Óbudai Egyetem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Automatika -> kupa
2. Hipi
3. Mûszer (<#worship>#worship>)
4. Keleti
5. SZGTI
6. Info -> kuka <#vigyor2>#vigyor2>
7. Alkatrész
Baromi jó buli volt, még a tavalyinál is jobb 😊 Nagyon elfáradtam, elment a hangom teljesen, és a különbözõ feladatoknak köszönhetõen még kék-zöld foltokra is sikerült szert tennem, de megérte 😊. Sajnálom hogy többet ilyen jellegû kari napok nem lesznek, de azért remélem lesz valami, ami hasonlít rá.
2. Hipi
3. Mûszer (<#worship>#worship>)
4. Keleti
5. SZGTI
6. Info -> kuka <#vigyor2>#vigyor2>
7. Alkatrész
Baromi jó buli volt, még a tavalyinál is jobb 😊 Nagyon elfáradtam, elment a hangom teljesen, és a különbözõ feladatoknak köszönhetõen még kék-zöld foltokra is sikerült szert tennem, de megérte 😊. Sajnálom hogy többet ilyen jellegû kari napok nem lesznek, de azért remélem lesz valami, ami hasonlít rá.
KIIIIIIN KUUUUPPPPPPAAAAA! 😊
17-17:30 között érkezik az SZGTI is!
Jó bulit mindenkinek!
17-17:30 között érkezik az SZGTI is!
Jó bulit mindenkinek!
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
KIN kupa 2007 elõfeladatok:
1. Hirdessétek szakotokat!
A.) Díszítsétek fel kollégiumotokat! Fessetek ablakokat, helyezzetek el zászlókat… (Tudjátok mirõl van szó!)
B.) Szakotok jelenjen meg, minél nagyobb létszámban az idei pólóban az amfiteátrumban!
Zászlóitok lobogjanak magasan, s zengjenek a már jól ismert, s az új dalok!
A tavalyi totemállataitokat se hagyjátok otthon, valamint jöjjenek az új kabalák is…
C.) Hirdessétek szakotok minél több médiában (újság, TV, Rádió), s hozzatok róla valamilyen formában igazolást!
max: 200 pont
2. A nagy átváltozás- Megasztár
Keressétek meg az „utca” legjellemzõbb, hajléktalan emberét, mosdassátok meg, öltsetek rá „Sztár” külsõt, és énekeltessetek el vele, egy angol slágert. Videóklippet is kérünk, feliratozva!
Papíron, fénykép: 50 pont
Videóklip: 150 pont
3. Trafipax…..
Készítsetek fényképeket BMF, KIN rendszámú autókról. Az autó teljes egészében is látható legyen, KUPA, és egyéb hasonló rendszámok is jöhetnek…
Leadás: digitális fénykép formájában. (gif, jpg formátumban)
3 pont / kép,
15 pont/ kép, ha forgalmi engedélyrõl is hoztok fotót, másolatot
max: 500 pont
4. Atom király, Kandó koli…
Építsetek Atomerõmûvet a Kandó kollégium helyére! Szervezzétek meg a nukleáris eszközök szállítását. Szerezzétek be hozzá a szükséges engedélyeket!
max: 150 pont
5. Menjetek Amperszámba, Kilowatt gulyásra!
Menjetek el egy szabadtéri alállomás mellé piknikezni, fõzetek egy bográcsos, magyaros kaját, számoljátok az ampereket, és kérjetek tippeket a helyi lakosoktól, vajon hány darab amper szalad át egy óra alatt a létesítményen, a legjobban tippelõket jutalmazzátok meg a társaságotokkal!
Többlet pontok: Minél messzebb, külföld, helyi kocsmák közelsége, alállomás alkalmazottjainak meginvitálása!
Fotókkal és videókkal dokumentáljátok a vidéki kiruccanást, az amper számolásáról jegyzõkönyvet kérünk!
Létszám: 20 pont / fõ
max: 400 pont
6. Orbitron és a Megaharcosok!
Rendezzetek sci-fi-t, melynek címe:
Orbitron és Megaharcosok! A történet kapcsolódjon az Energetika szakhoz, és a jól ismert reklámhoz. A reklám eredeti szereplõi is szerepeljenek a filmben!!
Leadás: digitális formában. (avi / mpg formátumban)
A reklámot itt megtalálhatjátok: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/09/Orbitron_es_a_Megaharcosok/
Segítség hozzá itt: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/28/Maffia_a_Nyugati_teren/
max: 300 pont
7. Véremet a kupáért!
Hozzatok az elõfeladatok kiadásának napjánál fél évnél nem régebbi véradásról szóló igazolást!
10 pont / fõ
8. Le Baluval…
Minnie egér vezetésével, a Disney figurák, a csapattagokkal együtt szervezzenek néma felvonulást, transzparensekkel az RTL székháza elõtt. Minnie adja át kérelmét a vezérigazgatónak, melyben Balu kapitány nyugdíjaztatását kérelmezik, mivel kora, és súlya miatt veszélyes a társadalomra repülései során.
Hivatalos engedélyek, jelmezek kötelezõek. Adásba kerülés plusz pont, videófelvételt kérünk. Az új kabala állatok jelenjenek meg az Amfiteátrumban is!
9. Kandó Hilton
Menjetek el egy luxus szállodába, s kérjétek a vezetõség hozzájárulását, hogy a PPP alatt a kollégisták ott lakhassanak! Errõl hozzatok írásos dokumentációt is!
(Rejtett kamerás felvételt kérünk!)
10. A kezdetek kezdetén…
Keressetek embereket, akik részt vettek az elsõ hivatalos kupán, készítsetek vele interjút, invitáljátok meg az idei küzdelemre! Valamivel igazolja, hogy tényleg részt vett a rendezvényen. Felvéteket kérünk!
50 pont / fõ
11. A jó öreg makettes feladat…
Készítsétek el egy 400KV-os Fenyõ típusú oszlop méretarányos mását! Jegyzõkönyvet kérünk komplett méretezésérõl.
12. Segítsetek a rászorulókon
Gyûjtsetek minél több mûanyag üdítõs kupakot egy beteg kisfiú számára! Részletek itt: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/07/Na_akkor_gyerunk_segiteni/ és itt: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/24/Kupakgyujtes_reszletek/
Pontozás súly alapján felállított sorrend szerint.
max: 1500 pont
1. Hirdessétek szakotokat!
A.) Díszítsétek fel kollégiumotokat! Fessetek ablakokat, helyezzetek el zászlókat… (Tudjátok mirõl van szó!)
B.) Szakotok jelenjen meg, minél nagyobb létszámban az idei pólóban az amfiteátrumban!
Zászlóitok lobogjanak magasan, s zengjenek a már jól ismert, s az új dalok!
A tavalyi totemállataitokat se hagyjátok otthon, valamint jöjjenek az új kabalák is…
C.) Hirdessétek szakotok minél több médiában (újság, TV, Rádió), s hozzatok róla valamilyen formában igazolást!
2. A nagy átváltozás- Megasztár
Keressétek meg az „utca” legjellemzõbb, hajléktalan emberét, mosdassátok meg, öltsetek rá „Sztár” külsõt, és énekeltessetek el vele, egy angol slágert. Videóklippet is kérünk, feliratozva!
Papíron, fénykép: 50 pont
Videóklip: 150 pont
3. Trafipax…..
Készítsetek fényképeket BMF, KIN rendszámú autókról. Az autó teljes egészében is látható legyen, KUPA, és egyéb hasonló rendszámok is jöhetnek…
Leadás: digitális fénykép formájában. (gif, jpg formátumban)
3 pont / kép,
15 pont/ kép, ha forgalmi engedélyrõl is hoztok fotót, másolatot
4. Atom király, Kandó koli…
Építsetek Atomerõmûvet a Kandó kollégium helyére! Szervezzétek meg a nukleáris eszközök szállítását. Szerezzétek be hozzá a szükséges engedélyeket!
5. Menjetek Amperszámba, Kilowatt gulyásra!
Menjetek el egy szabadtéri alállomás mellé piknikezni, fõzetek egy bográcsos, magyaros kaját, számoljátok az ampereket, és kérjetek tippeket a helyi lakosoktól, vajon hány darab amper szalad át egy óra alatt a létesítményen, a legjobban tippelõket jutalmazzátok meg a társaságotokkal!
Többlet pontok: Minél messzebb, külföld, helyi kocsmák közelsége, alállomás alkalmazottjainak meginvitálása!
Fotókkal és videókkal dokumentáljátok a vidéki kiruccanást, az amper számolásáról jegyzõkönyvet kérünk!
Létszám: 20 pont / fõ
max: 400 pont
6. Orbitron és a Megaharcosok!
Rendezzetek sci-fi-t, melynek címe:
Orbitron és Megaharcosok! A történet kapcsolódjon az Energetika szakhoz, és a jól ismert reklámhoz. A reklám eredeti szereplõi is szerepeljenek a filmben!!
Leadás: digitális formában. (avi / mpg formátumban)
A reklámot itt megtalálhatjátok: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/09/Orbitron_es_a_Megaharcosok/
Segítség hozzá itt: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/28/Maffia_a_Nyugati_teren/
7. Véremet a kupáért!
Hozzatok az elõfeladatok kiadásának napjánál fél évnél nem régebbi véradásról szóló igazolást!
10 pont / fõ
8. Le Baluval…
Minnie egér vezetésével, a Disney figurák, a csapattagokkal együtt szervezzenek néma felvonulást, transzparensekkel az RTL székháza elõtt. Minnie adja át kérelmét a vezérigazgatónak, melyben Balu kapitány nyugdíjaztatását kérelmezik, mivel kora, és súlya miatt veszélyes a társadalomra repülései során.
Hivatalos engedélyek, jelmezek kötelezõek. Adásba kerülés plusz pont, videófelvételt kérünk. Az új kabala állatok jelenjenek meg az Amfiteátrumban is!
9. Kandó Hilton
Menjetek el egy luxus szállodába, s kérjétek a vezetõség hozzájárulását, hogy a PPP alatt a kollégisták ott lakhassanak! Errõl hozzatok írásos dokumentációt is!
(Rejtett kamerás felvételt kérünk!)
10. A kezdetek kezdetén…
Keressetek embereket, akik részt vettek az elsõ hivatalos kupán, készítsetek vele interjút, invitáljátok meg az idei küzdelemre! Valamivel igazolja, hogy tényleg részt vett a rendezvényen. Felvéteket kérünk!
50 pont / fõ
11. A jó öreg makettes feladat…
Készítsétek el egy 400KV-os Fenyõ típusú oszlop méretarányos mását! Jegyzõkönyvet kérünk komplett méretezésérõl.
12. Segítsetek a rászorulókon
Gyûjtsetek minél több mûanyag üdítõs kupakot egy beteg kisfiú számára! Részletek itt: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/07/Na_akkor_gyerunk_segiteni/ és itt: http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/24/Kupakgyujtes_reszletek/
Pontozás súly alapján felállított sorrend szerint.
max: 1500 pont
6 tizeddel lett jobb az átlagom mint elõzõ félévben, akkor kaptam lóvét, most nem kapok. 😞
Azért vagyok kiakadva (és az egész mûszeres évfolyam) mert az elõzõ félév eredményei alapján kaptuk az ösztöndíjakat. Ekkor még nem voltak szakirányok, csak egy bejegyzés hogy ki hova fog menni. Minden tárgyunk közös volt, és ugyanazok a tanárok tanították, vagyis egyenlõ elbánás volt mindenkivel szemben, az ösztöndíjat meg mégis az alapján adták hogy ki melyik szakirányra került.
Azért vagyok kiakadva (és az egész mûszeres évfolyam) mert az elõzõ félév eredményei alapján kaptuk az ösztöndíjakat. Ekkor még nem voltak szakirányok, csak egy bejegyzés hogy ki hova fog menni. Minden tárgyunk közös volt, és ugyanazok a tanárok tanították, vagyis egyenlõ elbánás volt mindenkivel szemben, az ösztöndíjat meg mégis az alapján adták hogy ki melyik szakirányra került.
Tanulj jobban, az okot magadban keresd.
Én úgy emléxem, hogy félidõ után annyira lazán adták a jegyeket a tanárok, hogy a több ösztöndíjas miatt felezõdtek az ösztöndíjak.
Én úgy emléxem, hogy félidõ után annyira lazán adták a jegyeket a tanárok, hogy a több ösztöndíjas miatt felezõdtek az ösztöndíjak.
Utálom a kandót.
Ha híradástechnika szakra mentem volna, akkor 17200 Ft-ot kapnék ösztöndíj címen.
Mûszerautomatikásként kemény nulla forint jár nekem. Hol az igazság?
Ha híradástechnika szakra mentem volna, akkor 17200 Ft-ot kapnék ösztöndíj címen.
Mûszerautomatikásként kemény nulla forint jár nekem. Hol az igazság?
Aszittem szirénázó mentõvel
V2: itt megáll a távolsági busz egyrésze igaz?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
upsz, sry...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
nem csak infósok, de a villanyosok is járnak oda
amúgy még VIK-es épület a V1 és a V2
V1:
V2:

V1:
V2:

nem csak infósok, de a villanyosok is járnak oda
V1:
V2:

V1:
V2:

😄 a bme sok sok épületbõl áll😊) az ország legnagyobb egyeteme.
egyébknét ez az I épület, infosok itt vannak a legtöbbet:
(messze a legjobb épület)
egyébknét ez az I épület, infosok itt vannak a legtöbbet:
(messze a legjobb épület)
ja és télleg a bmf en kapnak a hallgatók valami kis személyes e-mailt vagy nem
meg az ilyen kapcsolattartási módszerekrõl hallanék pár monológot..
köszi
meg az ilyen kapcsolattartási módszerekrõl hallanék pár monológot..
köszi
leszarom a konfigod...
hú de kifordított logika. menedzselni ilyenkor mûvészet.
+lett a Matek II-õm! 😄
Baróti Rulz! <#nevetes1>#nevetes1>
Baróti Rulz! <#nevetes1>#nevetes1>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
ezek szerint igen😊
ugyanis amig magyarországon patkányok irányitják a politikát (és ez már 5 éve igy van), addig ne várj semmi mást. Ez egy kis olcso szar ország, ahol normálisan semmi sem fog müködni még egy jo darabig. igy aztán a menedzselés magyarországon olyan mint a szarnak adni egy pofont.
ugyanis amig magyarországon patkányok irányitják a politikát (és ez már 5 éve igy van), addig ne várj semmi mást. Ez egy kis olcso szar ország, ahol normálisan semmi sem fog müködni még egy jo darabig. igy aztán a menedzselés magyarországon olyan mint a szarnak adni egy pofont.
Igy van kösz, hogy ezt igy megfogalmaztad!!!<#worship>#worship><#taps>#taps> Errõl szól az egész menedzsment mint tantárgy... Lásd: A Menedzsment klasszikusai közt pl. Taylort (itt föként a vezetés elméletére gondoltam amit a világon õ fogalmazott meg elõször igazán és ez nem mostanában történt)!
Ezek szerint rosszul fogtam fel életem elmúlt 10 évét! 😊
Önmagában a mérnök max a szokásos magyar kényszervállalkozásban / szabadúszásban tud mozogni és ritka az olyan feladat amit csak 1 mérnökre bíznak, hanem inkább csoportmunka kell, aminek vezetéséhez nem árt a menedzsment skill, bár nálunk inkább az a divat, hogy az adott csoportból kijelölnek valakit, aki végigpaszírozza az elvégzendõ munkát a csoporton. Az eredmény általában olyan is. Tisztelet a kivételnek.
Közös hajó ez, be kell látni.
Önmagában a mérnök max a szokásos magyar kényszervállalkozásban / szabadúszásban tud mozogni és ritka az olyan feladat amit csak 1 mérnökre bíznak, hanem inkább csoportmunka kell, aminek vezetéséhez nem árt a menedzsment skill, bár nálunk inkább az a divat, hogy az adott csoportból kijelölnek valakit, aki végigpaszírozza az elvégzendõ munkát a csoporton. Az eredmény általában olyan is. Tisztelet a kivételnek.
Közös hajó ez, be kell látni.
azért ez nem igaz😊 ez olyan mint a tanár-diák viszony: ha nincs diák akkor nem kell tanár se. önmagában a mérnök ér valamit, a menedzser sz@rt sem.
nem is lesz az hosszú vállalkozás! :-)
A mérnök(vagy a beosztott) és a menedzsere kölcsönösen függ egymástól. Ha jó a kapcsolat, akkor ott a problémákat 10x hatékonyabban oldják meg. Nem hiába fejtette ezt ki már mr. Tájföl a Macskafogóban! (meg az összes szervezet hatékonysággal foglalkozó szaki...)
Nincs olyan hogy csak az egyik a másiktól, csak a turáni átokkal sújtott buta magyar mentalitásban!
Nincs olyan hogy csak az egyik a másiktól, csak a turáni átokkal sújtott buta magyar mentalitásban!
mert? utána nem adsz majd munkát? brühühü...
bazdmeg ha te a nõkért jársz a fõsikloára akkor gratulálok..<#eljen>#eljen>
csajozni nem a fõsulin egyetemen kell.... az már rég rossz ha ott próbálsz😄
csajozni nem a fõsulin egyetemen kell.... az már rég rossz ha ott próbálsz😄
leszarom a konfigod...
A kultúra abban volt, hogy nem mondtam ki szándékosan azt, hogy BUZI de most már hála neked ez is megtörtént!
istenem, te hülyébb vagy mint gondoltam...