Óbudai Egyetem

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jointo
Nektek egyébként mi a véleményetek a suliról?
Engem most vettek fel a Rejtõre... környezetmérnökire. Eléggé izgulok hogy mi is vár majd rám szeptembertõl 😄
Szóval várom az élményeket és a rossz dolgokat is. Melyik tanárt kerüljem ha majd tárgyfelvételrõl lesz szó stb 😄 Melyikkel nem érdemes packázni szóval tudjátok ezek a tipikus sulis dolgok 😄

mumpic
A legjobb az relatív. Én két évet laktam ott, és baromi kényelmes volt hogy ki sem kellett mozdulni a szobából, mert zuhany, wc, meg rezsó is van bent.

Viszont azt sem tudtam kik laknak a szomszédban...
Elõtte a Kandó koliban a folyosón éltünk szinte.

TothLaci
Ezaz 😄
BMF@Diákotthon ajánlják legjobbnak, de az messze van Óbudától. 😄
mumpic
Azt írta nem akar hatvanból buszozni, akkor buszozzon fehérvárról? 😛

Bandi 18
A fehérvári 😄 nem kérdés...

mumpic
a bécsi úti, csak azt már bezárták <#crazya>

TothLaci
Szerintetek melyik a legjobb BMF kollégium?
TothLaci
Aha, hát jó lenne, ha közel, vagy legalább Pesten laknék, de hatvani vagyok.
mumpic
jaaa, a buszozást a távolságira értetted?
Hm, és igen, valamiért mintha azt olvastam volna hogy közel a sulihoz, pedig nem is írtál ilyet.

TothLaci
vajon miért kell a koli? 😊
mumpic
Ugyanmá' 😊
Máshova is eljársz majd pesten, nem csak a suliba.

TothLaci
Ez érdekelne engem is.
Vagy koli, vagy albérlet, de ha albérlet, akkor csakis közös... én
biztos nem akarok buszozni, nagy szívás lenne...
mumpic
Monnyatok már pár szót a kolikról :]
1. lenne nekem a ttny, de valami sorrendet csak kéne még raknom.
@-ban már laktam, most drága lenne 😛
Terminusban csak pár napot laktam, de nem tetszett.
Kiss Árpád, Márton Áron, Bánki kolikról tudtok valamit mondani?

Csirke4
Nálunk a Tavaszmezõben a KGK épületében remekül ment idén/tavaly õsszel.
Bandee1987
Ha hallgató leszel, akkor neptunban használatos neptun kóddal, jelszóval be tudsz lépni a bmf hotspotra, ami szabad netet biztosít. Bár elég sokszor szar volt a nik környékén tavaly meg azelõtt is, remélem idén rendberakják végre...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Csirke4
Az egyetemen van wifi.
TothLaci
Szerintetek az egyetem közelében, vagy éppen az egyetemen van valami ingyenes Wifi, ami szabad netet biztosít?
mumpic
bt után érdekes lesz 😊

Egészségügyi mérnök Msc

mumpic
Mire jelentkeztél?

Hát, a BME-n még nem tanultam, de a Bmf-en megvan a diplomám és mialatt megszereztem talán össz 20 órát voltam laborban, amibõl 1 se volt szakmai. Igazából a gyakorlatias képzést mikroszkóppal se tudnám felfedezni az eltöltött 4 év alatt és mérnöki karon, mérnök szakon voltam... Amire BME-n jelentkeztem az csak ott van, majd meglátjuk milyen (vagy nem 😊).

peteemol
BME-vel lesz szívás:S Én is csak azért nem mentem oda mert sok szivatásról hallottam és nem mertem bevállalni. Egyébként meg Bmf/OEn sokkal gyakorlatiasabb a képzés legalábbis a mérnöki karokon😄

Na én is felvételt nyertem csak én még csak alapképzésre 😊

Nekem meg a BME jött össze... de nem tudom, hogy jó-e az nekem...

mumpic
Nem, nincs pézem ilyesmire. Még arra sem nagyon van, hogy egy erasmusos ösztöndíjat kiegészítsek, ah éhhalál küszöb fölé. :]

Csirke4
szar a bme.

<#idiota>

Külföldön nem próbálkoztál?
mumpic
a másik szemem meg sír, mert a bme-vik nem jött össze :'(

mumpic
úgy néz ki bánkis leszek :]

Jellemzõ 😊

mumpic
Felhívtam a TO-t az msc-s tárgybeszámítás, meg a kötelezõ bsc-s tárgyak miatt, de kb senki sem tud semmit, de olyan nyugodtan mondták hogy majd a beiratkozásnál minden kiderül, hogy én sem idegesítem magam emiatt 😊

mumpic
<#eljen>

Nekem is! 😊

mumpic
ó je 😄 <#eljen>
szar négyes (nekem is négyes lett februárban 😄)

Kmarha
El is felejtettem! 😄 Mérnõk lettem! 😄 4-esre diplomáztam!

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

hát mostmár 99% hogy a Bánkira fogok járni szeptembertõl 😊 remélem nem csesztetik túlságosan a gólyákat xD

Szvsz hívd fel az intézetet: 666-5314 vagy a TO-t és õk megmondják.

Jelentkeztem, de szerintem nem kezdem el most és az is lehet hogy késõbb sem. Csak olyan Msc-st ismerek aki ide járt bsc-re. Egyszer építészet épületgépészet 2 vizsgán találkoztunk msc-s kandóssal, szóval az biztos kell, mást nem tudok. Az épgép 2 nem nehéz, ha kell az 1 is, ott azért kell picit rajzolgatni de az sem vészes. Ha tudod majd hogy mit kell hallgatnod akkor azokról tudok infot mondani.

mumpic
hûdejó! 😊
Én kandós voltam, és most jelentkeztem biztonságtechnika msc-re. Te mész msc-re?
Lehet hogy tudnál nekem segíteni abban hogy milyen tantárgyakat kell majd hallgatnom a bsc tantervbõl, mert nem találtam erre vonatkozóan semmit, a felvételin is csak pletyka szerûen beszéltek róla a tanárok.

én meg had és biztonságtechnika a bánkin.

Kmarha
informatikai rendszermérnõk

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Melyik szak? Nekem is aznap lesz.

Kmarha
30.án szerdán.. kb 6.-nak elõzetes számítások szerint 😄 a gyomrom már csak egy görcsgóc! Ma iszok rá egyet, hátha a felesleges adatokat tartalmazó agysejtjeim halnak el, nem a fontosakat :_D

mumpic
Ja, tudom milyen, én sem így csináltam, és nekem is szétrohadt az agyam. 😊
Mikor mész? Itt (pesten, ami nekem most ott 😛) a srácok 29,30-án álomvizsgáznak.

Kmarha
egy jó tanácsom van, amit én is megkaptam mégsem foglalkoztam vele, de hátha valaki:
szakdogát, államvizsgára felkészülést mind meg lehet csinálni az utolsó hetekben, hónapban, DE ne csináld!!!!

Akármilyen messze van, és bõven ráérsz még, állj neki hónapokkal korábban! De tényleg. Napi egy tétel, és 40-80 nap alatt röhögve kész vagy. Napi 10-20 tétel is megy, de szétrohad az agyad! 😄

Csirke4
Megyekis ám most szerdán méréstech 1-bõl vizsgázni. :C
mumpic
fene a mocskos fantáziádat <#ejnye1>
inkább a tárolós szkóp vízszintes eltérítõrendszerének blokkvázlatát nyomjad, fejbõl, de izibe' <#alien>

Csirke4
Mit is mondtál hol is volt ezaz albi?<#idiota><#vigyor3>
mumpic
-Ma hétfõ van, te mosogatsz
-Nemáár, nincs kedvem
-Jó, akkor megkúrlak, és mosogatok én
-Áll az alku

így? <#idiota>

Csirke4
Térjünk a lényegre!
Volt szex?<#idiota>
mumpic
nem 😞

#906: annyira tiszta, amennyire tisztán tartjátok a szobatársaiddal. Takarítani magatoknak kell (bár asszem pont a ttny-ben lehet kérni hogy bejárjon a takkernéni).
Ha eddig a szüleiddel éltél, akkor eleve nagy változás, ha felköltözöl Pestre. Én az elsõ félévben nem kaptam kolit, ezért fizethettem drágán egy albérletet, ahol spórolni kellett a fûtéssel, nem volt net, és ott lakott a fõbérlõ bige, meg a barátnõje, és hiába néztek ki kurvajól, kurva idegesítõek is voltak.
Mellette láttam, hogy a kolis csoporttársaim milyen jól érzik magukat, és már vártam hogy kolis lehessek.