Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Engem most vettek fel a Rejtõre... környezetmérnökire. Eléggé izgulok hogy mi is vár majd rám szeptembertõl 😄
Szóval várom az élményeket és a rossz dolgokat is. Melyik tanárt kerüljem ha majd tárgyfelvételrõl lesz szó stb 😄 Melyikkel nem érdemes packázni szóval tudjátok ezek a tipikus sulis dolgok 😄
Viszont azt sem tudtam kik laknak a szomszédban...
Elõtte a Kandó koliban a folyosón éltünk szinte.
Hm, és igen, valamiért mintha azt olvastam volna hogy közel a sulihoz, pedig nem is írtál ilyet.
Vagy koli, vagy albérlet, de ha albérlet, akkor csakis közös... én
biztos nem akarok buszozni, nagy szívás lenne...
1. lenne nekem a ttny, de valami sorrendet csak kéne még raknom.
@-ban már laktam, most drága lenne 😛
Terminusban csak pár napot laktam, de nem tetszett.
Kiss Árpád, Márton Áron, Bánki kolikról tudtok valamit mondani?
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Én kandós voltam, és most jelentkeztem biztonságtechnika msc-re. Te mész msc-re?
Lehet hogy tudnál nekem segíteni abban hogy milyen tantárgyakat kell majd hallgatnom a bsc tantervbõl, mert nem találtam erre vonatkozóan semmit, a felvételin is csak pletyka szerûen beszéltek róla a tanárok.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Mikor mész? Itt (pesten, ami nekem most ott 😛) a srácok 29,30-án álomvizsgáznak.
szakdogát, államvizsgára felkészülést mind meg lehet csinálni az utolsó hetekben, hónapban, DE ne csináld!!!!
Akármilyen messze van, és bõven ráérsz még, állj neki hónapokkal korábban! De tényleg. Napi egy tétel, és 40-80 nap alatt röhögve kész vagy. Napi 10-20 tétel is megy, de szétrohad az agyad! 😄
inkább a tárolós szkóp vízszintes eltérítõrendszerének blokkvázlatát nyomjad, fejbõl, de izibe' <#alien>#alien>
-Nemáár, nincs kedvem
-Jó, akkor megkúrlak, és mosogatok én
-Áll az alku
így? <#idiota>#idiota>
#906: annyira tiszta, amennyire tisztán tartjátok a szobatársaiddal. Takarítani magatoknak kell (bár asszem pont a ttny-ben lehet kérni hogy bejárjon a takkernéni).
Ha eddig a szüleiddel éltél, akkor eleve nagy változás, ha felköltözöl Pestre. Én az elsõ félévben nem kaptam kolit, ezért fizethettem drágán egy albérletet, ahol spórolni kellett a fûtéssel, nem volt net, és ott lakott a fõbérlõ bige, meg a barátnõje, és hiába néztek ki kurvajól, kurva idegesítõek is voltak.
Mellette láttam, hogy a kolis csoporttársaim milyen jól érzik magukat, és már vártam hogy kolis lehessek.