vagy videó az éneklésrõl.
100 pont /nyelv
Maximum: 600 pont
KIN2010 Elõfeladatok
5. Evolúció
Keressetek híres (az átlag Kandós által is jól ismert, elsõ pillantásra beazonosítható) személyt.
Állítsátok kamera elé, majd elemezze röviden a Kandó Kálmán Mûszaki Fõiskola – Budapesti
Mûszaki Fõiskola - Óbudai Egyetem elmúlt évtizedbeli törzsfejlõdését, különös tekintettel
ennek hatását a KIN Kupa intézményére.
Indokolja néhány mondatban, hogy melyik a legkirályabb szakirány és miért a HIPI az?
Minél ismertebb, minél viccesebb, minél inkább celeb, annál több pont.
Leadás: videó file
vagy a koli?
Leadás: Tervrajzok, ütemterv, interjú, képek a munkálatokról.
Maximum: 300 pont
folyamatot, és a végeredményt is kérjük. Igazi autóból megépítve plusz pont (ha hozzátok
kupára az elszállításáról nektek kell gondoskodni).
Leadás: Teljes dokumentáció, tervrajzok, és makett vagy autó.
Igazi autóból építve: +100 pont
Leadás: prezentáció az eseményekrõl, grafikus terv, leírás, makettért plusz pont!
Makett: +100 pont
KIN2010 Elõfeladatok
9. Távközlekedés
Menjetek el egy Bp. határán kívül levõ adótoronyhoz, építsetek ti is egy mobil adótornyot, és
adjatok hírt magatokról, majd a mikrohullámokkal fõzzétek meg csapatotok specialitását
bográcsban, és kínáljátok meg a helyieket is.
Köztudott, hogy a HIPI mindig ott alvós kirándulást szervez, és szeretnénk, ha idén ti is így
tennétek. Csoportképet ne feledjétek, hogy meg tudjunk számolni benneteket.
Leadás: fénykép és videó felvétel
20 pont / fõ
pillanatok számukra. Kandós diplomát, és ha van, egyéb bizonyítékot is kérünk.
Ha elhozzátok õket az idei kupára az plusz pont.
Leadás: Fénykép vagy videó a bizonyítékokról, és természetesen videó az interjúról.
Ha valaki eljön: +100 pont
Maximum: 500 pont
Oszcilloszkópon is jelenítsétek meg a hullámot és rajta az emberünket.
Leadás: videó a hullámlovaglásról, valamint fénykép az oszcilloszkópon levõ ábráról.
KIN2010 Elõfeladatok
13. Véradás
Az egyetemen van véradás szervezve, és minél többen menjenek el. (véradásos papír nem jó,
mivel könnyû másolni)
Óbudán: március 30.
Népszínház utca: április 21.
Józsefváros: április 22.
Leadás: helyszínen ellenõrizzük hányan voltak a csapatokból.
20 pont / fõ
A pontozás a megszerzett helyezések alapján történik!
A gála 2010. Április 17én (szombat) lesz, pontosabb idõpontról és helyszínrõl a
csapatkapitányokkal késõbb egyeztetünk.
Pontozás:
1. hely: 400 pont;
2. hely: 350 pont;
3. hely: 300 pont;
4. hely: 200 pont;
5. hely: 150 pont;
6. hely: 100 pont;
7. hely: 50 pont;
nehéz helyzetben élõ gyermekek, fiatalok és családjaik támogatására jött létre!
Tevékenységük rendszeresen igényli az alábbi tárgyi eszközöket:
- Könyvek,(verseskötetek, meséskönyvek, ismeretterjesztõ könyvek stb.)
- Játékok, sportszerek
Mûszaki cikkek (háztartási gép, televízió, számítógép, stb.)
-
- Élelmiszer
- Tisztítószerek
KIN2010 Elõfeladatok
Tárgyi adományokhoz tartozó követelmények:
A pontozásnál figyelembe vesszük a termékek minõségét:
Könyvek:
- Csak sérülésmentes, nem laphiányos könyveket fogadunk el!
- A könyvek 18 év alatti gyermekek ill. fiatalok kapják, ezért csak az olyan könyveket
vesszük át, amelyek ezen korosztálynak szólnak! Tankönyveket, nyomtatványokat,
újságszerû kiadásokat nem fogadunk el!
- Amennyiben valamelyik könyvet nem találjuk megfelelõnek, azt nem vesszük át, és
pontot se adunk érte!
Játékok, sportszerek:
- Az árucikkek lehetnek újak és használtak egyaránt, de sérülésmentesek.
- Csak olyan eszközöket fogadunk el, amellyel a gyerekek balesetmentesen tudnak
játszani
Mûszaki cikkek:
- Az árucikkek lehetnek újak és használtak egyaránt, persze mûködõképes állapotban!
Selejtes, használhatatlan termékeket nem fogadunk el!
A hibátlan és biztonságos mûködésrõl minden egyes terméknél meggyõzõdünk!
-
Amennyiben úgy gondoljuk, hogy a termék valamely oknál fogva használhatatlan, ill.
nem biztonságban üzemeltethetõ, azt nem vesszük át, és pont sem jár érte!
Élelmiszerek:
- Csak élelmiszer-alapanyagokat, konzerveket, édességeket, palackozott italokat fogadunk
el! Házilag elkészített termékeket, befõtteket, pékárut, zöldségeket, fagyaszott (ill. hûtést
igénylõ) ételeket, élvezeti árucikkeket, alkohol tartalmú italokat, dohányárut NEM áll
módunkban átvenni!
- Élelmiszerek listája: száraztészták, zacskós készítmények, vákuumcsomagolt termékek,
konzervek, sütõipari készítmények, csokoládék, tea (doboz), üdítõitalok, fûszerek, stb.
- Lejárt szavatosságú, felbontott vagy sérült csomagolású termékeket nem veszünk át,
illetve pontot sem adunk érte! Pontot egységcsomag után adunk, kisebb értékeknél (pl.:
fûszerek) a pontok értékei változhatnak!
Csapatpólók:
- Ajánljon fel csapatotok minden méretbõl kettõ darab csapatpólót! (Összesen 10 darab)
Élelmiszerek: 1000 pont
Tisztítószerek / Könyvek, játékok / Mûszaki cikkek: 400 / 400 / 400 pont
Maximum: 2200 pont
KIN2010 Elõfeladatok
+1 Építsetek csapatot
Menjetek le fehérvárra közösen, és mulassatok át egy éjszakát. Fehérvár természetesen
szívesen lát titeket, helyszínt fehérvár intézi, idõpontot mi adjuk meg.
pontok létszám és hangulat függvényében.
20 pont / fõ
Összesen szerezhetõ: 7900 pont
A feladatok leadási határideje: 2010. május 11. (kedd) 18 óra
A Filmek címei:
KINFO: A watt ár
Energetika: Asterix vs.Piroska
Mûszer: Táncosokkal farkaló
Alkatrész: Alice skodaországban
Rejtõ: A gyûrûs kurva
SZFVÁR: Kandósok a kapuknál
Keleti: A hópeheley nemi élete 2.
Automatika: Csupasz csiga csúzlija
üdv a klubban <#integet2>#integet2><#nezze>#nezze>